İlişkimiz süresince söz yap evlenelim diyen biri neden ciddi bir tartışmada seni sevmiyorum istemiyorum Kenan der?

5 yıllık bir ilişkim vardı sonrasında ayrılıp 3.5 sene aradan zaman geçtikten sonra 6 ay tekrardan sevgili olduk tektaş aldım evlilik teklifi yaptım seve seve kabul etti aileler tanıştı benim ailemi çok seviyordu benim arkadaşlarımın eşleriyle çok iyi anlaşıyordu beni her saman seveceğine sözler veriyordu çok iyiydik , ama ben onun daha önceki ayrılmamızında sebebi olan onun gıdığına veya yüzünde sivilcesine şaka maksatlı takılıyordum espritüel biri olduğumdan. Ama bu kez seni affetmeyeceğim Kenan dedi , o hergün seni seviyorum diyen insan, her görüntülü konuşmamızda her buluştuğumuz da içi kıpır kıpır olan mutluluk saçan anamla konuşurken gözleri parlayan insan gitti, buluşmak istedi o aldığım hediyeleri de tektaşı da verdi ve gitti. Karşısına çıkmalıydın mı diceksiniz? Çıktım tabii , oturduğu ev dükkanımızın karşısı olduğundan her işine gidişinde görüyordum, iş yerine ondan hemen 2 dk sonra gidip çektim kenarı yok istemiyorum sevmiyorum seni Kenan dedi , daha 1 hafta önce yanıp tutuşan kız sevmiyorum diyordu çocukluk aşkım diye hitap eden birinin iş ciddiye bindikten sonra ki içinizde bırakacak izi anlayabilir misiniz? İş yerine kardeşim sevdiği kır papatyalarını nişan günü getirmemi istediği beyaz orkidesini gönderdim, anasıyla konuştum ama buraya bir parantez açıcam. Aslında benim böyle bir platforma yazma gibi bi nasıl oluştu bilmiyorum , biraz da içimi dökmek için yazıyorum, sizlere sormak istediğim asıl şey şuydu , annesi her şeyine karışıyordu eve geç gidemezdi beni hiç sevmezdi küçüklüğünden beri bana ısınmamıştı , beni hep kötülerdi. Anasının faktörü bu ayrılmamızda nedir ki? Bir insan kızını dolduruşa getirip , bak kızım sana bunları bunları yapan birini nasıl hayatında tutmaya devam ettirirsin der mi? Benimle her buluşmasında çok mutlu olan biri birden bire seni sevmiyorum Kenan istemiyorum git hayatımdan diye cümleleri bir dolduruşa gelerek söyleyebilir mi? Daha yazacağım bir çok cümle de olsa bunu okuyacak insanları sıkmak da istemiyorum , Aşk unutulabilir mi? Ben hayatıma hiç ama hiç kimseyi istemiyorum , bunu bi insan sevdiği insana yapabilir mi , fikirleriniz benim için çok önemli olacak teşekkür ediyorum
İlişkimiz süresince söz yap evlenelim diyen biri neden ciddi bir tartışmada seni sevmiyorum istemiyorum Kenan der?