Ne alaka Tipsizse imaj değiştirir Sakal bırakr onu yapar bunu yapar Yaradılışını komple değistirmek onu yakışıklı bir adam yapmayacak Kadn olmak başka bir kafa Önce ruh da başlar
Biz de de tipsiz kadnlar var onları makyaj bile kurtarmıyor söyleyelm erkek mi olsnlar yani ne ergence bir fikir insan biraz kendisiyle barısk olur ya Ayrıca kadn olmaya herkes hevesli mi sordn mu erkeklere Kadn olmayı bile coğu erkek meşakatli buluyor bu devirde
Kadın halleri hakkında yorum yapmıyoruz yalnız, o başka konu evet cinsiyet değiştirince güzel oldular ama cinsiyet değiştirmeden önce tipleri gayet iyiydi. Zaten cinsiyet değiştirseler bile o yapılı vücutları maskülen hava katıyor onlara.
Takip etmiyorum ki onu zaten instagramda aktif değilim, genelde konuşmam bu tip konuları bu soruya cevap verme nedenim onları cinsiyet değiştirmeden önce daha iyi bulmam.
Benim asıl demek istediğim bu, bence mesela çok öyle yakışıklı bir erkek değildin tahminimci ama şu an güzel bir kız olmuşsun estetik olarak bu daha iyi bunu demek istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır ama estetik yaptırabilir
Ne alaka
Tipsizse imaj değiştirir
Sakal bırakr onu yapar bunu yapar
Yaradılışını komple değistirmek onu yakışıklı bir adam yapmayacak
Kadn olmak başka bir kafa
Önce ruh da başlar
İstediği kadar imaj değiştirsin olmayınca olmuyor öyle sizin gibi iki makyaj yapayım değişeyim gibi bir durum yok erkekler için
Biz de de tipsiz kadnlar var onları makyaj bile kurtarmıyor söyleyelm erkek mi olsnlar yani ne ergence bir fikir insan biraz kendisiyle barısk olur ya
Ayrıca kadn olmaya herkes hevesli mi sordn mu erkeklere
Kadn olmayı bile coğu erkek meşakatli buluyor bu devirde
Tipsiz kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Of klişe sözlerle gelme bana biraz yaratıcı ol
Klişe ama gerçek bu maalesef
Aksine, cinsiyet değiştiren ya da karşı cins gibi takılan erkekler bence eskiden yakışıklı insanlar.
Bir tane örnek ver
Melikhan sağlam
Saçmalamaa, tam tipsiz değildi ama onun kadın hali aşırı güzel kabul et
Kadın halleri hakkında yorum yapmıyoruz yalnız, o başka konu evet cinsiyet değiştirince güzel oldular ama cinsiyet değiştirmeden önce tipleri gayet iyiydi. Zaten cinsiyet değiştirseler bile o yapılı vücutları maskülen hava katıyor onlara.
Kadın olunca dış görünüş olarak daha iyi oldular onu diyorum
Ya sakın melise de gidip böyle şeyler yazmayin çok üzülüyor
Takip etmiyorum ki onu zaten instagramda aktif değilim, genelde konuşmam bu tip konuları bu soruya cevap verme nedenim onları cinsiyet değiştirmeden önce daha iyi bulmam.
İyi bari, ama hala anlamış değilim göz var nizam var melisin eski hali nasıl daha iyi olabilir, ya da selinin?
Ama hala anlamış değilim göz var nizam var melisin eski hali nasıl kötü olabilir ya da selinin?
Selinin eski halini görmüyor musun baya kötü işte
Ruzgar oyle degildi ama (erkoclar)😀
Evet ya o kötü oldu, kız dan erkeğe güzel olmuyor zaten
Kiz halide guzeldi ya erkek halide fena degil..😀
Bu selini severmisin sen😀
Kız hali çok güzeldi, selini de severim evet
Bu tur insanlar hem zeki hem guzel
Oluyor nedense ya bir cok heteroya gore daha basarililar👏
Melikhan sağlam bile kadın oldu
Evet çok da güzel oldu
olum bir oturun oturduğunuz yerde
Hayır ne alaka sjdjsj
Çok güzel olanların hepsi estetikli ve en iyi doktorlara yaptırıyorlar. Estetiksiz benim gibi oluyosun :D
Sen çirkin değilsin ki
Teşekkür ederim ama kendimi güzel bulmuyorum sjdjs en azından maskülenlikten biraz kurtulduğum için mutuyum
Erkek haline kıyasla nasılsın sence?
Benim asıl demek istediğim bu, bence mesela çok öyle yakışıklı bir erkek değildin tahminimci ama şu an güzel bir kız olmuşsun estetik olarak bu daha iyi bunu demek istiyorum
Saçma sapan
Saçma olan ne