Evet bence kesmeli çünkü zaten sevilmeyecekler ve sevgilileri de paraları olunca olacak, hicbirsey de yaşayamayacaklarını genç bir erkeğin yaşayabileceği hiçbir heyecanı
O yüzden ben Kadın olmayı düşünüyorum, boşa gitmesin bari
O yüzden ben Kadın olmayı düşünüyorum, boşa gitmesin bari
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kisa boylular da cok kiz goturuyo cevrene dikkatli bakmiyosun
Daha neler sjshjs
ben cok gordum dostum ve benden kisalardi...
cenede ve maddiyat bitiyo iş
Ne alaka ki kısayım diye mi böyle düşünüyorsun bunu bizler seçemiyoruz ki?
Evet biz seçemiyoruz ama sonuçlarına katlanoyoruz
Evet katlanıyoruz şayet kendimizi seçebilseydik de herkes güzellikten daha ileri en iyi olmak için çabalayacaktı yine de değişen bir durum olmayacaktı. Evet kısalığını kendin seçmedin fakat kendini kusurlarınla sevmeyi öğrenmediğin sürece de bu düşünce değişmeyecek. Kusurlarınla güzel olduğunu ve yaratılışının elinde olmadığını bunu doğal olarak kabul etmeni baskılaya baskılaya söylüyorum. Kusurlarınla güzelsin. Seni sen yapan o, kendi haline başta şükür etmelisin işe dini katmayacağım şahsen yerinde olmak istiyen bir çok insan varken neden kendini beğenmez bu insanlar? Garip. Fazlasıyla. Lütfen üzülüp canını sıkma. Hayat böyle de geçecek öyle de. Kusurlarını sev.
Hayat böyle geçmiyor erkek olsaydın anlardın surekli yapmak istiyorsun ama kısa boylu olduğun için hiçbir kız seni istemiyor Çin işkencesi gibi kestirsem kurtulurum bıktın cidden
Hiçte öyle değil benim eski sevgilim benimle aynı boydaydı bir kere seni sevecek insan boyuna posuna bakmaz
Ne demek istedigimi anlamadın ki, ben burada sevgiden bahsetmiyorum bir ihtiyaçtan bahsediyorum
ah be abi git kestir o zaman ne diyim sana
Kestirecegim çünkü çatlayacagim artık bu bir ihtiyaç ve hiçbir şekilde giderrmiyorum kafayı yiyeceğim, senin sevgilin de kesin bakirdi kesin
Ne alakası var ya
Neyse ya
İyi akşamlar size
Alakası var kısa erkekle kizlar yapmaz
Afedersin de trans olduğunu duyunca atlayacaklar mı üstüne p*pini kestirip delik mi açtıracaksın
O anlamda demedim yani kısa bir erkeğim boy 172 zaten cinsellik yaşayamam aşırı zor bari kestireyim yani çünkü yapamıyorum ve hergun canım yapmak istiyor , yemin ederim Çin işkencesi gibi erkek olsaydın anlardın kestirmek mantıklı
Sanki 1.85 erkekler her gün sevişiyor mu sanıyorsun? Bulursun kompleksin var ise 1.50 kız. Merak etme hepsine Dalyan gibi erkekler bakmıyor. İyibir mesleğin olur ise hallolur
150 kizlar en az 180 istiyor, ve 4 yıl daha umiversitem var 4 yil beklersem zaten çatlarım herhalde
Kendin de diyorsun anca paran olursa olur diye
Off kusura bakma da herkese 1.80 düşmüyor. Herkes hemen seviişiyırdu sen hemen olsun istiyorsun senin sorunun cidden
Hemen hemen sevisiiyurdu?
Ayrıca benim yaşımda olan erkeklerin çoğu yapmış oluyor bir erkek 13 Yaşında ergenliğe girer ve tanidigk çoğu uzun erkek 14 15 yaşından beri yapıyor
Yaaa hee heee
Söyledigimin hangisi yalan?
Boya bakıp da mı seks yapıyor 13 lük veletler
O zamanlar hayır ama 15 16 yaşından itibaren evet
öncelikle boyunu kabullenmen lazim daha sonra seni diğer insanlardan ayiran bir seyler yap kendini degersiz hissettigin icin diyorum bunlari kimse degersiz degildir, herkes kendini degerlendirebilir
Yuh :Dd bu kadar kompleks iyi değil bence.
Yanlış mı peki dediğim
He bence de kardesim
Aynen olcam belki o zaman hayatım daha güzel olur
Aynen kardesim
kesse ne olur
Kestir de kurtulalım