Selamss
.. hangisi daha kötü sonuçlar doğuruyor¿

#sosyetic
Selamss
.. hangisi daha kötü sonuçlar doğuruyor¿

#sosyetic
Kıskanmayı anlarım da üslubu da sevimli ve çekici olmalı, kadınların da erkeklerin de. Kimin işi abartacağı belli olmuyor, kıskanmak vazgeçilmez olsa da kesinlikle tatlılıkla olmalı.
Ben kadınların kıskançlıklarını gerçekten de hiç çekemiyorum. Çok eskiden bir kız arkadaşım vardı. Bana hayatı bu konuda zindan ettiği için ben bütün toleransımı onunla harcadım artık bu saatten sonra kıskançlık krizlerini asla gelemem.
Tabii aynı minvalde erkekler de var. Bizim insanımız maalesef kısıtlama ile kıskançlık dengesini bir türlü tutturamıyor. Ben bir maymun değilim. Beni kimse kafese kapatamaz. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu fazlasıyla ayırt edebilecek bir adamım.
Tamam egoman :D its ok
Kıskandım mı tam kıskanıyorum, gözüm dönüyor.😕
Hıhımm :D bilmemmm mi
🙄 Hep şeyden bunlar djdj
Neyden 😅
Bilirsin sen jdj
Ooo eig en sevdiğim. Fjf
😃 tepe tepe kullan
Erkeklerin saçma sapan kıskançlıkları hiç çekilmiyor. Kadınların kıskançlıkları genelde mantıklı oluyor.
Cevap
53Cevap
Kadınlar neyse de erkekler Kıskanınca gerçekten çekilmiyor bu arada.
Bu konuda abartısı olan her kimsenin kıskançlığı çekilmez
Bence erkeklerin de kadınların da kıskançıkları çekilmez hiç bir şekilde. zaten benim için sevgi konusunun kıskançlık ile bir ilgisi yoktur. bir kişi kıskanıyor diye bu onun sevdiğini göstermez. beni sürekli kıskanan iki de bir sorgulayan ya da sevmeyen bir kadını sevemezdim sanırım. ama erkeklerin kıslançılğı daha zararlı olabiliyor çünkü ruh hastası çok var
Telefonun şarjı bitmiş olsada kadın bir bahane bulur neden kapattın telefonunu benden gizli iş ceviriyorsun değil mi evet everestte otel yapıyorum çalışanlarının hepsi Rus bayanlardan oluşuyor hatta hepside Rusya güzellik yarışmasının ilk yirmiye girmiş son 5 yılın adayları der erkekte o kadar yani kadında kıskançlık erkekte yalan bitmez bu kadar 😂
Ruslar bizim gibi olsun
Sfsfsfsffs biz onlar gibi olsak vokta ne giderdi bunun üstüne Zdarovye 😂
Erkeğinki öldürür, kadının ki süründürür..
Kıskançlığın bir ayarı olmalı. Ayarı yoksa bile kişi karşısındakini boğmadan bazı şeyleri kendi içinde halletmeli. Anlayış, empati devreye girmeli. Misal ben oturdugu sandalyeyi bile kıskanırım. Ama nerdesin, kimlesin, napıosun, neden konuştun gibi boğucu sorular sormam. Kıskandıgımı belli eder, trip atmam. Zaten kıskandığım adam buna deger bir adamsa, beni delirtecek hareketler yapmaz. Yapandan da soğurum.
Benim kıskançlığım.🙄
Kıskanç biriyim ama bu cidden çok sevdiğim birinde aktifleşiyor ve çok belli etmemeye çalışırım bunaltmamak adına ama çok hassas olduğum konularda gözüm bir tık dönüyor olabilir.
Kadınların demek istiyorum o yüzden, kıskanınca tehlikeli olabiliyorlar bir miktar.👀
İki tarafta da aşırı kıskançlık çekilmez bir durum cidden. Ancak bazı erkekler "ya benimsin ya kara toprağın" moduna bağlayarak kızın hayatını zindan ettikleri ve öldürmeye kadar ileri gittikleri için erkeklerinkini daha fazla çekilmez görüyorum abartı olursa.
Bu soruya herkes karşı cinsi cevap olarak verir dude klasik bu yüzden olaya farklı bir bakışacisi getirmek istiyorum. Kıskançlığın kendisi kötü bişey değil ama davranışsal açıdan bozukluk yaratmaya başladığı sürece hepsi çekilmez bir hal alıyor.
erkeklerinki çünkü erkekler kıskandığı zaman psikopata bağlıyor kısıtlamaya başlıyorlar onarlara göre bütün erkekler potansiyel seni arzulayan kişiler çünkü
Doğru 💁♀️
Erkeklerin hiç çekilmiyor uzattıkça uzatıyorlar püf
İki tarafında abartılı kıskançlıkları çekilmez özellikle sosyete olanların ki hiç ama hiç çekilmez 😃
Aman benim kıskançlığımdan nolacak be :D
Başımıza hep nolacak demekten geldi ne geldiyse 😃
hahaha, sorunun foto romanı iyiymiş 😂😂 cevaba gelince, cinsiyetten ziyade kıskançlık derecesi önemli bence, şiddetli kıskançlık hem erkekte hem de kadında çirkin görünüyor.. ama tatlı kıskançlıklar öyle mi ya, aradaki aşkı tutkuyu ateşler 😉
Erkekler derim, bazıları kıskançlıkla insanlık dışına çıkabildiği için
Kesinlikle öyle
Bence kadınlar tribin kralını yersin hiç bişi yapmasan bile
Kadınların kıskançlığı çekilme triplerinden geçilmiyor suçlu olsalar bile suçlu senmişsin gibi tavırlarda takılıyorlar
Erkeklerinki daha zor. Olayın gerçeğini anlattıkça anlamıyor anlamadığı gibi kafasında kurmaya devam ediyor, bu da beni yoruyor.
Akrep burcu olduğum halde aslinda ben daha çok kiskanc olmaliyim ama tam tersi oldu Sevgilimin benden daha kiskanc olmasi peki
Kadınların abla yorar erkekleri erkeğin kıskançlığı biraz mantıksız zaten piyasa manita kaynıyor çapkın boys
Kadınlar kıskandıklarında kendi akıl sağlıklarını bozmaya meyilli oluyorlar. Bunu yapan sana bana ne yapmaz
Bizimki daha çekilmez çünkü kadın doğasına uygun değil... kıskanç olacak şekilde tasarlanan cinsiyet erkektir
Sanırım erkekler işin ucunu biraz fazla kaçırıyorlar ve ısı şiddete bile vardirabiliyorlar. O yüzden erkekler diyorum
aşırı kıskançlık kötüdür taraf seçemiyorum sjsj
Seçecaksaan jdjd
taaam erkekler diyoree sjsj
Kadınların Kıskançlıkları Çekilmez Valla 👑❤
Erkekler kıskanmaz, önemser. Asıl sorun önemsemediğinde çıkar.
Erkekler çok baskící kızlar ise gereksiz evhamlar yapíyor dengeli yani 👍
Kıskançlığın aşırısı çekilmez. Kadın erkek fark etmez
Bence erkeklerin neden diye sorarsan bazen çok dengesiz ve yanlış sonuçlara neden oluyor.
Erkeklerin ki daha tehlikeli olabiliyor bu yüzden daha çekilmez olabilir
Erkeklerinki. Kadınların gönlünü almak kolay ama erkekler resmen gurura bağlıyor.
İkisinin de azı karar çoğu zarar ama erkeklerin aşırı kıskançlığı daha tehlikeli
Erkeklerin ki gizli ajan kesiliyorlar mübarek. Tanınmamak için pembe üyeli kaynıyor ortalık.
Eğer aşırıya kaçarsa kadın erkek farketmez sıkıcı olur bunaltır
Aşırı kıskançlık yapan kadın ya da erkek, hiç bir şekilde çekilmez.
Her iki taraf da kötü.
Kasıtlı bir şey yapılıyorsa uyarırım.
Erkeklerin ki çekilmiyor ya. Kiskandiklarinda saçma sapan hareketler yapabiliyorlar.
Kadın da erkek de farketmiyor aslından aşırı kıskançlari çekilmez..
Erkekler kıskanir kıskanmaz tepkisini koyar. kadiblar öyle değil sürekli söyler o yüzden kadınlarını çekilmez 😊
Bir kadın olarak kadınların kıskançlıkları daha çekilmez diyebilirim genel olarak. Ama bu cinsiyet değil daha çok kişilik meselesi. Çünkü kıskançlığı ciddi anlamda abartan ve erkekler de var. Kıskançlık dozunda olduğu sürece sıkıntı yok:)
Kesinlikle erkeklerin, bi de ne yaparsan yap karışmıyorum diyip yapınca trip atıyorlar ya 😄
Katıldım buna ben :D
Kadınların çekilmez 😄
Bu konuda erkeklerin sanırım örnek ben
Ölçüsünü tutturamayan her iki tarafta çekilmez, mümkünse kıskanırken karşı tarafın önce insan olduğunu unutmasın şunu yapamazsın bunu yapamazsın diyince laf dinleyeceği köle değil.
Bariz kadınların daha bugün maruz kaldım :D
Tabii herkes tecrübe edecek djd
değil mi kendi kendine kafasında kurup iç dünyasında yaşadıklarıyla gelip kıskançlık tripleri atan bir türsünüz :D normal hepimizin yaşaması :P
Bir kadın asla kendi kendine kurmaz, olanı hisseder veya olacakları. 😃 bilmem anlatabildim mi?
yav he he :D o zaman durum burada çok karışıyor :D
Durumu karıştıran siz erkeklersiniz. :D
Şimdi biri şu an ki senle olan konuşmamızı görüp kıskansa 🤣 suçlu kim olacak 🤣
Bu konuşmada kıskanılacak bir durum yok ama varsa suçlu sensin. Çünkü hayatındaki kadın muhtemelen yorumlaşmanı muhatap olmanı istemiyordur :D sen de inat yapar gibi yorumlaşıyorsundur.
Kıskanılacak bir şey yok mu yeter ki kadın kıskanmak istesin bulur :D kusura bakmasın kimse öyle biri istedi diye inzivaya çekilemem ben kimseden böyle bir şey istemiyorsam kimsenin de benden istemeye hakkı yoktur. Kendi kıskançlık yapıp aldatmaya çalışanları da gördük. Kimse için olduğum kişiden vazgeçmeyi düşünmedim bugüne kadar. Bu arada hayatımda da kimse yok :D
Tamam son cümle yetti çünkü hayatında biri olan erkek cümleleri değil öncesindeki :D ilişki halindeyken böyle gelirsen karşılığını da öyle alırsın. Dipnot: hanımcı erkekler kazanacak djdj
İlişkilerimde de şu arkadaşınla konuşma istemiyorum diyene sebep diye sorduğumda istemiyorum demişti o zaman da arkadaşımla konuşmayı kesmeyeceğimi söylemiştim. Kötü günümde yanımda olan kişiyle konuşmayacağım benim bu konularda tavrım nettir. Bana bunu yapana öyle bir karışırım ki hayatındaki insanlardan giydiği kıyafete kadar ondan sonra erkekler bizi çok baskılıyor diye ağlıyorsunuz :))) ben kimseye şunla konuşma bunu giyme demiyorsam kimsenin de bana demeye hakkı yok. Kadın ve erkek için de aldatacak olsa her türlü aldatır kimsenin ruhu duymaz biri gelip de senin açığını bulmaya çalışıyorsa durduk yere psikolojik sorunları vardır net
Hayır yahu. Şimdi şöyle bir şey var, belli bi seviyeye ulaşana kadar ilişki, illaki bu tür şeyler oluyor. Arkadaşınla konuşmanı istemiyorsa, belki ona güvenmiyordur seninle alakası yoktur. Dedim ya, kadınlar başına geleceği hisseder ona göre tavrını koyar. Aşk zaten bir nevi şuursuzluk :D kıskanmam dersin kıskançlığın dibine vurur kendine şaşırırsın. Kim ne derse desin, sahiplenilmek birinin senin üstüne düşmesi, kollaması, sarıp sarmalaması hoştur. Rahat bir yaşam istiyorsan, ilişkin olmayacak. İlişkin varsa fazla rahat olamayacaksın.
Alakası bile yok bazısı dişi sinek olmayacak diyor onu geçtim erkek ekürisinden kıskanan kızlar var :D hep onlasın diye kıskanan kız gördü bu gözler :D ben ilişkilerimde ne giydiğine karışırım ne arkadaşlarına ne de gezmesine de bir durum olursa ceremesini kendi çeker zaten. İnsanları boğmaya gerek yok kendisine zaman ayırmasına fırsat vermeli baskı kurmak kişiden soğumasına sebep olur sadece ki kimse bana baskı kuramaz müsade etmem :)))
Ya bıraaaağğğkk :D en “kıskanmam ben” diyeninin bile ne kadar kıskanç birine dönüştüğünü gördü bu gözler de. Sanki sizin erkek sineğe dahi tahammülünüz var da.
Yanlışını görmemiş isem sorun olmaz olmadı mı oldu çocuk hoşlanıyor kızdan belli söylüyorsun kız o benim arkadaşım yok öyle bir şey diyor peki diyorsun sonra geliyor tıpış tıpış tıpış bu çocuk benden hoşlanıyormus ben onu arkadaş olarak görüyordum vs vs kadınlar her şeyden kapar erkekler buluttan nem kapar aradaki farkımız bu olmayan bir şeye karşı tepki göstermeyiz kadınlarin aksine 🙃
Olmayan bir şeye tepki göstermiyor kadınlar da zaten 🙄 o kadın var mı? Var. :D
Yav he he he kadınlar çok güvensiz olduğu için kıskançlık yapıyor bizim suçumuz ne 🤣 güvenin biraz kendinize erkeği elde tutamama korkusu bunlar hep 🙃
O güveni siz veremiyorsunuz. Hemcinslerin azaltıyor, bitiriyor. Sonra güvenebileceğin biri çıkıyor, güven kalmamış ki.. Shakiranın bile aldattıldığı şu dünyada :D bana elde tutma muhabbeti yapma
Yanlış insanlara güvenmeyin siz de şekerim :D Gül gibi Adriana Lima aldatmışlar seni de aldatırlar Hatce :P
Sus be, karakter fukarası çok hemcinsin var :D
Sizin de o tipler hoşunuza gidiyor demek ki :D çünkü kadınlar hisseder :P
Bizim hoşumuza giden şekle bürünüp sonra gerçeği yüzümüze vurdukları içindir. Evet, kadınlar hisseder. Ama aşk gözleri kör eder ya, konduramaz, inanmak istemez ayrıca yakıştıramaz. Kabullenmek zaman alır. Hissettikleri şey doğruysa, hiç sevmemiş gibi gider o kadın, bırakır öyle ortada.
Bir karar ver hisseder ve bilir mi gözü kör olur göremez mi 🤣 gözü kör olduğu için mi bazı kızlar en yakın arkadaşlarının sevgilisine göz dikiyor ya da evli kadın kocasını aldatıyor 🤔 ciks mantıklı gelmedi hiç 🤔
Bana bak, delirtme insanı. Hissetmek ve bilmek arasındaki farkı anlatmak zorunda değilimdir inşallah :D o dediğini aşık olmayan herkes yapıyor, menfaat üstüne kurulu ilişkiler işte. Aşktan gözü kör olmamış ki, olsa başkasına bakamaz. Onlar aşık olduğunu iddia eden zavallılar. “Bel altında değil aşk, kaldır başını ey sevdiğim” çok güzel söz değil mi. Ya maddiyata ya da gördüklerine tapıyorlar şimdikiler. Evli kadın kocasını aldatıyor çünkü muhtemelen kocası da onu aldatıyor, yaşattığını yaşamadan ölebileceğimizi düşünmüyoruz değil mi? Evli insanların ilgiyi, cinselliği başka birilerinde aramasının sebebi evde bunlar kalmamıştır, birbirlerine karşı ilgi, saygı, sevgi göstermiyorlardır ve aşkla, tutkuyla bakmıyorlardır. Aldatmayı tercih etmeleri yine karaktersizlikten. Birine karşı bir şey hissetmediğini söylemek, artık seni sevmiyorum diyebilmek varken, bunu yapmamak nereden bakarsan bak aşırı alçakça bir hareket. Şimdi benim sevgilime ben; bundan rahatsız oluyorum irtibatı kes diyorsam, vardır hissettiğim bir şey veya rahatsız olduğum bir durum. Ben bunun konusu bir kere açarım, ilişkimizi bitirmez ama gün gelir o da bana söyler bunu “şunu bunu çıkar” gibisinden, o zaman alacağı cevap; sen onu çıkar ben bunu, olur.
Biraz empati, çokça sempati :D neyse uzun lafın kısası “ben çıkarmam ama sen çıkaracaksın” olursa o zaman eyvallah abisi ne ben seni tanıyorum nede sen beni.
Çok uzun yazmışsın 🤣 maşallah hemen erkek aldatmıştir diyor 🤣 kadın gözümün önünde arkadaşıma yürüdü elledi filan sonraki gün kocasını masamıza getirdi 🤣 ya sen ne anlatıyorsun. Erkek aldatmıştir kadın ondan aldatmıştir zihniyet bu mu belki kadın aldattığı için erkek aldattı 😱 onu da geçtim boşansin niye aldatıyor kınadığı şeyi yapıyor erkek yaptı o da ondan yapıyor diye bir şey yok ben aldatmadim kimseyi bugüne kadar beni aldatmaya çalışan benim ilgisizliğimden mi aldatmaya çalıştı 🤣 bir dışarı baksana sitede bile evli kadınlar sevgili yapıyor bunu normalleştirmeye çalışmak çok yanlış gözümde düşer böyle biri direkt
Birincisi ben orada “muhtemelen” kelimesini kullandım. Yazdıklarımı özenle okumanı rica ediyorum. Kadınlar ilgiyi sever, senelerdir şairler, yazarlar, filmler ve diziler “aşk” ile alakalı olanlar tabii ki, bunu anlatmaya çalışıyor. Eğer bulunduğu ilişkide ilgisizliğe, saygısızlığa, eziklenmeye maruz kaldıysa o kadın gördüğü ilk ilgili erkeğe gider. Bu ilgisizliği ve saygısızlığı yapan erkek kişisi muhtemelen (tekrar söylüyorum) karısına havlayan adamın karnını başkası doyuruyordur, yani aldatıyordur. Karısına vermesi gereken ilgiyi komple başka şeylere/kişilere yöneltmiştir. Bazı evli insanların birbirini aldattıklarından haberleri bile var. İkincisiii asla normalleştirmeye çalışmam bu durumu. Bu yaşıma kadar hayatımda biri varken başkasına kaymadı gözüm gönlüm, aldatabilirdim ama yapmadım. Sitede evli olup sevgili yapan insanlar hakkında yorum yapmak istemiyorum. Herkes öz eleştiri yapacak yaşta. Ayrıca yakıştıramadım “evli kadınlar” derken? Evli erkekleri de biliyoruz sitedeki. Valla bu zihniyetteki insanlar zaten tencere kapak misali evli evliyle olsun bi zahmet, bekarlara bulaşmasınlar da ne halt ediyorlarsa etsinler. Bana uzak Allah’a yakın.
Bir şey söyleyim mi aldatan erkek suçlu aldatan kadın mağdur gibi konuşuyorsun ya olaylara tek taraflı bakıyorsun. İlgisiz kadın gitsin boşansın niye aldatıyor? erkek aldatınca kellesi vurula kadın aldatınca ilgisizlikten erkekler yüzünden artık mağdur edebiyatını bir kenara bırakın da kadınların da çok masum olmadığını görün. Üniversite döneminde bile bir kız arkadaşımın arkadaş grubundaki bir kız arkadaşlarının sevgililerine yürüyordu sevgilileriyle aynı ortama sokmuyorlardı kızı dışlıyorlardı. Kadını erkeği yok bu işin karakter meselesi ben de sana aldatan erkek şeytan aldatan kadın melek tarzı konuşmaları yakıştıramadım açıkçası evli erkeklerini bilmiyorum sitenin, ben sadece gördüklerimden bildiklerimden konuşurum
Bence sen tamamen yanlış anlıyorsun. Gözümde ikisi de birbirinden farksız. Yazdığım şeylerin içinden cımbızla çekip çıkardığın tek bir cümleye takılıp kalıyorsun. Konuyu kapatalım :)
Kıskançlık şekline göre değişir. Kadın her hareketini gözle yer bitirir, erkekse erkeklik taslayarak.
Kadınların illallah …😀
Hadi ordan 😅
Kadınların yine denk geldim soruna yine aynısını cevap vereyim 😬
Alakasız görüş :D
Erkeklerin ki çekilmez ya biz taytlı oluyoruz 😂
Taytlı mı oluyoruz 😂
Tatlı ya taytlı ne 😂😂😂
İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş, tayt bakıyordum trendden kdkdkxmd
Hahah bu kadar olur :D buldun mu bari
Yok ya gözüme hoş gelen bişiy yok bi de kaliteli olur mu olmaz mı ona güvenemiyorum
Gelsin dene geri gönder 😅
Ay kim uğraşcak onunla ya 😂 daralıyoruummm jxkdmxmd
Bizim kıskançlığımızı daha çekilmez, ya erkoları rahat bırakın sıkıştırmayın
Kadınların ki daha cekinmez hem cınssıne zarar veriyor
Bana göre kadınlar çünkü ben genelde büyük kadınlarla konuştum içinde ola bilir 🤪
Ben kıskanınca cok cekilmez oluyorum o yüzden kızlar alflslcmxöcö
Her iki cinsinde toksik kıskançlığı birbirinden fenadır Allah göstermesin
Aşırıya kaçınca ikimizin de çekilmiyor. Kadını erkeği yok.
Tabiki erkeklerin. Cinayete kadar gider
Kadınların kıskanç halleri çekilmez bence
Erkeklerin hiç çekilmiyor.
Zekası düşük sevmeyi bilmeyenlerin ki çok kötü
Kadınların yaaa ama erkeklerinde fazla oluyor
kadın erkek der erkek kadın der 😏
Erkeklerin cidden çekilmiyor.
Erkek yerine göre kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?