Bu normal mi? Ben ona abi diyorum o da kardeşim diyor ama insan şüpheleniyorum. Hikayelerimde de kendimi atmadıgım mesela sporda koşu bandını çkemişim veya bisikleti ona yazıyor ya da mesleki bir şey atınca.
Eskiden çalıştığım yani staj yaptıgım yerdeki bir ani nerdeyse hemen hemen her hikayeme yanıt veriyor ifade bırakıyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Etkilenmiş sana yürüyor bir nevi de işte sen pas vermiyorsun hiç
Birde ben stajdaki tüm abilere yakın arkadaşlar kısımına ekledim orada sporu yani koşu bandını çekmişim onu atıyorum ya da bisikleti
Sen de hatalısın ama abilerin yakın arkadaşlarda ne işi var?
Özel hayatında olmalarına gerek yok staj iş işte kalsın özeline niye sokuyorsun sokarsan işte böyle kendini kıymetli sanarlar veya senin farkına varıp yürürler çok yanlış bişi yapmışsın
Yo ben sorarlarsa açıklamamı yaparım tanıdıkları ekliyorum yakın arkadaslara sadece arkadaşları değil derim
O zaman birdaha yapmam
Tamam da ben sana soruyorum neden ekliyorsun mantığı ne amacın ne?
Yakın arkadaslar kısımından cıkarayım hepsini
Ama bukişi yakın arladaslara atmadığım kısıma da yazıyor yani
Ben oraya sadece yakınlarımı ekliyorum yani sadece arkadaşları değil
Hani Bi sor kendine bu soruyu onlar neden burada diye ben iş hayatındaki insanların olduğu yerde rahat takılmam mesela çünkü adı üzerinde iş hayatı mesafeli dursunlar yarın bir gün o işte çalışırsam dil uzatmasınlar laf söyleyebilme konusunu açma hakkına sahip olmasınlar diye hek özel hayatımı gizli tutarım
Zaten tandıgım bildiğimi beni kardeşi olarak gördükleri abiler
Bu zaten sana yürüyor artık sen Bi de yakın arkadaşlara ekleyince iyice Bi heves atmıştır
Zararsız olmasalar eklemezdim
He
Tamam da abin de olsa yakın arkadaşta ne işi var özel hayat bak özel hayat benim bildiğim kızlar abilerinden kaçar saklanır
Mantıklı dedin
Stajım biteli 1 yıl oldu zaten
Öyle düşünme işte abi kardeş ilişkisi filan günümüzde farklı işler
Ben kaldırdım yakın kısımından şimdi zaten
Laubali 1 2 konuşmaya maruz kalırsın çok pişman olursun ama iş işten geçmiş olur
Haklısın ben çok safım
Samimi olduğun seni yadırgamıcak samimi arkadaşlarını tek bırak iş arkadaşlarını özeline laf edebilecek veya çok da samimi olmadığın kişileri ekleme oraya abi nedir gözünü seveyim abi mi kaldı bu devirde timsaha kerkiniyorlar
Dikkate aldım kanka haklı diyorsun devir farklı ama arkadasım bana yakına eklenebilir bence abiler demişti o salağa uydum
Arkadaşın olgun seviyor demekki ona ne bakıyorsun sen hani abi dediğin kişilerden hoşuna giden çıkabilir eklersin anlarım duygular değişebilir ama komple herkesi ekleme öyle özellerin arasına yüz verme Bi sınırın olsun seçici ol
Of evet ya ben bu hatayı nasıl yaptım doğru söyledin teşekkür ederim valla staj yaptıgım yerdeki hepsi ekliydi
Kaldırdım şimdi hepsini
Allahtan arkadaşına uyup tanıştığın gördüğün her yerdeki insanı eklememişsin neyse ki başın ağrımadan tez vakit uyandın mevzuya bundan sonra Bi daha yapmazsın oldu bitti
Ben arkadasıma uyup onun dediği biriyle sevgili olmus insanım yakın arkadas gazına gelip
Aynen sağol cidden erkenden vardık duruma
Hahaha bu kadar kolay yönetilen olma bak arkadaş gazı ile kendini bir erkeğin koynunda bulursun hayatın da yanar bazen arkadaş en büyük düşmanındır
Yani dialog kurmaya calisiyor ama henüz erken oldugundan böyle ufak seylerle baslamis.
Kanka bayagıdır tanısıyoruz
Adam evli birde
Yazıyor demekki
Muhtemelen peşinde