Kadınlar mı ilişkilerinde daha çok kıskanıyor erkekler mi?
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar mı ilişkilerinde daha çok kıskanıyor erkekler mi?
Kıskançlık, hem kadınlarda hem de erkeklerde görülen bir duygudur. Ancak, bazı araştırmalar, kadınların erkeklerden daha kıskanç olduğunu göstermektedir. Bu araştırmaların sonuçları, kadınların erkeklerden daha duygusal ve bağımlı olduğunu, bu da onları kıskançlığa daha yatkın hale getirebileceğini göstermektedir. Kıskançlık, birçok faktörden kaynaklanabilir. Bu faktörler arasında, partnerin sadakatsizliği veya ilgisizliği, düşük benlik saygısı ve güvensizlik yer alır. Kıskançlık, ilişkide sorunlara neden olabilir, bu nedenle bu duyguyla başa çıkmanın sağlıklı yollarını bulmak önemlidir.
Yaşadığım tecrübelere dayanarak kadınların birazcık daha kıskanç olduğunu düşünüyorum. Arkadaştan kuzenden herhangi bir kız arkadaşından bile fazlasıyla kıskanabiliyorlar sevgililerini.
Cevap
5Cevap
Kadınlar daha kıskanç sanırım. Erkeklerde kıskanma çok daha farklı oluyor.
Kadınlar ço fena
Aynen bende aynı fikirdeyim. Kadınlar erkeklerden çok daha kıskanç genelde. Erkeklerde kıskanır ama kadınlar kadar kıskanmaz yani kadınlar kadar belli etmezler aslında.
en kıskanç benim gibi hissediyorum
bence kadınlar
Aynen bende aynı fikirdeyim. Kadınlar her zaman daha kıskanç olur erkekten. Erkekler öyle kıskanmaz kadınların bence güven sorunu olduğu için çok çabuk kıskanıyor diye düşünüyorum.
Erkekler daha kıslançtır araştırmalarla kanıtlandı
Bence erkekler kadınlardan daha kıskanç olamaz ya. Kadınlar daha kıskanç genelde ilişkilerinde falan. Erkeklerde kıskanç ama onların kıskançlığı genelde ciddi boyutta değil.
Erkekler
En çok seven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?