AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
Şunu ogrendim ki hayatim kocanın iplerini alacaksanız sekste iyi olacaksın baskaa çaresi yok
Onu aramazsan seni kıskanmaya başlar arama sürelerini değiştir, Konuşurken sıçaklığını belli etme bişeylermi var diyecektir sana muhakkak ama ona her severin tavrının değiştiğini söyle ve o sana sıcaklık gösterdiğinde ona sıcaklık göster.
şu an ne yapsan boş terhisini bekle ancak o zaman yaparsın
canım arama biraz özle ya da özlet bak bakalım nasıl oluyomuş seni yok saymak kendine bak bakımlı ol biraz kitap oku netten araştır kocanı kısaca baştan çıkar güzelleş bak o zaman nasıl yola getiriyosun :)
biraz dayan arama sen, o mecbur arayacak başka çaresi yok
Arama tut kendını kaybetme korkusu yok bıraz sert ve soğuk davran
Eşlerden birinin askerde olması stres faktörünü arttırabilir. En azından askerden gelene kadar anlayışlı olmaya çalışın. Sonra tekrar düşünürsünüz.
Hayat başladığı gibi bitecek diye bir kanun yoktur. Bunu ona hissettir. Senin gidebilme ihtimalinin OLDUĞUNU öğrensin
Yazılanı pek okumadım ama :) sana boşa kız diyen olursa yanında bulamayacaksın bir gün sonra bilgin olsun :)
Adam askerde ve kavga mi ediyosunuz telefondan bile pes sana gercekten
banami pes? ne bicim bir kadinsin
Kocan piskopat belki evlenmeden önce ona çok çektirdin acısını çıkartmaya çalışıyor
evet cektirdim
Şimdi vergisini ödüyorsun işte
o kişi insan değil. bir insan sensiz değişiklik yaşıyorsa bil ki o kişiye yabancılaşıyorsun. Allah yardımcın olsun.
işte en korktuğum bu. erkekler evlenince neden değişir yaa neden :( Allah yardım etsin sana canım :(
hemde ne bicim degisiyorlar bir seneyi bile bulmadan.. . sagol canim
:((
o yüzdede bu beni seviyor degismez demeyin erkekgin sevgisi köprüyü gecene kadar
cogunun arabasinda yedekte bir numra var karsinda gizli dikatli olun cok sevmeyin bunlari
aynen doğru diyorsun valla insan evlilikten korkuyo :( benim ağzım yandı değişmez dediğim insan değişti artık kolay kolay güvenemem :( hepsi aynı bu erkeklerin :( :(
askerden donmesini bekle bence, askerlik psikolojisi onu daha da hassaslastiriyordur cunku bu yuzden istemeden de olsa yanlis anlasilmalara on ayak olabilir bazi davranislar..
Eee evcilik bitti.. Evlilik başladı.. Mantık evliliği diye uzmanlar bas bas boşuna bağırmıyor
ilişkilerde bilemem de evlliklerde bu yaklaşımın sonu boşanmadır. şakası yoktur. ipleri alayım falan olmaz, ben sen değil biz merkezci olmalı ilişkiler
Merhaba bence kocanı hafta sonu ziyaret ederek, kocanın halatını eline alarak bu işe el atmalısın...
dünyada sevgiyi o kadar çok hak eden varken niye hep kütükler seçilirki
boynuna yular tak.
şaka bir yana. siz de aramayın.
adam artık garantılerı senınle evlendi, sen evlenmeden ona çok çektirdin belliki oda sana yapıyor , fazla naz aşık usandırımış istediğini aldıktan sonra bu böyle gider.
En ii cevabı okuyabilecek kadar sağlam retinası olan bir kıza bu yapılmamalı hauaus
Asker psikolojisi.. Çocuk gibi davranmasından belli.. İdare et
ipleri eline alayım derken boynuna dolanmasın dikkat et:D
tatlı dil ile her seyi yapmak mumkun bence :) birde saygısızlık yapmadan :)
Polyanna arkadaşım benimm o isler oyle olmuyor :)
Sen ipi eline al bir tarafını eşin bir tarafını kendin tut ancak böyle huzur olur o evde..
Evlilikte bunlarla zaman kaybedeceğinize mutlu olmaya bakın, hayat çok kısa değmez hiç bir şeye
askerden gelene kdr idare et bacım sen sonra zaten ipleri eline alırsın o aramıyorsa sende ilişkiyi kesersin
geldikten sonrami baskin olmaya basliyayim
aynen bacım çünkü askerde hoş görmek lazım gelince ipleri eline alır istediğini yaptırırsın :/
en iysi ya aynen
aynen bacım sonuçta bide kocan size mutluluklar inş gelir evliliğiniz güzel olur Mutluluklar :)
işte böyle
https://hizliresim.com/rd33YB
Askerligin getirdigi negatif etki biraz dayanmak gerek sıkıntı yapma kendine :) Başkalarınıda çok dinleme seni yoldan çıkarırlar :)
Bence alttan almaya bak bu işin sonu ayrılıga kadar gidebilir ya da bir hocaya gidip muska yazdırabilirsin...
ne muskasi?
bende 1 aylik evligim canim degsiyor hepsi degsiyor evlenince
ben en son geometri dersinde ipin ucunu kaçırdım diye üzülmüştüm :D
Beygirmi kosturacaksin ipleri elime alirim ne demek allah askina
Psikolojisi gitmistir dur askerden donunce iyi olur duzelir yine sabret.
aramzsan arama gerizekalı sen kaybedersin bana burada erkek çok kudur sende orda de. bir b*k yiyemez bu tehditi söyleynce
ben bunu soylersem beni oldurur
hani takmıodu. d. d
iste kiskamc bir insan hemde cok
Anlatmayın bunları ben üzülüyorum :(
Olum nasıl erkek bunlar
Arama sorma ne kadar sıkarsan o kadar uzaklaştırırsın, arkadaşlarınla çık eğlen boşver
Askerdeyken alttan al o tripler normal anlayis bekliyolar sen ara huyuna git
Eee Erkekler Sıkılınca Aranan ve Peşinde koşulan taraf Oluyo Maç gibi Yerler değişiyo :DD
Kızların cogu asker psikolojisi demis bu psikolojiyi nerden biliyorsunuz sanki askere gitmis gibi
Asker psikolojisi olabilir. ama sorun çıkarmamya çalış alttan mutlu et herşeye rağmen gelince ağzına tükürürsn zaten :D
Evliliğe köpek sahibi olmak gibi bakarsan bir halt olmaz
ben olsam eic secerdim
o bir tabir sen oyle anlamis olabilirsin
Cinsel yollarla , mesela o her istediği zaman kendini elde ettirme senin için bişeyler yaptığında ver istediğini ;)
yahu bacı, adam asker asker, ne anlayışsızsın sen ya
Buldum, sana şöyle bişii lazım sanırım
https://i.hizliresim.com/vob6q6.jpg
Adam adam olacak evlilikte bunu bilir bunu söylerim benim başımda da var birtane
Siz çok kadın gibi kadınsınız ya.
bir şiş yal 9 numara ipi makaraya sar güzel bir atkı ör :) ip artarsa şapka ör :)
ipler elinde olduğunu sanmışsın yanılmışsın. en basından beri ipler ondaymış yola getirmen zor.
Kus yuvadan ucmus gencligin verdigi durumla seni begenmio hatta sewmioda olabilir
Erkeğin kalbine giden yol midesinden be seyinden geçer bunları eline al kocan senin dir :)
Ipler ele alinamaz alırsan bir süre devam eder bir yerde patlar, olduğun gibi sevmeli ya da bırakmasıni bilmeli;)
evlilikte ipleri eline almak istiyorsan, bol bol vermelisin... şaka bir yana, kadınlığını kullanman gerek, bence.
eksileyen kardeş, sen de mi kocanın iplerini eline almak istiyorsun?
Asker yahu bu. s kim bilir nasil bir baskı altında bizler bayaniz anlayamayiz hoşgörü ve saygıyla karşılamak gerekir bence.
Sen ondan uzaklas kaybettigini hissetsin bi. Bak nasi tipis tipis gelcek
napiyim aramayiyimmi?
Arama uzak dur. Yeter sen beni istemiyosan bende seni istemem de
askerde yapabiliyorsa bu tehditi helal yani. arama bak biraz inletirsin onu 1 hafta arama
10 gun aramdim faydasi olmadi oda aramadi
bitirmek istiyor o zaman askerde arayan bir hatun var demekki onu cevap bu olur. bizde yaptık askerlik nişanlıdan ayrılıp melendik oralarda arasın diye. başka bir kız olmazsa kafa tutamaz böyle sende bul birisini
Bana da öyle geldi ya...
@Njsert hatun saf farkında değil olayın hala ağzını ayırıyo herif elden gitmiş
Askerdeyse normal bir insan veya eski kocan olarak düşünme. askerliği bitwnw kadar alttan al
Sen önce kendin yola gel sonra kocanı yola getirirsin
evlenmeden önce adamı çileden çıkardıysan , belki şimdi intikam alıyordur.
ahhh bacim ahhh bastan alcaktin ipleri eline artik cok gecc ayni durum bendede var
Bu siteye girip turkey diyin https://rpgen.com/rp_QtbMac
Asker adam o stresin içinde bide naz'la uğraşmaz uğraşamaz. Adamı rahat bırak aramıyosa aramasın gelince düzeltirsin