Evli biriyle iliskimiz var? Ne yaparsak vazgecemedik. Sizce neden beni birakamiyor?

Oda bende cok denedik uzak kalmayı. O beni terketmek istediginde ben arkadas kalalım dedim sarıldık yine optu beni dayanamadı ayrilamadik. Defalarca boyle oldu. Oda bende bu iliskiyi bitiremedik. Ama bitse iyi olacak. Ben bosanmis biriyim. O ise evli. Baslarda o yüzüme bakmiyordu utancından. Simdi ise beni görmeye geliyor. Ayni yerde calisiyoruz. Bana dedi hayatımda hesapsız hicbirsey yapmam ben dedi. Bende boyle şeyler hesapla kitapla olmaz dedim.4 aydır birlikteyiz. Oyle cok diswrda görüşmedik ama birbirimizi seviyoruz. Icimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen dedi. Bi yandan senle olmak istiyorum bir yandan ev dedi. Ben zaten onla evlilik istemiyorum aramizda 20 yas var. Birlikte de olduk. Ama asla zorlamadi beni. Sizce neden benden vazgecmiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Hakaret etmeye gerek yok. Ben bir tek onunla oldum. Onu sevdigim icin
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten asikmisin dedim evet dedi. Bixim arsmizda ask sevgi saygı hersey var dedi korkuyorum kendini ksptirirsa
Evli biriyle iliskimiz var? Ne yaparsak vazgecemedik. Sizce neden beni birakamiyor?