Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama korkuyorum?

Onu zaten sevmiyorum duygusal boşluktan dolayı evet dedim. ruh halim fazla iyi değil. iyi düşünemiyorum. bu yüzden kabul ettim. yoksa asla sevmediğim biriyle olmadım şu yaşıma kadar.25 yaşındayım bu arada. sorun şu ki ben bunun ailesinin bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum. ailesi çok zengin. eli kolu çok uzun. yaşadığımız şehrin en zenginlerinden diyim size siz anlayın. bilmiyordum tabi sonradan öğrendim. ben bundan ayrılmak istiyorum. ama bana kafayı takarsa. hani beni dövdürecek demiyorum da işimden atılırım vs. hayatımı mahvederlerse? napcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Siz benim neler yaşadığımı biliyor musunuz Allah korkum olmasa şu an ölüydüm ben yaşamak istemedim hiç. O yüzden beni eleştirmeyin bence her insan hata yapar siz hiç mi hata yapmadınız ben 25 yaşıma kadar sevmediğim kişiyle olmadım. bu ilk. ben sizle derdimi paylaşıyorum siz yok adi yaptığının cezasını çekeceksin vs. tarz yorumlar. bana yapılan adiliklerden kimsenin haberi yok ama
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onun bu zenginliğine rağmen ondan ayrılmak istiyorum benim yerimde başkası olsa daha çok tutunur elinden kaçırmak istemez. çünkü ben o tarz bir insan değilim. maddiyat benim için önemli değil. ben artık mutlu olmak istiyorum.
Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama korkuyorum?