Sevgilimden severek ayrıldık barışmak istiyorum?

8 aydır devam eden bir ilişkim vardı güzel giden bir ilişkiydi ciddi ilişki benim kız kankam vardı sevgilimle tanışmadan önce sevgilim olduktan sonra da bu kızla konuşuyordum mesafeli bir şekilde fakat sevgilim onunla yakın olmamı istemiyodu çünkü buluşmuştuk baş başa ve rahatsız oldu ben bundan sonra mesafe koydum kankama koymamın sebebi de sevgilim olunca kankam sevgilime gıcık kapmaya başladı ondan dolayı böyle olduğunu düşündü ki öyleydi zaten olması gereken buydu kız ilişkimize girdi sevgilimi zaten sevmiyordu biz bir sebepten dolayı ayrılmıştık sevgilimden O süre içerisinde benim kız kankama göndermeli sözler paylaşmış ınstagram'dan kankam da ona cevap vermiş sen artık benim yerimde olamazsın biz birbirimize layığız diye şeyler söylemiş benim bundan haberim yok benden gizli söylemiş bunu sevgilimden öğrendim kendisini sevgilim gibi tanıtmış sevgilimle tabii ki de çok üzülmüş bunu duyunca her neyse şu an sevgilimden ayrıyız ayrıldığımız süre içerisinde bu kızla tekrar buluştum story atmıştık onu da sevgilim gördü ve hala seviyor ama bu yaptıklarımı kabul etmiyor edemiyor hak veriyorum hata yaptım kıskandırıcı bir hareket yaptım arkadaşım ilişkimize zarar verdi kendimi affettirmek ve tekrardan o kızla mutlu olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor bu ilişkiyi kurtarmam için
Sevgilimden severek ayrıldık barışmak istiyorum?