erkekler beyinlerinin yetmediği ve bahane bulamadığı yerlerde sinirlenip küfür etmeye başlarlar o küçücük 2 kelimelik kelime dağarcıklarıyla bakın bir örnek. bir insanla ayrılmak istediklerini bile soyleyemezler onun yerine kendilerini soğutmaya çalışırlar vs. bu kadar aptal olmayı hakedicek ne yaptınız allah katında çok merak ediyorum :dd
6
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yoo bak bundan önce ne güzel konusmusum aşkım diye
Böyle davranmamalısın. Ayrıl ama bu şekilde değil. Seni kıskanıyorken eziyet etmiş olabilir ama hepsi seni sevdiği içindi. Bu şekilde davranmadan güzelce ayrılsaydın keşke. Kendi seviyeni düşürmeden... Bence tekrar yazmalısın. Sahte değildi sinirle söyledim ama ben yoruldum, kusuruma bakma demelisin
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kardeş samimiyetimize sığınarak söylüyorum senin ya Kız gerçekten sevmese neden kıskansın olum? Ha sevmediğine inanıyorsan sesim çıkmaz Ama bu devirde gerçekten seven kız zor bulunur cidden bak Yanlış yapmışsın bence Hele de küfür etmek filan...
Ne alaka? Kim bilir çocuğa neler çektirdi her seferinde. Ayrıca kız öyle şeyler yazmış ki o cümlenin ardından ayrılalım kelimesinin gelmemesi çok saçma olurdu. Ama yine de bizim arkadaş da küfür etmemeliydi
@Alperenayn sevgilisi varsa ona göre davranacak kız kiskanmis belli alttan alacağı yerde leş cümleler kuruyor. Ayrılmak isteyebilir ama adam gibi en düzgün cümlelerle ben ayrılmak istiyorum diyecek. Zeytin yağı gibi üste çıkıp kendini haklı göstererek sözde vicdanını rahatlatacak ya ondan böyle ipini koparmış köpek gibi havlamış kiza😂😂 erkeklerin çoğu böyle keşke biraz medeniyet bilseler
Bence de arkadaş fazla çıkışmış ama o da bıkmış artık. Kız hiç yenilir yutulur kelimeler kullanmamış ve bunu hep yapıyormuş. Hep kıyafetine saçına başına karışılsa ve her seferinde bu denli sert ifadelerle karşılaşsan sen sabredebilir miydin?
En İyi Cevaplar