her şey yolundayken neden ayrıldı 2 ay sonra evlenecektik. Aileler ve biz çok mutluyduk. Partnerim benden ayrılmak istediğini söyledi. Ben evliliğe hazır değilmişim, olgun değilmişim ve psikopat olduğumu söyledi. Ayrıldıktan 5 gün sonra bana yazdı. Seninle ayrılmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha anladım diye. Sadece kendisine ait bende bir eşyası vardı getirrim dedim ve götürmedim. Ayrıldıktan sonra yüzünü bile görmek istemiyorum dediği için gitmemiştim oysaki. Hatta benden ayrıldığı gecenin sabahı evine gittim ve eşyalarımı alcam dedim belki konuşur belki tartıştık diye konuşmak istemedi diye düşündüm. Ama yine de konuşmamıştı ki benlmle nasıl gidebilirdim onunla konuşmaya? Ama 5 gün sonra yazınca gittim benimle tlfdan mesaj yazarak ayrılamazsın, saygısızlık yapamazsın demeye gittim ve iş yerine gittim. Dik dik konuşuyordu benimle en son dayanamadım tekmeledim. Çıktım. Bize ait herşeyi sildim ama bugün yine gördüm onu ve hala çok üzgünüm. Çok mutsuz hissediyorum kendimi.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sevmemiş seni evet
Tekmeledim diyince elemana bir hak vermedim değil walla :d
Onu aldatmadım ya da herhangi bir şekilde bunca zaman kötü davranmadım ve ilişkimizde onun hem arkadaşı hem sevgilisi hem nişanlısı oldum. Sana da böyle saygısızlık yaptıklarında ne yapacaksın? Hakketti. Bunu cinsiyet düşünerek değil insan olarak düşünürsen belki beni anlarsın.
Ben yaşadığınız şeyi bilmiyorum fakat kolay kolay evlilik aşamasına gelip böyle şak diye bitirmez kimse, bence sende var bir şeyler anlatmıyorsun
Özet geçtim burada. Sürekli ilgi isteyen biriyim ama karşımdaki de öyle. Sürekli kavga eden insanlar değiliz ama karşımdaki insan bir anda parlayan birisi ve öyle olmasına rağmen bana kızıp tekrar özür dilemeye gelen de karşımdaki kişi. Ben çok şüpheci bir karakterim bende onun gibi istiyorum ki sevdiğim kişi yanımda olsun hiç ayrılmasın. Zaten bu tartışmalarımız birbirimize zaman bulamayınca başladı. İlişkinin başından beri seni deniyordum ben dedi bana ya. Bende ne var diyorum açık giyinmeyi kafandan silemedin biz ileride evlensek sen çıplak çıkarsın dışarı diyor. Sadece donup karşımdaki insanı dinledim. Dolabımı komple istediğin gibi değiştirelim diyen de bendim. Sen 3 saat önce seni özledim diyen birinin 3 st sonra senden bir kavgayla ayrılmasını normal mi karşılıyorsun yani?
Normal karşılamadığım için soruyorum zaten :d
Anlattıklarına bakılırsa paranoyanin olduğunu görüyorum suphecilikten ve ilgi beklemenden. Onunda dediğin gibi sağlıksız bir kafa yapısı var. İkinizde birbirinize göre değilsiniz ondan emin ol yeter.
Kısaca ağır hasar kayıtlısınız ikinizde boskoy hayatına devam et. Bir daha yüzüne bakiyim deme sonu iyi bitecek bir şeye benzemiyor. Üzülürsün kankam.
Ondan uzak durmakta sorun yok ama bu durumu atlatmak için ne gibi bir yöntem geliştirmeliyim onu hiç bilmiyorum.
Duygularını yaşa, ağla, üzül, sonra da yoluna bakacaksın. Herkes geçti o yollardan, geçiyor emin ol.
Biliyorum, by duyguları bu dünyada tek yaşayan ben değilim sadece hak etmediğim şeyleri yaşamayı kaldıramıyorum. Ve gerçekten çokça da Teşekkür ederim tavsiyen için, silkelen e de yardımcı oldu. Şimdi sadece ağlayıp rahatlayacağım bir yer bulmalıyım. :)
Kolay gelsin, alışıyorsun merak etmee rahata kal. İyi geceler.
Kurtulduğuna şükret bence
Ediyorum artık. Bunca yorumdan sonra hepinize teşekkür etmeliyim. Günlerdir iyi hissetmiyordum, ilk kez buradan içimi döktüm ve bir nebze de olsa gerçekliğe doğru adım atabildim.
Hepimizin öyle kötü hissettiği ilişkileri olabiliyor. Hele benim neler neler.
Ama inanki bir süre sonra hiçbir anlam ifade etmeyecek senin için
Evet ama şu an en az hasarla atlatmak istiyorum. Onu görmek istemiyorum bile ama görmek zorundayım da...
Sen ne kadar sürede atlattın duygusal çöküşünü?
Açıkçası imkanın varsa uzak dur, görmemeye çalış. Aksi durumda senin için daha zor olacak
Benimki evli çıkmıştı
Öyle delirdim ki onu da eşini de öld*rmek istemiştim, çünkü hissettiğim duygu berbattı
Ne? Şu kimliklerde evli yazısını sildiklerinden beri evli adamlar saha da cesur oldu! İnanmıyorum.
Eşinin haberi yoksa o da seninle aynı şeyleri düşünmüştür ama haberi varsa...
Uzak duruyorum ama aynı yerde iş yerlerimiz. Onun dükkanının önünden otobüse binmek zorundayım ya da tek sorun o değil. İş yerlerimiz yan yana 🤷🏻♀️
Kendisi doktordu, gerçek ortaya çıkınca eşinin savcı olduğunu söylemisti. Ben herşeyi ona anlatacağım dedim. Olan sana olur bir savcı bir doktorla baş edemezsin hayatın zindan olur dedi. Üstünden 2 yıl geçti. Instagramdan bir ara baktım, çocukları olmuş.
O zaman o kadar zavalliydim ki, acınacak haldeydim. şu an benim için pek bir anlam ifade etmiyor, hayatıma çok iyi insanlar girdi ondan sonra. Ama yalnız iken oturup uzun uzun düşündüğümde herşeyi tekrardan yaşıyorum 🍂
Senin için zor olabilir sık sık onu görmen, biraz zor bir süreç olacak senin için
Onun karaktersizliğinin bedelini sen demişsin ama seçimlerin ve görüşlerin daha oturaklı olmuştur.
Görmek istemiyorum ama ne yazık ki yapabileceğim pekte bir şey yok. Sadece işimi bırakıp hayatımda eksi ve eksik bir şekilde devam etmek zorunda kalcam. Onu görmezden gelmenin bir yolu yok mu?
Bitmiş bitmiştir
Evet sadece çok düşündüğüm için insanların bazılarının acımasız yorumlarını görüp o kişiden daha çabuk soğumak istiyorum o yüzden soru cevap istiyordum... Bittiğini kabullendim, neredeyse...
sevmemiş
🥺
Bukadar saf olmamalısın
Neden saf olduğumu düşünüyorsun?
Duygularınla oynayan bu tip embesillere yaptığın yanlış
O kişiye ne yapmam gerekiyor ki?
Kurtulduğuna şükretmelisin
Tekrar birlikte olmak istemiyorum ki, onun için de çabalamadım. Ben sadece güzelce bitmesi gerektiği düşündüm ve bu sebepten kötü davranmadım. En sonunda saygısızca davrandığını düşündüğüm için tekmeledim ve yumrukladım birkaç defa. Bir daha karşıma çıkmamasını ve bu sefer yumruğu yüzüne yiyeceğini söyledim ama hala bende bitmeyen karmaşık duygular var bu tip düşünceleri kendimden uzaklaştırmak için çabalıyorum.
boş ver kızım ne duygusu sevgisi ya kendini kandırma
Beni sevdiğini düşünmüyorum bunca olandan sonra, bendeki sevgiden bahsediyorum.
Ya ne sevgisi aşkı ya bunlar çocuk masallarında olur. Ve insanlar gerçekmiş gibi kendini bile kandırırsın
Sana göre yoktur ama bazı insanlara göre vardır. Bu eleştirel bir konu... Herkesin kafa yapısı aynı olacak diye bir kaide yok ki.
Bunları yaşaya yaşaya tecrübe edindik at gözlüğünü çıkar hazal.
Senle ilgili neden bunlari dusundu?
Aslında çekmeceleri kurcalamak için izin istedim kurcala dedi bende 2 tane kırmızı papyon buldum bacağa takılan iplerden zannettim. Sonra alay etti benimlr güldük eğlendik bundan 3 hafta önceki mevzu ayrılırken bunu söyledi işte sen psikopatsın dedi. Yanlış anladığım için özür de dilemiştim oysaki. Ama 3 hafta önce sorun yokken bir anda nasıl sorun oldu anlamadım.
Soyledigine gore bir yanlis anlasilmadan baslamis ama senle ilgili bu kadar agir yorumlar yapmak icin bu olay cok az degil mi?
Ve işin tuhaf yanı beni görmeden 1 st bile duramayan birinin bir anda bir sinirle bende ayrılması ve neredeyse 24 st yan yana olmak için doğru düzgün uyumadan sürekli yanımda olma isteği olan birinin bir anda benden ayrılması normal değil. Kendisinin beni aradığı kadsr aranıyordum bile. Günde en az 10 defa görüntülü arar, mesaj hiç kesilmez. Sadece işimiz çok yoğun olduğunda görüşemiyorduk ve işi biter bitmez hemen soluğu yanımda alıyor, seni özledim diyordu. Ayrıldığımız günün sabahında bile.
Cok ilginc. Psikologum o yuzden soruyorum bunlari. Bir anda olmasi cok zor seyler.
Bilmiyorum işte. Bir anda buz dağına döndü. Yanına da gittim. Güzelce ayrılalım madem dedim. Seni ben hep denedim diye cevap verdi. Ne denemesi dedim. Bilerek tlfumu sana verdim ne yapacaksın diye dedi. Hiçbir şey yapmadım, mesajlarını okumadım. Sadece galeriye bakmak için izin istedim. Şifresine kadar biliyorum ama o uyurken bile bakmadım. Öyle huylarım da yok.
Siz ne kadar zamandir birlikteydiniz?
1 yıldır arkadaşız ama 2 aylık bir birliktelik uzun süre de olmadı. Daha önce evlenip ayrılmış olmasını da sorun etmemiştim. Onunla alakalı travması var sanırım bilemiyorum.
Olabilir ama iliskiniz zaten biraz yeni. Sizinle bir konusalim bence
Yeniydi ve bitti. Artık geri dönüşü olmayan bir yola girdik.
Anladim
Burcu neydi
Balık Mart 7 doğumlu
Başta doma*lmıyıcaktın
Kurgumu bu
Evet kurgu
Takip attm