AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
254Cevap
Acele etme. Bu işler acele ile olmaz. Daha çok gençsin. 40'a kadar yolu var. Merak etme...
35 yaşında evlendim kimseye kulak asma kendine göre yaşa
acele etme yine de acele olan her işte bir kaç detay atlanır
İş önemli bir detay değil mi? İş garantisi olmayan birine nasıl evet diyeyim
Dediğin doğru ama öyle çok iyi bir işi olsun diye bekleme
Bana da aynısi denyo sevmediğim jnsanla fa evlenemem
Hayırr.. Sakın öyle bişey yapma. Aklı başında biri olduğunu düşünüyorum.
Alakası yok erkek ve kadın için en verimli çağındasın ve sosyalleş arkadaşlarınla illaki ortamda gözüne kestirdiğin birileri denk gelir.
Benim böyle şeylerim olmuyor. Ortamda ilgi gören biri değilim
Ortamda kız arkadaşların evliliğe hazır birisi olduğunu ya da hayatına bir erkek girmesini istediğini biliyorlar mı?
Evet
Tamam o zaman dert etmemelisin illaki birilerini sana uygun görüp tanıştırmak isteyeceklerdir
32 yaş geç kalınmıs bir yaş değilki gercekten dogru kisiyi bulmadan sırf baskaları istedi diye evlenmek hayatının hatası olur dikkat et
Nie bulamıcaksın. Gayette bulursun. Birde yaşın daha geçmiş değil. Bak keyfine be
Uzun boylu seviyorsan ve açık ilişkiye özgürlüğe düşkünsen yazabilirsin.
10 dakikadır kadınların tüm yorumlarını tek tek okudum ve üzülerek bir kez daha şunu gördüm ki bu ülkede kadınlar hayatlarını yok etmek geleceklerini yok etmek üzere yaşamaya odaklanmış dahası ise herkes birbirini bu anlayışın içine çekmek için birbirine olumsuz fikir aşılayıp duruyor.
Neymiş evlenmek için evlenilmezmiş , neymiş evlenmenin yaşı olmazmış vs vs gibi saçmalıklar Yazık çok yazık
Doğru kişi yoktur güzel anılar vardır dediler ama bir türlü beceremedik
Önüne ilk çıkanla evlenmenin neyi yanlış bana söyler misin?
Abartmayalım.. kaderinde ne varsa o olur.. bende 35 yaşında evde kaldım 😟
Bu kadar çok niye seçicisin herkes 4 4 lük değildir ki
onlar başına bela almış sende al diye uğraşıyorlar evlenmek hayvan bakmaktan farksızdır
Sen keyfine bak. Evde kalmış diyenleri takma kafana. Evde kalmazsın elini sallasan ellisi
Nasıl insanlar var çevrenizde yazık. Size inanın bir gram saygı duymuyorlar. Onlardan uzak durun.
Bu saatten sonra kriterlerinizi değiştirmeniz gerek.
Bulamazsın diye birsey yok , sabırla analiz etmeye devam et , tabiki önüne çıkanla evlenme
@soran Ben ciddi anlamda düzgün bir yer olan evlilik sitesine bile üyeyim. Namazim, ahlakim yerinde görüntüm düzgün ama hayatımda düzgün birini bulamadim
ama evlilik de çok önemli... sakın ha önünüze çıkan ilk kişi ile evlenmeyin... bir birinizi tanıyın.
Takma fazla 40 yaşa kadar zamanın var evlenmek için evlenilmez. Evlenip 1 yıl sonra boşanmış olsan dahami iyi.
Seni taşıyacak birisi olsun kalbin sevsin.🤗
Hayır. Nasip değilse evlenmemeli. Bekarlığın da avantajları var.
Seçici ol ama basitleştirme kendini
İnşallah kalbine göre birisi çıkar
Senin ne düşündüğün önemli başkalarına kalsa neler neler 😂
Hayir evlenmemelisin. Hatta ikinci üçüncü çıkanla da evlenme.
ama 4. yü bir değerlendirsin bence
O zaman biraz daha tecrübeli olur karar vermesi daha kolay olur kendi bilir yani dördüncü de😉
sen kaçıncıyı değerlendirdin :D
Ben 2. le evlendim bosaniyorum😂
Ne alakası var illa evlenmekmi gerekiyo onu anlamadım
ne alaka nasip kısmet işi bu durumlar emin olmadan tanımadan istemeden sevmeden evlenme
Vajina senin sonuçta içine kimi alıp almayacağına kendin karar vermelisin 😏
Evde kalma sendromu na girip te hata yapma evlenme yaşı baya yükseldi bu zamanda
Kafalar uyusuyorsa kriterlerine uyuyorsa evlenebilirsin
O konuda haklılar. Bu saatten sonra düzgün bir insanı bulup evlensen iyidir.
Bu beni üzer 😂😂😂
@Neyapacaksınkiiiiii Doğru olan bu ablam. Düzgün birini bulmak çok zor. Bu fırsat kaçırılmamalı :D
Hangi fırsat canım 🤔
@Neyapacaksınkiiiiii iyi bir insanı bulabilme fırsatı
O fırsat yok canısı
@Neyapacaksınkiiiiii Olacak inşallah :D
🤗 Öyle diyorsan
@Neyapacaksınkiiiiii Aynen :D
Saçmalama. Ben 37 meb de memurum seneye sef 2026 da şube müdüruyum bulursun okuldan
Bulursun hocam. nasip kısmet meselesi.45nde evlenen oluyorda seninmi olmayacak
Önüne gelene verip ama evlenilmez böyle yapıyor kadınlar
Büyük şehirlerde yaş problem değil ama küçük şehirlerde evet durum zor sanırım
hep öğretmen bir kız arkadaşım olsun istemisimdir 😁
Kapalı mısın ya da arada bi eşarp takmayı kabul edersen gel görüşelim kdjdjf
Evlenmek için evlenme ben 40 oldum evlilik belli bir yaştan sonra macera değil mantık ister
Kalbinin ritmini kim degistiyorsa onunla evlen 😎👍
çok dikkatli olmalısın bana da evlenme yönünde baskılar olmaya başladı
Bizim bu milletin birilerini evlendirme baskisi meraki hic bitmiyecek galiba
Öğretmensen bu zamana kadar bir meslektaşın ile evlenmiş olman gerekiyordu?
No no no kendi parani ye ic gez hocam. Birak su cahilleri ya
Hayır ne münasebet. Sen ne istediğini biliyorsan sorun yok
cinsellik yasayan kisilerin evlenmesi sacma yasa takilma uygunsa sevgili ol evlilik devri bitti
İnanç yönünden manevi taraflarını ne yapacaksın? Gayrimeşru iliskiler günah ya, ondan sordum yanlış anlaşılmasın.
@oyunadamı2 ironi ya dalga gectim
Tamam özür dilerim 🌹
işte bu ya bravo.
Ne için bravo hanfendi
@oyunadamı2 düşüncesinden ötürü.
Senin düşüncen ne
27 yaşındayım aynı baskıyı yiyorum
Ustelik ailemden bile değil iş arkadaşlarımdan
Çok hadsiz insanlar var ortada , ustelik çoğu gerçekten mutlu değil
İnsanlar merhametsiz
Ne işle meşgulsün?
Kadin oldun mu yasa cok takiyorlar erkek olsaydin 35 e kadar yolu var ama kadinlar erken evleniyo ondan dolayi
Mahalle 18 yaşında evlenen arkadaşlarım evlendi. çocuklarıda var. Hemde hatta şiddet görüp boşandılar çocuklar babalarında kalıyor
evl-len-me-yin!
Aynen öyle o öyle 19-20 yaşında evlenenlerin hepsi eğitimsiz işsiz güçsüz bi de şiddet görüyor. Benim tanıdıklarım da hep öyle.
@klşnnjknnujnn kesinlikle ya. aşırı üzülüyorum. :(
Kendi hayatın, kendi kararların. Sana bi koca bulmak isteyenler gelip yaşamayacak o kpcayla sen yaşayacaksın. Hem kadınlar evlenmek zorunda da değiller. Kim ne derse desin ne isterse istesin. Kendi doğrun en doğrusu.
Sacmalama ya bu nasıl birsey iyi bari cik sokakkta ilk yakaladığını evlenecem diye götür
Yanlış insanla olmaktansa doğru insanı beklemenizi tavsiye ederim. Yaşın önemi yok
Delimisin sen para kaznıyorsun ve buna hazır degilsin keyfine bak :)
Evlenmek için evlenilmez zaten, bu saatten sonra aşk olacağını sanmıyorum, mantıklı olani bulmak lazım
Her şey evlenmek deilki. Türk insanı zaten böyle niye evlenmedin? 30 yaşına geldin evlilik ne zaman? Hayatında doğru, iyi anlastigin bı kişi varsa evlilik anlamlı olur. Geç kaldığın yok ama treni kaçırma derim
İlk çıkan değil de aşk falan aramaya gerek yok , düzgün dürüst iyi karakterli yeterli. Bu arada yaşınla alakası yok.
ne münasebet ne evliligi hayat bitmiş artık ne malum gelicek olan kişi senin meslegine gelmeyecegi.
İlk çıkanla değil de evlenmek için biraz daha kriterlerini düşürmelisin. Ablam da senin gibi diye diye şimdi 40 yaşında ve ağlıyor.
Valla doğru
Bu hayatta bazı gerçekleri yoksayamazsin
Ben 24 yaşımda devlet memuruyum benimle evlenebilirsin 😂
Nasip bu, nerededir kim bilir...
Müsterih olup, hayırlısını dileyerek dua etmenizde fayda var, hakkınızda hayırlısını dilerim.
Boş işler yapıyorlar işin var gez toz eğlen cinselliği de adam akıllı biriyle gider