1.80 altı erkekler hiç hoş görünmüyorsunuz parayı bulun ameliyat olun 15 cm uzatıyorlar tıp gelişti. Yoksa hep çocuk gibi duracak ve ömür boyu yalnız kalacaksınız.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yalın. oguzhan koç, kenan dogulu, bugra gürsoy, murat dalkılıç, tom crusoe senin yalın kadar kadın s... hadi yallah Allahın malı benimde bir fikrim var aklı olmayan insanlar devlet destegiyle ayıklanıp ilaçla öldürülmeli biride sensin
AHAHAHAH onlar 1990 ve 2000 lerden kalma ünlüler kısa boylu erkek avuntusu. Hadi canım hadi onlar eskşde kalmış artık kısa erkeklere filmde rol verilmiyor ve hiçbir kadın da onları istemiyor.
160 altı kadınlarda olsun deseler ağlaşırsınız ama
Kızda boyun önemi yok.
Hayır var. Kısa boylular kilo alınca topaça dçnüyor çoğuda kilolu kıyafet desen çoğu kıyafet yakışmıyor. Kendini kandırma
Kilo almazlar olur biter. Zayıfsa kısa kızlar iyi duruyor ama kısa erkek ne yaparsa yapsın kötü duruyor.
Neyi iyi duryyor allasen pigme gibi kadınsı bile durmuyor çoğu neyse laftan anlayacak birine benzemiyorsun
@afroditimsi Düşüncelerine hayranım bil istedim :D
@FazlaUkala ben seninkine değilim.
@afroditimsi tühhh
Kısalarla niye uğraşıyon git uzun bul kendine o zaman :d
Ameliyatla onlar da uzun olsunlar yoksa yalnız ölecekler :D
Tamam hobbitcim
187 boyum var ama sen gibilerle işim olmaz 175 altı kadın mı olur
Tamam dogru diyorsunda 180 ustu sana mi kaldi mk sana bakan kördur
burada sorduğun soru yanlış. Ama bırılerıde gidip 185 erkek kısa kıza mı bakıcak dıyor ya evet kardeşim bakıyorsunuz uzun erkekler mınyon sevıor.
kolay mı lan ameliyat, 1 sene bir şey yapamıyorsun
1 Sene sonra düzeleceksin ve erkek gibi görüneceksin değer buna.
noldu ya istediğin uzunlar bakmıyor mu, daha fazla seçeneğin mi olsun istiyorsun sdfgdsfg
Linç girişimi istiyo kappe
Sana acilsa kisa erkek naparsin mesela😀😂
Boy ameliyatı ol düşünürüm derim :D
Olmam derse boyuda 1.60 olsa tipide olmasa paspas yapardim ben😀😂
Senin hoslandigin var mı ins boyu uzundur 1.80 falan yani nasil boyu cocugun iyimi knk😀
Paspas iyi fikirmiş :D Kısa boylu erkeğin üsütne ayaklarımı koymak zevkli olurdu onlardan da anca o olur zaten. Ameliyat olsunlar da kurtulsunlar bu durumdan yazık valla. :D
En kısa sevgilim 1.84 dü 1.97 ye kadar gördüm 2 metreleri de denerim belki.
Guzel fikir degilmi ayak degil ayakkabilarini ustune koysan nasil olurdu uzerjnde altlarini basarak paspas gibi temizlesen 😀😂
Puhahaha çok iyi olur hahaha ayakkabı üstüne koyarım altını da ona yalatark temizletirim. Kısa erkekten anca köle olur. :D
Bu fikrin daha guzelmis yalatarak temizletmen baya hosuma gitti onu kullanirdin iyice mahvederdin degilmi kisa ve tipsizi😀😅
Tabi anca köle olur onlardan hahahaha
Sen supersin ayni benim gibisin knk ya hic acimazdim ben dusunsene kapinda pasps yapmissin kapidan iceri girerken ustune basip geciyon basarmiydin😂😂😅😅
Oha çok ezicisiniz ya. Ben erkek olmama rağmen 1.60'ım çoğu kızdan kısa kalıyorum. Yine de ameliyat fikri bu sohbeti görene kadar aklımdan geçmemişti😂 Düşüneyim
Ahahahahha dedi 1.50 kezo.
Dedi 1.70 bodur.
1.70 boyumla senin güttüğün koyun kadar benim s.. ktiğim kadın var kezocum. Büyü de gel.
kesin yaşanmıştır tabi bacım tabi
Kesin kesin sen sanalda tatmin et kendini.
170 olana erkek denmez
@hazzedar Yürü be cidden denmez 1.70ler gitsinler ameliyat olsunlar.
önce sen tedavi ol askim
Ben doğruları söylüyorum sen de bakmazsın onlara.
bakan illa vardır+ ben de bakabilirim. önemli olan güzel duygular hissettirmesi ve aynı frekansta olmanız
maalesef yok aşko sen de bakmazsın kendini kandırma kısa erkek erkek olarak algılanmıyor bile çocuk gibi duruyorlar. Sevgili olmaz kimse onlarla senin de hiç 1.80 altı olmamıştır dürüst ol.
deli misin sen ya ne bu ego? benim boyum zaten 178. hiç olmadı benden kısası ama olsa olur diyorum niye inanmıyosun ki? sen bi şeyleri materyalleştirmişsin belli ama herkes böyle olcak diye bi şey yok ve kısa boylu erkekleri de mağaramsı düşüncelerinle üzmeyi bırak
kral konuşmuş :D
1.50 kız bile bakmıyor 1.78 le hiç bakmazsın kendini kandırma. Gerçekler acıdır ama tıp gelişti kısa boyun çaresi var ameliyat olsunlar hayatları değişecek.
ablam sen cidden git tedavi ol. senin tabuların yüzünden neden biri ameliyat oluyor saçmalığın daniskası bu. of seni inandıramam zaten kodlamışsın çünkü
Tek ben değil kızların %99 u benle aynı düşünüyor.
bu kadar yakındığına göre mazindekiler ful minik boylular olmuş :D
@aJax___ En kısası 1.84 dü canım 1.97 ye kadar gördüm galiba sen de miniksin üzülme tıp gelişti miniklikten kurtulabilrsin.
:D 187 yim 160 olan seni tek kolumla kaldırır tavana çarparım kuzum
ben mi yanlış anlıyom yoksa kız sevgililerinin boyuyla mı övünüyo?
15-16 yaşlarında asosyal yıkık biri pekte takmamak lazım
olmuyorum ben
Yalnız öleceksin o zaman :D
ben kısa boylu muyum
1.79um sayılır mı akdmqkjs
Gerek yok ayakkabı giysen 1.80 olursun zaten. 1.78 e kadar kurtarıyor gene ama ondan sonrası çöp.
Iyi bari yırttık desene
Kandkws
Boyum 2 metre 😂
Haksızsın
Niye peki
Çünkü sadece sana öyle geliyor
Alakası yok kimse istemiyor onları tüm arkadaşlarım uzun boyluları tercih ediyor sen de tercih etmezsin onları.
Ben tercih ediyorum. Demek ki sen ve çevren tercih etmiyor sadece
Kızların %1 ne tekabül ediyorsun eğer samimiysen.
emin ol daha fazla
En iyi ihtimal % 10 dur hangi kısa erkeklerin hangi birine yetecek büyük çoğunluğu yalnız kalacak yine. Kaldı ki boya önem vermeyen kadınların %60 ı yine uzun boylu erkeklerle oluyor.
peki
Olmamalı