Hemen hemen böyle değil zaten böyle evlilik diye bir sey var mi evlen iki gun sonra bosan ben evlilik yapmayi dusunmuyorum zaten her turlu rezil oluyorsun
Türkiye'deki yasalardan haberi olmayan ve çağımızın kadınlarının tüm dünya aynı kafada olduğunun farkına varmayan ve dünyadaki her kadının tüm ego ve isteklerinin ortak platformlarda sunulduğunun farkında olmamam senin ilerde çok canının yanmasına sebep olur dostum. dikkat et.
Öncelikle o küfürü anana söyle anan gayet daha iyi anlar.. 2. cisi okuduğunu anlamayan kendini zerre geliştirememiş moron. 3. cüsü sonuncusu türkiye'de evlenip boşandığında umarım başına gelir de o zaman anlarsın neyin ne olduğunu
@MGTOW Bu söylediklerinin hiçbiri yasaların aynı, toplumun da aynı olduğu ve massacusets yasalarının bizimle aynı yapıda olduğu ve benzer temelleri olduğu iddia i dogrulamadigi gibi, muhtemelen boşandığı için bir tarafından kaziklanmis bir dangalak olduğuna delalet.
@MGTOW Ben de yaşamıyorum. Zaten yurtdisinda yaşayan biri neye dayanarak9gagden aparilmis amerikan karikatürlerini Türkiyedeki atmosfere tma uyumlu görür anlamış değilim.
önce bir terbiyeli konuşmasını öğren de sonra tartışmaya açık ol. Burada konu sadece boşanma sonrası verilen para değil aynı zamanda evlilikteki gidişatlardan bahsediliyor, bunu idrak edemiyor musun, çizimlerde bahsedilen gelişmeler her ülkede oluyor, Türkiye'de de oluyor mu sanıyorsun yoksa? . Ayrıca Türkiye'de boşanıp nafakasından tut da ortak ev , araba vb. herşeye kadar paylaşımlar da söz konusu.
@MGTOW bir kere bizde kadınlar amerikan lar gibi değil. İstediğin kadar dön dolaş, müzik festivalinde hemen önündeki erkeklere memelerini sürten, sürekli tüketim ve para peşinde, inanılmaz yoz ve vahşi zihniyetli bir kitle oraların kadınları.
Bizim ülkede de aynısı olur, toplum benziyor, ama o raddede değiliz. Bir 01 sene sonra daha çok uyar bu.
İkincisi bizde evlilik sorunları bu kadar tek taraflı değil.
Üçüncüsü bizde nafaka falan alabilseler de, malının yarısına otomatik olarak konamiyorlar. Bosnamalarda gerekçe gösterdiğinde cidden siyriliyorsun.
Bizdeki sorun en ortadirek adamdan bile sürekli bir asgari ücret kadar nafaka isteyebilmeleir.
Nafaka saçma bir olay zaten. Hadi eskiden kadınla rpek çalışmıyordu da, şimdi hangi akla hizmet şu yasaları duznelemiyorlar diyeceğim, tabii devlet millet sürünsün ama boşanmasın istiyor