Evet bence olmalı, yoksa hiçbir kız sevmez
170 erkegi birtek Annesi sever, o yüzden kısa erkek ameliyat olmalıdır
Ben olacağım
170 erkegi birtek Annesi sever, o yüzden kısa erkek ameliyat olmalıdır
Ben olacağım
170 benimde o kadar sayılır.
Bu boy kısa değil ve ayrıca geçen makale okudum sanırım Onedio sitesinde kısa boylu erkeklerin uzun boylu sevgilileri hakkında.
Senin sevgilim oluyor mu
Hayatımda iki yıldır kimse yok ama bunun boy ile alakası yok.
Geçmişte herhangi bir sorun yaşamadım boy ile alakalı.
O nedenle bence takıntı yapıyorsun.
Cevap
0Cevap
1.70 kısa bir boy değil bence ameliyatın risklerini de hesaplayın derim
170 çok kısa bir Boy, çoğu kız bile 165 166 falan
Türk kadınlarının ortalaması 1.60
Olabilir 140 kız bile 180 istiyor
Kadınlar uzun boyu severde 140 180 istese bile erkek istemez o kadar kısayı
Ben ordaabarttim, ama 155 160 kizlar uzun erkekle birlikte hep
Kızlar uzun boylu erkekleri beğenir ama bence 170 normal 165 ve altı kısa ameliyat olmaya değmez bence
170 erkeği kizlar istemez, ve ameliyat olmaya değer çünkü 170 rrkek kısadır yani 175 e bile kısa diyenler var
Ameliyat risklerinden biri sakat kalmak mıydı ben öyle diye duydum ama bilmiyorum
Düşük bir ihtimal
O düşük ihtimal Allah korusun olursa bin pişman olursunuz ameliyat olduğunuza
E böyle mi yaşayacağım ben
150 olanlar napsın
Belki de sizin beğendiğiniz insan bu boyla nasip olur size bilemezsiniz 170 i kısa bulan 175 e çok uzun demez ki
Kısa boylu liz olmakla kısa erkek olmak aynı şey değil sence?
Aynı şey 140-150 kızlara genelde bakan az insan var
140-150 kız oranı yüzde 1 falan
Cok acili bir surec ben diyim fiziksel olarqk seni seven gercekten sevniyodur sende kadinlarq fiizksel bakmamaya calis karaktere odaklan..
Bak ne dedin karakterinle etkileyebilirsin diyorsun sadece, sağol canım almayayım ben
Sadece karakter yeterli değil kardesim
Ben kendi tipime denk birini istiyorum tipim ortalama üstü ve ortalama üstü bir kız istiyorum
Iste burada kendiyle ilgile fiziksel problemi olan bi insan karsi cinsede fziksel bakiyodur hic yanilmiyorum ozman kizlar beni begenmiyo boyumdan oturu deme kaza gecirip o tipini kaybetmicegin ne malum baki kalan karakterdir seni bole anca senin gibi tipe bakanlar sever onlarda boya bakiyo maalesef sen ol ameliyatini bakta ölme ama 👋
Ne alakası var benim tipim cirkin degil kendimle denk birisini istiyorum sen apta. l bir insansın, herkes dış görünüşe bak
Tamam ben de kısa birini istiyorum zaten, tipi benle denk Boyu da benden 10 15 cm kısa kısa işte
Arkadaş tamam da sen yattığın birinin tipi korkunç olsun ister misin
Evlenince fanfino yapcan sonuçta
1.70 misin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?