Evliliğimde ipleri nasıl elime alırım?

Kocam evlendikten sonra değişti. Evlenmeden önce o bana yalvarırdı gelir barışırdı şimdi benim yapmamı istiyor. Kocam şu an askerde. Her kavgada aramamakla tehdit ediyor. Ben dayanamıyorum arıyorum. Gerekirse günlerce aramıyor beni aratıyor. Bu adamı nasıl yola getireceğim?
Güncellemeler
+1 yıl
bende suc bulanlar siz hicmi evlendiginizde tartismayacaksiniz veya evliyseniz tartismiyorsunuz. onun yaptigi kiskancliklari alttan aldigim halde cogu hakaretine tehdidine katlandigim halde beni köle gibi gorup oturup hic biseye ses cikarmami istiyor. ben hayvan degilim yeri geldiginde benimde fikirlerim olsun ben bunun icin yardim istedin. ben agzimi acamiyorum bana ters gelen biseyi soyledigimde bidaha aramamakla tehdit ediyor. bilmeden konusmayin
Güncellemeler
+1 yıl
Bu adam beni deliler gibi seviyor onuda biliyorum ve aşırı kıskanç bir insan. ama işte sen benim yoluma gideceksin diyor surekli ve ben bazen dayanamayip her dediğini yapamiyorum. bda iste ozaman veya agzimdan ters bir kelime ciktiginda beni aramiyor. bende dayanamayip ariyorum o yuzden avcunun icindeyim. öyle bir adami nasil yola getiricem. ben onun kotulugunu istemiyorum ama boyle olmaz anlamasida lazim. korksun kaybetmekten
Evliliğimde ipleri nasıl elime alırım?