8 aydır devam eden bir ilişkim vardı güzel giden bir ilişkiydi ciddi ilişki benim kız kankam vardı sevgilimle tanışmadan önce sevgilim olduktan sonra da bu kızla konuşuyordum mesafeli bir şekilde fakat sevgilim onunla yakın olmamı istemiyodu çünkü buluşmuştuk baş başa ve rahatsız oldu ben bundan sonra mesafe koydum kankama koymamın sebebi de sevgilim olunca kankam sevgilime gıcık kapmaya başladı ondan dolayı böyle olduğunu düşündü ki öyleydi zaten olması gereken buydu kız ilişkimize girdi sevgilimi zaten sevmiyordu biz bir sebepten dolayı ayrılmıştık sevgilimden O süre içerisinde benim kız kankama göndermeli sözler paylaşmış ınstagram'dan kankam da ona cevap vermiş sen artık benim yerimde olamazsın biz birbirimize layığız diye şeyler söylemiş benim bundan haberim yok benden gizli söylemiş bunu sevgilimden öğrendim kendisini sevgilim gibi tanıtmış sevgilimle tabii ki de çok üzülmüş bunu duyunca her neyse şu an sevgilimden ayrıyız ayrıldığımız süre içerisinde bu kızla tekrar buluştum story atmıştık onu da sevgilim gördü ve hala seviyor ama bu yaptıklarımı kabul etmiyor edemiyor hak veriyorum hata yaptım kıskandırıcı bir hareket yaptım arkadaşım ilişkimize zarar verdi kendimi affettirmek ve tekrardan o kızla mutlu olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor bu ilişkiyi kurtarmam için
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ilişkide erkek isterse her türlü kadını ikna eder ve gönlüne girer, o kızla buluşman büyük hata kızı resmen haklı konumuna getirmişsin (kankanı) . Bence seviyosan peşini bırakma peşinden koş kendini affettirmek için dil dök jestler yap inandır kanıtla ona
Çok yanlış yaptım bunu biliyorum ama kızı hayatımdan sonsuza kadar çıkardım tek kız oydu konuştuğum ve başka ne yapabilirim geçmişi silemem ama kendimi düzeltirim ama o diyo ki ben seni zamanında bu kızı sil dedim silmedin bunlar olduktan sonra silmen fayds etmez diyo haklı ama silmememin sebebi var ikimizin de yakın zamanda babamız vefat etti birbirimize destek çıktık beni tek anlayan oydu yanımda oldu o yüzden brn onu çıkaramadım zamanında ama kötü niyetini görünce çıkardım başka ne yapmam gerekir şu an konuşmuyoruz sevgilimle
sevgilin sana destek olabilirdi, ama olan olmuş bunu ona o şekilde söyleme sakın o anlıyodu sadece beni falan diye
başın sağolsun bu arada
O zamanlar sevgili değildik tanışmıyorduk bile kankam dediğim kızla sınıftan arkadaşız saolasın
sen içini dök anlat kendini samimiyetini onu sevdiğini her fırsatta söyle, çalışıyorsa iş yerine gül gönder
Biz kızla aynı okuldayız lisedeyiz ama ben nakil aldırdım başka okula geçiyorum
sevdiğin kızın okuluna mı geçtin anlamadım
Hayır kızla aynı okuldaydık zaten ama başka okula geçtim ailesi katı muhafazakar buluşamayız da yani durum bu
O senin sevgilinle arana giren sözde kankan olan yılan kızı hayatından çıkart. Kıza da dürüstçe her şeyi anlat sonra karar ona kalmış
Kızı hayatımdan çıkarttım tamamen ona da anlattım aslında bunu konuştuk ama yaptığım şeyleri kabul etmiyor çıkarmam için dshs önceden uyarmıştı çıkarmamıştım geç olayları farkedince de önemi kalmadı diyor ne yapıcam
şu an kızgın ve haklı olduğu için seni surundurmek isteyecek, ilişkideki yerini görmek, seviyor musun diye emin olmak isteyecek. Seviyorsan geri almak için savaş. Pes etme hiç bir şekilde. Ne zaman o hayatına birini alır o zaman salarsin veya başkasıyla flört eder. Hatta gerçek manada istemediğini belli edip her yerden engellerse o zaman bırak. Arada görün yeter gelirse gelir
Engellemedi ama artık bizden olmaz dedi bu yaptıkların kabul edilebilir değil dedi ama soğuyamıyorum senden dedi seviyorum hala dedi
Dediğim gibi sana güvenmek istiyor. Kızın güvenini kıracak saçma sapan hiç bir şey yapma. O seni takip eder. Ne bir kızla sohbet et, ne de takip et. Sonra hiç güvenmez. Çünkü illa bir kızla konuşmak zorunda değilsin, zaten hayatında bir kadın var
Kız hayatımda değil ayrıyız başkasıyla konuşmak istemiyorum zaten sadece onu istiyorum ama kendisi artık çok geç diyor
Öyle diyecek ne diyecek. Gel diyip seni affetmiyecek. Kız sana kırgın ve kızgın olum. Az mantıklı düşün empati yap. Kız sana aynısını yapsa sen kızı affeder mıydın veya affetsen bile hemen mi ederdin l?
Hemen affetmezdim tabiki ama biz bu hafta konuştuk ben kıza yazdım pişman olduğumu söyledim özür diledim hareketlerimi değiştirdim ona belli ettim ama ona rağmen bugün bizden olmaz dedi artık
Bende diyorum ki kıza yazma bekle. Beklerken de bir yanlış yapma kıza. Güvenini kırma normal takıl hayatına bak. Mesela bir hafta bekle dönmezse o zaman hayatına bakarsın.
Bugün öğlen konuştuk en son ve severek ayrıldık beklicem haftaya mı yaziyim yoksa yazmiyşm mi
Bekledikten sonra son bir kez yazarsın. Tekrardan hatalarının farkında olduğunu, pişman olduğunu onunla yeniden birlikte olmak istediğini vs. Kabul etmezse de hayatına bakarsın. Sen bir yanlış yapmadan bekledin sonuçta.
Bugün konuştuğumuzda tekrardan yapamam diyordu bizden olmaz gibisinden takılıyodu ama sevdiğini söylüyor yani sevdiğinden ben de eminim zaten ama bundan önce yaptıklarımı kafasında silemiyor ama benim değiştiğime sevgilim varken hani kız arkadaşımın olmaması gerektiğini bildiğimi biliyor değiştim bunu ona 1 hafta sonra yazmam doğru olur mu
Bro nasıl biliyorsan öyle yap. Kıza yanlış yapma, seviyorsan da sahip çık yeterli
biraz daha zamana birak acelesi yok barisirsiniz
Ama kendisi artık bizden olmaz diyor
olmasin cokta tin