Araştırmaya göre evliler bekaralara göre daha çok mutluymuş. Mutlu olmak için evlenmek mi gerekiyor yoksa? Yalnız benim etrafta gördüğüm evlilerin %90i mutsuzmuş. Evliler mutlu musunuz?
Evli erkeklere bir tek sormuşlar bence nxjxjx her istedikleri oluyor yemek hazırlama ev işi ütü çamaşır çocuk bakma hepsi kadından soruluyor maalesef bunların hepsini eşim yapsa bende mutlu olurum
Aradığını bulabilmek ciddi mesele. Hayata bakış açın uysa, mutfak uymuyor. Mutfak uysa yatak uymuyor. İlla bişey uymuyor. Uymayan şey senin için arka planlardaysa evlilik mutluluk veriyor
Aşkın multuluk değil zehir gibi geldiği bı hayat söz konusu , evliliği başarılı olanlar multludur tabi , mesela bide benim gibi multu olmak için bı erkeğe ihtiyacı olmayanlar var :)
Evlilerin büyük bir kısmının mutlu olduğuna zerre inanmıyorum. Üstelik bu ekonomik şartlar altında mutlu olmak ekstra zor. Kendilerini kandırsınlar ancak. Hayat bekarlara güzel.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben mutluyum solo hayat miss istediğimi yapıyorum 🥃 🌊
İstediğim gibi biri karşıma çıkmıyor sadece. Sözlendim çok kısıtladı ben bu şekilde ömür boyu bi insan devam edemem diye attım yüzüğü. Istediğim gibi biri karşıma çıkarsa evlenirim tabi ama şu anlık hayatımda kimse yok
Görücü usulü oldu aracılar vardı. Olmadi kısıtlamaları vs herşeyi bana çok tersti zorlanacagimi düşündüm bu yüzden daha çok bana ayak uyduracak kafa yapımız uyusacak biri olsun isterim