Beraber yaşadığım sevgilimden ayrılmak istiyorum korkuyorum hayatımı mahvettim?

başka şehirde yaşıyordum 2 yıldır görüşüyorduk ben açıkçası kendimi parçaladım resmen uzaktayım diye sürekli ayrılıyorduk deli oluyordum buna çözüm olarak 800 binntlye ev aldı bu yıl eşya dizdik kendi zevkime göre tam anlamıyla beraber yaşamıyoruz o ailesinde kalıyor ama hep birlikteyiz hergün yanımda turizm bölgesinde yaşıyorum orada çalışıyordum bu şehirde yapabileceğim bi iş yok Antalya’dan Antep’e taşındım o bakıyor bana buraya alışma sürecimde a dan z ye herşeyimi o karşılıyor bu kararı birlikte aldık evlenin demeyin bi sorunlar mevcut neyse velhasıl kelam ben rahat bi kızdım önceleri açık giyinir gezer tozar altımda arabam bilmem ne ortalığı yakar geçer tiplerdenim kendi paramla buraya geldiğimden beri arkadaşım bile yok numaramı değişti dünyam o oldu resmen kıskanç sinirli psikopat ben bunaldım artık sıktı bi hayale kapılmışım ayrılmak istiyorum ama bunu söylesem kötü şeyler yapar diye korkuyorum bu kadar masraflar etti ben sözler yeminler ettim buradaki hayat bana göre değil çok farklı birine dönüştüm 8 ayda resmen ne yapabilirim çok çaresizim bide bana da çok alıştı dünyası başına yıkılır resmen hayatımı mahvettim göz göre göre ben ayrılmak istediğimi söylersem hem bana kötü şeyler yapar hemde kendisi de mahvolur
Beraber yaşadığım sevgilimden ayrılmak istiyorum korkuyorum hayatımı mahvettim?