AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
Bence farklı davranmalısın mesela onu çok sevmene rağmen onu sevmiyormuş gibi yaparsan üzerine daha ok düşe bilir ben sevgilime öyle yapardım ve evet işe yarıyorduuuuu :D
Evlisin ve ipleri nasıl elime alacağını kestiremiyor musun? Tabii ki evlilerden fikir almak istemen hos bisey ama bu biraz da karsindaki insanla yani esinle alakali bisey.
bence zamana bırak eşin öyle biri değilse demeki askerlikte büyük sorun yaşıyo bunu onla paylaş konuşmaya çalış eger konuşmuyosa uzaksa oraya gidebilirmisin askerlik yaptıgı yere gerekirse yüz yüze konuş belkide ilgi alaka bekliyodur
Benimki de asker uzman cavus oda sinirli hemen herseyde sinirleniyor askerde cok sey goruyor askerleri sehit olurken goruyorlar piskolojisi bozulmustur emin ol sen onla ilgilen hergun ara onun yaninda ol yaninda oldugunu hissettir
onun askerligi agir degil
Tamam ozaman acikca sor istemiomusun beni daha amacin ne ondan sonra yaz buraya ne dedigni
İpleri elime alırım olayı yanlış koyun mu güdüyorsun? Senin yüzünden bu hale gelmiş ilişkiniz hala elime alayım diyorsun
omu koyun guduyorda beni bu hale getiriyor gunahim olmadigi halde
Hayır öyle değil, sorun şu sen sevgiliyken onu ezdin şimdi evlisin ve o farkında ona karşı bazı şeylerde bağımlı olduğuna. İntikam alıyor. Ama çok saçma bir ilişki zaten
Bence şu an psikolojisi normal degildir askerde oldugu iicn ama gelincede hala ayniysa yapicak bisey yok fazla yuz vrrmissindir seni cepte gordugu iicn ole davraniyo birak kendi haline
evlilik ıktıdar savası degil sende oda bunu kabullenın once mutsuz gecirdiginiz gun sizden gidiyor sonunda barıscaksan zamanı zıyan etmenın kime faydası var?
onunda boyle dusunmesi gerekmiyormu
e işte sende bunu ona sole ama ıkna edici bir şekilde sole ustune basa basa
https://vocaroo.com/i/s1DE3hgVs5nT sesli cevap
güzel kardeşim evli falan değilim bir atasözümüz var
yanlış anlama genel anlamıyla söylüyorum
köprüyü geçene kadar ay yı dayı diyecen diye duymuşsundur
hakkında hayırlısı olsun
Askerde adam, azıcık alttan al, sinirleri bozuktur onun şuan.
Ayrıca; s. dik yarışı mı bu ya, duruma göre karşılıklı fedakarlık yapılır
sidik yarisi degil ama eger bir insan herzaman alttan aliyosa cogu seyi yutmak zorunda kaliyosa bir yerde patlar
Bunu burada değil de askerden dönünce eşinizle konuşsanız daha net çözüme kavuşursunuz
komusamiyorum anlamiyor. hareketlerimle nasil duzeltirim veya neyapabilirim diye sormak icin yazdim zaten
şu an zaten öyle biir imkan yok, askerdeymiş. Biraz tavrınızı koymanız gerek, dayanamayıp geri dönüşü ilk siz yaptığınız sürece devam eder, alıştırmışsınız çünkü
kendimi tutarsam mecbur aramak zorunda kalacak degilmi. bana gerekirse bitene kadar aramam dedi. ama bur erkegin karisindan ayriyken dort ay aramamasi imkansiz olmali
Askerdeyken bence ara, trip atma. Sonrasında değişir belki, değişmezse de sürekli alttan alma işte, alışmış kudurmuştan beterdir
haklisin en iyisi ordan cikmasini beklemek. sonra artik anlarsa anlar
ipleri niye bir taraf alsın ki iyi davranın birbirinize koca koca insanlar. ararsan kocanı aramış olursun boyun ufalmaz.
oda boyle dusunse olmazmi? neden hep ben
yukarı bir arkadaş çok güzel yazmış evlilik bir iktidar savaşı değil diye. bir dönem sen ararsın bir dönem o. olur öyle arada :)
Kocanla cok ozel ilgilen onu bastan cikartacak birseyler bul emin ol pesinde deli dana gibi dolasir her dedigini yapar :)
Aramıcaksın bu kadar basit askerden yeni geldim ben benimle öyle bir arkadaşım vardı evli çocuk kızın ağzına sıçıyordu resmen ama kız onu yine arıyordu aramadığı zaman da köpek gibi merak ediyordu arama
var oyleleri masus yapiyorlar yemin ederim. oda merak ediyodur. bu diyor askerlik bitene kadar aramam genede aramiyimmi
Ya kocan sonuçta ama insan karısını aramaz mı ya öyle birşey mi var evlendi artık benim malım diyor resmen sinir oldum bak yazık ya
Kendini yola getirmekle işe başlasan ya... Adam askerde binbir zorlukla uğraşırken sen aşk meşk işlerinde adama cehennemi yaşatıyorsun.
Aramasın da göriyim ben onu caydırma taktiği öyle dediğinde peki de kapat birkaç gün de arama. d bak nasıl arıyor :D ama dayanman lazım kardeş
Bence boyle düşünmek yerine daha çok yaninda olmaya alttan almaya çalış o uzakta olduğu için özlediği için ve askerlik psikolojisyle ne yaptığını bilmiyo sen ona destek olmaya çalış hep ipleri eline almayı askerlik bitimine sakla :)
:) çok komik adammış asıl şimdi sana ihtiyacı var ziyaretine gidiyor musun hiç.. Sürpriz yap bişeyler gönder.. Sevgi göster
Bende de aynı sorun var askere gittiğinden beri bir haller oldu bugün sinirime hakim olamadım bağırdım çağırdım kapatırım aramam dedi aramasan arama dedim ya yeter çok üstüme geldi.
Cicimayları sonra sıçımayları dedikleri bu galiba :) Sende arama onu o merak etsin seni.
Belayı bulmuşsun, keşke cümleye "erkek arkadaşım" la başlamış olsaydın..
katılıyorum valla. hakkında hayırlısı :/
asker psikolojisi naz yapıyor dicem ama siz sevgili degilsiniz, evlisiniz ve beni seviyor diyosun. seven insan karisini dusunmeli, beni gormuyor ozluyor kotu davranmiyim demeli..
kesinlikle haklısın
Ya adam asker ne şartlar var orda biliyonuzmu kanka ya. Biraz hak verin ilgiye muhtaç orda adam ve tabire bakarmisin yola getirmek. Dediğin gibi sevgilisi degil kocası. Hani şu hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde cumlesiyle baslayan yeni bir hayat arkadaşı
Askerden geleli 3-4 ay oluyor ve kısa dönem olaraktan yaptım. Askerde insanın ruh hali ve kendisinde bir takım değişmelerin olması normal , size tavsiyem askerliği bitinceye kadar sabır edin.
Çünkü o anda eşiniz sanki bir esarette.
Sen kötü yorumlara bakma, sesini çıkaracaksin tabi. Kendini ezdirme kimseye.
tesekkur ederim
Ne istiyonuz arkadaş iplerden ya bırakın ipleri erkeklere tabi idare edebilirse amam belliki seninki edemiyo
Sende telefonda kacamak cevaplar ver seni kiskansin bugun baska yerde yemek yedim gezmeye gitim falan kiskandir onu bir sekilde ve yatak odasinda yasadiklarinizi anlat seni daha cok istesin anlasin degerini mal.
Bence Askerde diye biraz pskoloji bozuk olablr o yüzden fazla üstüne gitme derim o arar seni istediğinde
Askerden gelsin o senin başın agrir, yorgun olursun, canin istemez uzun bir excel listesi vardi oradan soylersin birtane olay biter ipleri alirsin şimdi askerdeymis alttan al biraz cokta alma tabi
Getiremezsin derler ya köprüyü geçene kadar ayiya dayi dicen die benimkide öyle yapti huzurunu korumaya bak kavga etmek yerine sevdiğini şöyle ise yariyo ben yapiorum canimiz sıkılmoo
bence çok üstüne düşme, bir erkeğin üstüne ne kadar düşersen o kadar uzaklaşır. bırak biraz senin ondan başka bir hayatının olduğunu görsün, o zaman kendisi dönecektir emin ol.
Ya bence askerlik piskolojisidir bacım askerden sonra düzelir askerdeyken ilgiye daha ihtiyacıda olabilir cünkü askerlik cok zor yıpranıyor ve ilgi bekliyor senden ilgi göremeyincede böle yapıyodur
valla öyle erkekler cok var almak ıstedıgını alana kadar sahte ılgı verır dururlar eee gercek sevgıyı ılgıyı bılseydın sahtesını hemen anlardın cunku kıyaslayabılırdın
Askerde olan o neden o kadar arayıp aramamasi korkutuyor ki.. sen arama o korksun.. hem artık evlisiniz neyin yarişi bu.. o aramış sen aramissin kavgası mi olurmuş. arama o düşünsün.
Burası Türkiye ataerkil bir ülkede yaşıyorsun ipleri eline alamazsan
Hay sizin ülkenize de sizin zihniyetinize de ataerkil ülke nedir ya öyle bir tabir mi var
Onu yola getirmeye kalkarsan. ayrilik kapına yapışır. onun huyuna gitmen gerek.
bir kere verdiğin zaman ipleri, eline almak çok zor.
geçmiş olsun.
eline ip mip alma boşver seni duyan da bir insan değil de bir beygirle evleniyo sanır
Merak etme keser döner sap döner gün gelir hesap döner o sapda birgün seni üzenlere girer
iyi olurdu :-)
:) acımasız kız seni
Evlenmissiniz hala ergen tribi atiyorsunuz birbirinize. O aramiyosa sen ara ne var sanki.
verilen ip geri alınmıyo maleseff bu ilşki hayatındada evlilik hayatındada böle
iyide o kaybederki senii kavga niye oluyor sorun ne?
Eğer taş fırınıysa bence hiç uğraş ma ama kepekli erkekse zamanı gelince o kendiliğinden yumuşar korkma bide kırmadan zamana bırak
aldat gitsin korkut gözünü ya da böyle değerini bilsin
Kocana cilve yaparak alabilirsin erkekler o konuda hassas :-)
Şu an asker olduğu için sen alttan al daha çok canını sıkmasn ama geldiği zamanda böyle devam ederse başka türlü davran
Asker psikolojisini düşünemezsin bile. Bekle dönsün, durum devam edersen açık açık konuşursun.
Ipleri eline almasan da beraber tutsanız? Neden illa birileri baskın olmak istiyor anlamıyorum.
Askerdekk adama destek olacahina ipleri eline almaya çalışıyorsun allah uzak etsin senin gibi eşleri o adamcagiz yat kalk surun yapiyor topuk selami veriyor sen ipleri eline almaktan bahsediyorsun yaziklar olsun
Evlenince mi değişti askere gidinceemi? Askere gidince değiştiyse alttan al gelince çozersiniz bir şekilde
askere gitmeden once bunun tam tersiydi
Askerlik stresindendir ustune gitme fazla canım alttan almaya çalş
tamam canim sagol
bence şimdilik olduğun gibi davranmalısın askerdeyken bir şey yapma askerden gelince istediğini yap.!
herkes oyle diyor ya bende oyle yapacam
şuanda sen çok risk tesin ve stratejik dönemdesin dikkat et.
gelince napiyim
İstediğini yap... zaten sen cıldırmışsın.. o senden daha beterdir. bunu bil.
Sabret bence askerlik zordur. Bambaşka bir dünya, bu süreçte o olgunlaşırken sen de olgunlaş biraz lütfen
Kocan sevgiye aç kalmış. Ver sevgini esirgeme hrmen düzelir. Birde gereksiz konularda zıtlaşma. Bak nasıl düzeliyor.
askerden dönmesini bekle askerdeyken idare et şimarsın ;)
sonra nasıl başa çıkacam
askerden döndüğünde dominatlık yaparsın ;)
Canim benim Koçani tanımam ama askerlik psikolojisinden olabilir askerlik bitene kadar bir bekle derim kesinliklede haklısın yanlış anlama
Millet burada gırgırına takılıyor kaldı ki akıl istiyorsun.
Adam köprü yü gecene kadar ayıya dayı demiş işte. Şimdide Gerçek yüzünü görüyorsun. yalnış evlilik mi yaptın acaba?
olabilir
Asker psikoloji si belki gelince adam olur
Gelince tam tersi durum olur, sende yataga girmemekle isteklerini yapmamakla tehdit edersin. Senin silahin daha etkili inan :)
Artik cocuk degilsiniz aramamakla tehdit etmek nedir *
aynen
Ki yas araligin 25-29 esin sende buyuktur olmaz yani. boyle. guzellikle de neden boyle yapiyosun neden aramamakla tehdit ediyosun biliyorum oradaki psikolojini anlayabiliyorum ama boyle yapma emin ol bende iyi degilim artik boyle seyler demeyelim birbirimize demelisin dedigim. gibi cocuk degilsiniz flort etmiyorsunuz evlenmissiniz ciddi. bir yola baskoyulmus amac ipleri ele almak olmamali erkegin baskin olmasi iyidir fakat esinin yaptigi baskinlik degil ordaki psikolojiden de kaynaklaniyor olabilir ama seninkininde icine ediyor alttan almalisin en azindan simdilik ama yukarda dediklerimi demeni dilerim umarim her sey yoluna girer ve gonlunce olur
Askerde? Sizin yas kac 23 en fazla. Bu kadar erken niye evlendiniz
26 yim
Bence sallama o da mi 26, 26 yasinda askere neden gitti
ayni yastiz saglik sorunlari vardi simdi gitti kalkip bide sana hesapmi verecem yalan borcummu var inanmiyosan yorum atma tovbe tovbe
Bence bu soru cok trol
senin gorusun
Aynen tutarsizliklar var bencede trol
Aldiris etme ne derse tama de gec askerlik cidden zor biyer insanin psikolojisini bozuyo gelince zaten duzelir hersey
insAllah sagol
askerde psikoloji farklıdır onu anla. Sivil hayat gibi düşünme üzerine gitme bazen alttan gerekebilir.
bazen degil surekli alttan aliyorum zaten
sabret sivilde acısını çıkartırsın :)
Erkeğin kaşarı kadından daha tehlikelidir, sen Trip atan birini almış sın maalesef buna çare yok,