Sevgilimin beni terk etmesinden korkuyorum?

Merhaba arkadaşlar, inanın bana eğer başka çarem olmasaydı buraya yazmazdım. İçimi açacak kimsem yok ne bir arkadaş ne bir dost..
Umarım yazdıklarımı okuyup fikrinizi söylersiniz ve yazı hatalarım olabilir o yüzden şimdiden kusuruma bakmayın.
2 aylık bir ilişkim var ben 19 yaşımdayım ve oda 19 yaşında. İlk defa bir sevgilim oldu ve aşırı kıskancım sadece ben onu sevmek istiyorum , sadece ben ona bakmak istiyorum, sadece ben konuşmak istiyorum başkası değil ve inanın bana ona hiç kıyamıyorum her dediğine tamam diyorum, hiç hayır diyemiyorum, onunla konuşmadığım bir gün bile yok her sabah günaydın mesajı atan benim, her gece iyi geceler mesajı atan benim hatta sırf onunla konuşmak için bütün işlerimi falan iptal ediyorum. Onun için yapmadığım tek bir şey yok ama nedense sevgili olduğumuz ilk günden itibaren içimde kötü bir his var başka birini sevmesinden korkuyorum.. tabiki ona güveniyorum hatta çok güveniyorum ama içimde neredeyse her gün onu kaybetme korkusu var. Ben onunla ömrümün sonuna kadar birlikte olmak istiyorum ama kendime " ya bundan hoşlanırsa ya bu erkeği sevip benden ayrılmak isterse " diye sorup duruyorum.
Sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var..
Güven sorunu değil bu ona güveniyorum hatta güvendiğim tek insan kendisi ama onu kaybetmekten korkuyorum ve 2 aydır bu korku var içimde ne yapmam gerek sizce?
Bu korkudan nasıl kurtulucam çünkü cidden yoruldum artık rahat bir ilişki yaşamak istiyorum.
Sevgilimin beni terk etmesinden korkuyorum?