Bir şey demem takılmam böyle şeylere gerek yok yani Ergence bunlara takılmak Benim de takip istemin çoğu erkeklerden oluşur. Kızlardan oluşur görüşürüz
Baktığımızda erkekler bu konularada daha kararlı, göz yummuyorlar. Kadınlar biraz daha sorun etmem kafasında gibi, hepsi olmasada. Bence kadınlarda artık gözünü açmalı.
En son sevgilimden ayrılma nedenlerimden biri bu olmuştu. Şu an yeni sevgili yaptı. Yine birilerini takip edip duruyor. Profil gizli olsa da kız olduğuna eminim. 😅Karıya kıza gözleri doymuyor çoğunun.
Şunu fark ettim artık neyi isteyip istemediğimi biliyorum. Kesinlikle bu durumu %75'i erkekse hoş karşılamazdım. Baktım baya kanka falan olmaya da başlanıyor kimse kusura bakmasın tüm erkekler biliyor erkekten kanka olmaz. Arkadaş hadi neyse diyorsun da kanka olmaz abicim. Hatta bunun üzerine laf var yani kanka ayağı g... ayağı diye. Hadi iyi akşamlar.
Normal arkadaşsa bir şey olmaz da tanımadığı biriyse bir kaos ortamı çıkartırım takip ettiği kızların secerelerine kadar bakarım valla o yüzden ayağını denk alacak.