Kızlar, Seevgilinizin ablaları ile bu tür bir ilişkisinin olması sizi nasıl etkiler?

Sevgilinizin ablaları çok cici kızlar iyi anlaşıyorsunuz, hatta örnek alabileceğiniz kızlar ama bir de öğreniyorsunuz ki 2 sene öncesine kadar çok başlarına buyruk hatta serseri sayılabilecek bir hayatları varmış ta ki sizin sevgiliniz bu durumu değiştirmeye karar verip önce güzellikle uyardıktan ve bu uyarılar dikkate alınmadıktan sonra yavaş yavaş sertleşen bir tavırla kızları, küçük erkek kardeşlerinin otoritesine boyun eğmek ve onun uygun görmediği şeyleri yapmak gibi bir seçeneklerinin olmadığını anlamak zorunda bırakıncaya değin. Sizinle birlikte olduğu dönem itibariyle artık çok sert bir tavır yok zira kızlar önce direnmişler adeta eski özgür ve başlarına buyruk yaşantıyı devam ettirebilmek için adeta çırpınmışlar ama erkek kardeşlerinin yani sevgilinizin kararlılıkla uyguladığı gayet katı tutum karşısında çaresiz kalıp teslim olmuşlar, erkek kardeşlerinin yani sevgilinizin hakimiyetini kabullenmişler. Başkaldırmayı bıraktıklarında sevgiliniz de yumuşamış. An itibariyle çok da fazla kısıtlamıyor ablalarını ama belli konuda izin almak zorundalar. Ancak olay şu ki sevgilinizin bu müdahalelerinin elle tutulur tüm sonuçları çok ama çok olumlu, bu net... genelde mesela izin istediklerinde sevgiliniz izin veriyor; izin vermediğinde ise siz de içerik olarak gerekçesini anlayabiliyorsunuz, yani kurmuş olduğu otoriteyi kendi lehine kullanması veya saçma sapan şeyleri kısıtlaması söz konusu değil; ama hayır dedi mi tartışma bitiyor.
Kesinlikle olumlu
Kesinlikle olumsuz
Etkilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
@MaSksTeR
Bu konuya yorum yapar mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir arkadaşına şöyle yazmış sevgilimle bizim eve yakın bir yerde yemek yiyelim dedik. demez olaydık. Arka masada bizim apartman ve çevre apartmanlardan teyzeler yemek yiyormuş. Beni tanıdılar ve başladılar hakkımda konuşmaya. Bir de yaşlılar ya kulakları da ağır işittiği için benim duyduğumu anlamıyorlar...
Güncellemeler
+1 yıl
Biri başladı dedi bak şu kızı görüyor musun, eskiden nasıl serseri girdiği çıktığı saat belli olmayan bir kızdı böyle efendi oğlanlarla değil itten kopmuş tipler gezerdi, nasıl cici bir kız olmuş deyince asıl bizim apartmanda oturan moruk o da beni fark etti "ya o öyle kendiliğinden olmadı cici kız, erkek kardeşi var döve döve böyle yola getirdi" demez mi...

Kızlar, Seevgilinizin ablaları ile bu tür bir ilişkisinin olması sizi nasıl etkiler?