5 yıllık bir ilişkim vardı sonrasında ayrılıp 3.5 sene aradan zaman geçtikten sonra 6 ay tekrardan sevgili olduk tektaş aldım evlilik teklifi yaptım seve seve kabul etti aileler tanıştı benim ailemi çok seviyordu benim arkadaşlarımın eşleriyle çok iyi anlaşıyordu beni her saman seveceğine sözler veriyordu çok iyiydik , ama ben onun daha önceki ayrılmamızında sebebi olan onun gıdığına veya yüzünde sivilcesine şaka maksatlı takılıyordum espritüel biri olduğumdan. Ama bu kez seni affetmeyeceğim Kenan dedi , o hergün seni seviyorum diyen insan, her görüntülü konuşmamızda her buluştuğumuz da içi kıpır kıpır olan mutluluk saçan anamla konuşurken gözleri parlayan insan gitti, buluşmak istedi o aldığım hediyeleri de tektaşı da verdi ve gitti. Karşısına çıkmalıydın mı diceksiniz? Çıktım tabii , oturduğu ev dükkanımızın karşısı olduğundan her işine gidişinde görüyordum, iş yerine ondan hemen 2 dk sonra gidip çektim kenarı yok istemiyorum sevmiyorum seni Kenan dedi , daha 1 hafta önce yanıp tutuşan kız sevmiyorum diyordu çocukluk aşkım diye hitap eden birinin iş ciddiye bindikten sonra ki içinizde bırakacak izi anlayabilir misiniz? İş yerine kardeşim sevdiği kır papatyalarını nişan günü getirmemi istediği beyaz orkidesini gönderdim, anasıyla konuştum ama buraya bir parantez açıcam. Aslında benim böyle bir platforma yazma gibi bi nasıl oluştu bilmiyorum , biraz da içimi dökmek için yazıyorum, sizlere sormak istediğim asıl şey şuydu , annesi her şeyine karışıyordu eve geç gidemezdi beni hiç sevmezdi küçüklüğünden beri bana ısınmamıştı , beni hep kötülerdi. Anasının faktörü bu ayrılmamızda nedir ki? Bir insan kızını dolduruşa getirip , bak kızım sana bunları bunları yapan birini nasıl hayatında tutmaya devam ettirirsin der mi? Benimle her buluşmasında çok mutlu olan biri birden bire seni sevmiyorum Kenan istemiyorum git hayatımdan diye cümleleri bir dolduruşa gelerek söyleyebilir mi? Daha yazacağım bir çok cümle de olsa bunu okuyacak insanları sıkmak da istemiyorum , Aşk unutulabilir mi? Ben hayatıma hiç ama hiç kimseyi istemiyorum , bunu bi insan sevdiği insana yapabilir mi , fikirleriniz benim için çok önemli olacak teşekkür ediyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir kere bu yüzden ayrılmışsınız demek ki bu espirilerini kaldıramıyor hala neden ısrarla yapıyorsun ki erkekler bunlara çok takılmaz ama kızlar çok kafaya takar. Annesi kesinlikle bu durumda etkendir. Aşk bitmez 1 haftada hiçbir şey değişmez. Sen şöyle yap. 1 ay hiç yazma arama sorma unutmuş gibi davran. 1 ay sonra o seninle iletişime geçmemiş olursa eğer sen son kez seninle konuşmak istedim de çek kenara rahatsız olduğu bu davranışların tekrarlanmayacağını güzelce anlat yeni bir sayfa açmak istediğini söyle. Ve bence bundan sonra da gerçekten bu tarz espirilere girme. Kadınlar hayatlarındaki erkek için biricik olmak ve hep bunu hissetmek ister o gün güzel olmasa bile övgüler yağdır sıkmayacak şekilde bu onu çok mutlu eder sana bağlar. Çiçekler al her gün her gün değil ama alışkanlık edin ihmal etme. Ama ona biraz zaman ver 1-1.5 ay gibi bu zamana sen karar ver sen daha iyi tanırsın
Çok güzel bir yazı oldu teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız için , benim arkadaşlarımın eşleriyle arası çok iyiydi onlarla da konuşturmak istedim ama istemiyorum dedi onlara da konuşacak bir şey yok dedi , onları dahi silen bi insan 1 ay sonra düzelir mi dersiniz. Ben söz verdim yapmayacağımı söyledim , ama istemiyorum sevmiyorum seni Kenan yüzüme söylüyor birde , rahat bırak beni diyor , anasıyla konuştum anası da rahat bırak kızımı diyor çok aşırı otoriter bir kadın kendisi , evin babası hiç birşeye karışmaz etmez , dünya umrunda değil , nasıl bir akıl verir siniz , 1 ay boyunca hayatına birini alır mı onu bile bilemiyorum
Öncelikle rica ederim. Gerçek sevgi öyle kolay kolay bitmez siz birbirinizin gençliği çocukluğusunuz bunca senenin verdiği bi bağlılık alışkanlık var bir kere. Kendimden örnek vereyim benimde çocukluk aşkım var 5 senelik bir ilişkimiz vardı 1 ay önce bitti terk edildim bende ona sevmiyorum dedim böyle hissettim gerçekten de ama bunu sinirle söylüyorsun aslında ailesini katma bence işin içine. Sessizleş biraz bi şaşırsın acaba kenan benden vaz mı geçiyor desin. 1 ayda hayatına birini almaz merak etme. Normal hayatına devam et. 1-2 ay gibi bir sürede işler yoluna girer allahın izniyle
3.5 sene ayrı kaldığımız süre içinde bir ilişki olmuştu ama , o ilişkisinden ayrıldı ve ben çıktım karşısına , bir boşluktaydım Kenan o yüzden kabul ettim seni diyor , ama 6 aylık dilim içinde o geçen 3.5 senenin sanki hiç yaşanmamış gibi olduğunu sanki hiç o kişi yokmuş hayatına girmemiş gibi olduğunu söylüyordu , ama bugün bana söylediği şey Kenan ben bir boşluktaydım ve seninle sevgili oldum tekrardan ve şimdi bu yaptıklarından sonra da anlıyorum seni sevmiyorum. Çocuk pısırık yanına hiç ama hiç yakışmayan biri , bunu kendimi yanlış ifade etmeden nasıl anlatırım bilmiyorum , annesi istemiyorum diyor seni istemiyorum diyor, kız da bundan sonra yapacağım tek şey sana kaçmak olur demişti tartıştığımız ilk gün. Bu konuda da fikrini belirtir misin son olarak
Şimdi öncelikle gerçekten boşlukta olduğu için seni kabul etmiş olabilir ama bana çok da öyle gelmedi. Belki seni vazgeçirmek istiyor olabilir mi? Ailesi çok baskı falan mı yaptı acaba bir de annesi seni neden istemiyor anlamadım. Kadınla baş başa görüşsen güzelce niyetini anlatsan hiç mi yumuşama olmaz? Kıza biraz zaman ver seviyorsa bu sürede bunu anlar ve döner ama eğer dediği gibiyse de bu ihtimali düşünerek bir tarafan bu bitişi kabullen ve hayatına devam et. Ama bende barışırsınız inşallah yani
Annesi otoriter biri , kıZıyla dışarıda gezsem bile hemen eve gel diye arar , beni sevmiyor işte kızının fiziksel özelliklerine taktığımı filan düşünüyor önyargılı bana karşı , annesinin dolduruşuna geldi. Bana şunu diyen biri “ keşke ben senin burnunu sürttürseydim Kenan , aileme anlatmasaydım bu olayları da ben senin burnunu sürttürseydim , artık ailem istemiyor seni bundan sonra yapılacak tek şey kaçmak olur onu da ben istemem. Demişti geçen gün , bunu diyen biri fikrini hemen değiştirir mi ben seni sevmiyorum istemiyorum der mi birden bire
Seven insan yapmaz. Senin onu sevdiğin kadar seni sevmemiş.
Kafası karışık olabilir mi