Sevgilim evli ve hep tartışıyoruz bu onun benden vazgeçmesini sağlar mı?

Sevgilimle 3 yıldır bir ilişkimiz var bu 3 yılda evli değildi 25 gün önce evlendi ailesi onu zorladı ama zorladığı kız onun eski sevgilisi oluyor onların adı çıktı diye ailesi bu evliliğe zorladı evlendiği kızın abisi de sevgilimin ablası ile evli bu durumda boşanması biraz zor evlendiği gün yazdı bana dedi beni bekler misin bir iki ay boşanacağım ailemin zoruyla evlendim bekliyorum ben de ama yani kızla beraber mi idare etti bizi o konudan dolayı hep tartışma çıkarıyorum boşanacak mısınız ne zaman boşanacaksın yani hakaret gibi bir şey diyelim öyle davranıyorum ona ama bu normal mi bilmiyorum böyle yaptığım için benden soğuyor mu ya da başka bir şey oluyor mu yani karısını asla dokunmadı çünkü ilk gecesinde bile biz beraberdik yan yana artık onu nasıl davranmalıyım o da empati kuramıyor benimle ondan dolayı çok sıkıntı çıkıyor karısı olduğunu düşündükçe mahvoluyorum davetlere gittiklerini gördükçe mahvoluyorum ama asla karısıyla yan yana bir davete gitmiyor o gidiyor karısı sonradan geliyor yani onunla bir muhabbeti bir yakınlaştığını asla görmedim ona nasıl davranmalıyım taktik verin. Ya da çabuk boşanması için ne yapabilirim bu arada sakın karısının bir günahı yok günahını almayın demeyin bizi bildiği halde onunla evlendi ben aradım onu söyledim dedim bizim bir ilişkimiz var uzak dur kız bunu bile bile kabul etti sevgilim de karısına söyledi dedi benim bir ilişkim var bu kızla çıkıyorum yani nasıl davranmalıyım ki çabuk boşansın bana gelsin beni seviyor aşik bana çünkü kinada gözlerindeki acıyı pişmanlığı gördüm

Güncellemeler
+1 yıl
Yanında olduğumu hissetirmek için napmaliyim?
Sevgilim evli ve hep tartışıyoruz bu onun benden vazgeçmesini sağlar mı?