Şok oluyorum 19 yaşındayım arkadaşlarımın evlenip çocuk sahibi olması çok korkunç geliyor mesela seni çocuk doğurmaya iten ne anlayamadım 19 yaşındasın 19
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 19 yaşında bir bir şey kendi kararını verebilecek yaşta. Senin buna cesaret edemiyor olman yanlış olduğunu göstermez. Böyle yüksekten bakımdan doğru değil. Başkasının seçimleri seni bağlamıyor niye bu kadar dokundu sana onu anlamadım. Bize ne de geç
Evlilik konusunda sorumluluk alma yolu düşünmüş olabilir. Çocuk konusunda da aynı şekilde sorumluluğu alabilmek istediyse bize bir şey kalmaz. Evet enteresan gelebilir. Ama bize garip gelen şey ona iyi hissettiriyorsa tercihlere saygı duymak gerek yapabileceğim bir şey yok. Kondisyon kişiye göre değişir sonuçta.
Azgınlık😄
Teşekkür ederim 😃
Bazı kadınların Oksitosin hormonu çok erken yaşlarda salgılanıyor. O yüzden de erken yaşta doğurgan hisleri rüyalar aile kurma birine ait hissetme ihtiyaçları anne olma istekleri doğar. Tamamen hormonsal.
Teşekkür ederim
19 yaşında evlilik ve çocuk fikri sana korkunç geliyorsa bu çok normal 🥺💛 Herkesin hayat temposu farklı. Kimi erken evlenir mutlu olur kimi 35’te bile hazır hissetmez. Önemli olan senin ne istediğin. Hazır değilsen evlilik de çocuk da düşünmek zorunda değilsin. Kendi hayatına odaklanman çok sağlıklı 🧠✨🌿
Cevap
10Cevap
cahiller işte
Burası Türkiye ya, gerçekten rezalet ortamlar ve topluma rağmen nasıl çocuk yapmaya cesaret ediyorsunuz anlamıyorum. Çok benciller.
İyide seni ne ilgilendirir o hayatı yaşamayı o seçiyor sanki kendi hayatın
çocuk doğurmaktan daha çekici gelen bişey olmayınca doğuruyolar galiba
Aile olmak istemiş genç yaşta sorumluluk almış ne kadar güzel
19 yaş erken ya ama nefsin istiyorsa engel olamazsın
Dimi ya bi kız kendine o haksızlığı yapmamalı
Sen uzaydan mı geldin
ne var knk bunda gayet normal
Normal olanı yapıyorlar
Reşit sonuç ta
Sana ne milletten
35 yaşında evlenmesinden iyidir
gerçek