1 senelik iliskim bitti 6 ay sonra eski sevgilim evlendi yeni öğrendim bende her gece onu düşünüyordum bi şansımız olabilir mi diye hayaller kuruyordum 1 hafta öncesine kadar umudum hiç bi zaman bitmemişti taki bunu öğrenene kadar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu bir senelik mevzunun nasıl bittiğini detaylarıyla bilmiyoruz zor bir durum Allah sabırlar versin belki ama kendi başıma gelenlerden de az çok bildiğim üzere, üzdüğü ve sizin için bitmesi zor olduğu bariz belli. Her iki cinste de ne yazık ki (adını kötü koyalım ama) bu tür mevzuları insana zehir edenler bolca mevcut Benim şahsi görüşüm sizi sevmiştir ama sizin sevdiğiniz kadar olmayabilir.( Yani bazı insanlar umursamaz ya da o olmazsa başkası da olur nasılsa havasında ya da belki böyle bir durum benimde üç aşağı beş yukarı sizin başınıza gelenle örtüştüğü için böyle düşünüyorum) Madem ki bu kişi evlendi. Bu saatten sonra bu mevzuyu düşünmemeye uğraşın naçizane tavsiyem. Belki de olmaması daha iyi olmuştur. İş ilerleyip daha sonradan çok kötü bir olayla da ayrılma olabilirdi. Naçizane bu mevzu için kendinizi üzmeyin ve üzdüğünüze de değmez.( Bende zamanında üzüldüğümde kaybettiğim giden günlerime üzülüyorum bazen hatırladıkça) Çünkü zaman diye bir kavram var ki boşa da harcasak dolu dolu da harcasak su gibi akıp gidiyor. Saygılar..
51 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok güzel yorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBak güvenlik görevlisi olarak calisyorum. amirim var 44 yaşında. esiyle anlaşmali bosandi. ben bu amiri (mito ismi) aldim cami imamıni aldim eski yengenin babasinin evine gittik. oturduk konuştuk. ben de araciyim. sordum yenge hanıma neden bu adamdan ayrildin, sana ne yapti yenge hanım, tecavüz mu etti, satti mi, dayak ve şiddet mi var? imami aldim geldim ayrilma dedim. bana dediği kelime, araba almadı, ev almadi, ... vs. dedi. baktim. peki hic dayak ve şiddet var mi dedim yok dedi. eski yenge babasi biz 3 kisiyiz. tek derdi yengemin para imis. saygi duydun ilk defa sok oldum son sozum yenge dedim. 2 evladın var. aldatma yok. sen para icin ayrildin bir gun bunu cekersin dedim.1 yil gecti geri evlenmek istedi. ben de bir bekar kadın buldum 40 yaşında mito gitme evlen. yeni yenge ile bir mutlu. senin boyle oldu demiyorum. ama siz kadinlar yetinmek nedir bilmiyorsunuz! biz erkekler de para elimize geçince ikinci kadını getiriyoruz. yapanlari hastane de görüyorum. yatmış her yeri delik deşik. Allah diyor hele bazi erkek ve kadınlar... yani yapan bulur. ama erkek her sekilde kadin bulur ki! sen de evlen basit ben şahsen bekar kadını istmem. evlenmiş boşanmış kadinda istemem. hayatini yaşamıs kadin lazim. en azından beni anlar
00 Yorumla
Aşkım aranızdaki şeyleri tam olarak bilmiyoruz , yüksek ihtimalle sen hayatındayken o kızla konuşuyordur. İlişkiniz niye bitti onunda bilmiyorum. 6 ayda söz nişan nikah ev dizme işini çabucak halletmeleri de garip. Ama böyle hızlı başlayan inşan ilişkileri aynı hızda düşebiliyor , seni ne sebeple üzüp kırdıysa onu da aynı sebeplerden üzüp kıracaktır. Üzül ağla rahatla ve kaderinin sana getireceklerini bekle
10 Yorumla
+1 yılBir sene bir insanı tanımak için ideal sürelerden biri sayılabilir kesin konuşamam çünkü kişiden kişiye değişir. Sanırım siz çok sevdiniz ve aslında onun sizden sadece hoşlandığını ama sizi sevmediğini fark edemediniz. Dert etmeyin yavaş yavaş gönül bahçenizi güzelleştirmeye bakın size layık kelebeğin vakti geldiğinde oraya konacağını unutmayın. :)
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
145
Cevap
105Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt olarak hiç sevmedi diyemeyiz çünkü aranızda geçenleri, neden ayrıldığınızı bilmiyoruz. Bazen gerçekten çok fazla seviyorsun ancak karşı taraf öyle hareketlerde bulunuyor ki sevgin bitiyor. O da senin bazı davranışlarından dolayı sevgisini bitirmiş olabilir sana karşı..
Birinden ayrılıp başka biriyle evlenmek için 6 ay kısa bir süre ayrıca birinden ayrılınmasa bile biriyle evlenmek için 6 ay gerçekten çok kısa bir süre. Bu kadar ani kararla. alınmış bir evlilikte ben mutlu olacağını düşünmüyorum.
Benim sana tavsiyem belki hala seviyorsun belki hala ümidin var ancak dünyada erkek nesli tükenmedi kendi değerinin farkında ol sen artık evli bir adama layık değilsin daha iyilerine layıksın burada evli insanları kötülemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın sen ne demek istediğimi anladın. Evet biraz ağla üzül acını yaşa sinirini öfkeni yaşa ancak sonrasında hemen toparlan.61 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim öyle yapicam tabiki ayrica evli birini sevme gibi falan bunlar bana uygun şeyler değil şu yaşadığım durumu üzerimden hemen atmak istiyorum devam etmek istiyorum hatırlamak dahi istemiyorum hicbisey
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki başkasıyla daha görüşüyormuş
30 Yorumla Peki seni sevip sevmediğinin senin için neden önemi var şu durumda?
1 senelik ilişkide, bir kadından ya da bir ilişkiden ne beklediğini kafasında tam olarak netleştirip daha sonra yeni tanıştığı ve uygun olduğunu düşündüğü biriyle evlenmiş de olabilir.
Sizi hiç sevmemiş, 6 ay sonra belki de eskiden beri tanıdığı ya da yeni tanışmış olduğu biriyle evlenmiş de olabilir.
Sonuç olarak o zaten sizin eski sevgiliniz. Ve şu an da başka birisiyle evli. Yaşadığınız süreç boyunca sizi sevip sevmediğini bilmeniz ya da merak etmeniz size bir şey kazandırmayacak. Siz de hayatınıza bakmalısınız.30 Yorumla
+1 yılÇabuk unutmuş diyebiliriz.
Bu ilişki için sen sana düşeni fazlasıyla yapmışsın
Umut etmişsin,
Sevmişsin,
Beklemişsin.
Bunlar ona yetmemişse onun ayıbı. Senin kendini üzmemen gerek çünkü emek vermişsin.
Tamam zor biliyorum üzülme deyince de olmuyor, ister istemez üzülüyorsun ama olan oldu ve o gitti.
Senin hayatına emin adımlarla, unutarak devam etmen gerekir.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzülme. Onun ne kadar karektersiz olduğunu gördün. Sen yine de iyisin. Benim eski nişanlım biz ayrıldıktan 4 ay sonra evlenmişti. Beterin daha beteri var. Kendi hayat hikayenden ve benimkinden ders al. Böylesinden kurtultulduğuna şükret. Bil ki, hayat çok güzel ve devam ediyor. Ona değmez. Üstelik bizim ilişkimiz 1 sene bile değildi çok uzun süreliydi. Bende günlerce aynı soruyu soruyordum. Sevseydi geri kazanmak için çabalardı. Çözümü başkasıyla evlilik yapmakla o konu kapandı bitti kurtuldu sanıyorlar. Vicdanları günün birinde onlara huzur vermeyecek bunu bil. Bilki sana çok değer vereni Rabbim doğru zamanda karşına çıkaracak. Sana Nebi yıldız “yarın ola hayrola kitabını okumayı en kısa zamanda iyileşmeni dilerim.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolmuyor ama erkek kafası ne yazık ki böyle işliyor.
- 1 yıl
'Vicdanları günün birinde onlara huzur vermeyecek bunu bil' dedin. onu özlediğim için değil o kadar çabaların kafa patlatmaların hatırlatsam olmaz mı. içim yanıyo boşansın bana dönsün diye değil sadece yaptıklarını ben ona hatırlatayım sonra ne hali varsa görsün istiyorum tek bir mesaj atıp. ama insanlar yazma boşverr geçti btti diyorlar bana ama benim hep içimde o yaşadığım şeyleri ona hatırlatmak varr
Cevap sahibi1 yıl@mfs61616161 sen egon okşansın istiyorsun. Bu olacak. Belki göreceksin, belki görmeyeceksin. Acı çeken taraf hep intikam peşindedir. Boşansın istiyorsan buna cüret edemez. Evlilerin aramızda bişey yok lafın kalsik yalanıdır bu. Ancak senden sonrasında çok büyük kazıklar yediğinde aklına gelirsin. Sana yazar. Onun dışında sakın ona yazma. Gözünde alçalırsın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmemiş üzgünüm
Zaten bu devirde kim kimi gerçekten seviyor ki sadede çıkar ilişkisi bunlar
Etrafta çok aşkım bebeğim hayatım balım gibi gibi sözler duyuyoruz hangisi gerçek hepsi sahte
Erkek kadını kadın erkeği o an için arzuluyor öpüşuyorlar birbirini bı şekilde tatmin ediyorlar
Sıkılınca ayrılıyorlar kadın da sıkılıyor erkekte bı daha başka kişi arayışına giriyorlar
şu an üzülüyor olabilirsin sevmiş kapılmış olabilirsin geçecek çünkü karşına başkası çıkacak onu arzulayacaksin hayaller kuracaksın
Sevgili olacaksın belki ama yine bitecek neler gelip neler gidecek
Evli insanlar bile sıkıyor birbirinden hep aynı yemeği yiyemiyorlar bıkıyorlar
Dilerim seni gerçekten seven biri karşına çıkar zor Ama umudunu kaybetme sakın her şey gönlünce olsun 🌺10 Yorumla
+1 yılDemekki aldatmış senı ne zaman tanıdı da evlendi. Benim de 2 sene oyalamıştı beni evlenecez diye 2 ayda da nişanlandı şimdi evli. Yüzük parmağına girince bitirdim onu ben sende affet ve kafanda bitir o artık başkasının. Ha benımkı pişman oldu o da olur merak etme
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu süreci nasıl toparladın neler yaptin
- +1 yıl
hiçbir şey yapmadım kendiliğinden bitti görünce içimde zaten hayatıma devm ettım 3 ay sonra başkası ile mutlu olmuştum. Şimdi dönüp bakıyorum nasibinde o varmış onla olmuş diyorum zaten öyle de. Affet sana diyeceğim tek şey bu affet o zaman oh be dersn
Soran+1 yılInsallah bende atlatırım
- +1 yıl
Olur ya kımse vazgeçilmez değil emin ol
Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Erkek işte şaşmamak lazım biriyle konuşur binin de gözü olur
Kadınlar fazla yüceltiyor bu erkek milletini , akrabalar dada bakıyorum kocası öleli on yıl olmuş hale vah aşkım vah kocam diyip resimni paylasıyor ömür boyu yaslı caresiz boyunu büküp geziyorlar
Aklımda diyorum vah zavalı kadınlar sen ölseydin kocan çokkkk taa evlenip yine çocuk yapmış keyfine bakmıştı31 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmak hoş olmamış bir tarafta eksiklik olur hep kadın ya da erkekten ötürü sevip sevmemek değilde saygı anlayış merhamet vefa fedakar olursa karşındaki insan iyi olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmemiş derken?
Yahu ayriliklar neden var eğer ayrilanlar hala birbirini seviyorsa? Ayriliginda bi agirligi olsun ama lütfen...
Ayriligin günün sabahi baskalariyla gezedebilirdi ve böyle yapsa bile gayet normal bi durumken 6 ayda evlenmesi cok cok normal hatta cok hizli evlenmis demek ki kizi kacirmak istemiyor artik nasil kafasina göre bi kiz bulduysa mutlu mesut olsun
seni zamaninda sevmistir00 Yorumla Ben 6yillik delicesine sevdiğim sevgilimden ayrıldıktan alti ay sonra esimle tanistim. Ve yedi ay görüşüp evlendik. Eski sevgilimi çok seviyordum ama artık sevgimi haketmedigini düşündüm bi anda bitti. Hatta numarasini engelledim. Bana bir sürü mesajlar atmış evlendikten sonra farkettim mesajlarını. Sevgisiyle alakası yoktur yani evlenmesinin. Artık bitmissin ki kafasinda ayrilmis senden. Sevgiliyken sevmiş olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir an gelir ki bazen umudunla birlikte sanki herseyin kayip gider. Ve umut kelimesi anlamını yitirir. Belki de kelimelere anlam yukleyen de bizdik. canının acısı doruk noktasına geldiğinde eski ruh halini çıkarıp atarsın bir kenara. Bir daha üstüne cekmemek üzere. Seni olgunlastirmis. Hoc üzülme. Artık karsina kim gelirse gelsin ona fazla anlam yuklemiceksin. Herşeyin fazlası zarar. Bunu ogreniceksin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Demek ki seni evlenicek kız olaral değil eğlenilecek kız olarak görüyormuş..
Seninle ciddi bir ilişki düşünmemiş olacak ki tercihi başka bir kız olmuş..
Senden sonra ama kendisi ama ailesi ona evlenilecek bir kız bulmuş..
Yuvasını kurmuş..
Bu saatten sonra artık onu düşünme.. ondan sana artık hayır gelmez..00 Yorumla
+1 yılYeter artık amwq kızların şu eski sevgili özlemi.
Her kızda çeker mi şu acıyı...
Bak adını üstünde ayrılmışsın bitmiş gitmiş.
Senin onun için atan kalbini kimse ziklemez.
Senin bugün ona hesap sorabilmeye hakkının da olmadığını varsayarsak bak dalgana.
boş ver, hayırlısı neyse o olsun.
Daha iyisi denk gelecektir üzülme bro.00 Yorumla6 ayda evlilik kararı biraz zor gibi muhtemelen seninle beraberkende eşiyle söz nişan vs olmuştu. senin durum yine iyi ayrılmış 6 ay sonra evlenmiş, arkadaşım sevgilisini düğününden 1 hafta sonra öğrendi evlendiğini. meğer ailesi çocuğa kız bulmuş oda kabul ediyor evlenmeyi bizim kızada söylememiş. daha kötü durumlarda oluyor
00 Yorumla
+1 yılBöylesinin ikiniz içinde daha iyi olduğunu düşünün derim. Sizi hiç sevmedi diyemezsiniz, kimse bir senesini sevmediği biriyle birlikte geçirmez. Her insanın sevilecek bir yanı vardır, sizde de sevdiği yanlarınız olmuştur ancak uyuşamamışsınızdır. İleride neler olur bilinmez. Yıpranmaya lüzum yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı şeyi yaşadım maalesef. Adam benden şans dilendi kapımda yattı tamam dedim hemen evlilik hazırlıklarına başladı kendince. birkaç defa tartıştık ayrıldık. ben bunun dönmesini beklerken iki ay sonra başkasına evlenme teklifi ederkenki görüntüleri geldi 😂😂 inan sadece güldüm geçtim çok ciddiye alma derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3.5 yıl halimi gorsen Bihter halt etmiş derdin öyle bir aşıktim ki yaşayan ölü gibiydim o beni istemese bile onunla konuşmadan 24 saat geçirmemek için ne yüzsüzlukler yapardım sonra bir gün vazgeçmem gerektiğini anladım önce 24 saat sesini duymadım sonra 48 ve hayatıma hemen birini aldım ve bir ay içinde tamamen unuttum sanki canımı yoluna koyacağım o adam hiç var olmamış gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz hala görüşürken gidip biriyle tanışmış, bana bunu aklımdan çıkmıyorsun yazdığımda itiraf etti. üç ayda evlendiler. Tek temennim yaptığını bulsun. Mutlu olsun eyvallah ama yaptığı karşısına gelsin nolur. Benden neler istemeye başlamıştı.. olmayacağı kesinleşince demek son kozlarını oynamak istedi üzerimde. Rezil kepaze..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevse, birak baskasiyla evlenmeyi, zaten seni birakmazdi. Ayni sey benim de basimdan gecti. Allah'indan bulsunlar. Sevgimi kullandi ve gitti bir baskasiyla evlendi. Ama Allah buyuk, karisi 1 yilda dotune tekmeyi basmis. Allah a haval et. Ve kimseye artik ederinden fazla deger verme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim 5 yıllık ilişkim bitince 1 yil sonra evlenmişti. Ayrilan bendim, pesimde olan oydu ama hemen evlenen de oydu. Hic sormadim, ilgilenmedim olayla. Kendi hep anlatmak istedi. Onu sevmiyomus, beni unutmak istedigi icin hemen evlenmeye kalkmis falan... Ama benim hic umrumda degil. Senin de olmasin yani kucumsemek istemem ama 1 yıllık ilişki o kadar da ciddi bir şey sayılmaz, üzülme.
00 Yorumla
+1 yılBenim eski sevgilim beni aldattığı kızla evlendi hem de çok kısa sürede ben aldatıldığımı öğrendiğimden bir hafta sonra o kisiyi istemeye gitti 3 ay sonra evlendi ve ben bu insanla aynı yerde çalışmaya tüm gün yüzyüze bakmaya devam ettim
13 Yorumla- +1 yıl
zor çok zor
- +1 yıl
Zordu ama yapacak bişey yok ya
- +1 yıl
zorluklar insanı olgunlaştırıyor, sezen aksunu bir şarkısı var , acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir.
+1 yılBu şey gibi olmuş ya işten çıkacaksın ya mola aralarında gidip başka bir işe başvurur diğer işyerini bir gün de terk Edip bırakıp gitmek gibi bir şey sanırım yüzüstü bırakmak sizinki de bu hesap olmuş
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan evlendiği kişiyle severek evlenmek zorunda mı peki 😂 Belki yaşı geçiyor diye ani karar vermistir veya kızın maaşı iyidir oyuzden bunu kaçirmiyim diye evlenmiştir. Şimdievlilikler bile çıkarlı 😂
00 Yorumla
+1 yılİlişkinizin durumuna, ne yaşadığınıza, neden ayrıldığınıza bağlı olarak değişebilen bir durum bu burdaki yorumlara aldanma detayları bilmeden herkes konuşuyor
Üstü kapalı anlatmışsın bilemeyiz kimin haklı olduğunu vs vs00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yıl6 ayda evlendiği hanımefendi siz varkende varmış demek.
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılOlayı dinlemeden etmeden seni kullanmış vs. demek o kadar geri kafalılık ki yorumlarda bunları görüyorum.
Ayrılığın konusunu nedenini anlatman lazım ki ona göre cevap verelim kimsenin ne yaşadığını kimse bilmiyor.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eski olan birinin ne yaptigi umrumda olmaz, Ben onda olsaydim benden sonraki olmazdi o Bende olsaydi sonraki olmazdi diye bak Olaya insanin hayatina güzellikler aniden gelir eminim seni senden cok seveni bir gün bulacaksin
00 Yorumla6 ayda tanıştığı biriyle ciddi düşünebildiğine göre seni zannettiğin kadar sevmemiş demek ki. Kim 6 aylık tanıştığı biriyle evlenir ki? Bu kadar kısa sürede aşık olup evlenmek ne kadar mantıklı bilemedim.
00 YorumlaYorumlarda 6 ay çok uzun bir süre deyip bu durumu oldukça hoş karşılayanlar olmuş. Yahu ne uzun süresi? Ayrıldıktan 6 ay sonra başkasıyla sevgili olmamış bu adam evlenmiş. Gayette kısa bir zaman dilimi. Ayrılık nedeniniz ne bilmiyorum ama gerçek manada seven insan bu kadar kısa bir sürede kimseyle evlenemez. Geçmiş olsun kendini yıpratma hayatına bakmaya çalış
10 YorumlaBenimkide evlendi 2 yıl beraberdik onunla sonra çocuğu felan oldu 5 yıl sonra yazdı pişman ama yapacak bir şey yok :) üzülme senin kıymetini mutlaka bir gün anlayacak sen hayatına bak sonra yine seveceksin
00 YorumlaAbiiii çok korkunç bir olay Allah kimseye bunu yaşatmasın yaa. Karşına yeni birisi çıkcak ve iyi evlenmiş onunla bütün alakam bitmiş diceksin hiç üzülme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılbence sunu sorgula o 1 senede bulamadığı şeyi 6 ayda bulup evlenmiş ya bu evlendiği kişi onun hayatından önceden vardı ya da gerçekten farklı bir şey buldu onda
20 Yorumla
+1 yılEn azından kafan rahatlamış, bu açıdan bak. Artık evlendi ve gitti. Sen de gönlün rahat bir biçimde unutabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani bi yük kalktı gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman boş ver demek ki sevmemiş çok duygusuz erkekler var maalesef beni de sevgilim evlilik planları yaptığımız adam sebepsizce terketti kesin başka biri var şu an ve umrunda olmadığım yüzde yüz ve o şu an beni takmadan çok mutlu yani üzülme gülüm değmiyor böylelerinee
00 Yorumla
+1 yılNasıl ayrıldığınıza bağlı. Nasıl evlendiğine bağlı. 6 ay çok kısa bir süre değil bana göre. Sevmemiş diyemem. Ama sizin kadar sevmemiş diyebilirim.
20 YorumlaZaman kaybı olmuş üzgünüm. Ama boş ver gülümse elbette 🙂 seni yormasına izin verme zaten bunu öğrenince sende rahatlamışsındır. Benim basımdan geldi bunlar gerçekler insan zamanla alışıyor, yeni temiz bir sayfa iyi gelicektir. Umarım mutlu olursun, umutlu mutlu kal.
00 YorumlaSence sevdimi bunun cevabı sende okadar faktör varki evlenmiş gitmiş sevdi sevmedi demek için geç kalınmış bir cümle olur
10 Yorumla
+1 yılSevmiş olsaydı her şeyi bu kadar kolay bırakıp başkasıyla evlenmezdi. Takma kafana, kurtulmuşsun. Tabi acı çekmekte elinde değildir, haklısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvli karı koca birbirini aldatıyor boşanmadan başkasına kaçıyor sen haline şükret kısmet değilmiş diyeceksin.
00 Yorumla seni bir kere sevmesi başkasın ıseveöeyeceği anlamına gelmiyor. Tekrardan birini sevmiş olabilir. Bu normal.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sende haklısın ama evlendiğini öğrenince iğrenip soguman lazim kendini bunları düşünerek helak etme. O seni kaybetmiş yolunu çizmiş. Salla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Hani bir söz var. "Gelin ata bininceye kadar ya nasip dermiş" diye nasibinde kaderinde o yokmuş
00 Yorumla
+1 yılNapcaktı senin yasını mı tutacaktı? İnsan doğası gereği üreyecek sjsjsj Bunun için de acele etmiş evlenmiş
00 YorumlaŞu saatten sonra evli sorumluluk sahibi bir adam olarak sevdiğine değil gibdiğine bakacağı aşikar. Sen onla çok kafa yorma önüne bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılSevdi ya da sevmedi diye bir şey söyleyemeyiz. İnsanlar hızlı evlenme kararı alabilirler bunda bir şey yok.
00 Yorumla Bunu bilmek veya bilmemek sana bir şey katmayacak veya bir şey değiştirmeyecek o yüzden düşünme unut gitsin
00 Yorumla6 ay olmuş ne unutmuş kardeşim buda seni sevmiş olabilir senleyken ama o kadar zaman geçmiş artı zaten ayrılmışsınız
00 YorumlaAdam seni Resmen Bırakmayı Beklemiş Kanki Ne Insanlar Var Be Her seyde Bi Hayır Vardir
Belki Daha Iyidi Böylesi Kısmet Değilmiş 👍00 YorumlaBenimkisi de 6 ay sonra nişan 8 ay sonra düğün yapmıştı. Ama ben hiç umutla beklemiyordum onu
05 Yorumla
Soran+1 yılUmutla beklemiyorum
Soran+1 yılHaberi alana kadar Şu an onu umut etmiyorum EVLI bi adamı yaşadığım şu şeyi unutmak istiyorum
Soran+1 yılInsallah
+1 yılHiç sevmedi denilemez
Yaşanmış bitmis gitmis ve sevgilin yeni sayfa açmış
Sende ne kadar zor olsa da yeni bir sayfa açmalısın00 Yorumla
+1 yılben ayrıralı 1 sene 19 gün olmuş hiç unutmadım ama üstünden çok kız geçti evlenirimde yani ama bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor ki
00 Yorumla
+1 yılSanırım ilişkiyi bitirmekle hata yaptığını düşünüyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle hissediyorum ama sonra ben tekrardan istedim o istemedi
- +1 yıl
Seninle olan ilişkisinin bitme sürecini duygu değil mantığıyla hareket yönetmiş.
+1 yılBazen geçiş dönemi oluyor işte. Sen de öyle olmuşsun onun hayatında
10 Yorumla
+1 yılBöyle yaptı şöyle yaptı demek pek doğru olmaz. O kadar çok olasılık var ki.
10 Yorumla
+1 yılKaralar bağlayıp seni mi bekleyecekti iyi yapmış evlenerek sahip çıkaydın sevgiline aferin ona
10 YorumlaSevmemiş seni sevmeyen birini düşünme evlenmiş bitmiş artık sende kendi hayatına bak
10 YorumlaBen de sizleri anlamıyorum adam yuva kurmak için evleniyor sen düşünsen ne düşünmesen ne
10 Yorumla
+1 yılSevmemiş gibi ama şu an evlendiği kişiyi de sevmiyordur büyük ihtimalle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seninki yine 6 ay beklemiş ben birkaç hafta içinde evleneni bile gördüm 🤣
12 YorumlaVayy be olaya bak 1 senelik ilişkiyi nasıl sildin bir kalemde
00 Yorumla- Devamını Gör (190)
Devamını Gör(235)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim ayrıldıktan 6 ay sonra evlendi, beni hiç sevmedi mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler