1.5 yıldır sevgiliyiz fakat artık ben başka birisini seviyorum hatta kendisine yakında teklif edecem. Rezervasyonuna kadar hazırladım. Sevdiğim kız da sevgilimle gorusmemi istemiyor ne yap ne et o kızdan kurtul diyor ben de yeni sevgili yaptığımı felan söylemek istemiyorum kizdan kendimi soğutmaya çalışıyorum ama ben soğutmaya çalıştıkça kız daha çok üstüme geliyor bir türlü ayrılmıyor her gün günaydın felan yazıyor bıktım artık ben onu sevmiyorum hatta belki de beni param için sevdiğini düşünüyorum. Bu kıza olayı açıklamadan kendimden nasıl ayrıltabilirim napmam lazım yardım edin aklıma hiç bir şey gelmiyor mesajları da attım aşağıya olayı anlamanız için
Birader o kızdan ayrıl doğruca karaktersiz birine koş sen. Sonra gör bakalım kim seni para için seviyormuş ben okurken o kızın mesajındaki samimiyeti gördüm eğer sen göremediysen. Artı sevgilin varken seninle olan birisi emin ol sana da işin bitince aynısını yapacaktır ki senin gibiler hak ediyorlar birader. Direk ayrıl bari de kıza yazık etme oyalama. Ben başka birisini seviyorum seninleyken onla beraberdim hep de merak etme soğur senden bir süre sonra tamamen silinirsin.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla bana hiç samimi gelmiyor kardes. Diğer kız bana gerçekten çok iyi davranıyor ben onu seviyorum
Ezik misin birader bu nasıl taktik milletin zamanını da çalıyon. Hayır ayrılmak istiyosan neden sevceksen böyle sev diyosun sıkıntılı bir çocukluk geçirdin herhalde
En İyi Cevaplar