Boga sevgilim oldu anlasamadk ayrildik. Ama ayrida kalamadik hep baristik konustuk geri kavga ettik boyle boyle yillar gecti. Hatta o bitirdigini soyledi ama ben yinede sevgimden vazgcmedim hep aradim ilgilendim konustum degerimi hep belli ettim. O da tabiri caizse peşinde kostugumun aslinda hep farkindaydi. Yeri geldi tersledi yeri geldi oda karşılığını verdi ama birgun gercekten cok yoruldum ve kendi icimde bitirdim sonra tekrar geldi sevdigini soyledi sonra birseye cok sinirlndi ve tekrar terketti. Ona silmeme ragmen gelip ikna edip gitmesi cok koydu. Bu kez kesin gittigini dusunuyorum. Siz ne dsunuyorsunuz. Unutur siler mi cabucak yoksa tekrar arar illaki ozler mi
Cevabın nedir?
+1 yılUzun soluklu olan iliskilerin bitmesi kisilerin kararı ile olmaz. Ya çok buyuk bir hata olması lazım her iki kisi icin gecerli ya da zamanla unutabilirsin. Sen disariya bitti bile demis olsan onu oyle kolay kolay bitiremezsin. Kendini kandırmayacaksın.
012 Yorumla- +1 yıl
Zaman ne demişler herseyin ilacıdır.
- +1 yıl
Her zaman söylerim Anlık Kara Her Zaman Mutsuzluk Getirir. Daha önce kavga edip 4 yıllık ilişki bitiren kankam bu lafımı dikkate aldı ve barıştığı kişi ile evlendi
Soran+1 yılHaayr ben o benden ayrilmisti zaten ben birakmadim o birakti o yuzden. Oyle soyledim ona
- +1 yıl
anladım. Kendimden biliyorum. Damarına basmadigin surece Boğa erkegi vazgecilmezdir tabi. Bu durumda yükselende biraz ağır basıyor.
Soran+1 yılSeviyorum diye yalan soyler mi? seviyorum demisti. Ama seven bu kadar yıpratma z hic bir zaman ne istedigini bilmedi hic duzgun bir iliskmz olmadi kus konus kus geri konuş.
- +1 yıl
sende haklısin bir yerden sonra iliski yaz boz tahtasina donuyor
- +1 yıl
O nedenle kendin kesin bir karar verip sonu ne olursa nereye varirsa sonuna kadar gideceksin yoksa boyle donme dolap gibi aynı yerde döner durursunuz.
Soran+1 yılPeki ben sunu merak ediyorum. Davranislarim nasil olursa ona karsi bana olan bakis acisi degisir. Yani kararliligimi gorurse artik aramazsam sormazsam silersem ilgisini ceker mi
- +1 yıl
Bir yere kadar peşinde koşmaya devam eder sonra bakar sende hareket yok ondan sonra kendini gericeker
Soran+1 yılHi ilgisini ceker yani
- +1 yıl
çekebilir cekmeyebilir kesin birsey diyemem sizin ikinizin arasındaki iliskinin durumuna bagli
- +1 yıl
sen daha iyi bilirsin tanıyabildiysen
En İyi Cevaplar
Burca göte yorum yaparsak; Boğa erkeği olarak aradığı kadının sen olduğunu sanmıyorum. O hala "İşye bu" diyeceği kadının arayışında...
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyle dedin bunu hanigi kadinda anlar peki
Soran+1 yılEvet oyle dsunuor aslinda biliyorum peki ne yaparsam geri gelir daha dogrusu su an konisma anlaminda bsey yapamam cunku baglarintamamem kopardik kendimi lapatsam merak eder mi yoksa gozunun onunde geziyim tozuyum mu
Soran+1 yılAma benim aradigim o. Onu gercekten istiyorum. Ve bunun icin ne yapmaliyim
- +1 yıl
Valla sen körkütük aşıksın, bir an önce kurtulman dileğiyle aşağıdaki linki okumanı tavsiye ediyorum.
https://www.burclar.com.tr/boga-burcu/erkegi.html
Soran+1 yılBen onun her dedigini yaptim. Bogalari onlardan iyi taniyorum neler okudum neler bu neki. Hep o yonetti hic aksi bisey yapmadim ki ama hic bir zaman ezik de olmadim yeri gekince sesimi cikaemsini bildim yani
- +1 yıl
O zaman sevdiğinin psikolojik bir sıkıntısı olabilir. Ne bilim belkide aradığı tam da sende bulamamış olabilir. Sen emek verdiğin için aldığın karşılığı haketmediğini düşünüyorsun. Ama karşı tarafta bu emeğin karşılığı olmayabilir. Hatta olmadığı için bu sorunu yaşıyorsun. Bence biraz kendini geri çek. Seni çantada keklik olarak görüyor. Bu saatten sonra yapman gereken kendine çeki düzen verip seni yıpratmasına engel olmadır. Yaşın genç önüne daha ne fırsatlar çıkar.
Soran+1 yılAynen baska yapcak birsey kalmadi zaten su saatten sonrada olmaz bende ayni kalmadim cunku.
+1 yılNeresi vefalı be boğa burcu erkeklerinin😒
Dengesiz salaklar pislikler hepsi ölsün21 Yorumla
Soran+1 yılAynen o kadar dengesiz iki artik anlayamiyordum
kendin kaçırtacak birşey yapmışsındır boğalar kolay kolay asla vazgeçmez
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun her iliskide olur her probleme gidip gelinmez kusersin ayri
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yılBir boğa olarak söylüyorum. Bu ilişkinizin bir sonu yok. Dönse de sonuç değişmez.
213 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki. Artik sonicunda degilim. Yani arar mi merak ediyorum ya da cabuk unutir mu o da beni sevmsti zamaninda cunku
- +1 yıl
Şu kadarını söyleyeyim, ben aramadım. Sonu olmadığını düşündüğüm şeylerin peşinden koşmam. O arar mı? Belki arar. Bilemiyorum.
Soran+1 yılYa da kimseyle yapamadiginda aradigini bulamadiginda ozler dmi
- +1 yıl
Hiç yoktan iyidir mantığıyla ilişkiler yürümez. Bu sana hakaret olur.
Soran+1 yılKabul etmem zaten. Merakim cabuk unutup unutmayacagi yani sevdi mi sence bu bogalar diygulari blli etmz diolar ama ben inanmiyorum isteyince bal gibidr ediyorlar
- +1 yıl
Boğa burcu kolay kolay unutmaz. Ama acısını, sıkıntılarını, özlemlerini de gerektiğinde çok iyi saklar.
Soran+1 yılPeki ne tur durumlarda siler tamamen?
- +1 yıl
Büyük bir hata yaptıysan siler. Dediğim gibi bu ilişkinin sonu yok diye düşünüyorsa siler. Ama seni aldatmış olacağını hiç sanmıyorum. İlişkileri puzzle gibi düşün. Parçalar ne kadar kaliteli, mükemmel olursa olsun o parçalar birbirleriyle uyumlu değilse bir araya getirip bütünü oluşturamazsın.
Soran+1 yılPeki ilerleyen zamanlarda fikri degisir mi aradan uzun zaman gectiginde ozlediginde ya da . Bir kez daha silmsti hatta bir con kez sildigini soylemsti ama yine dondu
- +1 yıl
Eğer senin hatan yoksa, sana haksızlık yapmışsa, vicdanı asla rahat etmez. Pişmanlık duyup senden tekrar af dileyebilir.
Soran+1 yılCok buyuk bir hatsm oldugunu sanmiyorum hatta ona o kadar cok emek verdim ki :( artik kolum kanadim koptu bende yoruldum :( bir tek kizdigim icin hakaret ettim bu hata olarak görürse tabi
- +1 yıl
Çok emek verdiğin her halinden belli. Sevmek güzel de böyle durumlar insanı çok üzüyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Soran+1 yılInsallah cok tesekkur ederim yorumlarin icin :(
+1 yılgittiyse bir daha dönmez sanırım..
yani olduramamış kanımca13 Yorumla
Soran+1 yılbir kez daha tamamen bitirdigini soylemsti ama
- +1 yıl
dönse yine aynısı olacak
dönerse kabul etmeyin
Soran+1 yılBen etmeyecegim ama merak ediyorum cok hemde. Arar mi acaba daha dogrusu merak ettigim hemen unutur mu beni? Yaptiklarimin farkinda midir hemen siler mi yoksa?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimin eski kız arkadaşı gibi konuşmuşsun buraya giriyor musun ya da okur musun bilmem ama şunu söyleyeceğim eğer oysan aldatıldgını bil kalben. boğa burcu dediğin kişiyle iki üç aydır tamamen sevgiliyiz iki yıl içersinde çok fazla gel gitlerimiz oldu ve ben geldiğim an sevgilisinden ayrılıp senin için ayrıldım sevmiyorum diyordu beni hep kıskandığı ve her şeyi birlikte yaşadığımız için ben olmadığımda delirip kızla barışıyordu ben kızı kabul etmediğim için tamamen ayrıldı en son hoş ki hiç bi zaman kız varken onunla görüşmedim kızın çok saf ve sadece güvenilir biri olduğu için görüştüğünü defalarca dile getirdi bizim ki aşk ve tutkuydu şiddetli kavga ederiz rest çekerek ama ne zaman şehrime gelse her şey biter ve tekrar başlarız en ufak bir tartışmada şu an da kıza yazdığını işitirsem tamamen anlatacağım kıza mesela ben o yüzden çabalama arkandan ne çeviriliyor bilemezsin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKız devamlı ayrıldığında defalarca şans isteyip ağlıyordu vicdanen konuşsa da sevmiyordu sadece insanlığını seviyordu ailesinin bildiği biriyim ve asla kız hakkında da istemedikleri onun da sevmediği bariz belli
+1 yılErkeğini bilmem ama dişisi bana fena tost attı dengem şaştı. Boğalardan uzak dur derim.
141 Yorumla
Soran+1 yılKinciler cunkuuu
- +1 yıl
Öldürdü beni. Çok fena da aşığım
Soran+1 yılOnlarin taktigi tersleyerek bağlamak. Peki napti da asik oldun bu kadar biraz bana da bahsetsene.. ayrintili ama
- +1 yıl
Önce sevgisini aşırı gösterdi, beni kendine bağladı. Sonra geri çekildi, ben koştukça o kaçtı. Sevmiyorum demiyordu ama ayda bir buluştuğumuzda öyle bir sevgi gösteriyorduki, sonra yine kendini ulaşılamaz yapıyordu. Boğaya aşırı sevdiğini ve değer verdiğini gösterirsen kendini senden üstün görür. üstüne gittikçe şımarır ve onu çok sıktığını söyler. Ve vazgeçilmez hissettirdiğinde ilk vazgeçeceği sen olursun.
Soran+1 yılAynen oyle yaptii ben geri cektigimde ustume dusuodu. En son onu tamamen bitirdigimi asla ve asla bir daha olma ihtimalinin dahi olmadigini soyledim ne dusunur sence tekrar arar mi
- +1 yıl
Ayrılış tarzınıza bağlı, toplum nezdinde küçük düşürmüşsen geri dönmez.
Soran+1 yılHayir hic boyle birsey yasanmadi da :(( Ben onu cok mutlu ettim
- +1 yıl
Neden ayrıldınız peki
Soran+1 yılBilmiyorum bir dengeszdi bir seviyormus gibir bir nefrer ediyormus gibi hissediyordum. Bir istiyorum diyordu keyfi birseye kacincada bir istemiyorum.
- +1 yıl
Bırak onu çek acını erken bitsin. Sonra acının süresi katlanır.
Soran+1 yılSonra dedim ki yok bogalar cok alinganms nirseye kizinca boyle yapiolarms aslinda sevmediginden degil nazli oluyorlar bayag diye biliyorum cunku. Sonra ya bu ne boyle sevgimden emin oldugu icin oyuncak etti iyice dedim ve o bitirince bende bitirdim.
- +1 yıl
Bende aynısını yaşadım
- +1 yıl
Aynı şeyleri yaşamışız. Alttan alan, empati kuran, sağduyulu olanın ben olmamdan bıkmıştım artık. Gittim teyzesiyle konuştum çünkü o aracı olmuştu. Teyze böyle olmaz bir konuşun dedim işi bitirdi. Teyzesiyle konuşmuşum diye.
Soran+1 yılOoooo sen bir bogata yapilck son seyi yappmssin bunu ben bile yapmam bogalari baskasini araya katmaktan nefrwtttttt ederrrr:D
- +1 yıl
Kendi benimle problem çözmüyor ama. Sürekli kavga edip, problemleri konuşmada bile kavga ediyor. Konuşup çözmek yerine kavgayı tercih ediyor. Ve biz nişanlıyız düğüne bir ay kala bunu yapmamalı, problem mi bu. Ne istiyorlar, bağıran çağıran vurup kıran bir erkek mi arıyorlar. Onu bir defa bile kıracak bir kelimem olmadı. Yerin dibine soktuğu çok yer oldu hep alttan aldım. Ne istiyorlar anlamadım.
- +1 yıl
Erkekliğimi sıfırladı onu alttan al bunu alttan al, annesi bana ağır kelime kullandı dayanamadım ağladım bu nasıl erkek böyle erkek mi olur ağlıyor demiş babasına
Soran+1 yılSeni o kadaaarrr iyi anliyorum ki ! Aynisini aynisiniii yasadimm !! Uste cikma k9nisunda bir numaralar haksiz olduklarinda bile uste cikacak kadar cene yapilari var ve o kadar egreti duruyor ki anlatamam. Alttan alincada iyice kndilerini hakli zannettikleri icin daha beter uste cikiolar. Daha da cirkin oluyorlar. Deger vermeye fakan gelmiolar onlara asla kelimeye dokmeyecksin sevdigini acaba mi acabami die dsunup duracaklar bayiliolar. Ve bu arada girundukleri kadar mukemml calan da degiller o kadar alinganlar ki en ufak bir elestiride tum egolari yerle bir olabiliyor o yuzden onlarin asla egolarini beslemycsin ki simarmayacaklar. Ayyy guya ben fikir alacaktim resmen icimi doktum:D benim pesimde dolanan adam sevdigimi mucadelemi gorunce ansizin degsip istemiyorum seni ben dedi bu nankorluk ego degilde nedr?
- +1 yıl
İçini dökmen en iyi fikir almadır.
Soran+1 yılE sizin durum ne Şu an peki bitti mi tamamem
- +1 yıl
Ne olacak ömrümüzü onları memnun etmek için köle gibi mi yaşayacaktık. Böyle dedim teyzesine gittim. Ama şimdi kölesi olmaya razıyım. Pişman oldum.
- +1 yıl
Bitti. Hatta bittikten sonra mesajlar attım. Ablama mesaj atmış ve bana çok ağır hakaretlerde bulunmuş.
- +1 yıl
Bunun burçla alakası yok yahu. İnsan olmakla alakalı.
Soran+1 yılHadi ya cok uzuldum :(( Bak aklinda bulunsun bogalar icin mahremiyet cok onmlidir yani cok absurt bir soz dahi olsa aranizda gecen bir cumleyi dahi baskasindan duymaya tahammul edemzler ve tavizleri yoktur biraz bkle onlar ustune dsunce daha cok agirdan satiyorlar l. Nie yaptigina dair mantikli aciklamar yap realist konuş hani sirf affetsn diye kinusmadigini anlasin ama taviz vermiyor gibi gorunuyorsa hala da yuzne karsi zorladigini hissettrme daha cok iter o aradaki dengeyi kur onlar bundan anliyor cunku. Seni kul kole oldugunu sakin dusunmesin fldeger vermezler
- +1 yıl
Ben bu gidişle fazla yaşamam.
Soran+1 yılNe desem ki telepati et dua et ondan onu degil Allahtan onu iste Allah isterse olur. Ben sansimi kaybettim belki artik ama sen yap sakin duayi birakma ciddiyim ben hep oyle yapardim olurdu ben biraz da sanirim eskisi gibi degilim biraktim kndi icimde belkide istemek artik zoruma gidiyor o yuzden boyleyim gelsin istiyorum ama bir yanimda sacmalama diyor hala ama yurekten inandigim zamankar hep gelirdi
- +1 yıl
İntiharı düşünür oldum. Dayanamıyorum Onsuzluğa
Soran+1 yılSakin sonucta ne kaadr sevsekte bir kul ugruna kimse sonsuz cehennem e degmez. Allahin emanetini yalniz Allah alir. Bu Alalhinda gucune gider. Oldun gittin diyelim kac yil arkandan aglayack? Sonra herkex hayatina bakacak dogru degik mi bbu bir gercek. Kimse bu kadarina degmez olan sana olur kendi kiymetini n farkina var bosver o ben ne yapmisim desin. Yakniz bir an da gercekten is tersine dondu benim akla ihtiyacım vardi ;)
- +1 yıl
Çok Seviyorum Dayanamıyorum
Soran+1 yılLan su sozu ben diysaydim ondan keske :)
- +1 yıl
Anlamıyorlar. Çok dedim mesajlar attım ayrıldıktan sonra. Ablama mesaj atmış bana telefon sapığı demiş.
Soran+1 yılBence birak o zaman yani somit olarak birak onun kotu yanlarini dusun
- +1 yıl
İyi yanı ilk bir aydaki boynumdan öpmesi, bana sarılması.
- +1 yıl
Onun mutlu yüzü. Ama o beni mutlu etmek için hiçbir emek vermedi.
Soran+1 yılBendede durum ayni. Boyle olunca problmi kendinde arayip hep vicdan yapiyorsun demi demkki sorin bnde mutlu olmadigina gore diyorsun. Boynun dan opulmesi hosuna mi gidiyor bit kere bnde opmstum umarim o da unutmz. s
- +1 yıl
Ben unutamıyorum. Hoşuma gittiğinden değil, beni sevdiğinin göstergesiydi.
- +1 yıl
problemi kendimizde arayıp duruyoruz onlar niye aynısını düşünmüyor hiç. Ayrıca arayıp sorduğumuz için hep üstüne düştüğümüz için durum böyle oldu. Hâlâ devam ediyoruz arayıp sormaya ve ondan vazgeçmediğimizi göstermeye çalışarak gittikçe kendilerini bizden yukarda görüp, bu benim için bu kadar yanıyorsa daha niceleri bize yanar havasına giriyorlar.
Soran+1 yılKesinlikle nokta yorum budur iste. Noktadi virgülüne cookk dogru. Bende aynen boyke yaptim. bir anda hersey tersine dondu uzerine gittikce us iyice çığırından cikti ve iyice bagladi
- +1 yıl
Ben çok seviyorum
Soran+1 yılInsallah nir an once kavusursun hayirlisi olsun hakkinda :)
- +1 yıl
Amin Allah Razı olsun kardeşim
Soran+1 yılSenden de razi olsun ne demek
Kova kadar duygusal erkek ki anlatamam yasaman lazım 😀
113 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılUnutmaz hemen duosun yani ozler mi ya da ne yaparsam nasil davranirsam ozler onu ne etkiler
Soran+1 yılArtik tamamen bitirdigini dsunuyorum ama ilk defa. Ne yaparsam ozler merak eder? Baskasiyla kiskanir mi dusununce? Kaybetmekten korkar mi kndisini seven birini. Bitirsede kiskanir mi
Soran+1 yılAnlamadim hic bisi:))
Soran+1 yılYa ozele yazacak seviyede degkms puanim :(
Soran+1 yılAcyim
Bende boğa burcuyum birinj silersem biter
18 Yorumla
Soran+1 yılNe tur durumlarda silersin peki? Ne yapmasi lazim
Soran+1 yılPeki ne yaparsa onu merak eder ya da ozlersin? Cok goz onunde olunca mi yoksa kendini tamamen yok ederse mi
Soran+1 yılO kadae cabuk unuturum mi diyorsun sevms olsan da mi
Soran+1 yılCok acimazizsin ama unutulcak bir insan olmadigimi dsunuyorum :( hatta fazlaca ona emek vernis kapilarimi haketmedigi halde acmis biri :(
+1 yılAstroloji saçmalığından medet umuyorsan mutsuz olursun tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılAzicik bilimsel kaynakalrdan arastirirsan astrolijinin dogru oldugunu gorursun:) Cevremdeki tum burca sahip insanalrin ayni fitratta olmasi tesaduf olamaz oyle degil mi
- +1 yıl
Sadece insanın tasnif merakıdır kendine bir gruba koymak kişiyi özel hissettirir ve temel insani duygular benimsenir kısacası astroloji bundan ibarettir
+1 yılBurç ile sevgili yaparsan olacağı bu işte.
11 Yorumla
Soran+1 yılBurcunu bilmiyor dum ki
MERHABA BENİM ESKİ FLÖRTÜMDE BOĞA BURCUYDU ÖZELİKLERİNİ YANSITIYOR HEPSİNİ SENLE AYNI ŞEYLERİ HİSSEDİYORUM ÖZELDEN SANA NASIL ULAŞABİLİRİM DENEYİMLERİNDEN VE BİLGİLERİNDEN BİR ŞEYLER ÖGRENMEK İSTİYORUM LÜTFEN BANA ULAŞABİLİRMİSİN
00 Yorumla
+1 yılburcun gereksiz olduğunu anlamışsındır umarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa burcla ilgsi yok sadece belirtmek istedim cunku burcunu bikerek tanismadim. Ama butun boga tanidiklarim ayni
+1 yılVefalı...
13 Yorumla
Soran+1 yılYani? Ama bana kalirsa yaptiklarim onun icin hic
Yani saf pldugum icin birakmadigimi dsundu hep sevgiden degil.- +1 yıl
Gönül yorgun düşünce geri dönüşün bir anlamı yok...
Her geri dönüş yüreği parçalıyor..
Virgül değil nokta koymak en doğrusu...
Soran+1 yılSu an aynem oyleyim
+1 yılBurçla ne alakası var ya
00 YorumlaSenin burcun ne Boğa kötü uzak dur
04 Yorumla
Soran+1 yılNie kotu koc benim
- +1 yıl
Anlatayim canım bak benim de çıktığım vardı neyse ayrıldı srfsz sonra birsürü kıza beni kötüledi ama bana tekrar umut veriodu gidip gelio yani sonra o kıza da banada yalan söyledi tam 5 yılı mi yedi düzenbaz yalancı kararsız hep seviom dio gururlu ondan bir bok olmaz en son kufrettim onlar zevk düşkünü srfsz..
Soran+1 yılAynen zevk duskunuler:O
Gizli Üye(30-35)+1 yılgıybet çekemiyorlar seni
05 Yorumla
Soran+1 yılSagol ya
Cevap sahibi+1 yılkıskanıyorlar sevidkçe seni
Soran+1 yılKeske duzgunce bir akil verseydin:(
Cevap sahibi+1 yılama ben biraz gülersin belki moralin yerine gelir diye yaptım öyle :(
Soran+1 yılYok gelmiyor keyfim yerine :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası