Off Off Türkiye nin Kötü Durumu Ne zaman düzelecek Ya Ona zam buna zam artış Artık önce bi keyfi alım talep edenlere sıkı ceza gelmesi lazım onların yüzünden de artış oluyor ulan madem ihtiyacın yok ne aliyon lazımsa gerekli olan ihtiyaciniz kadar satın alin örnek Araba araban var Yetiyor ne satıyon İhtiyacın Varsa sat Dimi yani her şey ihtiyaca göre alınmalı Sonra Tayyip efendinin umrunda zaten değiliz herifin tek istediği düşündüğü nasıl kendim çok kazanırım Bu Millet umrunda değil ak isterse açlıktan ölsek dönüp bakmaz bile Maaşları Yükselt Be adam Dalga geçer gibi Yükseliş yapma halk zor durumda umarım zamlar son bulur akaryakıt fiyatları çok canımı sıkıyor özellikle
Evlilik hayal değil insanlar güven vermiyor ve hayat yoruyor.. Stresi yetiyor yani insanların evlilikten soğuması için.. Evlilik resmi bir bağ evet ama zaten insanlar evlilik öncesinde manevi bağı bile kuramıyorlar ki ileri yönelik resmi bağ kursun.. Yoksa bir imza atmaya ne var.. Bir de insanların bazı şeylerin gösteriş boyutundan uzak durması gerekiyor.. Keyifli günler..
Artik bilinçli ciftler minimal seyler terc8h ediyor nikah sonrasi bir yemek yeterli gorgusuzler gibi altin varaklı bardaklarda su içmeseler de olur davetliler esyalara gelince bekar kalsanda yine de alacaksin o esyalari almazdin 20 bin liralik dolap alirsin 10 bin liralik.
fiyatlardan degilde evlenilecek insan bulmak cok zor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zaten kaslı uzun boylu ve zengin olmayan erkek evlenemiyordu. Şimdi daha zenginini bulmak ümidiyle hanımefendiler onlara bile burun kıvırabiliyorlar. Hayat pahalı, herkes kendince haklı...
Sahsen ben evlensem sadece nikah toreni yaparim sahilde dugun dernek yok kına bilmem ne kesinlikle düsünmuyorum sadece masarf icin değil gereksiz tantana