Sevgilinizi, karşı cins arkadaşının sırtında görseniz böyle kızar mısınız? Bu kavga sebebi mi?

Yine bir dizide görüp merak etmişimdir
Sevgilinizi, karşı cins arkadaşının sırtında görseniz böyle kızar mısınız? Bu kavga sebebi mi?

Yine bir dizide görüp merak etmişimdir
Evet alsın hatta birlikte gezmeye falan gitsinler.. ya olur mu öyle şey kim kimi sırtına alıyor. o an ilişkimi keserim diğer kişiyi de fena benzetirim. böyle bir şey olmaz.. zaten sevgilim dediğim kadında böyle bir şey yapmaz kendini bilir. zaten zekası olan kişi de bunu yapmasını istemez. yani bu kadar rahat geniş insan olacağını da sanmıyorum zaten.
Hasta ise ya da başına bir şey geldiyse sadece taşıyabilir. o da insanlık için
Bence fazla samimi oluyor ben hoş bulmuyorum yani benim çok çok yakın kız arkadaşlarım var ama hiçbiriyle bunu yapmak aklımdan geçmedi yapmadık da zaten.
Böyle bir şeye kızmam çünkü o andan itibaren benim sevgilim değildir..
Teşekkürler çirkinkalplinsan..
Ben izin versemde islam haram diyor o yüzden yapamaz.
Cevap
14Cevap
Nedenine bağlı. Belki kız o an düşmüştür belki arabaya taşınması gerekiyordur, yardıma ihtiyacı vardır. Olabilir böyle bir durumda. Ancak bunun dışında nedensiz yere başka bir kadını sırtına almasına ve bunu görmeye benim hassas kalbim nasıl dayansın? İçimdeki katil civciv mi ortaya çıksın...
@Aso6533 yahu kızın belki yürümeye mecali yok... yav ben vicdan yaparım
Ajsjdh ulen soruda bir böyle düşünen benmişim ben niye böyle vicdan yaparak düşünüyorum hep ya
@Aso6533 ben tasiyamam işte hulk değilim ki 🙄
Bunun tek mantıklı açıklaması sadece ölümcül bir kaza geçirmiş olmasıdır
Bayıldıysa , çok hastaysa ya da sakatlandıysa normal bunun dışında iyi karşılanacak bir durum değil. Modernlik le genişlik arasında baya kalın bir çizgi vardır ❗️
Alabilir isteğini yapabilir artık o saatten sonra sevgilim değil
Seven kıskanır olmaz bu kadar geniş olunmamali
Kızmam , kavgada etmem o dakikadan itibaren değmez 😀Ve ayrica Kore dizilerinde bu sırta alam modası var 😀
Ben ilk kez karşılaştım kız da durup dururken beni sırtına alsana dedi bir şok geçirmedim değil
O zaman bundan sonra izlediklerinde görmen mümkün 😀hasta filan olduklarinda taşimak icin de sıtlarina aliyorlar 😀
Sanki kargo taşıyor mübarek bu kadarcık kabul etmeliler yahu
Bacımsu sen bu dizileri nerden bulyon djdkdıd Ayrıca hayır efendim taşıyamaz ben kabul etmem öyle bananeeeeeeeeeyyyy
hvjchgvc karşıma çıktı öyle merak ettim bende dövüşçü bir kız var dediler koştum bendee
Sevgilim olmaz da muhtemelen nişanlımdır ya da eşimdir.
Karşı cins ölmüş ise olabilir tabi. 🙄
cfbfxfcbx
Sen böyle bir şeyi gördüğün an ölür zaten o kişi gcxdgfcxd
85 kilo adamı kaldırabilirse alsınlar nerde o yiğit kız skakjs
Xjndnxnxn şiiişt çaktırma o saçmalığı
Tamam tamam sen yeter ki iste 🙊🧚♀️
Cansıın 💫
😘🌸🧚♀️
Bir erkeği sırtına alabilen kız pehlivandır gibidir zaten sorun etmem 🤣🤣🤣
gvngcnvcg o kısmı düşünmedim de çaktırma
ahahaha tamam jasjdjjds
Bazılarının izlediği o, saçma sapan dizilere, filmlere benzemez gerçek hayat.
Soruyla alakası?
Sevdiğim kişiye böyle hareketleri tavsiye etmem, sonu kötü olabilir 🙃
Bir yeri mi kırılmış, hayırdır? 90 kg adamı taşıyacak kadın nasıl olur bilemedim.
hele bi alsın bakalım...
😠😠😠😂
İyi bari birde kucaklasın niye sırtına alsın kızım öyle baskasının kucağına cıkan kızında ben %#^@%
Neden alsın? Sevgilimin ayakları mı kırıldı? Yürüyemiyor mu? Sırtına falan alamaz yok öyle bir şey
Hayır tabiki de ben varken onun ne haddine? sevgilim de cıkarsa eski sevgilim olur
kavga sebebi değil ayrılırım direkt gelemem böyle şeylere
Hayır almaz daha neler..
Eski sevgilim alabilir
O kadar geniş değilim abi
engelli degilse hayır
Ben taşırım bide başkası çıkmasın ortaya şimdi.
Benden ayrıldıktan sonra tabi ki yapabilir.
bunu hiç kabul edemem kavga sebebi olur
İmkansız..
Sevgilimi? Karşı? Cins? Sırtına? Alacak?
Sırtına alamaz veya Ayağında sallayıp uyutamaz
Kan çıkar
Mantıksız.
hayıırr
Alamaz!
Alabilir tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?