Evet boyum 171 , tipim ortalama ve güzel kızlarla sevgili olmak istiyorum ancak güzel kızlar uzun 180 erkek istiyor o yüzden boy uzatma ameliyati olacağım, doğru mu düşüncem
Yani hoşlanan kizlar hep çirkin, eb en ortalama tipli olsa eyvallah da abi yani aşırı çirkinler ya yeterrrrr
Yani hoşlanan kizlar hep çirkin, eb en ortalama tipli olsa eyvallah da abi yani aşırı çirkinler ya yeterrrrr
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sacmalama , boy uzatacagina biraz fit olmak icin spor yap ve güzel giyin bakımlı ol , kibar ol , kimse icin öyle bir ameliyata girmeye değmez
Hepsini yapıyorum zaten, yetmiyor maalesef ve ilgilenenler hep çirkin kızlar ben de istemiyorum çoğu kızın isteği uzun erkek
Yüzün nasıl? Tom Cruise u düşünsene ne yakışıklı adam , boyu kısacık !! Ya da birikimli ol ağzın laf yapsın , Okan Bayülgen’in yanında hep Türkiye’nin en güzel kadınları vardı
Okan Bayülgen zengin, ayrıca tom Cruise da pek iyi durmuyor
Ve kizlar kısa erjekle cinsellik de yaşamaz çünkü libido killer diyorlar kizlar herseyin irisini ve büyüğünü sever
Kızların hepsi de 1.70 degil ya , memlekette bir dolu kız var boyları 1.50 sen de onlardan birini seç
Onlar daha da beter hepsi de 190 istiyor, senin boyun kaç
Çok geç yaziyon ya😡
Boy uzatma ameliyatıyla 10 cm uzatıldığını ilk defa duydum ben. :D En fazla 5 cm yapabiliyorlar.
Hayır 8 9 cj uzatabiliyorlar livelifetaller a bak ig den
O çok acılı bir işlem.
Olabilir, ben ne acılar çekiyorum boyum yüzünden
Boyun uzun olsa hemen şıp diye güzel bir kız bulabileceğini sanman, eğer ameliyat olursan seni hayal kırıklığına uğratacaktır. Öyle her şey tek etkenle olmuyor. Ben senin yerinde olsaydım böyle fiziksel özelliklere takılmak yerine iyi bir meslek sahibi olmak için çabalardım. İyi bir işin, üst düzey maaşın olursa elde edemeyeceğin güzel hatun yok bu devirde. :D Boydan ziyade paraya bakıyor çoğu kadın.
Param var zaten almanyadan para geliyorb
O zaman bulursun.
Ben çoğu kız paraya bakmaz, ama cogu kız boya bakar
Parası olmyi boylu poslu arkadaşlarım kaç kız götürüyor
Klasik Almancı tavrı. Bence tavrını değiştirmedikten sonra boy da uzatsan bulamazsın sen bu kafayla.
Bende 170im uzun erkek bulamıyorum bulduklarim da cok tipsiz cikiyor nolucak bizim bu halimiz
Benim tipim iyi ama Boy 172 aga beeee, bana da bakmıyor güzel kızlar ya benim hakkım güzel kızlar ameliyat olmam gerek
173üm sen nerden uzun erkek bulamıyorsun pardon ahahahha erkeklerin geneli Türkiyede 1.80 üstü zaten. 184 kızların bile sevgilisi var abartsaydın
Ol bencede ama baya agrili bi surec diye biliyorum bide iyi bi doktor bulman lazim
Bulduklarimda tipsiz diyorum okumadin mi ayrica nerde turk erkeklerinin geneli 180
Türk erkeklerin geneli 180 de değil ya hahahahah, ama benim kesin olmam gerek Bana alf atıyorlar ozguvneli ol diyorlar da daha neler ozguvenin ne faydası var
@bvvhjjj__ ben de olmaloyim dimi kizlar olmuyor kısa erkekle
Boy uzatma ameliyatı oldum sürecim bitti evet femurdan 9-9.5 arası uzadım