AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
254Cevap
Kader karşına sana uygun birini elbette çıkaracaktır.. Nasiptir... Çevredeki insanlar nedendir bilinmez bu konuda zaten hep ısrarcıdır.. Yaşının önemi yok.. Sen onlara aldırma..
Aynı sorun bende de var. Ne yapacağız peki sen ne sonuca vardın. Ben beklemeye devam edeceğim heralde, hiç evlenmeme riskini bile göze alarak; uygun olacaksa olsun inadım da devam edeceğim sanırım..😊
seçici olmak tam tersi iyi bişeydir. kendi dengin olmayan tiplemelerle mi muhatap olacaktın ömür boyu mutsuz bi evlilik süreceğine yalnız ol kafan rahat olsun daha iyi
Evlenmiş olmak için evlenilmez , zaten bi yaştan sonra seçici oluyorsun fakat evlenme düşüncen varsa, her şey yaşanmalı bence , illa evlenilecek diye bir şey yok
Ne saçma bi kafaymş ya, bazen bana da diyolar evde kalacan diye de ne alaka. Evlenmek istediğimde evlenmem doğru olanı, evlenmek bi zorunluluk değil ki
Bu saatten sonra bulamazsın o kadar saçma ki ya sanki 32 çok büyük bir yaş. boş ver onları içine sinen biri olmadıkça bu yola girme evlenmek zorunda asla değilsin
Bu soruları gürünce şu dürtlü aklıma geliyor. Biz bunları anlattık amma kulak veren olmamış...
Evde kalmadın henüz gençsin ama kendini kapatıyor ds olabilirsin sosyal medyada instagramda biraz aktif ol seni tanımaya çalışanlara tanışmaya çalış illa evlen demiyorum ama ciddi bi ilişkin olursada evlenirsin ful de kapatma kendini yaşın da genç zaten
Ne aradığını bilmem. Ancak önüne çıkan ile evlenmek saçmalık ömrün geçecek az mi? Ama suda bı gerçek yaş ilerledikçe seçicilik artıyor. Adaylarını iyi analiz edip mantık ve vicdan ile harmanlayarak devam edebilirsin
Ülkede illa herkesi evlendirmeye çalışıyorlar evlenince insanın hayatı ne olur nereye gider hiç kimse umursamıyor. Bence hiç acele etmeyin kafanızı rahat tutun en kötü ihtimalle bile sizin gibi bi öğretmenle karşılaşırsınız evlilik işi aceleye gelmez hele ki kadınsanız.
Bence yanlış düşünüyorlar. Kendine uygun, sevebileceğin bir kişi illaki karşına çıkar. Evde kalma kalacak korkusuyla sana denk olmayacak biriyle seni evlendirmek istemeleri çok yanlış. Sen kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınsın. Çok da mecbur değilsin istemediğin biriyle evlenmeye.
Bende kamuda çalışıyorum ve bana da diyorlar yaşın geçiyor evlen diye ama nasip bu bir yerden çıkıyor zamanı gelince.
Evlilik nasibi beni çok kolay bulmayacak
Bulur bulur. 35 yaşında evlenen tanıdıklarım var.
hayır tâbi ki, evlilik seni ilgilendiren bir hayat, bu kararı da ancak sen verebilirsin, yaşı değil doğru kişiyi beklemek gerek insanlara aldırma bazen konuşmak için konuşurlar
Seninle ilgisi yok artık iyi insan diye tabir edilen kişilere ulaşmak zor.
Sırf evlenmiş olmak için evlenilmez iyi o zaman sokaktan birini cevirip evlenirdik.
Iste yaş ilerleyince sadece cocuk konusu biraz problem.
O kişi iyi oluyor bu seferde iş açısından sıkıntılı çıkıyor. Bu sefer buldukları bir işte çalışıyor ama her an çıkarılma tehlikesi var. Nasıl kabul edeyim bunu?
Mutsuz bir evlilik yaşamaktansa mutlu olduğun bir yalnızlık emin ol daha iyidir. Yoksa ben neden bekar durayım ki böyle 😄
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
@klşnnjknnujnn destek için teşekkür 🥳🥳
Bi şey diycem benim tinderdan tanıştığım bi çocuk vardı birkaç kez görüştük sohbet ettik vs vs sonra işte seviştik. Sevişme güzeldi birkaç yaptığı canım hareket ve eziklik dışında ama sonra işte bana f*ck tarzı davranmaya kalktı ben de sinirlenip ağzına sıçıp hakaret edip engelledim. Sence me hissetmiştir.
@klşnnjknnujnn Amerikalıların bir lafı vardır bildin mi? "Loser". Eminim tam olarak bi loser gibi hissetmiştir
Aynen öyle. Zaten sevişirken de heyecandan yapamadı başta erken boşaldı şeyi kalkmadı filan baya rezil oldu sonra ben moral verdim yaptı ama diğer gün ağzına ettim işte.
@klşnnjknnujnn keşke bunu özelden yazıyor olsaydın. Bu kadar açık olmak pek iyi değil burada 😅 mesaj attım ben zaten sana
Yoo önemli değil
Sonuçta onun sorunu benim değil
@klşnnjknnujnn ondan demiyorum ya başka birisinin sorusu. Sürekli bildirim gidiyor hfjsjjd yani evet onun sorunu. Bu devirde senin gibisi bulunmuyor çünkü. Hem çekicisin hem de sekse önyargılı ve karşı değilsin. Zor bulur bence senden bir tane daha nhcjsjx
Aynen öyle zaten ama işte kaçırıyorlar ellerinden aptallar. Hem güzelim hem iyiyim hem de diğer kızlar gibi para yiyip aylarca süründürmüyorum erkekleri seks diye.
@klşnnjknnujnn ben onun kafasını s... gerçekten bak jdjsjd ayar oldum herife
O kendini yapar zaten bence pişmanlıktan birkaç güne hahaha canım benle yatarken oha çok güzelsin aman tanrım bu kadar güzel bir şey görmedim harikasın harikasın diyordu. İşte kıymetimi bilecekti. Diğer gün ilgisini azalttı direk kapıya koydum. Zor öyle güzel popüler kadını elinde tutmak.
@klşnnjknnujnn araya girmek gibi olmasın ama tinderdan birine güvenmek pek doğru olmayabilir bence :)
@klşnnjknnujnn benim diyecek fazla sözüm yok sen zaten farkındasın durumun hfjsjd bir başkası da katıldı şimdi konuşmaya. Bildirim yağmuru başlasın öyleyse jdjand boku yedim
Korkma kanka sadece o mesajı iletmek istedim 😀
Güvenmiyoruz ki zaten neyine güvenelim. Kimseye güvenilmez bu devirde ama ben birkaç sevgilimi appten yaptım öyle bir tehlikelerini de görmedim. Tamtersi normal hayatta tanıştıklarım daha sakattı.
@klşnnjknnujnn aslında demek istediğim çoğunun niyeti tek yönde, bellidir
İlişkilerin kısa sürdüyse sebebi bu olabilir
Ama güveniyorum sorun yok diyorsan tabi senin kararın
Yooo cinsellik olsa da devam etmek istiyor evlenmek istiyor. Cinsellik yaşayıp kaçan yok ki. Zaten bulamıyorlar. Cinsellik istiyor ama seni garantilemek de istiyor sonuçta.
Asla.
Hayatının hatasını yaparsın
Ayrıca evlenmeni önermem
Çocuk oyuncağı oldu artık evlilik. Eski devir bitti
Kötü bir evlilik yapmaktansa hiç yapmamak daha doğru. Evlenmek için evlenmekten başka bir şey değil bu
Onu bilmemde 30 yaşına kadar hiç ewlenmemis bayanlar sanırım iyice kafayı yiyor saçma canım hareketler ve düşüncelere bürünüyorlar tecrübeyle sabit...
Çevre baskısı sağolsun evlenmemiş kadınların burnundan getiriyolar
@asya_saral kesinlikle.
Yda bana hep ewde kalmış kafayı sıyırmış hatunlar denk geldi 🙄
Seçici olmzsan geçici olursun diye bir söz var. Ne yapacaksın? İlk önüne gelenle evlenip ömür boyu mutsuz bir yaşam mı süreceksin?
Tinder indir
Fıstık gibi ciddiyet arayan erkekler var
Çok ciddiyim en azından kendin görüp beğenirsin
Hocam evlenenlerin başı göğe mi erdi? Seni de yakmaya çalışıyorlar gelme oyunlarına, evlendiğin gün çocuk ne zaman diye soracaklar
Saçmalama sırf evlenmiş olmak için evlenmekten bahsediyorsun. Geçimsiz bir evlilik ve kısa vadede boşanma bir sürü sorun beraberinde gelir.
Evlenmek zorunda değilsin ki niye baskı uuguluyorlar ayrıca düzgün birini bulmadan evlensen boş çünkü ilerde sorun yaşayıp boşanabilirsin ve çocuğun olursa daha da zor olur her şey sakın acele edip yanlış insanla evlenme çok pişman olursun
Boşverin ya evliler de mutlu mu sanki. Binbir dertle uğraşıyorlar. Biriyle yaşamak kolay değil. Rakamlara takılmayın.
evlenenleri de görüyoruz. çocuk büyütecem kocama yetişecem derkem köle hayatı yaşıyorlar. özgür yaşa daha iyi
Ne alaka ya aşkın yaşı mı var 20 yaşında evlenenler çok mu harika doğru bir şey yapıyor böyle şeylerin yaşı olmaz, insanlar her şeyi yargılar yaşın geç olsa evde kaldın erken evlensen bu kız da bi haltlar mı var neden erken evlendi derler
Herkes evlenmek zorunda değil hayatınızı yaşayın efendim…
Hayır öyle önüne çıkanla olmaz beğenip hoşlanmak lazım. bende ögretmenlik mezunuyum evlenmek istiyorum seni tanımak isterim
asla öyle düşünmeyin hanımefendi mesleğiniz çok kutsal ve sizin yaşınız çok genç sevebileceğiniz kişiyi beklemek sizin en doğal hakkınızdır
Toplumu senelerdir bir konuda kandırıyorlar. Başları yandı ya milletinden yansın istiyorlar.
"Evlenmeyen değil evlenen evde kalır."
Yok canım... tabiki hayır... ama talip olanlardan beklentin biraz daha mütevazi olsun... çok yüksek beklenti ile uygun adayları kaçırırsın...
Tabi ki hayır. Henüz sadece 32-sin insanlar var 40 yaşlarında ve hala bekarlar. Sakin öyle yapma senin için söylüyorum kalbin kırılır sonra
Yaşının nesi varmış. Ben 52 yaşına gelipte yeni evlenen 53 yaşında çocuğunu kucağına alan biliyorum. Ve örnek olacak bir evliliği var.
kaç yaşında olursan ol ömrün geçecek o insanla bu yüzden ilk çıkanla bam diye evlenmeye felan kalkma
doğru insan olsun yeterki
Kesinlikle hayır yapacağın en büyük yanlış bu olur biraz beklentilerini esnetebilirsin ama kesinlikle kafa dengi ve orta yolu bulabileceğin birini bulmadan evlenme
kendine uygun biriyle evlen sakın dengin olmayan biriiyle evlenme
benim arkadaşımada evlen yaşın geçiyor diye doktor kıza işsiz adamı yamaladılar adam kızın hem parasını yiyor hemde her yerini morartana kadar dövüyor
nasıl olur ki?
ya ne diyorsun!! boşandı mı? kardeşim evlenmeyin, birlikte yaşayın seviglinizle ya!!!
evet :D evlen
Evet zorla evlenme ama seciciyim diyede kestirip atma. Belki biraz tanisan tam senlik oldugunu goreceksin.
İllakı cıkar karşına sevebilecegin kafana uygun biri insanlar 50 li yaşlarında bile evlenıyorlar yuva kuruyorlar. Çok saçma bir dusunce.
32 Yaşındasın öğretmensin kendi karar ve beğenme kriterlerin var neyin baskısı kötü evlilik yapacağına evlenme yürütmek çok daha zor artık.
Ben de 30 yaşındayım. Bana, da neler söylüyolar. Ama önüme ilk çıkanla evlenmem. Mutsuz evlilik daha kötüdür.. belki hiç evlenmem şart değil ya
Daha yeni evlilik yaşına gelmişsin. Saçma sapan tiplerle denemeyin. Evlenmek için evlenilmez, sonra üzülürsünüz
Öğretmenim Merhaba,
Evde kalmış değilsiniz 50-60 yaşında evlenenlerde var
Kısmet böyleymiş demek
ama geç kalmış sayılmazsınız
32 yaşındasın daha gençsin evde kalmış falan da olmuyorsun alakası yok karşına doğru kişi çıkacak elbet onlar konuşur sen dinleme onları
Bizlerin askerliği yapayım aradan çıksın dediğimiz gibi evlenmiş olmak için evlenmeyin evlenince etraftakilerin lafı yine bitmezki.
Evlenmek zorunda değilsin. Her yaşta insanın karşısına beğeneceği biri çıkabilir. Çıkmasa da dünyanın sonu değil
Bu arada branşın ne?
Yaaa bu kişileri acilen etrafından defet Allah aşkına ne kadar aciz insanlar ve Allahını işine karışıyorlar.
onu ancak Rabbim bilir...
ama sen de işine bakma parasina bakma !
insanligina bak imanina bak... rahat edersin
O yani aradığını bu saatten sonra bulamazsın demek çok saçma. Biraz daha sosyal ve aktif olursan bence bulursun
Böyle bir hata yaparsan hayatının hatasını yapmış olursun..
Hala gençsin kendinin farkına var evlenmek için evlenilmez hayatta sevgi Ask var...
Saçmalamaa tabiki zorunda değilsin.32 de genç ayrıca eski kafalara bakma sen
Evlenmek yaş geçtikçe daha zordur. Mantık daha çok işler
Evlen ama hoşlandığın sevebileceğin biri ile yoksa önüne çok kötü insanlar da çıkabilir.
Hayır bence evliliğin yaşı yoktur doğru kişiyi 20 yaşında da bulabilirsin 50 yaşında da
Asla baskalarinin dusunsine gore hareket etme ve acele etme sana yakisani bulacaksin elbet.
Hayır 60 yaşında ya da 60 yaş üstü evlenenler var doğru kişi yoksa evlenmenin ne anlamı var?
kuzum ilk çıkanla değil amma ve lakin armudun sapı üzümün çöpü derken ömür de geçiyor..
Hayir tabi kii bosvet evlenenler cok mu mutlu sanki
Evlenmek sart mi sanki boş ver evlenme hayatını yasa ozgurlugunu kısıtlama
@tryesa biz erkekler çok mu dürüstüz
@Tryesa aynen yabancı ulkede senin ıcın sıraya gırmısler kos evlen :)
Kızım beni havada kaparlar
@Tryesa özgüven patlaması yaşıyorsun 😂
@Tryesa ya bu tiple boyle diyorsun ya bana bir gulme geliyor
@GençAdam9 şundakı ozguvenın üçde biri bende olsa ya keske
@Agresifhatun88 hiç sorma yaa 😂😂