Yaşım 29 oldu hem yaş olarak geciktim hem de bir çok problemim var kadın hastalıklarından ameliyat oldum yumurta dondurma sürecine girdim yumurta döndürdüm sonra saçma sapan psikolojik problemlerim var anksiyete kaygı bozukluğu bazen diyorum hangi erkek benimle uğraşır ki hem de genç de değilim :'( ama hiç sevgilim de olmadı bu arada içimde kaldı çoğu şey 😔 tanıştığım kisilere bunları anlatamiyorum bile anlatsam vazgecer benden zaten o kıvama gelmeden bitiyor orası ayrı ama
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHem evlenememekten dert yanıyorsun hem de sevgilim de olmadı içimde kaldı diyorsun. Yani insanları sevgili edinmeye mi teşvik ediyorsun. Senin demen gereken benim gibi bu yaşa kadar beklemeyin evlenin demen gerekirken sen ne diyorsun. Bu yaştan sonra kim yaşı geçmiş kimseyle evlenir ancak yaşı geçmiş ya da boşanıp evlenmek isteyen bir kimse evlenir.
05 Yorumla
Soran1 yılNeden yasitim dolu erkek var bekar
Soran1 yıl? . m
Cevap sahibi1 yılYaşıtın dolu olan bekar neden seni tercih etsin? Daha genç bir kızla evlenmek varken. İki gün sonra menapoza da girersin evlenecek adam elbette bunları da düşünecektir senin yaşıtındaki...
Soran1 yılBen menopoza da girmiş olabilirim seven insan evlenir sen kafanı yorma
Soran1 yılYasitim erkeği genç kız kabul edecek mi bakalım ben büyük erkek istemiyorum mesela sevemiyorum begenemiyorum
En İyi Cevaplar
Psikolojik sorunlarınla alakalı bir örnek vermek istiyorum. Bir yerden duydum şu an kişiyi hatırlamıyorum ama ne kadar depresyon anksiyete bütün sorunlarınızı önünüze koyun diyordu. Polis tarafından aranıp ailenizde çok değer verdiğiniz birinin çok büyük bir trafik kazası geçirdiği bilgisi verilse önünüze koyduğunuz hangi sorun aklınızda kalır? Yani kısaca psikolojik sorunlarınız vardır hepde olacaktır insan taştan değil ama belkide en iyi çözüm kuyunun dibine bakmakta vaz geçip kuyunun içinde bulunan bahçeye odaklanma vakti gelmiştir. Çözmen gereken tek sorun ekonomik sorunların geriye kalan seni üzen herşeyi düşünmeyi bırak hayatın yoluna girer istediğin gibi biriylede evlenirsin...
019 Yorumla
Soran1 yılÖyle diyorsunuz da psikolojik sorunumu hala aşamıyorum hala toplu taşımalara binemiyorum camlı asansör kullanamiyorum yüksek yerlere çıkamıyorum bunlar baya hayatı kisitlayici nedenini bilmediğim şekilde korkuyorum bir kere astım otobüs binebiliyorum ama ilaç kullanarak ilacı bırakınca gitti hepsi neden böyleyim bilmiyorum kendim arac surerken bir şey yok ama başkası kullanimcs bana fenalık basıyor bu çok kısıtlayıcı bir şey sürekli ben şoför olamam otobüse metroya binemiyorum
- 1 yıl
Panik atak yaşıyorsun sanırsam ben doktor değilim kendi düşüncelerime göre yorum yapıyorum. Yorumlarımın uzman yorumu olmadığını ve bu sebepten kendini yüzde yüz doğru olarak şartlandırmadan okumuna tavsiye ederim. Bana göre panik atak yaşamam sebebin beyninin hayatta arzu ettiklerine elde edemediği için bedeninin aşırı korumaya geçmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hayata geliriz ailemiz toplum devletler hayat, ölüm, öteki dünya ve daha bir çoğunu içeren kendilerininde birşeyden emin olmadan bize bilgiler empozer ederler. Sen ve atalarınında DNA'sında en basic kodlardan biri üre sonsuz yaşamak için üremen gerekiyor ölümsüz olman için üremen gerekiyor bilgisi yatar. 29 yaşına gelmişsin endişelerin geleceğe karşı kaygıların artmış.
Beynin diyor ki lütfen ölme lütfen boktan asansore binme kapalı yerde kalma daha başarmam gereken işler var sonsuzluğa ulaşmam gerekiyor derken sende burada aslım geliyor kapalı alanda bayılacak gibi oluyorum endişe ediyorsun. Hepsi zihninin sana oyunu seni koruma için, endişelenme her şey olacağına varır ama bitiş çizgisini çok fazla kafaya takarsan yarışı bitiremezsin sen sadece koşmaya devam et.
- 1 yıl
Uzun yazmışım uyarıya takıldım 2 inci kısım :
Bilge bir adamdan yardım ıisteyen genç bir adam, adama hayattan zevk almıyorum insanlara karşı çok öfkeleyim. Onlardan nefret ediyorum hakettiğim başarılarımı hep gölgelediler istediklerime erişemedim yaşamakltan keyif almıyorum demiş. Ölmekten başka çıkar yol var mı diye sormuş. Bilgede adam her zaman başka bir yol vardır demiş. Ona hala sağlıklısın nefes alıyorsun insanların hiyaneti kalbini acıyla doldurduysa bu acıyı anca başka acıyla dindirebilirsin demiş.
Ona hastaneye gitmesini ve kanser hastlarının bir günlük hayatını izlemesini istemiş. Zorlu kanser hastalarının olduğu yere gelmiş. Orada tedavileri sırasında acı çeken insanları görmüş ama adamın hayata olan öfkesi halen dinmemiş. Bilgeye evet onlar yaşamak için acı çekiyor ama içimdeki acı dinmiyor demiş. Adam bu sefer hindistana git oranın en fakir mahallesine git insanların nasıl yaşadığını gör demiş. Ölünce daha zengin doğacağına inanan hint fakirlerini onların açlık ve sefaletini görmüş.
Buda yetmemiş adama , bilge son olarak savaş bölgelerine git orada insanların yaralarına yardımcı ol demiş. Adam aynı şekilde yapmış ciğerlerine 3 kurşun isabet eden bir askerin bir nefes alabilmek için ağlamalarını izlemiş. Bomba patlamasında uzuvlarını kayıp eden adamın bacağım orada bir yerde araba kullanacağım orada geri takabilirz diye çığlıkları kulağını tırmalıyormuş.
Bu kadar çok kaybı gördükten sonra aslında kendisinin zamandan başka hiç bir şey kaybetmediğini anlamış. En sonunda içindeki canavar doymuş evet hayatta adaletsizliğe maruz kalabiliriz başkaları bizim olması gereken şeyleri elimizden alabilir. Hayat bize adil davranmayabilir ama halen nefes alabiliyorsak kolumuz bacağımız varsa ve hint fakiri gibi reeankarnasyon beklemiyorsak bence orada çok büyük bir umutta var demektir. Umarım hayatı yaşamak için sende daha fazla zamanı boşa harcamazsın...
Soran1 yılAma bunları anlatman beni daha çok etkiledi mesela ben böyle şeylerden etkileniyorum hani bu sefer şey diyorsun Allah korusun bunun başına gelmeyecegenin ne garantisi var gibi
Soran1 yılTabi Allah korusun başımıza gelmesin
Soran1 yılBunları düşündükçe fenalık basıyor
Soran1 yılBu dediğin şey beni etkilemedi ben iyiyim panik atak değil benim ki
Soran1 yılYani ne demek istiyorsun anlamadım
Soran1 yılHayır asansöre binememe nedenim camlı mesela digerine biniyorum ama işte insan içinden düşüncelere geciriyor ya bu asansör yere cakilirsa ymgibo
Soran1 yılNeyse ben en iyisi gidip ilaç alayım çünkü az once bana ankattigin şeyler beni etkiledi fenalık bastı panik atak gibi olmaktan korktum dua felan ettim öyle geçti yani
Soran1 yılAstım krizim yok Allah şükür
- 1 yıl
Sana doktorun ne teşhis koydu bilmiyorum ama başına gelebilecek negatif olayları kafana çok takıyorsun. Yukarıda o kadar yazı yazdım fena oldum vb demişsin. Ben kendi hayatına o yazdıklarımdan bir fayda çıkartırsın diye düşünürken, senin kafan çok farklı çalışıyor.
Tavsiyelerimin her hangi bir faydası olacağını zannetmiyorum ama genede bir OKB araştır...
Soran1 yılOkb yım zaten ben
Soran1 yılBöyle olsun istemiyorum az önce ağladım mesela biliyorum niyetiniz kötü değil ama sanırım ilaca ihtiyacim var çok şükür Allah'a bir şey olmadı dua ettim
- 1 yıl
Umursama hastalığının tek ilacı umursamamak, sen birşeylerden böyle korkarsan ev yanacak hastalık kapacam asansor düşecek bu hastalık seni dahada pençesine alır. Zorlukların üstüne gidersin bütün psikolojik rahatsızlıkların en kolay iyileşme metodu beyni yaşadığın dujrumun realitesine ikna etmektir. İçinde evham yapıp büyüttüğün şeyler sana zarar verir. Son bir soru sorup bu muhabbeti bitireceğim tabi sorunun cevabından sonra.
İçimizde iki tane kurt (uluyan kurtlardan böcek sanma) var biri beyaz biri siyah hangisi büyüyüp galip gelecek?
Soran1 yılSiyah daha baskın duruyor ama
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSana gerçekçi olayım ama moralini bozma sakın. Ki moral bozmaya bile değmez. Sağlıklı hiç bir sorunu olmayan erkek uğraşmaz uğraşmak istemez evlenmez. Diyen kendini kandırır ya da başka hesapları vardır.! Velevki kazara evlendiniz 1 yıl zor gider o evlilik.
00 Yorumla
1 yılEvlenirsin kimler kimler evleniyor yani küçümseme kendini. Anksiyete vs geçer onlar , rahat olman gerekiyor bence ilaç kullanma bilinçaltının gücünü ve daha bir sürü kişisel gelişim oku. Ama en belirleyicisi dış görünüş maalesef. Kişisel bakimina dikkat etmen gerekiyor.
01 Yorumla
Soran1 yılİlaç alacak durumdayım ama
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Of canım ya, zor bir dönemden geçtiğin belli. Ama unutma ki bu hayatta hiç kimse "normal" değil, herkesin kendi içinde başa çıkmaya çalıştığı şeyler var. 29 yaş kesinlikle genç bir yaş, aşk her yaşta gelebilir ve seni olduğun gibi kabul edecek birini bulabilirsin 🌸✨.
Öncelikle kendini olduğu gibi kabul edip sevmeyi denemelisin. Bu duygusal zor zamanlarında sana en iyi geleni yapmanı öneririm. Mesela hobilerine odaklanabilir, kendini geliştirebilir ve terapiye devam edebilirsin. Herkesin bir geçmişi var ve karşına çıkan kişi de kendi hikayesiyle gelecek. Gerçekten doğru kişi senin sorunlarını bir yük değil, seni sen yapan özellikler olarak görecektir. Umudunu kaybetme, güzel şeyler her an kapını çalabilir! 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Valla o kadar şey yazdım yazdım sildim bizim ancak seni teselli etmekten başka yapcagimiz bir şey olmaz ki bazimiz bak her şey zamanla yoluna giricek diycek bazimiz bir şey olmaz bu saatten sonra diycek 😀 sıkma canını ne demiş şems i tebzi - olduğu kadar olmadığı kader - yapicak bir şey yok ayrıca saydığın hicbirsey sevgili bulamama veya evlenmene engel değil malum hepsinin iyi bir örneği var
23 Yorumla
Soran1 yılÖyle ama zor da beğeniyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Neden geç kalmış olasın ki? İnsanlar 60-70 yaşında evleniyor :). Hastalığın için geçmiş olsun. Bende 27 yaşıma gireceğim ama benimde hiç kız arkadaşım olmadı ne olmuş yani dünyanın sonu değil ya. Merak etme adam akıllı biri çıkar karşına senden vazgeçmeyecek. Söz vereyim sana adam akıllı biri biri çıkmazsa karşına bana yaz :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÜzüldüm düşüncelerine ama olumsuz bir girişimin olması hiç olmamasından daha kötü. Kaybın yok. Çoluk çocuk güzel ama inan zahmetli. İki çocuk babasıyım bugün akvaryuma gittik. 1300 biletler
emirgan sutis de tatlı yedik 1000 tl. Akşama doğru birde yemek yedik bin lira da o bir pazar günü yakıtla birlikte saysak 4 bin 5 bin para yiyorlar
üstelik dinlenemiyorum
00 Yorumla
1 yılbu sekilde düşünme herkesin saglık sorunları var , olabilir , psikolojik sorunlara girmiyorum bile senden kucuk cok fazla psikolojik sorunu olan genç var insanlar raporla gezmiyor diye normal sayılmıyor , seni gerçekten seven biriyle olduğunda bu tür şeyleri sorun etmez destek olur yanında olur, bu yüzden sorunlarını açıkca ifade etmekten çekinme zaten değerr veriyorsa sorun etmez, umarım senin icin hersey guzel olur gecmis olsun🌸🌸
00 Yorumla
1 yılyaşınız henüz genç
umarım sizi seven birisi çıkar karşınıza30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkesin kaderi kısmeti yaşantısı vs farklıdır. Birisini aşk , ilişki ya da evlilik denilen şey 25 inde bulur diyelim diğerini 30 unda - 35 inde. Karamsarlığa gerek yok. Yanlış birisi ile kötü bir evliliktense yalnız olmak iyidir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılEvliliğin yaşı olmaz önemli olan doğru insanı bulmak
20 Yorumla Bende de var anksiyete, günümüzde çoğu insanda var bunları dürüstçe anlattıktan sonra kabul eden öyle eder, her insanın bir problemi var, mükemmel insan yoktur
04 Yorumla
Soran1 yılBenim ki farklı durum ama toplu taşıma kullanamıyorum
Soran1 yılAma nasıl ulaşım sağlayacağım bir yere korkuyorum toplu taşımaya bindihimde ya da herhangi birinin aracına binmeuye kendim araç sürerken bir tek sıkıntı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılEvlenilir, Allah kısmetini önüne çıkardığında evlenilir. 40 yaşında evlenenler bile var bu hayatta bu kadar sosyal medyaya endişeler diyaloglarına gömülmeyin.
10 Yorumla Yaşında hiç bişey yok tam evlenilcek yaş bebek içinde canını sıkma bi yolu bulunur
21 Yorumla
Soran1 yılYa anksiyetem
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüvenli olduktan ve kendine baktıktan sonra gayet de ilişki yaşayabilirsin. Benim 40 ında evlenen tanıdığım var. Ablam 30 unda evlendi. Kaldı ki evlilik için en uygun yaşlardasın zaten.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılgecmis olsun olur bence evlenirsin gec kalmısta sayılmassın bu yumurta dondurma felan nedir nasıldır bilmem cocuk olur mu olmazmı bunu karsındakı birye sölersen illakı birileri kabul edecektir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yıl29 yaşı 59 gibi anlatmıssınız tebrik ederim bir kendinize gelin lütfen ya 29 yaş daha gençsiniz bu umutsuzluk neden?
10 Yorumla
1 yılSeni ya idam etmeliler ya da hadım kurtul hayattan. Bana bir şey d3me intihar edeceğim tamam o kadar.
00 Yorumla
1 yılHatun senin için geçmiş ölmüşsün de gömenin yok
06 Yorumla
Soran1 yılSağol yaa
- 1 yıl
Kendine inanç edin hatun inancın varsa da inancına Yatırım yap temel sorunun bu bence senin. Ayrıca o saçma sapan ilaçları da kullanma insanın ruhu ilaç iyileştirmez inanç iyileştirir
Soran1 yılÖyle diyorsunuz da ilaç kullnacak kıvama geldim
Soran1 yılToplu taşıma kullanamıyorum
Soran1 yılÖlüm korkusu var
- 1 yıl
Hatun burası dünya dert burada var sıkıntı burada var sorun burada var tuhaflık burada var burası dünya bu düşünceleri nasıl kapılıyorsunuz ben hiç anlamıyorum sizi bu noktaya nasıl geliyorsunuz Ben sizi hiç anlamıyorum cennette yaşamıyorsun tekrar edeyim dünyada yaşıyorsun dünyada bütün sıkıntılar burada var Bak yukarıda inancına Yatırım yap dedim kendine bir inanç edin dedim değilse işin içinden çıkamazsın o ilaçlar seni tedavi etmez ama sen bilirsin istiyorsan ilaçlara düş bana ne
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yıl20 Li yaşlarında erken erken diye evde kaldınız çoğunuz. Ama hak ediyorsunuz
01 Yorumla
Soran1 yılNeden hakediyoruz
1 yılSeni kuzenimle tanıştırayım iyi anlaşırsınız
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duyanda ömrünün sonuna geldin sanat. Yaşında ne var ki? 29 yaş hiç bir şey değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılYasadiklarin kolay degil, saklanacak birsey yok, karsina cikan biri olursa sans ver tani
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Bnde 31 olucam ama yapcak bişiy yok hepimiz bir gün evlenirz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl29 yaş daha çocuk.35 yaşındaki kadın kocasından sıkılmış da sitede sevgili yapmış. Evlilik de öyle matah bir şey değil çok heveslenme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnksiyete için mutlaka psikolojik destek al. Yaşın daha genç.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen seks yoksuugu çekiyorsun bence bi * önce evlen hiç bir sorunun kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden vazgeçsin?
Ameliyat olmak, hasta olmak ayıp mı?
00 Yorumla
1 yılBu iş yaşa pek bakmıyor. Kader kısmet böyle şeyler. Sağlık konularına gelince ise, her insanın başına gelebilecek şeyler bunlar, kafana takma.
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle ama ben genel olarak yalnız biriyim arkadaşım da yok pek adamakıllı nerede kafadan çatlak kız beni buluyor onlardan da ben uzak kaçıyorum dertlerini çekmek istemiyorum
35 düşünüyorum evlenme yaşını hatta hiç olmayabilir 29 ne ki
00 Yorumla
1 yılseni seven bebeğin olamayacaksa bile sevecekse sevsin..
00 Yorumla
1 yılniye evlenilmesin sanki 80 yaşındasında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
1 yılBu yaştan sonra olur doya doya olur
00 Yorumla Niye olmasın 29 gayet genç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Yüzüne gözüne bir bakalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılAblam 29 yaşında evlendi abartma
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenmiş benim kimse yok hayatimda
- 1 yıl
Aşkım olur
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Ooo ne yaptın sen ya... Devam devam evlenirsin sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. 70 yaşından sonra evlenen bile var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGuzelsen hic biri sorun degil
01 Yorumla
Soran1 yılDeğilim galiba
Gizli Üye(36-45)1 yılYumurta dondururken bekaret korunuyor mu?
021 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılBekaretini böyle mi kaybettin
Soran1 yılEvet
Soran1 yılRaporluyum
Cevap sahibi1 yılOlsun en azindan çocuk sahibi olabileceksin
Soran1 yılEvet ama kendime evlnilecek erkek bulabilirsem tüp bebekle şansım var
Cevap sahibi1 yılKimseye bunları anlatma , ilişkin evlilik boyutuna gelirse biraz anlatirsin. Bunlar çok anormal şeyler değil. Milletin ne sorunlari var da evleniyor. Yaşin da gayet genç. Sen sadece iş güç meslek durumunu düzelt çünkü bu lazim sana garantiye alman lazim hayatini
Soran1 yılGenç değilim seneye 30 um 😔
Soran1 yılBilmiyorum canım sıkkın
Soran1 yılYoo zaten ilerleyince anlatırım
Soran1 yılAma o da yok genel olarak da yalnızlık durumum var o yüzden moralim bozuk
Cevap sahibi1 yıl30 gayet genç bir yaş artık. Her türlü bulursun. Millet bipolar, şizofreni, okb hastaliğiyla evleniyor senin anskiyete mi sorun olacak. Dert etme dua et. Allahtan istd
Soran1 yılOkb de var ama ben de anskiyete ama bu hayatımı kisitlauan bir şey haline geldi
Soran1 yılBen şu an toplu taşıma başkanın kullandigi bir aracı kullanamıyorum mesela
Soran1 yılKorkuyorum aşırı derece de sebebnini bilmiyorum bir anda oldu ama sadece kendim araç sürerken sıkıntı yok daha kötüsü aşamıyorum da camlı asansor metro otobüs hiç birini kullnaamiyorum
Cevap sahibi1 yılBaya sikinti varmiş tedavi olmalisin
Soran1 yılPsikologa gidiyorum sunan da
Soran1 yılŞu an da ama
Soran1 yılPek işe yaramuyor bilmiyorum ilaç da almak istemiyorum inatla
Soran1 yılAma sonum ilaca doğru gidiyor
Cevap sahibi1 yılIlaç almazsan psikolojik sorunlarin daha kötüye gider
Gizli Üye(36-45)1 yılBunlar vazgeçilecek uzak duracak sebepler değil ki
00 YorumlaHerhalde
02 Yorumla
Soran1 yılSen 95 li misin
1 yılÇocuğun olmaz mı
015 Yorumla
Soran1 yılOlabilme ihtimali var tip bebekle yumurtalari dondurdum
Soran1 yılTüp bebekle
- 1 yıl
Çokta geç kalmış değilsin sevgilin olmamış cinsellikte yaşamamis birisn. Evliliğe adım atman sandığın kadar zor olmaz. Çocuğun olman ihtimali olsun da.
Soran1 yılZaten bu işlem mecburi oldu erken menopoz riskin olduğu için
Soran1 yılYumrutalik rezervim oldukça azdi
Soran1 yılAmeliyat oldum birkismi alındığı için bu duruma geldim
Soran1 yılAma şöyle bir durum var kızlık zarim bozuldu işlemde ve dikiş atıldı tekrar alttan oluyor fakat raporluyum doktor raporu var
Soran1 yılYa tüm bunları gecim saçma sapan psikolojik sorunlarım da var hangi erkek benle uğraşır ki diyorum
- 1 yıl
Bakireliğine zarar verildi mi bu işlem yapılırken
- 1 yıl
Kötü olmuş ya keşke bakireliğine zarar gelmeseydi
Soran1 yılNe yapabilirim
Soran1 yılZar bu kadar önemli mi
- 1 yıl
Yani evet
Ama yinede sosyal olmak insanlarla tanışmak daha önemli
Soran1 yılSosyal de değilim
- 1 yıl
Ekle ya da yaz bana