Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama nankörlük mü yapmış olurum?

4 yıldır birlikteyiz ve 3 yıldır beraber yaşıyoruz. İlişkimizin ilk 1 yılında melek gibiydi, hayatımda ilk defa sevildiğimi hissettim diyebilirim. Annem ve üvey babamın evinde sorun yaşıyorum diye ev tuttu birlikte yaşamaya başladık, işsiz kaldığım dönemler beni idare etti. Zengin olmamasına rağmen paranın lafını yapmadı, borcumu ödemem de mümkün değil.

Birlikte yaşamaya başladıktan sonra zamanla çok değişti. Son 3 yılda başbaşa dışarı çıktığımız 1 elin parmaklarını geçmemiştir. Benimle zaman geçirmek istemiyor. Bilgisayar oyunu bağımlısı, uyanır uyanmaz bilgisayar başına geçip uyuyana kadar oturuyor. Muhabbet edemiyoruz, 7/24 kulaklığı oyunda. Bi şey söyleyecek olsam kulaklığı aralayıp dinliyor ama acelesi varmış gibi geçiştiriyor vs.

Örneğin geçen kış dışarda yağmur yüzünden kayıp düştüm, bileğimin ağrısından duramıyorum dememe rağmen bana abartma bi şey yoktur dedi ve DOTA oynamaya devam etti. Gece 1:30'da evden çıkıp 1,5 saat yürüyerek acile gittim ve toplamda 3,5 saat sonra eve geldim, o 3,5 saat boyunca aynı oyunu oynamış. Bütün bu süre boyunca evde olmadığımı bile farketmedi. Bileğim çatlamış, ertesi sabah kolumda alçı görünce öğrendi...

Gerçekten o kadar yalnız hissediyorum ki. Aynı evin içindeyiz ama tek başımayım, zombiden farkı yok. Yan odada başıma bi şey gelse düşüp bayılsam, acil müdahale ile kuratarılabilecek bi şey bile olsa sırf o beni 7 saat boyunca farketmedi diye ölürüm.

Bilmiyorum abartıyor muyum çünkü ne zaman bu konuyu konuşmaya çalışsam ben aşırı tepki veriyormuşum gibi davranıyor. Göz devirip uflayıp pufluyor. Sanki bütün bunlar çok normal de ben darlıyormuşum gibi hissettiriyor. Ne doğru ne değil emin olamıyorum artık.

Zamanında benim için yaptıklarını düşününce; ayrılırsam nankörlük mü yapmış olurum?

Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama nankörlük mü yapmış olurum?