İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Bu kişiye göre değişir ben tabi ki de istemezdim. yani eski arkadaşı varsa mesafeli şekilde olabilir. sosyal medyada karşı cinsten biriyle takipleşmek oldukça yaygın bir durumdur. ama her ilişki farklıdır. Bazı çiftler, sosyal medyada karşı cinsten kişilerle takipleşmeyi sorun olarak görmezken, diğerleri bunu ihanet olarak görür. Partnerinizin güvenilirliği. Partnerinize güveniyorsanız, muhtemelen sosyal medyada karşı cinsten kişilerle takipleşmesinin sorun olmadığını düşünüyorsunuzdur. Ancak, partnerinize güvenmiyorsanız, muhtemelen sosyal medyada takipleşmesinin ihanet olduğunu düşünüyorsunuzdur. İlişkinizin kuralları. İlişkinizin başında, sosyal medya ve diğer konular hakkında bazı kurallar belirlemiş olabilirsiniz. Bu kuralları gözden geçirmek ve partnerinizin bu kurallara uyup uymadığını kontrol etmek önemlidir. Kendi hisleriniz. Son olarak, sosyal medyada takipleşmenin uygun olup olmadığına karar verirken, kendi hislerinizi dinlemeniz önemlidir. Eğer sosyal medyada karşı cinsten kişilerle takipleşmeyi rahatsız edici buluyorsanız, partnerinize bunu söylemeniz gerekir. Sonunda, sosyal medyada takipleşmenin uygun olup olmadığına karar vermenin en iyi yolu, partnerinizle konuşmaktır. benim tavsiyem Sosyal medya platformları, insanların arkadaşlarıyla, aileleriyle, tanıdıklarıyla ve hatta yeni insanlarla iletişim kurmasını sağlayan önemli araçlardır. Sosyal medya platformlarında başkalarına saygı göstermek ve onların özel alanlarına saygı duymak önemlidir. Sosyal medyada iletişim kurarken iyi niyetli olun ve samimi bir şekilde ilişki kurmaya çalışın. Sosyal medya platformlarında kişisel bilgilerinizi paylaşırken dikkatli olun. Gizliliğinizi korumak önemlidir. Sosyal medya platformlarında iletişimde olmak, gerçek hayatta olduğu gibi sağlıklı ve dengeli bir şekilde yönetilmelidir. Yeni tanıştığınız kişilerle dikkatli olun ve güven konusunda zaman tanıyın. İnternet üzerinden tanıdığınız kişilere karşı da ihtiyatlı olmanız önemlidir. Sonuç olarak, sosyal medyada karşı cinsten biriyle takipleşmek yaygın bir durumdur ancak ilişkiyi sağlıklı ve saygılı bir şekilde yönetmek önemlidir.
Bence ilişkilerde artık böyle durumların aşılması gerektiğini düşünüyorum, sonuçta ben birilerini takip ediyorsam ben sosyal medya kullanıyorsam ben herhangi bir kadınla konuşuyorsam veya sosyal hayat içerisinde iletişim içinde olabiliyorsam, hayatımdaki kadında ya da evlendiğim kadın da birileriyle konuşabilir çünkü hayat kendini kapatma ile geçmiyor, mesela örnek veriyorum aile ortamı örnek veriyorum iş hayatı örnek veriyorum herhangi bir yere gittiğiniz zaman karşılaştığınız insanlar, onunla konuşma şununla konuşma şuraya gitme buradan gelme diyerek insanların hayatını kısıtlamak ilişki ya da sevgi değil tam bir özgüvensizlik ve güven problemi olduğunu söylemek isterim. Ancak tabii ki şunu söylemeden de geçmek istemiyorum takipleşirken ya da sohbet ederken karşı tarafın tavırları ne kadar düzgün benim için önemli olan nokta burada başlıyor, sevdiğim kadına ya da eşime karşı askıntı olacak şekilde kötü gözle bakacak şekilde davranışlarında Bir rahatsızlık sezdiğim zaman onun konuşması iletişimi kesmesini isterim.
Netice olarak iletişim içinde olduğu insanların ne kadar karakterli olduğu veya ne kadar düzgün olduğu önemli ben şahsen evli olan insanlarla hiçbir şekilde konuşmam özellikle kadınlarla mecbur olmadıkça selam sabah yazmam öyle bir denk gelirse özel bir gün olursa ya da gerekli olursa konuşurum bence insanın biraz karakteri olması gerektiğini düşünüyorum.
Müsade etmeme bile gerek yok. Kendi özel alanı kendi hayatı dilediğini takip edebilir. Zaten beni rahatsız edecek bir altyapı varsa da sevgili olmayayım bir zahmet. Guvenmedigim bir adamla birlikteysemde Allah beni bildiği gibi yapsın 😄 Kendime yükseldim şu an kahrolsun 😅
deyyus yapıdaysa bir adam olabilir takipleşebilir yiyişebilir arada bir vurdurabilirde sonuçta modern arkadaşlar var çok avrupai :D benim açımdan imkansız bir durum direk salarım ipini gider gitmeyip durmaya diretirse ya dediğimi yapar ya da mazoşist bişeyse sopa yer öyle durur.
Aynen tanıdığı kimselere bende karışmam ya. Ama tanımadığı halde tanımadığı kızları falan ekliyorsa eğer o zaman aramız ne yazık ki bozulabilir diye düşünüyorum çünkü çok kıskanç biriyim
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim sizinle. Benim sevgilim sevdiğim dediğim insanın karşı cinsten biri ile takipleşmesini şahsen istemem ben çok kıskanç biri olarak..
Aynen öyle bende sevmem öyle şeyleri. Eğer bir insanın hayatına yeni biri girdiyse karşı cinsten kimse ile hiçbir şekilde ne samimi olmasını ne de takipleşmesini isterim ben çok kıskanırım...
Takipleşebilir tabiki buna ben karışamam. Kıskancım ama böyle saçma sapan şeyleri kıskanacak kadar özgüvensiz değilim. Herkes duracağı noktayı bildiği sürece no problem.
İnternet & Teknoloji konusunda 838 cevap paylaştı.
Takipleşmeden de ne haltlar yiyenler var, o nedenle ben hayatımdaki insanın ağırlığına ve duruşuna bakarım, dürüstlüğüne bakarım. Güvenmiyorsam zaten hayatımda olmasının bir anlamı da yoktur.
Yani yakını yakını elbette bende karşı çıkarım. Ama eğer yakını değilse bu kişi o zaman karışırım. Karşı cinsten biri ile takipleşmesini ben istemem çünkü çok kıskanç biriyim.