Erkeğin kıskançlığıda pis he😒

#inci❤
Erkeğin kıskançlığıda pis he😒

#inci❤
Kadınlara erkekler, erkeklere kadınlar. Yani aslında eşit bence. Kim sevdiğini paylaşmak ister ki? Seven erkek kıskandıracak pozisyona pek düşmüyor kadınlar o konuda biraz daha rahat.
Şu konuda her iki tarafta kıskançlik sergileyebilir tabi o kişinin yapisi ve karakteride önemli kadınlar kıskançlik konusunda dozunda konuşurlar erkekler daha ciddi bir şekilde ele alirlar bu durum bağırma en kötüsü fiziksel saldırıya dönüşebilir tabi sıklıkla kadın da erkekte kıskanır genelde erkekler böyle kadın olaylariyla ilgilendigi için kadınlar kıskanclik daa sıklıkla görülür fakat kadın bir erkeği aldatmaya ve başka bir erkekle görüşmeye cesaret edemediği için erkeğin tepkisinide her zaman görrmeyiz
Erkeğin kıskancı hiç çekilmiyor. Hayatını ve seni ele almaya çalışıyorlar çoğu zaman. Kadınlarda da vardır elbette ama erkeklerin olayı biraz kontrolsüz geliyor bana.
Kadınlar sanırım 😇
Cevap
23Cevap
Bunu kadın ya da erkek olarak adlandirmak çok zor ama ben erkeğin kıskançlığını biraz acizlik olarak görüyorum kadınını tasiyamayan erkek kıskançlık yapar kadınlar ise daha sahiplenici olduğundan biraz daha detaycidir
Kıskansın beni pamuklara sarsın üstüme kapı kilitlesin at gözlüğü taksın bana 😂😂😂
Şaka bir yana da aşırı kıskançlık soldurur insanı. Bunaltır boğarrr. Ama seven sevdiğini kıskanır. Bazıları abartır. Kim bilmem.
Kadınlar. Beyinleri karmaşık, ne istedikleri belirsiz olduğu için kadın kıskançlığı çok kötü. Bir de erkeğin güven vermeyen davranışları da oldumu tamdır.
Karşısındakini kim boğup hayatı çekilmez hale getiriyorsa çayına şeker bulamasın.
Erkeklerinki daha hastalıklı.
Kadınlar da çok kıskanç herşeyi sorup bıktıriyorlar
İki taraf da bazen çok boş kıskandırma durumları yapıyor
Erkeğin daha pis ama onlarda mecburiyetten yapıyor ve kendilerini yıpratıyorlar asıl
Kadınlar durduk yere kıskanmaz. Güvensizlik vardır mutlaka. Bundan ötürü illallah dedirten kadınlardır.
Kadınlar melektir Erkekler kelek yav ben bu kadınları anlayamıyorum.
Cevremdeki ilişkilerde hep erkekleri kıskanç görüyorum
kadınlar çok daha fazla
İki tarafta birbirinden beter🤢🤢😂
Sanırım kadınlar daha çok
Kadınlar
Genelikle kadınlar gereksiz kıskançlıklar yapıyor
Kendi adıma tabi ki erkekler derim.
Bu konuda erkekler daha çekilmez oluyor bence de
Şahsen ben ettiririm..
Kadinlar durduk yrre kiskanmiyor abicim guveniyosa zaten sorun yok erkek supheye düşürcek bi davranista vs bulunduysa ozaman kiskanclik sorgulama oluyo kadında
erkekler
Kadınlar
Kadınlar yani ben 😅
Kadınlar.
Bilemedim simdi
Kadııııınnn
Kadınlar
erkekler
Erkekler bence daha fazla abartıyor
Erkekler.
genelde erkekler çünkü çok çektim öyle böyle değil
Bence iki taraftada var