Keyifli vakitleerrr..
Hadi bakalım, Kim daha kıskanç?

Kıskançlık insanın yapısıyla, karakteriyle alakalı bir durum.. Herkes kıskanır mutlaka.. Kimi az kimi çok kimi en tepede..
Bu konuda kadınların adı çıkmış bana göre.
Bazı erkeklerin de onlardan kalır yanı yok.. Nefes aldırmayan, sürekli sorgulayanlar da var..
Mesela ben görselde kendimi gördüm.. :))
Kimine göre kadın, kimine göre erkek.
Ama sonuç olarak ortada bir gerçek var insan.
Kişi ne istediğini bildikten sonra ona göre hareket etmesi gerektiğini iyi biliyor ve herşeyin boş olduğunun da farkına varıyor.
Kıskançlık dozu asilmadigi sürece sevginin ve aşkın bir cilvesi gibi geliyor bana.
Kadınların heykeli bile dikilir bu konuda 😃😂
Ben istesem neler yaparım da sonunda üzülen yine ben olacağım biliyorum ve artık uğraşmıyorum.
Öngörüm yüksek,6. Hissim hiç yanıltmaz beni
Sana bişey diyim mi benden duyma ; kadınlar olarak belli ediyoruz diye adımız çıkmış. Bu konuda erkekler diyorum güvenin bana kızlar 😂😂😂
Cevap
43Cevap
Bu genelde kaybetme korkusu ile alakalı olan bir şey diye düşünüyorum bir insan ne kadar çok değer verirse o kadar çok kıskanıyor kendimden biliyorum
Bugün sanalda yeni tanıştığım kız aradığımda dışardaydı. eve gidiyorum biraz sonra ara dedi, onu beklerken başka bi kızla görüşdüm atacağım mesajıda yanlışlıkla eve geçmesini beklediğim kıza attım.
Sonra eve geldiğinde aradım mesaji sordu bende söyledim beklerken başka kızla görüşdüğümü. benden başkasıyla görüşme dedi. öylesine, şaka yapıyor sandım. yüzüne mimiklerine baktım, gerçekden söylüyor gibiydi. dün ilk görüşmemizdi bugun 2. görüşmemiz oldu sadece.
Reelde kadınların kıskançlığıyla alakalı
karşılaşdığım şeyler çok değil
Hemcinslerimin kıskançlıgını duyup görüyoruz, kadınlardan daha çok olabilir.
Görsel benim eski versiyonum. Şaka gibi, şimdi her şeyi akışa bıraktım. Keşke eskiden de böyle olsa imişim. Acıyorum o günlere resmen.
Kadınlar çok ama çok fena bu konuda onlar bizim üstadımız ne haddimize onlara yetişmek ))
Allah kadınların gazabından korusun. Bizde biraz rahat duralım dimi
Söz konusu kıskançlıksa kadınlar açık ara önde benim gözümde.
Aldığı nefesin sayısını bile bilmek ister hayatındaki kişinin. Her şeyin fazlası zarar tabi ki. Dozunu ayarlamak lazım.
Kadın erkek kıyaslamaktansa kişileri kıyaslamak daha mantıklı. Bazı sevgililerim çok abartı kıskançlık yaptı bazılarının umurunda olmadı. Bende kendimce kıskancım 🧐
Aslında şöyle, kadin/erkek güven problemi varsa kıskançlık öyle oluyor. Güvenli ilişkide böyle saçma şeyler için kimse kıskançlık yapmaz.
bazen ilişkiler o kadar saçma boyutlara geliyor ki kıskançlık adında tamamen toksiklik oluyor ve bunaltıcı
Kıskanmak kisilik sorunu hatt psikomatik rahatsızlıktır
Erkekler daha önde bu konuda ya. En azından benim tanıdıklarım. Keyifli geceler..
Detay değil, bariz şahıs yakalanmış. Bunu herkes farkeder bence.
Kadının erkeği bilmem, fakat aşırı kıskanç biriyim.
Bilmiyorum.
Fakat kadınlar daha önde gibi kaybetme korkusu yüzünden.
Kadınlar belli etmekte çok iyi erkekler içten içe kıskançlıktan delirmekte
Kadının koskançlığı daha çok paronaya boyutunda oluyor
Kıskançlık, güvensizlikten oluşur. Konuşulması gereken mesele, bu.
Erkekler tabiki kıskançlık krizine girip eşlerine bile zarar verebiliyorlar
Bence kadını erkeği yok bunun karakter meselesi biraz.
Kadınlar çift çekirdek işlemci herşeyi yönetiyorlar erkeklerde çoğunda o kadar beyin yok
Kadınlar üstelik ne istediğini bilen kadın yok gibi
Kadınlar abi aksini iddia eden ya kadındır ya da kadın olma yolunda ilerleyen bir birey
Olgunluk dışı hareketler şımarıklık fotoğraftaki Kişiye göre değişir cinsiyeti olmaz gibime geliyor
Güven vede kaybetme korkusunun entelektüel adı dır kıskançlık gereksiz...
Kızlarla yarışmaya zekamız yetmez valla, ne diyorsa haklıdır hahah
Kadınlar çok fena bu konuda..
Görsel benim klonum sanki. :D
😂😂
kızlar daha fazla kıskançlık belirtisi gösterir çünkü eğer erkek gösterirse iş sokak meydan döner bıçağına kadar yürür sıkıntı büyür o yüzden.
sahiplenen kadınlar ilk sırada,
onlarınki apayrı bir duygu
Kadının kıskanması mutluluk verir, erkeğin kıskanması olay yaratır.
Kadınlar çok abartıyor bu abartılan kıskançlığı ilgi eksikliği olarak görüyorum.
Direk söylüyorum bennn
Kişiden kişiye değişir bu durum
Kadınlar
Kadınlarların eline su dökülmez
Sadece bağlantıyı güzel yakalıyoruz.
Kesinlikle kadınlar diyorum
Bu bireyin kıskançlığına bağlı
Kadınlar bu konuda erkekleri geçer
Görselde ki kız bence çok haklı jsdsd
Her daim biz kadınlar üzgünüm beyler :/
Kadınlar net bu. Tecrübe ile sabit 🙄😒
Kadınların kıskançlığı miğdemi bulandırıyor
kadınlar çok daha kıskançlar
Bencede o mavi kalp açıklanmalı 😅😅🥰
bence kadınlar bir tık önde gibi
Kadılar gibi gözükse de bence biz erkekler.
Kesinlikle kadınlar...
Kadınlar çok fena
Boşuna kimse kadınlarla yarismasin 😊😊🤗🤗
O kadın erkek değil öz güven ve güven meselesi
Kadınlar
Değişir kişisine gore
Ölçü yapmadim
Erkekler
Cinsiyetle alakası yok
Tabi ki kadınlar ;)
Erkekler
Duygusunu yaşayan..