9 aylık bir ilişkimiz var birbirimize hiç yalan söylemeyiz arada sırada kavga falan ederiz ama kavga sırasında bile birbirimize asla bırakmayacağız deriz ne kadar ciddi olursa olsun kavgamız.. Sevgilimi aşırı kıskanırım kendisi ile farklı şehirlerdeyiz ilk 3 ayımız aynı şehirde geçti daha sonra onlar taşınmak zorunda kaldılar buluşmuşluğumuz vs var birbirimizi gayet iyi tanıyoruz ve birbirimize güveniyoruz. Fakat son bir kaç gündür sevgilime karşı kendi içimde biraz soğukluk hissediyorum yani onu sevmiyormuşum gibi bir his var içimde yani onu sevmemekten korkuyorum. Sonra diyorum kendime saçmalama onu asla bırakmam onu çok seviyorum o benim herşeyim diyorum kendi kendime onunla aynı şehirdeyken yaşadığım anılarımı aklıma getiriyorum bende bir tişörtü var onu kokluyorum sonra ağlıyorum ama onunla konuşurken telefonda mutluyum aramızda hiç sorun yok çok iyi gayet mutluyuz güvenliyiz ama dediğim gibi son zamanlarda bana neden böyle bişey oldu onu bırakmaktan korkuyorum ama onu asla bırakamam çünkü o benim herşeyim. aklıma her gelen bırakma sözlerinde bile ağlıyorum üzülüyorum neden böyleyim noldu bana
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimi sevmemekten korkuyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar