Gizli Üye(30-35)+1 yılKendime yakın hissettigim icin yazdım açıkçası. 2 yıldır bir birlikteligimiz vardı. Askere gitmeden once arada nazlaniyordu evet ama birsey demiyordum alttan alıyordum gidecek sonucta uzulmesin diye. Askerde o kadar degisti ki. Herseyimiz guzelken bir anda kötüye gitti. Hemen kızıyordu bana. Ağzıma etti anlayacağın. Simdi o da askerligini Ankara da yapiyor. Ki bana yapacağı yeri Şırnak olarak söyledi. Düşünebiliyor musun? Normal bir insanin yapmayacağı birsey bu. Öğrendim. Ama yemin ederim hic yüzüne vurmadim. Orada kafasına takmasin uzulmesin diye yalanini bile gormezden geldim. Ki yalana asla tahammülüm yoktur. Sonra o benden ayrıldı. Ayrılma sebebi de benim telefonu gec acmammis. Neymis bıkmis artık. Tek mesajda bitirdi. Hicbir sey demedim. Allah büyük, ve benim vicdanim rahat. Elimden geldigin fazla, kendimden bile ödün vererek yardımcı olmaya çalıştım. Iyiki ayrılmış da kurtulmusum ruh hastasından. Senin esin tabi. bir çırpıda boşa at diyemem. Ama bunları da düşün. Deger mi?
3915 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimcin olsun, dilerim aklı başına gelir.
Cevap sahibi+1 yılHic sorma allah düşmanıma vermesin. Bende oyle bir insanım. En azından öyle oldugumu sanirdim. Ama başına gelince anlıyor insan. Bazen bırak diyorsun, bırak allahindan bulsun. Hem sessizlik de bir intikamdir ;)
Cevap sahibi+1 yılSen kim oluyorsun da beni yargiliyorsun? Askermis babalarimiz dedelerimiz hic mi asker olmadi? Nedir bu naz. Biz sizi yarı yolda mı bıraktık. Askerdeyken başkalarına mı baktık. Akil ve mantıkmis. Sen benim hayatımı sorgulacak akıl ve mantığa sahip degilsin malesef.
- +1 yıl
takdire şayan birisiniz Allah gönlünüze göre versin. Kaldı mı böyle insanlar
Cevap sahibi+1 yılTesekkür ederim. En azından vicdanım rahat diyebiliyorum, napalım.
- +1 yıl
Herşey olacağına varır. Hayorlısı buymuş dememkki.
Cevap sahibi+1 yılBen elbette yuvası yıkılsın istemem. Hem bizimkisi sevgililikti, onların evlilik. Allah yardımcısı olsun ikisinin de insallah o insan da düzelir. Ben sadece yasadıklarıma yakın hissttiğim için paylaştım. Lütfen sacma sapan şeyler söyemeyin bilmeden. Kim yuva yıkmak ister ki.
- +1 yıl
Saçmalayan sensin arkadaşım.. Kadının kafasını karıştırıyorsun.. Sana kötüsü denk gelmiş diye herkes aynı olacak diye bir kaide yok. Kadına; "Değer mi" diye feministimsi sorular sorarak kocasından soğutmaya çalışıyorsun. Nereden biliyorsun kocasının askerde her gün ızdırap çekmediğini? Nereden biliyorsun adamın orada ne tür muamelelere maruz kaldığını? Ayıptr ayıp biraz kendinize gelin. Haddinizi bilin
Cevap sahibi+1 yılYa kardesim ben bunu bilemem tabi. Sen zaten yanlış anlamissin ki. Ben kocan buna deger mi yoksa degmez mihepsini bir düşün anlamında dedim. Nasil da kendinize cekiyorsunuz. Pes.
- +1 yıl
Sevgilin ne burcuydu?
En İyi Cevaplar
Bebegim sakın ol..
Ilk evlendiğim günlerde.. Tartışıyoruz kocam küsüyor cocuk gibi bende hic dayanamam bir baksa yelkenler fora..
Iki gunluk dünyada deger mı diyorum hep ben alttan alıyorum hep ben özür diliyorum adam beni parmağına doladi..
Sonra baktım olucak gibi degil beni mutlu degilim.. Sen mı küsüyorsun efendim;)
Hic orali olmadım hic konuşmadım aramadım iki gun küsen adam kendisi geldi ayağıma.. Simdi hic dayanamaz kus kalmaya hersey sende bitiyor..
Esim bisey diyorsa tamam de evet de ama sen usulüne gore kendi bildigini yap.. Sonra tatlı dille anlatırsın.. Erkekleri idare etmek cok kolay Hırçin olma sesini hep kontrol et ben Yapicam deme yapalım mı hayatım.. Hesap sorar gibi konusma ki o da sana yapmasın adam bilmiyorsa öğreteceksin sana nasıl davranması gerektiğini.. Senden gorucek.. Sen onun esisin bunu devamlı bildir.. Ve birazda acisatsyon bunuda cok iyi ayarlamak lazım miz miz ağlayan kadın sevmez erkekler nabza gore sen vericeksin..20 Yorumla
Geldiginde degisir, emin ol şu an askerlik pisikolojisi cok farkli olur bak simdi yazacaklarimi kesinlikle kotuye yorma
A) İsi varsa hemen cocuk yapmaya bak
B) Her turk kadini 35 yasina kadar evinin kolesi 35 yasindan sonra evinin kralicesi olur.
C) Geldiginde bir kac kere yapin (yapindan kastimi anladin) sonrasurundur basim agriyor, elim titriyor beni uzuyorsun moralim yok gibisinden (ama bak geldiginde muhakak yap sonra dur simdi o unutmustur pek cok seyi hatirlat ona yine)
D) Kadin ol sexi ol cilve yap gelmeyi iple ceksin
E) Bu yazdiklarim sadece duzgun erkekler icindir, kisiligi bozuksa bir sey yapamazsin22 Yorumla- +1 yıl
(Eic yi secmissin adedim degil ama yine yazayim) Cocuk her evliligin mayasidir, cocuk evliliklerde sarttir ayrica cocugunun olmasi onu sana baglayacagindan degil onu daha bir erkek yapacagindan onu adam yapacagindan onu sorumluluk sahibi yapacagindan dolayi yazdim, Ayrica cocuk onu sana baglamak degil birbirinize baglanmasi icin anladin mi guzel kardesim
+1 yılYalniz adam askerde. Çok agirdir o psikoloji. Manyaklik etme yani. Başka derdinmi yok. Donene kadar peşinde kos. Mutlu olsun adam. Neler çekiyor biliyormusun? Burdakileri dinleyip te aramamazlik yapma sakin. Peşinde don biraz. Hem peşinde donsen ne olacak, zararami gireceksin. Sevdiğin adamin peşinde donuyosun yani. Ne gibi bir rahatsizlik verebilir? Başka derdin yokta bunlarimi dusunuyosun. Bide adam askerde. Yani anlayisli ol biraz. Hatta utanmalisin boyle bir şey dusundugun için. Orda adam askerde ne zorluklar çekiyor, sen burada neyin derdindesin. Ayip valla ayip
61 Yorumlabu adamı dinle. yorum yapmaya gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
Kardeşim benim de bir birlikteliğim var nişanlıyız aynı şekil de ben de naz yapıyorum :d o adam gibiyim ama aynısı değil mesela diyorum giderse gitsin kendi kaybeder falan ama bir ara kendimi sorguya çektim dedim ki beni bu kadar çok seven biri kıskanan sahiplenen ben gelip bunu nasıl üzerim? bunun hesabını kimse sormasa Allah sorar dedim sonra iyi davranmaya başladım arada sinirlendiğim de kapatıyorum telefonu açmıyorum falan ama sonra hatamı telafı ediyorum her erkek naz yapar bunun kızlıkla ya da erkeğin kadınımsı olmasıyla alakası yok ama seven erkek alttan alır ben de çok seviyorum alttan alıyorum ya da nişanlım alttan alıyo eskiden bende o senin o eşin gibiydim ama kendimi sorguya çektikten sonra değiştim eşin gibiydim desem de onun kadar da değildim ama arardım sorardım bitirelim falan da demedim yani sen ona söyle anlat ki hatasını aanlasın
20 Yorumlaarama sen de. zor durumda olan o, eninde sonunda arayacak.
sen her seferinde dayanamaz ararsan, yaptığı hatanın farkına varmaz. ne yaparsam yapayım yine arayacak der, çekinmeden ağzına geleni söyler.
yokluğunu hissetirmelisin ki yanlışından ders alsın.11 Yorumla
Soran+1 yılhaklisiniz
askerlik hiç intihar etmesine mahal vermedigimiz insanların intihara meyletmesine sebep olacak bir yer sen ipleri eline almaktan bahsediyosun geri zekalı birinin cevabını da en iyi cevap secmıssın.. sen hatta siz kızlar ya katlanın asker sevgililerinize ya da askerlik yapmamıs biriyle evlenmeyin gorusmeyin.. askerde psıkolojımın bozulacagını bildigim icin senin esinle yasadıgın sıkıntıları yasamamak için en onemlısı askerlik yapabilmek için bir ilişkiye başlamıyorum.. cunku dunyanın merkezınde siz kadınlar var karsısınızdaki insan zerre umrunuzda degil umursayanınız da senin gibi tahammul edemiyor işte
10 YorumlaEvlilik konusunda hiç bir şey diyemem. Ama şunu biliyorum ki , askerde olan bir erkeğe biraz sabır göstermek gerek. Çünkü ailesinden uzak bir yerde, bilmediği alışık olmadığı bir yerde mücadele gösteriyor. Üzerinde baskı, bilinmedik belkide korku vardır. Belli ki o günkü sinirlerini sana patlamış , çünkü senden başka sabır göstericek birisi olmadığını düşünüyordur. Her ne kadar biz kadınlar bunu anlamasakta mantıklı düşünülünce böyledir. Bence biraz sabır dile Allah'tan , alttan almaya çalış. En azından o ne kadar sert konuşursa konuşsun iltifat et. Güzel sözler söyle, şımart. 5 dakikalık bir telefon konuşması olsa dahi ne kadar önemli olduğundan bahset. Geldiğinde sürpriz yapacağını söyle vs. Bir iki kere dene bakalım bunu, eğer hala sert konuşuyorsa o zaman bunları bir kenara bırak ve sabır dile. Ters konuşma, askerdeki bir erkeğin psikolojisi çok fenadır dediğim gibi. Allah bir ömür boyu mutluluk versin herkese.
00 YorumlaKadınlar boş boş konuşuyorsunuz. Asker deki bir insanın psikolojisini siz anlayamazsınız. Anlasanız da işinize gelmez. Kötü bir bölüğe devrecilik olan sorunlu insanların kaynadığı bir yere düşmüş olabilir. Her gün kavga ediyor şiddet görüyor veya piskolojisini bozacak her şey ile karşılaşıyor olabilir. Askerlik ceza evinden beter bir kurumdur , ceza evlerinde insanlar gündüzleri dolaşır geceleri de uyurlar. Ama askerde gece uykusu da gündüz uykusu da haramdır. Gecenin 3 ünde 0 derece sıcaklıkta sıcak yatağından zorla kaldırılırlar, ellerine silah tutuşturup nöbet yerine sevk edilirler. 2 Saat nöbet yerinde ayakta dikerler, döndüklerinde ne yatak kalmıştır ne uyku. Gün boyu o uykusuzlukla hizmet eder dururlar sağa sola. Bilemezsiniz peşin hüküm veriyorsunuz sanki askerlik yapmışsınız gibi. Keşke kadınları da askere alsalar da o eziyetleri kadınlara da yapsalar ne güzel olurdu ! O zaman belki biraz anlardınız Askerdeki insanların neden bu şekilde davrandıklarını !
02 Yorumla- +1 yıl
Askerlik zordur eyvallah, ama asker de ağzıma sıçılıyor diye ben eşimin dostumun ağzına sıçmam.
İnsan olarak buna kimsenin hakkı yok hele ki.
Yoldan geçen birine ben askerim benim psikolojim bozuk diyip millete mi saldırman lazım, ya da saldırdın?
Bu fevrilik yaparım ederim mantığı da nereden geliyor?
Yazmış o kadar alttan alıyorum ediyorum bilmem ne diye, sen neyine neyi hangi mantıktan yazıyorsun acaba?
Oldu o zaman benim askerde ağzıma sıçılsın, ben de ailemin ağzına sıçayım.
Sen bunu yaptıysan lafım yok, ama benim insanlığıma sığmaz. - +1 yıl
Sen askerliğini rahat yapmışsın kardeş belli. Psikolojisi bozulan insanların sayısı yüzde kaç askerlikte haberin var mı? Büyük ihtimal askerde piskolojisi bozulmuş birini yadırgıyorsunuz hayırdır? Sivilden sağlıklı düşünüp yorum yapmak kolaydır o adamın orada ne yaşadığını kimse bilemez asıl sen hangi mantıkla yazıyorsun acaba? Senin insanlığına sığmaz ama başkasının insanlığına sığar zorla sığdırırlar. Alsınlar seni geri hizmet rdm lik katil hırsız cahil köylü insanlıktan nasibini almamışların bölüğüne atsınlar devreciliğe maruz kal bak bakalım o zaman insanlığına neler sığdırıyorlar. Uzaktan nara atmak kolay. Belki adam emniyet muhafız bölüğüne düştü? Günde en az 8-10 saat nöbet tutuyor? O adamda insanlık mı kalır? Siz askerliklerinizi çiftliklerde yapmış olabilirsiniz herkes askerliğini rahat yatış çiftliklerde yapmıyor. Adamın piskolojisi bozulmuş diye bir tekme de karısı mı vuracak yani neyin peşindesiniz siz hangi insanlıktan bahsediyorsunuz arkadaşım geçin bu ayakları
+1 yılsiz telefonda mı kavga ediyorsunuz bana mı öyle geldi. Eğer o askerde olduğu halde telefonda hasret gidermek yerine kavga ediyorsanız ikinizde de psikolojik anlamda sıkıntı olabilir. Bu ifade yanlış anlaşılmasın diye daha net ifade edeyim. Siz ayrıldığınız için ikinizde streslisiniz ve bu durum az da olsa psikolojinizi bozmuş. Sağlıklı bireyler ayrıldıklarında birbirleriyle ancak hasret gidermeye çalışırlar. Bazen alttan alan taraf siz olabilirsiniz, bazen de o olabilir. Eşin askerde olduğu için alttan alan taraf sen olmaıydın ama önemli olan bu durumda iken kavga çıkmasına engel olabilmektir. Eğer sen allttan aldığın halde hala sorunlar oluyorsa eşin senden soğumuş çarşı izinlerinde olan olmuş olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
ipleri eline almak deyimi senin de bencil davrandığını gösteriyoor çok çirkin bir söz. eşinin bir insan olduğunu unutma. evli de olsanız kimse kimseyi yönetemez. Evlilik karşılıklı anlayış üzerine kurulmalı ve ortak kararlar alarak yürütülmeli. Her konuda benim dediğim olacak anlayışı evliliğinizin yürümesini engeller benden söylemesi. Kararlarınız, mallarınız tapularınız herşeyiniz ortak olmalı
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Askerlik pskolojisi insanlar sirf askeriye yuzunden nisanlisindan ayrilio esini birakio askerdeyken bu tip seyler herzamankinen daha cok olucak cok fazla usteleme suaan gercekten sikici bir yerde ve her zaman basinda birileri var bazen istesde arayaz kendinden sogutma askerden once seninle ewlendiyse demkki gercekten seni sewio birak icindeki o ask korelmesin tamam ara sor ama onun şu an senin gibi dusunmesini bekleme bigun sen haklisin der bir saat sonra arar lanet olsun der orasi gercekten cok farkli askerligi bitinceye kadar ewet senin icinde kolay degil ama suaan alttan almak daha cok sana dusuo simdi idare et askerden sonra acisini cikarirsin merak etme simdiden seni cok ozlemistir ama basinda kimbilir sana anlatamadigi sen uzulme die soyleyemedigi neler var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. hayatta insan kendinden fazla ödün vermemeli bence bir psikologa gidin işi uzmanına bırakın askerlik olupda ne allah aşkına şimdikiler askerlik yapmıyorki oniki ay askerlikmi bu ülke öyle kolay kazanılmadı eskilere sor bakalım kaç sene askerlik yapmışlar telefon yok televizyon yok hava degişimi yok şimdikilerçok şanslı askerler tel kullanıyor askerde tv var gazete var hava degişimi var daha ne suç birazda sende bence..
13 Yorumla
Soran+1 yılcok haklisin..
Soran+1 yılsagol canim sanada..
Canım her insan farklıdır sakın beni yanlış anlama ama benim eşim 2 saat uzak kalsa arar sorar hemen Karım iyi misin keyfin yerinde mi diye. Bu anlattıklarından ben ipleri eline alman gerektiğinden çok bu ilişkinin temellerine tekrar bir göz atman gerektiğini çıkarttım. Ya adamı çok sıktın ya da adam zaten köprüyü geçtim hatun cepte kafasında senden sıkılmış. ipleri eline almaya çalışmak yerine bence daha yumuşak başlı bir kadın olmayı dene hata da yapsa görmezden gel o dönene kadar çünkü uzaktaki adama öyle şeyler yapılmaz âlim Allah ters teper.
00 Yorumlacanım çok zor bir durum. en rahatsız olduğum şey bir insanın değişmesidir. evlendikten sonra değişmiş, bir afra tafra.. seni üzmeye hiçbir şekilde hakkı yok ve aramamakla tehdit ediyosa sende ateşe ateşle karşılık vericeksin, ateşle barut yanyana durmaz. açıkçası ilk beni öyle tehdit ettiğinde "köpeğin miyim de tehdit ediyosun beni" dicektin bidaha ağzını açamazdı. şimdi biraz sık dişini, mesaj falan atma, günlerce aramayıp seni aratıyosa da sen arama bu sefer. seni aramasını bekle böyle yola getirirsin. senin onun dışında da bir hayatın var sonuçta. o yokmuş gibi davran bak sonra nasıl ayaklarına kapanıyor!
00 Yorumla
+1 yılBak evlenmeden önce yalvarırdı demissin. adam simdi onun intikamını alıyor. demekki gururu incinmiş ki simdi sana böyle yapıyor belkide haketmişsindir. ayrıca mantığını kullan biraz. adam askerde sen ipleri ele almanın derdindesin ve bu boş bir caba o adam sana ipleri vermez verirsede iliskiyi bitirir. evliligine yazık olur. ayrıca askerlik zor bir mecra allah kolaylık versin. evliysen dahada zordur. orda insan hem bedensel hemde ruhsal çöküntü yasayabiliyor. ki resmen psikolojik savaş veriyordur. onu anlamaya calışmalısın. ipleri eline almak saçma bir durum. ve karşı tarafı soğutmaktan başka birşey değil. kocanı kaybedersin. ve evlenmeden once cok yalvarttıysan şu an onun acısını çıkartıyodur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirdaha aradiginda konus acikca askim sevgilim sen benim herseyimsin seviorum de kurbon oldugum neden bole davraniyorsun de ben herseyi alttan aliyorum de aynen acikca anlat uzulerek o mutlaka yumasayacak eger yine sert davranirsa aramamakla tehdit ederse tamam de telefonu kapat arama bidaha o biraz zaman sonra seni ariyacak simdi ariyorsun simariyordur usanmistir birak kendisi arasin ama once tatli dille yalvar agla neden bole yapiorsun demelisin yumusarsa bisey yoktur sadece asker sorunlaridir eger yine tehdit ederse telefonu yuzne kapat yetti artik aramazsan arama de
21 Yorumla
+1 yılhep söylemişimdir hep söyleyeceğim. Askerde erkek çok fantastik ve kötü olur. adamların üzerine gitmeyin. dünyadaki tek sorunları siz değilsiniz. adamın askerlikte çektiği zorlukları ve sıkıntıları kıskanmayın.
çok gördüm kız durdur durur adam askere gittiğinde kız saçmalamaya başlar. zaten adam askerde kafayı yiyor. bide sizle uğraşır. genelde uğraşmaz bile.
düşünün o derece zor bir durumdur.
he şunuda söyleyeyim askerde çocuğa iyi bile davransanız işe yaramaz. çözümü yok. ben ne atılan nişanlar sözler gördüm.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılee sende birazcık idare ediver adamı. bak askerdeymiş de zaten nazı bir tek sana geçer orada ne sıkıntılar içerisindedir bilemezsin. komutanları ona kızıyordur o da hıncını onlara bir şey diyemediği için senden alıyordur. yani ondan şu sıralar sağlıklı tepkiler vermesini bekleme. bir gelsin yanına o askerlik psikolojisini atlatsın. evine ayak bassın ayaklarına terliğini giysin alsın eline gazetesini otursun tv nin karşısına karıcım bugün bize ne yemek yapıcaksın demezse asıl sorun burada başlıyor demektir. zaman tanı biraz adama.
40 YorumlaBU ULKENİN DİSİLERİ ASKERLİK YAPMALİ KESİNLİKLE! KAFAYA BAK. İpleri eline alacakmis. bu toplumun mal dişileri erkeğe faziletini verin ki kadından sayilasiniz. zorlukta sarsılmaz duvar gibi olacak es dediğin. senin yıkıldığını gün yaninda kol kanat istiyorsan onun ihtiyacı varken kolkanat olacaksın. odun diyorsunuz erkeklere bu bakış açısına ne demeli. İPLERİ ELİNE ALMAK NE demek! HAYVAN YERİNE KOYUP İNSANLİK BEKLEMEYİN ERKEKLERDEN. Allah akil fikir versin tüm kadınlara.
40 YorumlaEvlendiğinde artık sana aitim sana muhtacım beni bırakırsan mahvolurum Mesajı vermiş olabilirsin. Erkeklerin en büyük kozu budur Ve çok güzel kullanırlar. Sinirlerine hakim ol Fevri davranma, Sakin sakin sok laflarını Aramıyor mu? Sen de arama. Tehdit ettiği zaman Üzüldüğünü söyle fakat korktuğunu belli etme. Askerlik psikolojisi de ayrı oluyor onların ya. Loğusalı kadınlar gibi triplere giriyor bazıları. Üzerine fazla düşme bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılevet çok belli ettim onsuz yapamadigimi. oda hep aramam haaa triplerine giriyor. ustune gitmiyorum bazen cok sacma konusuyor tersini soyledigimde tak diye kapatip bidaha aramiyor
- +1 yıl
Yüzüne mi kapatıyor? Arama, kendisi arasın. Aradığı zaman da tavırlı ol. Mesafeni koru. Bazen olaylar büyümesin diye alttan alıyoruz ya Ozaman onlarda özgüven tavan yapıyor daha da açılıyor aramız. O yüzden üzüldüğünde mesafeni koy, kızdığında küs. Aramam diyorsa Sen bilirsin de sen kapat yüzüne. Seni kaybetme korkusu kalmamış, Yavaştan bu duyguyu ona hatırlat bence.
Soran+1 yılaynen iste o duygu kalmadigi icin butun bunlar. o biyere gidemez diyip avucumun icinde diyip boyle rahat davraniyor. dediklerinizi yapican tesekkurler
+1 yılİlginc bir evlilik. brnce senin kirilma noktani iyi anlams ve kyllaniyor. sende o arayincaya kadr aramiycaksin gerekirse 1ay 3ay. diyeceksinki konusmak iatemiyorsan srnle ugrasamam sana hayirli teskereler de ama asla arama iyi bir poker oyuncusu gibi bekle
11 Yorumla
Soran+1 yıloyle yapacam mecbur
+1 yılAskerlik psikolojisi insanın sevdiklerini en çok özlemesiyle başlar.. atıp tutmayın.. kocan orda senden ayrı olupta sana trip atması normal değil.. normalde onun sana köle olması lazım çünkü seviyorsa seni özliycek kokunu tenini nefesini öpüşünü falan filan birsürü cinsel açlık çekicek ve hal böyleyken sana ters davranması ya başka biri olduğunu ya da kocanın kaRaktet sorunu olduğunu gösterir.. sen de üsteleme ara ama geri dur biraz.. eğer sebep sorarsa seviyo seni sadece moralsizlikten bu siniti ama niye soğuksun bile demiyorsa seni gözden çıkarmış olabilir..
12 Yorumla
Soran+1 yılsoguk konustugumda soruyor niye soguksun diye
- +1 yıl
O zaman seviyor seni senden vazgrçmiş olsa bu onun işine gelir sormazdı bile.. başka bir sorun var o zaman ama şunu unutma askerde en büyük ihtiyacı cinsellik ona özlediği şeyleri hatırlat ama sürekli bişey mi var niye soğuksun falan diye sorma.. aksine sen de yavaş yavaş kendini çek geri soğuk davran.. sıkma bunaltma
Evlendiken sonra deistiyse ya senin zaten avucunun icinde oldugunu ona hissettirmissindir ya da gozu disardadir seni o yuzdrn umursamiyodur seni ehdit etmesine izin verme kendine bak bakimli ol ezdirme kendini aramazsa aramasin nereye kaar aramiycak seviyosa arar sorar sen ona o sansi verme arama sakin kosma peisinden yoksa srnin iyi niyetini kullanmaya devam eder ayrica bir evlilik uzmanindan yardim almalisin
20 Yorumla
+1 yılEvlilikte elbet tartışmalar olacaktır ama bence önemli olan o tartışmaların üstesinden gelme yöntemi.. üstesinden gelmek için gösterilen emek ilgi ve anlayış.. ikinizde de bunlar yok çünkü bu tip durumlara ikinizinde bakış açısı karşı taraftan adım beklemek soruyu sorarkende yazmışsın önceden o bana yalvarıyordu şimdi takmıyor bile işte sıkıntıda burda.. bu tip durumlarda kimse kimseye yalvarmamalı sonuçta aşk bu karşılıklı ilgi ve alakadan saygıdan oluşan bir kurum bu nasıl böyleyse tartışmalarda da böyle olmalı.. ikinizde tartışma durumlarında birbirinize anlayış ve sakinlik içinde yaklaşmalısınız ilk önce kim yalvaracak modunda değil
21 Yorumla
+1 yılSoruyu Soran Arkadaş..
Eğer bir erkek karısına yalvarıyorsa o adam gibi adam değildir, Erkek dediğin yalvarmaz, güçlüdür sevdiğini korur kollar. Bence kocan kırılan yalvaran biri olmadığı için şükretmelisin. Bırakın artık şu kocayı yalvartma, yola getirme ayıbını.
Bence şikayet etme otur oturduğun yerde. Kocanı sev, gönlünü hoş et. Eşini kıskanmayan, yumuşak ya da eşini döven, ayyaş, serseri, eve ekmek getirmeyen bir dünya erkek varken otur şükret.
Söyleyeceklerim bu kadar.20 YorumlaBenim eski sevgilimde öyleydi her istediğini yaptırana kadar kavga ederdi yine onun dediği olurdu sonunda beni tüketti dayanamadım bittirdim yolla nasıl mı gelir sen olmasan da yaşarım havasını hissetir biraz seni kaybetme korkusunu hissetsin kavganızda o arayada kadar arama bakalım ne kadar dayanabilecek seni seviyorsa arar
02 Yorumla
Soran+1 yılbidahakine zaten oyle yapicam.. iki hafta denedim gercekten aramadi ben aradim yok dedirtti. cok aci vericiydi
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılCancazım adam askerde evet psikolojisi çok kotudur ama sana böyle yapmasını gerektirmez o psikoloji. 10 gün aramaması nedir sen aramazsan? Hele tehdit? Bunlar ciddi olarak dusunulmesi gereken şeyler ama kocan askerden gelince tartış bunları. Şimdi sıkma bence canjnk yüz yüze çozulmelş herşey
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin sabirla donmesini bekliyecem
ya askerde çok geriliyordur sinirleniyordur size patlıyordur ya da o kadar çok yoruluyordurki aramıyordur arayamıyordur abla sende sorun değildir o nazlanıyordur sende onun üstüne düşme boşver eninde sonunda o o eve gelecek sende ipleri eline geri alırsın oda dersini alır
02 Yorumla
Soran+1 yılzamani var anasini babasini ariyor ama beni aramiyor nasil uzuluyorum biliyormusun
+1 yılyavruşum vallahi onun yaptığını sende yapıcaksın. sende biraz rahat davranırsan etekleri tutuşabilir anladın mı? sen ona dayamışsın vazgeçilmezlik duygusunu en başta. şimdi kafasına göre hareket ediyor. öyle bir dünya yok valla. birazcık nefsne sahip çık arama. o da der ki l*n bu beni arardı sorardı şimdi noluyoruz der o seni arar. bir arar iki arar sonra bakmışsın ipler sende. aklını kullan bacım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılAskerdeki adama ne yapsan ters gelir. Emir altında olmak çok farklı birşey!
Tüm ordaki baskıları çekip biriktirip sizin üzerinizde patlatıyor anlaşılan olmaması gereken bir durum!
Fakat mümkün olduğu kadar alttan aldığınız gibi ona sizin zorluk çektiğinizi söylemelisiniz.
Sen bir yerden çekersen o bir yerden çekerse durum iyice karmaşık hale gelir.10 Yorumla Canım askerde ve ailesinden senden uzakta.
Bunun evliliğinle değil sevginle alakası var.
Asker psikolojisini sen ve ben bilemeyiz.
Ama izlemlerimden yola çıkarak şunu diye bilirim ki, eşin ilgiye şu an çok aç.
Ve o ortamda birinin sevgilisi senden fazla ilgi göstersin eşin benim Karım bana bu kadar ilgili değil diye kendini sorgular.
Sen olduğundan daha çok ilgilen.
Hatta ne yap biliyor musun, bekarken nasılsın öyle diyaloglar kur.
Sanki yeni aşık olmuşsunuz gibi.20 Yorumla
+1 yılAskerde olduğu için psikolojisi çok farklıdır onun. Seni aramamakla tehdit ediyorsa sende bu fikre boyun eyme. Dayan, arama sen , ona düşünebilmesi için vakit ver. Zamanla bu yöntemle düzelir. Askerdeki siniri, öfkesi hırsını sana yansıtıyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yıl@tolgasyus_35 Di mi yazık ya... //
Bence konuş düzgünce neden aramam diyorsun eşin değil miyim ben senin yabancı mıyım düşmanın mıyım de. Sonra diretirse sen sakın arama. Boşayacak değil ya. O arayacak. Asker yani sen ilgileniyorsun o da simarmasin.00 Yorumla
+1 yılOnu yola getirmeden önce kendin yola geleceksin. Ne o öyle dayanamayıp aramalar falan. Tavrını ortaya koymalısın. Tamam askerde psikolojisi biraz farklı olabilir ama sen de asker eşisin yani sen de onu özlüyorsun. Bunu anlaması için tükürdüğünü yalamaman söylediklerinin arkasında olman gerekiyor. Evlilik iki kişilik bir müessesedir. Biri diğeri için gururundan ödün veremez, vermemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz kızların derdi nedir ya? hayat size güzel zaten adam askerde gelmişsin birde nelerden bassediyorsun orası dingonun ahırı ya aramıyor canı istediğinde canının istediğin yapmıyor orada ADAM ASKERDE bir sürü derdin tasanın ızdırabın içinde birde senin kaprislerinlemi uğraşsın sen KOCANIN EĞİTİM ALANINDA kafasına kurşun sıkıp intihar etmnesinimi istiyorsun tüm sizin gibi hiçbirşeyi bilmez kızlara gitsin bu adam askerde as-ker-de askerilik nedir biliyormusun?
15 Yorumla
Soran+1 yılgayet rahat onun askerde yeri bilmeden konusma
Cevap sahibi+1 yılya öyledir kocan maraşalmi askerde :D
Soran+1 yılkendi agziyla cok rahat oldugunu soyledi
Cevap sahibi+1 yılgüzel kardeşim rahattır ama diğer askerlere göre rahattır bunu bir anlasan sorun kalmayacak neticede asker ve emir altında istediğin istediği zaman yapamaz ben yemeğe gitmiyorum diyemez ben iştimaya çıkmıyacağım diyemez ben şimdi çarşıya çıkacam diyemez :) diğer MEHMETÇİKLER gibi ezilmiyordur yüklenilmiyordur ama emir altında disiplinmi bir kurumda askeriyede askerliğin yapıyor :)
Cevap sahibi+1 yılsen şimdi evcağızında kocana kumpas kuruyorsun o adam vatani görevini yapıyor olmaz olmamalı
+1 yılbutun kadınların derdı degılmı zaten kendılerını kasması ılk basta sana yalvarırmıs sende bu sekılde yapmaya devam etmıssın hosuna gıtmıs şu an tekrardan o sana yalvarsın ıstıyorsun adam bunu farketmıstır onla mı ugrascam dıye aa yok oyle degıl dıye yazmaya kalkma kendın soyluyorsun yazık yazık
00 YorumlaSevgi sözcükleri kullan, benim sesimi özlemiyor musun, beni özlemiyor musun gibi sen tatlılıkla konuştukça sana yanaşacaktır erkekler öyledir aşkım canım de özledim seni de yumuşar tartışacak kadar uzun konuşmayın telefonda kısa konuşun mesela ama öyle konuş ki sürekli konuşmak istesin sürekli seni düşünsün
10 Yorumlabence askere gittiği için öyledir. çünkü oradaki ortam ve yaratılan psikolojik baskı yüzünden biraz agresif olmuştur. en küçük şeye bile kolayca sinirlenebilir. eğer döndükten sonra bile hala aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsa çek karşına konuş. ona yaptığı hataları çok fazla yüzüne vurmadan göster. eğer kıskanç ve seni seviyorsa zaten hatasının farkına waracaktır
10 YorumlaSoruyu sorma biçimin çok yanlış, kocan eşek mi ki, yularından (ipinden) tutup yola getireceksin. Her seferinde sadece bir taraf ödün veriyorsa bu değiştiğinde ödün vermeyen taraf biraz rahatsız olur normaldir. Evliliğine inşallah zeval gelmez ama bu tavrını değiştir sende ödün ver. Mutluluk karşılıklı olur. Evlilikte birinin daha mutlu olması diye bir şey yok kocanın mutlu olduğu kadar mutlu olabilirsin...
00 Yorumlayüz göz olmuşsunuz saygı siz farkında olmadan aranızdan çekilmiş iflah olmaz bu evlilik bitmiş
zira arada hasretlik bile varken taraflar birbirine daha çok bağlanmak yerine kavga der olmuşssa ipler gerilmiş bu iş bitmiş bir de bir ömür beraber süreceksiniz yok yok ayar tutmaz10 Yorumla
+1 yılerkek dediğin ipleri elinde tutar ! evin direği olacak para getirecek çalışacak senin için gece gündüz o ne derse yapman gerek çünkü o erkek ! kılıbık bir adam istiyosan parmağında oynatacağın gel dediğinde gelen git dediğinde giden bir erkek istiyosan kusura bakma ama ona pek erkek diyemem.
26 Yorumla- +1 yıl
Erkeklik onuru diyip o* çocukluğu yapmasınlar erkekler. Birde bmyle konuşuyosunuz falan ya parayı getiren çalışan erkek diye biz size götümüzle gülüyoruz
- +1 yıl
aşağılamayı nerede okudun acaba? seni aşağılayan bir erkekle zaten işin olmasın ama sen kendini bişey sanıyosun egon biraz yüksek bu ilişkide başta peşinden koşmuş bir taraflarını pohpohlamış şimdi zoruna gidiyo. yeri geldiğinde maço erkeklerden hoşlanırız elimizden tutup bizi biyerlere sürükleyecek üstümüzde baskın rol oynayacak erkekleri severiz diyosunuz ama?
- +1 yıl
anca götünle gülersin kendi ayakları üzerinde duramayacak kadar aciz bir erkek bulupta evleniyim bide çocuk koysun bana sona çekiyim pijamayı evde yatıyim felsefesiyle yaşayan sizlermi bana götünüzle gülüsüyosunuz?
- +1 yıl
@nimdd yüksek lisans mezunuyum hanım efendi sizleri bayansınız onca yazılan şeyden en ufak detaylara takılıyosunuz her zamanki gibi ben size köle olucaksınız her dediğini yapıcaksınız anlamında söylemedim ipleri neden sizler elinizde tutmaya bu kadar isteklisiniz?
Evlenecek olan kıza günümüz anne babanın nasihatı;
“Kızım sakın kendini ezdirme ipleri hep elinde tut.”
“Efendimiz’in (sa. v) kızı Hz. Fatıma’ ya nasihatı;
“Kızım Fatıma sen Ali’ye eş ol ki, oda sana köle olsun.”30 Yorumla
+1 yılSorduğun soruya en iyi cevap işaretlediğin cevaba bak ! Neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaşım?
Böyle boktan bahaneler için yuva dağıtılmaz.
AT ŞU EGONU ÜSTÜNDEN AÇ TELEFONU " AŞKIM SENİ SEVİYORUM " DE...
Askerlik pisikolojisi anlatılmaz, bu soruyu sormadım say arkadaşım. İnsan sevdiğine kıyar mı beeee03 Yorumla
Soran+1 yılben zaten hep bu ac telefonu seni seviyorum falan de dedgini yapiyorum. ama yeter artik cok gururumuincitiyor en ufak tartismada hakaret ediyor ve sonrada aramiyor
- +1 yıl
Böyle yapman senin evlilik bağını koparmamak adına yaptığın asil bir harekettir. Evlilikte böyle anlamsız şeyler olabiliyor. Gör bak bunu atlatırsanız birlikteliğiniz daha da kuvvetlenecek.
O kardeşin sana bağırıp çağırmasını asla onaylamıyorum, onun eşekliğine say gitsin.
Emin ol tüm bu olanlara gün gelecek çok güleceksiniz. Umarım yuvanız yıkılmaz, en azından yıkan taraf sen olma derim ;)
Soran+1 yılsagol kardesim cok guzel konustun keske herkes boyle konussa ben daha guclu olurum Allah senden razibolsun
Asker psikoloji olsun o kadar nazlanacağı tek insan sensin naz yapıyor o da..
95 Yorumla
Soran+1 yılama cekilmiyor gercekten cok agresif bir insan olmus
Soran+1 yılama kendiside diyor burasi ev gibi degil cok zor die?
- +1 yıl
katılıyorum orada insan kendini çok çaresiz değersiz hissediyor galiba. orada esir gibi birşey oluyorlar sonuçta. git gel yat kalk zor bir durum. benim tanıdıklar var çok zor dönemler yaşamışlar. koskoca adama komutan küfrediyor dövüyormuş. Allah kolaylık versin ikinize de. ayrıca Allah sabır versin...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bisey diyim mi evli de olsan kaçan kovalanir. Bak o kaçıyor sen kovaliyorsun. Aramiyorsa sen de arama aldatmasindan terk etmesinden mi korkuyorsun boşver her sey olacağına varır. Sen arasan da yapacağı ne ise onu yapar. O yüzden sen de tavrını koy. Gerekirse bir ay konuşmayin bak bakalim nasıl da geri geliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim esim de askere gittiginde 4 yillik evliydik yakindi askeriye bize her haftada 2 defa ziyarete gidiyodum acemi birliginde ama o benim yanima bile oturmuyodu elimi bile tutmadi her gittigimuzde kavga ediyoduk isknce cektrdi resmen bana hic bisefe demiyodu cikinca anlaticam diyip durdu ama anlatmadi hala merak ederim neden oyle yapti diye ciktigu gun bambaska bir insan olmustu ama insallah kotu bise yasamazsin
00 YorumlaAslında o değişmedi. Orjinali ortaya çıktı. Kimse için değişme olduğun gibi ol seni olduğun gibi sevsinler dememin sebebi buydu. ilerleyen zamanda orjinal kimlik ortaya çıkınca sorun yaşanıyor.
30 Yorumla
+1 yılkocan askerde yani stresli bir hayat özgürlügü kisitlamis
buda demek oluyor ki bu öfkeyi sana yansitiyor
ama askerlik bitmeden böyle sey olursa
sorun orda30 Yorumla
+1 yılBence en iyisi senin de bu tür durumlarda araya mesafe koyman en iyisi olacaktır ve o da zamanla senin değerini kıymetini anlayacaktır. Belki askerde olduğu için değişmiş olabilir bu yüzden ona şans vermelisin derim :)
10 YorumlaSende arama onun bu tavirlari senide birseylerden sogutmus gibi davran direk soyleme oyleymis gibi hissettir oda bunu anladigi zaman yavas yavas o cabalamaya baslar
12 Yorumla
Soran+1 yıldeniycem insAllah
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evlikte ipler vs yoktur bu ipler denilen sey
Anlayis ya da uyum saglamak. ya da aman dir dir etmesinde dedigi olsunda ola bilir
Senin soruna gelince anlayisli esin senin nazindan bikmis ola bilir mi?
ya da sorunlari?10 Yorumla
+1 yılBak arkadaşım aslında senin yaptığında yanlış eşinin yaptigida yanlış. ipleri eline almak ne demek ya. koltuk yarısı degilki bu ;) ikinizde eşit olmanız gerek. ipleri ele alma yarışına girerseniz durum farklılaşmaya baslar. evlilikte dengeyi korumak gerek. evlilik gibi güzel bir şeyin büyüsünü kaçırmayın. Eşiniz sizin rakibiniz değil ;)
00 YorumlaAdam suanda askerde zihniyeti cok farkli. dusunceli cok bozuk , dusunmeye bile belki vakti yoktur. belkide vakti cok ama umursamıyordur bence askerden 1 2 ay sonra eski haline doner. fakat uzerine gidersen sadece uzulursun ve Allah gostermesin ayriliga kadar gidebilir. benim şahsi dusuncem bence iyi davranin sik veya seyrek gorusmeyi pek umursamaya calisin. vakitlerinizi farkli aktivitelere ayiriniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Askerlik gerçekten çok zor bir meslek asker için burada birde Evli isen hic cekilmiyor bilgin sana tavsiyem Koçan askerligiNİ bitireNE Kadar ipleri ELİNE almaya calismaN YERİNe onu anlamaya calissan ve destek olsan daha mantikli bir şey yapmis olursun
10 Yorumla
+1 yılEğer askere gitmeden öncede aynı anlattığın gibi davranmışsa kendini garanti altında hissediyordur ne yapsam da nazımı çekecek diye düşünüyor olabilir. Bu durumda ne kadar oturup hislerini anlatsan bile işe yaramaz sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılkonusmak fayda etmiyor
- +1 yıl
Gerçekten çıkmaz bir yoldasın her türlü dert sabret bakalım biraz hani derler ya sabrın sonu selamettir diye inşallah senin için de öyle olur
bende aynı durumdayım 5 aydr ewliyim 1 sene nişanlı kaldık herşey harikaydı ama ewlendkten snra bir doksan deişti hırçın asabi sinirli biri olmaya başladı ye bu gun ipler koptu ayrılacağımı syledm oda bana keyfn bilir dedi hatalı olan beni 5 ay içinde 3 defa aldatan o ama suçlu ben mişim gibi davranıo boşuna dememişler erkek milleti hep aynıdır die
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeni evlisin ve 3 keremi aldatti? yaziklar olsun oyle adama
Şu evlilik müessesesini de jokey kulübüne çevirdiniz iyice ne ipi ne kuşağı ablacım bırakın şu ego ve iktidar çatışmasını, sevgi, saygı, hoşgörü üçgen bu
01 Yorumla
Soran+1 yılip sadece deyim. surunmekten biktim
Kiskandir seven herkeste ise yarar bir sekilde baska erkeklerin sana ilgi duydugunu bilsin gerekirse senin ve kocanin yakin oldugu bir arkadasina soylettir bence kesin cozum kiskanmiyorsa da evliligi yurutmenin bir manasi yok
00 YorumlaSende arama dicem de.. Adam askerde l*n ne diye kavga ediyon adamın hiç derdi yok bir de senle mi uğraşcak.. Adam zaten askerde yatıp kalkıp seni düşünüyodur bir ton efkar dert özlem sen aramamaktan düzeltmekten bahsediyosun... Anlamsız çabalar
00 Yorumla
+1 yıleee yawrum ettiğini çekion. sende adil olsaydın evlenmeden önce kocanda sana öyle olurdu şimdi. evlenmeden önce ne yaptıysan oda sana aynısı yapıo şikayet etmeye hakkın yok
80 YorumlaBence kısksnıyordur o yuzden bu trıpler... ki kıskanması dogal. sevdıyı kadından uzakta. ıstedıyı zaman elını tutamıyor opemıyor... sana guvenıyordur da işte_etrafa guvenmıyordur belkıde. alttan al bence. sen sakınlıyını koru
20 Yorumlavarya bana öyle yapcak ben hiç aramam o ne öyle ya , hiç ağlama , onu ağlatcaksın yok öyle dünya. beyefendinin keyfine bak seen. sende çık takmıyomuş gibi yapp. başlarım onun keyfine yok öylee
03 Yorumla- +1 yıl
Bende kızım ama bu kızları hiç anlamıyorum ya adam askerde nazla falan uğraşamaz onun sıkıntısı ona yeter iyki kızlar askere gitmyo sevgli olsa tamam arama derim ama adam kocann o nekadar huysuzluk yapsa alttan alıp arıcaksın askerden döndükten sonra emin ol değişcek kendini üzme
Soran+1 yılben ona naz falan yapmiyorum insan gibi konusuyorum her tartismadada aramamazlik yapilmaz
+1 yılzamanla ipleri bayan eline alır zaten, akışına bırak, oluruna bırak, her ne ise geçer, gün doğmuş hele bi, üzülme bu da geçer, daha fazla devam edemeyeceğim farkettiğiniz üzere sesim çok çirkin
10 Yorumla
+1 yılBunlar askerde olan şeyler.7/24 erkeklerle aynı odadasın ve de zaten şap olayı da var. Askerden sonra düzelir. Ha eğer bu olaylar askerden önce başladıysa sorun büyük.
00 Yorumla- Devamını Gör (231)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat