Sevgilim sabıkalı sürekli tartışıyoruz karakolluk oluyoruz ama beni de bırakmıyor bana nikah kiyacakmis?

Arkadaslar sevgilimle aramiz iyi normalde ama az bi alkol icelim kavga ediyoruz alkol içmediğimiz zaman iyiyiz fakat yine de bi uyuzlugu tutuyor ya da ben yanlis anliyorum bilmiyorum ama icimden bir ses diyor ki uzaklas çünkü cok olaylar yasansi çok. Ailem ve arkadas cevrem bu kisiyi fazla istemiyolar iyi degil bu cocuk diyolar. Napicam bilmiyorum ya cok kararsizim ben eski sorularimi da okuyabilirsinuz gorunuyorsa eger. Beni butun arkadas cevremden uzaklastirdi cunku hepsi kötüymüş beni orospuluktan kurtarmis güya. Hep kendi dedigini yaptirmaya calisiyor. Cok kavgalar ettik benim bogazimi bile sıktı cok korktum agladim oldurcek sandım sonra birakti beni. Sonra barışıyoruz napip ediyor barisiyor benle?
Güncellemeler
+1 yıl
Karakola gidip defalarca birbirimizden şikayetçi olduk ertesi gün sikayetleri geri aldik. Bir daha yapmayiz böyle birşeyi. fakat bunlari haketmiyorum ben ilk defa yaşıyorum bunlari
Güncellemeler
+1 yıl
Sana nikah kiydigim zaman paraya para katcam dedi. Bu ne demek dedim yani cok calisip evime daha cok bakcam evlenince dedi
Sevgilim sabıkalı sürekli tartışıyoruz karakolluk oluyoruz ama beni de bırakmıyor bana nikah kiyacakmis?