istatistiklere de baktigimizda bosanma oranlari bi hayli cogaldi
herkeste düğün hevesi var sonrası boşanma
herkes bir değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
boşanma arttı çünkü kimse kimsenin kaprisine katlanmak zorunda değil. çok fazla sorun yaşıyoruz ülkemizde ve bunlar ilişkilerimize kadar yansıyor. eskiden bu kadar boşanma yoktu çünkü kadın kendini bu dayağa, kısıtlanmaya layık görüyordu ve cahildi biraz. şimdi herkes haklarının farkında çünkü sosyal medyada her şey var ve bilgileniyorlar.
İnsanları anlamak zor evlenmeden gerçek yüzünü, göremeden tezgaha düşüyorsun ama iki tarafta zarali çıkıyor gerek yok
cok kotu ya
Cevap
9Cevap
Sabahlara kadar calistim. Gecemi gunduzume katarak. Kendimden vaz gectim. En ufak bir seyini eksik etmedim. Askin sevginin suprizin hepsini gosterdim. Ne mi oldu. Dun ben artik seni sevmiyorum dedi. Mahkeme acti ani bir sekilde. Ayrildik. Kimseye deger falan vermeyin
nafakada almıştır şimdi...
eger cocugu varsa almali nafaka yoksa gerej yok
ne alaka kadın çalışamıyormu? çocuk adama verilse adam yine nafaka alırmıydı? tabii ki almazdı.
yok ama kadinin hayata tutunmasi erkege gore daha zor kuranda bile kadın fıtraten calismamali erkek kadar guclu degil bedenen ve ruhen
her güç bi güzelliğe yenilir lafı var hatta erkege güç verilir bu böyle
ortada bi cocuk varsa o cocugu kadin dünyaya getiriyosa erkekte üzerine düşeni yapmali ortada bi cocuk var sonucta
yani kadin cocuga bakiyo manevi yonden anne sevgisi onemli cunku baba da maddi yondrn destek olmali
hocam ben öyle düşünmüyorum. kadınlarda erkekler kadar çalışabilir. benim tanıdığım odunculuk bile yapan var. görsen güçlü bile gözükmüyor.
ne alaka ya erkek cocuk icin nafaka vermeyecek mi bana burada edebiyat yapma her iki n cocuga bakiyosa adam da nafaka vermek zorunda
adam oraya üzüldugunu belirtmis sende nafaka demişsin hemen senin gibiler ne anlar ki insanliktan işiniz gücünüz para olmuş yazık kafana oğlum senin
ne var verse insanligindan mi kaybedecek işte sizin gibiler yüzünden zina yayildi helal yoldan sevmeyi bilmiyorsunuz isiniz gucunuz dugun masrafindan korkmak elalemin kizinin namusuna sahip cikamamak evlenince aldatmak yari yolda birakmak yaşamayin para olmuş tillahiniz
tabi para olacak. ne diye para ödeyecem boşanmış eşime. kimse babamın evladı değil.
haha o cocuk senin ama sen peydahliyosun
çocuk bana verilse karşı taraf bana para ödemeyecek.
yoo odeyecek ne alaka kim bakiyosa para vermeli
hocam öyle olmuyor işte. burası türkiye. ben kaç kişi tanıyorum durumu böyle olan
burcun ne
yengeç. niye sordun?
oha yengeçse boyle olmaman lazim oğlak sandim yengeç erkegi anaç ve tam bi evlilik adamı
hocam burçlar yalan. itimat etmeyin.
yengec erkegi olamazsin sen onlar yumuşak huylu sen degilsin
hocam yengecim ben. ayrıca söylediğim gibi astroloji bir sahte bilimdir.
yoo ben inaniyorum oglak kadiniyim ve dedikleri gibi azimli caliskan tuttugunu koparan kariyerli biriyim
her zaman tutmuyor hocam. kendini nasıl görmeni istiyorsan ona göre yorumlarda bulunuyorlar. veya okuyan kişi kendini öyle görüyor.
neden hoca oluyorum ben ziraatciyimm🥹
hocam alışkanlık.
Artik herkes herseyi sosyal medyada gordugu icin.. maalesefki insalarimizz sosyal medyadaki seyleri gercek saniyor ve oyle bi hayatlari olmayinca uzuluyorlar kiziyorlar ve boylelikle bosaniyorlar.. Ulkemizle bir alakasi yoooooook bununla
Kaçış, kurtuluş gözğyle bakarak evleniyor bir çok insan. Bu kadar kolay karar verilmemesi gereken bir konu bu.
Herkes Bi hevesle birbirini tanımadan evleniyor. Bazıları sadece uçkur hevesine evleniyor ve sonuç boşanma
Bu maddiyatta heves olduğunu sanmıyorum
aglarim ekonomi focus
Bu masrafa heves işlermi
valla olan adama oluyor bende erkek olsam masraf yapmam afedersin kizlar cok ucuzlatti kendini
ama kadin olunca zor tabi
Bilemiyorum bu kadar zorluğa kolaylık yerine zorluk ekleyecek insanlara ne değer bilemiyorum. Çünkü saçmalık seviyesi devamlı artıyor
evliligi geç aşkı heves yapanlar var
ben onlarin kalibina tukureyim
bende
evet kısa süreli heves
Ozellikle dugun vs instaya atiyorlar amac o
Milletin bir birine tahammülü kalmamış
Evlilik bitti artık
bende oyle dusunuyorum
Bunun yerine basit nikahla evlilik veya dost hayati en güzeli
ama onlarda günah , haramboy
pp deki efesle goz goze geldik
Başka çare mi var? Güzel bardak öyle deme ben bayiliyorum. Günah haram diyorsan evlen
sirf heves icin evlenmem ben
ismini haramboy olarak degistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?