Evlilik? 2 ay sonra evlenecektik, beni hiç mi sevmemiş?

her şey yolundayken neden ayrıldı 2 ay sonra evlenecektik. Aileler ve biz çok mutluyduk. Partnerim benden ayrılmak istediğini söyledi. Ben evliliğe hazır değilmişim, olgun değilmişim ve psikopat olduğumu söyledi. Ayrıldıktan 5 gün sonra bana yazdı. Seninle ayrılmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha anladım diye. Sadece kendisine ait bende bir eşyası vardı getirrim dedim ve götürmedim. Ayrıldıktan sonra yüzünü bile görmek istemiyorum dediği için gitmemiştim oysaki. Hatta benden ayrıldığı gecenin sabahı evine gittim ve eşyalarımı alcam dedim belki konuşur belki tartıştık diye konuşmak istemedi diye düşündüm. Ama yine de konuşmamıştı ki benlmle nasıl gidebilirdim onunla konuşmaya? Ama 5 gün sonra yazınca gittim benimle tlfdan mesaj yazarak ayrılamazsın, saygısızlık yapamazsın demeye gittim ve iş yerine gittim. Dik dik konuşuyordu benimle en son dayanamadım tekmeledim. Çıktım. Bize ait herşeyi sildim ama bugün yine gördüm onu ve hala çok üzgünüm. Çok mutsuz hissediyorum kendimi.

Evlilik? 2 ay sonra evlenecektik, beni hiç mi sevmemiş?