Çok güzel bir entry olmuş yalnız ve çok da doğru adamla sohbet ediyorsun muhabbet ediyorsun belki yaşanacak bir cinsellik varsa bu zaten zamanla olur spontane gelişir seni hemen evine davet ediyor bir kadında bedeni dışında paylaşacağı bir şeyi yokmuş gözüyle bakıyor çoğu erkek de bu yüzden kaybediyor cinsellik yaşandı hop bir ilgi kesikliği yaşatıyor karşı tarafa sonra türk kadınları niye böyle bilmem ne genelleme değil asla türk erkeğinin kadınlar konusunda eğitime ihtiyacı var
Kötü olan şu, 9 sene önce böyleymiş hala böyle bi değişiklik yok. Kadın haklı. Bi genelleme yapmamış, çoğu Türk erkeğinde gerçekten bu var. Bi arkadaşım geçenlerde anlatıyordu, bu sitenin girlsaskguys versiyonuna bakmışta, orada bile Türk erkekleri aynen devam. Amaç nedir yani? Azcık ağır olsalar keşke. İticilik akıyoo..
@sananeln340 tövbe est. Noldu hayırdır ya? Yaran mı var kardo, gocunmuşsun? Herkesi aynı kefeye koymamalısın, çok büyük hata. Bak görseldeki kadın bile parantez içinde ayırmış kayırmış.
@sananeln340 eh senin söylediğin her ülkede memlekette var. Burada önemli olan senin çevreni nereden edindiğin para için yapmayacaginiz ne var sizin demişsin demek ki sen sadece para için seninle birlikte olan ya da katlanabilen bir kesime gitmişsin. Sende kadına saygı olsa o bahsettiğin onca bidi bidiyi kendi görüşünde paylaşırdin düşüncesini dile getirmiş bir kadının yorumu altında değil.
@sananeln340 birincisi birdaha kardeşime karşı terbiyeni takın edepsizlik etme ikincisi soruya cevap vermezsin burada milletin verdiği cevaba salça olursun bak aslanım belliki sen kadınlardan yana sağlam bir darbe yemişsin içinde ukte kalmış o yüzden darbeyi kimden yediysen çaresini burada ota poka yorum yaparak arama
Bismillahirrahmanirrahim oğlum sen ne yaptın ekmeğin üstüne falanmi bastın o tip bende olsa sokağa çıkmam ne bu kibir kadınlardan karı diye bahsederken sevgili anneciginden cidden çok özür diliyorum ama baban sen doğduğunda eminim bir sana birde @OKEY Nirvanaya bakıp bir iç çekerek pişman olmuştur eminim şimdi seni silmiycem hiç bir yorumunu da kaldirmiycam ama emin ol birazdan kendi kendini imha edeceksin bunuda aklından çıkarma
Allah o kadar şey vermiş keşke içine karakter ahlak ve saygı da verseymiş. Daha kendini düzgünce ifade edemeyen kadını 250 gram olarak ifade edebilecek haysiyetsizliğe sahip bir arka koltuk mahsulüsün hala burada böyle yorumlar yaparak agzimizin payını verdiğini mi düşünüyorsun? Sana değilde senin ana banana yazık
Şikayet ederek mi gideceğim? Siz anca bunu yaparsınız çünkü elinizden bu gelebilir. Yazık size gerçekten anca hesabımı kapattirmakla uğraşırsınız, aksi olsa dizin canınızı okurum ben bu uygulamayı silersiniz o derece 😂😂
Ne oldu yemedimi hadi bak ben veriyorum kasimpasa büyük yokuş no 64 Beyoğlu İstanbul gelmezsen en adi kardeşimsin ismim Aytaç hadi göreyim nesil rezil ediyorsun
Sana adres verdim ne oldu erkekliğin genç bir kızamı yetiyor hadi sıfatıni miktigim gücün yetiyorsa al sana adres istiyorsan tlfon da vereyim ama gelmezsen em adi o... Çocuğusun varmisin
Kadınlara aynı vatan toprağında yol arkadaşlarımız gibi bakılsaydı ve her kadının bizim için bir ana, bir bacı, bir evlat olabileceğini hatırımızdan çıkartmasaydık kadınlarımız bizim diğer yarımız olurdu.
Ama bu konuyu komple erkeklere yıkmak da doğru değil. Kadınların da bazı konularda değişim göstermesi gerekiyor.
Allah c. c her kulunu kusursuz güzellikte yaratmıştır. Ama kimi insan daha kendisini sevmeyi bilmiyor. Haliyle dışarıda gördüğü insanların daha güzel, daha yakışıklı olduğunu düşünüyor.
Çünkü italyan kadınları medeniler, yobaz değiller, insanlara yani erkeklerine ilk defa bir insan görmüş gibi bakmıyorlar. Konusmayi biliyorlar, üslubu biliyorlar, saygıyı biliyorlar, iltifat edilince, güzel bir söz söyleyince ego veya, hava yapmıyorlar. Mesela kadınlıklarını kullanmıyorlar, erkeklerini tahrik etmiyorlar, işine gelince “eşitlik”, sıkışınca “kadınım ben” demiyorlar, konuştuktan sonra sohbetin belirli bir yerden sonra cinselliğe doğru gitmesini bilip, Türk kadınları gibi sabaha kadar hadi sadece oturalım, film izleyelim demiyorlar. Yani böyle bir ülkenin kadınları böyle karaktere sahipse, o ülkenin erkeklerinin Abaza olması, imkansizdir. Benim ülkemin erkeği kadar ailesine, eşine, çocuklarına, vatanına, milletine, bağlı bir erkek dünyada yoktur. Beğenmeyen varsa bütün Türk kadınları yallah italya ya sizi tutan yok.
Tamam iyi demiş olabilir katıldığım yerler de yok denecek kadar az ama , keşke sonuna kötü italyan erkeklerini tenzih ediyorum da yazsaymış parantez içinde , daha adilane bir yaklaşım olurmuş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu seferde benimle niye cinsellik konuşmuyor flörtüm diye gelir burada soru açar bizim kızlar😂
@sananeln340 aynen :) bu kızlar her erkeği yobaz kalitesiz seviyesiz sanıyor ya kıl oluyorum:) bu konu da hiç alttan almıcam hem kariyerim de hem okulda vs zirvede tamamladım genel kültürsüz bir hayat düşünemem bunlar bizi tanımadığından erkekleri yobaz sanıyor :)