Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi de.. 5-10 yaş arası normaldir ki.. erkekler genelde kızdan büyük olurlar.. sen kafayı yemişsin.. gerçek anlamda.. Allah senin gibilerle karşılaştırmasın.. benim eşim benden 7 yaş küçük.. pek çok çiftin de arasında en az 5 yaş fark olur.. bir de ağzının payını verdin demek ki.. 30 yaşına gelmiş ufal da cebime gir.. denklikle ne alakası var.. erkekler her zaman kendinden küçük kız alır.. çünkü kadınlar çabuk çöker ve erkenden menopoza girer.. ve erkek geç olgunlaşır. hakikaten senin mantalitende br problem var.. merak etme gün gelir devran döner benzer bir şeyi yaşarsın. utanmasan adama sübyancı falan diyecekmişsin.. ninelerimizle dedelerimiz arasında 10 yaş fark vardır genelde.. bilakis en doğru yaş farkıyla kalkşmış buna.. zaten şöyle düşün.. 27 yaşındaki bir erkek gelip de seninle uğraşmaz.. gider 22 -23 yaşında kız alır.. madem bilmiyorsun görmemişsin.. öğren.. erkekler genelde kendinden minimum 5 yaş küçük kızlara bakar.. neyse.. hadi tamam reddettin de.. terbiyesizlik yapmışsın , adamı rencide etmekle.. kibarca düşünmüyorum demen yeterliydi. karşındaki bir insan senden hoşlandı diye ve bunu medeni şekilde gelip sana söyledi diye , o insanı rencide etmeye hakkın yoktur...
www.mserdark.com/.../ilberbey.jpeg2816 Yorumla- +1 yıl
ellerine saglik.
- +1 yıl
Örnek sevgilim 26 yaşında ben 21 😂 tebrik ederim çok güzel yazmışsınız umarım hanfendi bir şeyler öğrenmiştir
- +1 yıl
Elinize sağlık olsun 👏
- +1 yıl
Harikasın dayı 👌👏
- +1 yıl
@barraquda abim eline sağlık çok güzel yazmışsın 👏🏻👏🏻
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılEvde kalmak üzeresin şu girdiğin triplere bak üstelik 22-28 arası erkek sana niye baksın ya az mantıklı düşün. İlişkide erkekler zaten büyük oluyor genelde senin yaşındaki erkekler bile 20-21-22 yaşındakileri falan ararlar. Kendin 4-5 yaşı bile çok görüp 22 yaşında erkeği beklemen komedi zaten 22-23-24 yaşındaki erkekler sana hayatta bakmaz orası ayrı bir konu da mesela ben 23 yaşındayım 27 yaşındakini istemem hayatta ne kadar iyi birisi olursa olsun.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle bir durum var toplumumuz içerisinde, kadın 25 yaşından sonra evlilik için geç kalmış gibi görülüyor. O sebeple de hemen 30 yaş sonrası erkeğe uygun ve münasip olarak adlandırılıyor. Kadının bu konudaki his ve düşünceleri önemli. Yaşını başını almış tabirini kullandığımız kişi öncelikle buna alınabilir. Tabiki sizin görüşünüz bu ama daha yumuşak şekilde ifade etmeniz daha iyi olur. Benim bu konudaki düşüncem de sizinki gibi ama tabiki daha yumuşak halindeyken kullanıyorum. 27 yaşında olupta 35 yaşında erkek arayan kadınlar oldukça çoğunlukta olduğu için bu cesareti hayat güzel bir şekilde buluyorlar kendilerinde.
52 Yorumla
Soran+1 yılKendimle benzer düşüncede oln birini gördüğüme sevindim. Sen kendinden en fazla kaç yaş büyük birisiyle birlikte olursun peki canım max?
Soran+1 yılBu konudaki kriterini öğrenmek isterim?
İlk başlarda böyle sorulara ciddiyetle cevap verirdim. Ama simdi etkileşim için yazıldığını biliyorum değilse zaten sıkıntı daha büyük. O zaman bir psikoloğa gözükmelisin. Altta 21-28 yaş arası tercihim demişsin eğer sana söyleyen adam amca ise sende teyzesin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma 27 yaşındasın adam 35 arada 8 yaş var oldukça ideal hatta olması gereken şey bu kendini baya küçültmüşsün gözünde
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana katılıyorum canım bende senin yaşlarındayim ve bu adamlar 30 üstü ad. Karakterli pi. l. kler sadece bu ülkede var sanırsam bu kadar kendilerini avutmuslar ki neymiş kadınlar erken yaslaniyormus neymiş erkekler geç olgunlasiyormus hiç de alakası yok kaç tane erkek var baya olgun davranan karak. t rs z olmayan resmen bir de 30 yaş üstü amcalar sana nefret puskurtmusler bu onların savunduğu doğru değil nesil farkı var sen 7 8 yaş büyük bir kadınla evleniyor musun hayır peki neden bazı şeylerin arkasına siğiniyorsun kadınlar erken yaşlaniyormus da bu yüzden kendinden yaşça büyük erkeklere göreymis bunu ancak beynen gelişmemiş abaza erkekler söyler.Üzerlerine de alınabilirler geri kalmışlığın bir göstergesi bu fazla yaş farkının olması bir kere bazı ülkelere gittik gelişmiş ülkelere diyorlar ya o ülkeler ne şekilde gelişmiş oldu biz onu da biliyoruz daha tuvalet eğitimi banyo eğitimi almamış ülkelerdeki aptal halkı gelişmiş görüyor olabilirler bu onların da beyinlerinin küçüklüğünü gösterir. Bir kadın menopoza giriyor diye de veya erken yaşlanıyor diye de onlara göre yaşından kart şımarık egoist kendini beğenmiş ukala erkeklerle olmak zorunda değil tamam mı? Böyle erkekler de bir zahmet bizden uzak olsunlar kendilerini akıllı sanıyorlar ya o akıl seviyelerine uygun sandıkları kişiler de süper zeka ya onlarla birlikte olsunlar. Aman bizden uzak olsunlar da kime yakın oluyorlarsa olsunlar egoist narsist kişilik bozukluğu olan tipler.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu ülkenin de zeka seviyesinin ne kadar geride olduğu yorumlarda gözüküyor zaten. Gelismis olarak baz aldıkları yerler de gelişmiş değil kim koyuyor bu kıstasi fakir ülkeleri sömüren her gittiği yerde savaş çıkarıp talan eden Batı mi?
- +1 yıl
Hörende 45 le 25 yaşı yorumluyor sanacak dünyanın her yerinde 6-7 yaş fark normal ve görülebilecek şwyler kimisinde kadın büyük olur kimisi yaşıt kimisinde de 6-7-8 yaş farklar olabilir bunun neyini bu kadar abartıyorsunuz anlamak zor bu yorumu 10-15 yaş ve üzeri fark için yapsan sonuna kadar katılırdım ancak 28-35 için bu lafları etmen için pskolojinin ciddi anlamda bozuk olması gerekiyor...
- +1 yıl
Görüş sahibi Yaş aralığına bakılırsa sende 27 yaşlarındasın ve 30 yaş üstüne amca diyecek kadar absürt olabiliyorsun farkında mı değilsin bilmiyorum ama sadece bir kaç yıl sonra sende 30 yaşında bir teyze olacaksın bu sözlerinle kendi kazdığın kuyuya düşüyorsun farkında değilsin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTam bi canımsın. Bu devrin kadını kızı bakmazkenbyaşa başa bi sen bakınca mı manyak, sapık, densiz dengesiz oldu bu adam? Herkes birinden hoşlanıp beğenebilir ve duygularını ifade edip, bir merhaba diyebilir. Olumlu ya da olumsuz cavap verebilir, kimseyi kırmadan, hakaret etmeden insanca kınuşursun ki bu senin akıllı, ahlaklı, vicdanlı, anlayışlı, okgun ve tam da evlenilecek bir kadın olduğunu gösterirdi. Ama sen ne yaprın aşkı öldürdün, kadın zerafetini başa kaktın, her şeyi güzel iken iğrençleştirdin, kin ve nefret yarattın. Yaşın 18 ve üstü mü, ysni artık reşitmisin? Eeee? Bunu yasaklayan kanun mu var? Herhün burada 10 larca,100 lerce kuz ve kadının kendinden 10-30-30 yaş büyük adsmlara olan aşklarını, neden beni sevmiyor, ilgilenmiyor, aşık oldum neden boşanmıyor, meşaj yazmıyorlarını, acaba onun dikkatini nasıl çekerim, onu çok seviyorum onu nasıl mutlu ederimlerini konuşuyoruz. Yani zaten bu devir de kendi yaşına denk erkeğe bakan kadın yok iken sen neyin kafasını yaşadında sırf seni sevip, beğendi ve tanışmak istedi diye bir beyfendiye olmadık laflar, hakaretler ettin?Üstelik aynı yerde çalışıyor, hergün karşılaşıp, yüz yüze bakacakken. Yuh sana emi?
00 Yorumla
+1 yılBen de arada en fazla 5 yaş olmasını daha uygun görüyorum. Çünkü her geçen yıl, düşüncelerimin değiştiğini görüyorum. Fakat olgun seven kız da çok, sanırım bu yüzden kızmayacağını düşünmüş. Ciddi düşünüp düşünmemen de burada önemli bir faktör tabii. Bir de karşındakinin ruh yaşına da bakmanı öneririm. Bazıları 10 yaş büyüktür ama yaşıtın gibi enerjiktir ve senin tarzında biridir. Bu tür durumlar da sendeki yerine, uyumunuza bakmalısın ilk önce. Fakat zaten bir ilişkiniz başlamamış, sonradan öğrenme gibi bir durum yok. Eğer içine sinmiyor ve yapamayacağını düşünüyorsan, en başta hiç başlamaman da iyi olmuş. Ama bir gün biriyle başlamayı düşünürsen de, sendeki yerine ve ruh yaşına bakmayı da sakın unutma 💜
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok haklısın bu cüreti gösterebilmesi bile komik. Yaşlı başlı adamla senin ne işin olabilir? E tabi millet herşeyi hak gördü bunlara bunlar da sanıyor ki milletin gazıyla herkes bunları kabul edecek. Bırak gitsin. O yaşa kadar evlenememişse o adam sorunludur zaten.
418 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle!! 30 yaş üstü bir erkek 27 28 yaşında çiçeği burnunda citira yürüyorsa bunun adı sapıklıktir birde yorumlarda bunu normal görenler var...
Cevap sahibi+1 yılİşte anlasana onlarda onun gibileri. 20li yaşlarında bulamadıkları kadınları 30 lu yaşlarında bulacaklarmış 😂 yeni avuntuları bunların bu…. Bu kafayla daha çok reddedilirler….
- +1 yıl
Aynen haklısın. Ben 26 yaşında 35 ve 37 ile çıktım ve pişman oldum. Sadece paraları vardı ama onun dışında bence berbatlardı. Resmen parayla kendilerine genç kadın almaya çalışan Abaza pislikler. Herkes kendi yaşıtıyla olmalı bence de.
- +1 yıl
Geçen de 33 yaşında biriyle flört ettim. O bile fazla. Baya yanımda yaşlı duruyordu. 6 yaş var arada sonuçta boru değil.
- +1 yıl
@klşnnjknnujnn peki kendinden küçük biriyle beraber olur musun merakımdan soruyorum
- +1 yıl
Evet oldum ama isteyerek değil. Çocuk bana yalan söylemişti aynı yaştayız diye sonra öğrendim işte benden 3 yaş küçük olduğunu. Bana yine sarkanlar oldu benden küçük ama yüz vermedim. Başka hiç olmadı. Bilinçli olarak olmadı yani biri. Hep benle yaşıt veya büyüktü. Zaten benimle yaşıt 26 iken 30 yaşına kadar olan erkekler çok ergen sorumsuz geliyordu. Gerçi yaşlıların da bi farkı yok. Onlar sadece çevresinde herkes evlendi diye daha düzenli ilişki istiyor. Hani 20 lerindeki erkekler gibi bulamıyor tabii 35 i geçen erkek. Kendi ağızlarıyla diyorlardı bana. Benim bulabildiğim kadınlar min 33 işte sen 26 sın süpersin yalvarırım benle ol diye. Midem bulanıyordu. Yaşlılar sonuçta.
- +1 yıl
Hani her ne kadar bakımlı zengin veya enerjik durmaya çalışsa da bence asla olmuyor. Yani çok net insana yaşıtı lazım.
- +1 yıl
@klşnnjknnujnn yalvaririm benimle ol diyen kim ya kahka attim bildigin😂benim icin farketmez ama 2-3 buyuk kuvcuk olabilir oek cok buyuk ya da cok kucuk kisiye bakmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@klşnnjknnujnn çok haklısın katılıyorum. Elbette istisnalar olabilir yani iyi insanlar ama geneli derdi başka. O yüzden yaşıt daha iyi olgunlaşma anlamında da haklısın ama görüyoruz işte 30 üstünün de ne kadar olgun olduğunu nasıl bir zihniyete sahip olduğunu… adam var, adam var yani.
- +1 yıl
Benim de 3 yaş küçüktü sonra ben affettim denedik ama yürümedi çok toy ve canım çünkü. Bana hiçbir şey katamıyorfu. Ohooo benimle sevgili ol ya da seks yap diye ağlayan yalvaran erkekleri saysam burdan İstanbul’a yol olur. Çoğu böyle yani şaşıracak bi şey yok ben hatta böyle kendini küçük düşürmeden peki diyip hiç ısrar etmeyenlere daha çok şaşırıyorum a ne kadar olgun ve dizgin diye. Dişer erkeklerin ağlayıp kendi yerlere atmadıkları kalıyor ya da seks için duvarlara tırmanıyorlar.
- +1 yıl
Yok ya 30 üstü hepsi de mal parası sadece genç kadın arayan tipler yani cinsellik için.
- +1 yıl
@klşnnjknnujnn yerle yatan diyir harbi gulesim geliyor ya 😂 merak etme gecer bu guzellik onemli olan iyi karakterli kisiler olmasi
- +1 yıl
Öyle ama biri baya ağlamıştı kaç saat yatakta onla yatmadım diye. Diğeri de eve dönerken mal telefonunu düşürüp kırmış metroda.
- +1 yıl
Güzel karakterli hiç rastlamadım. En dindar seks meraklısı olmayanı ya da anladı anası türbanlı olanları bile aynı bok ya. Hepsi.
Soran+1 yılBu tiplere idam şart
Cevap sahibi+1 yılPedofili dolmuş canım burası. Bunlar kesin lise çıkışlarında da kız bakıyordur. Engelle de kurtul ileride görme yorumları 😂
- +1 yıl
Öyle idam olsa dünyada adam kalmaz.
27 yaşındasın, sanki 17 misin de bu kadar 30lu yaşları abartıyorsun. Zaten sen de yaklaşmışsın 30a. Ayrıca aranızda öyle çok bir yaş farkı da yok. Ben düşünceni saçma buldum. Hatta trol olduğunu düşünüyorum.
111 Yorumla- +1 yıl
İşte bu ya konuşşşş
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 🤔😂😂
ilk önce şunu soyleyeyim 27 yaş çıtır değil
35 de kart değil daha da önemlisi aranizdaki yaş normalin bir tık üstü.
gereksiz ego yapmışsın bence. yas farkları denk geldiği döneme göre farklı anlamdirilabilir. eger aynı yaş farkı o kişi 24-25 lerde sen 17-18 lerde olsaydın dediğin doğru ama ayni yaş farki ikinizin yetişkin olduğu donemlerde olması sorun değil.10 Yorumla
+1 yılSen kendini 17 yaşında mı sanıyorsun? 30’a merdiven dayamışsın. Sanki teklif eden adam 50 yaşında.27 yaşında birine göre 35 yaşında bir adamın seninle ilgilenmesi gayet doğal ve normal. Abartma.
60 Yorumla
+1 yılEski sevgilim 22 yaşında öğrenciydi sorun yaşamadık tek problem mesafeydi pandemi nedeniyle soğukluk girdi o entübe oldu bir süre daha sonra ben hasta oldum kavga ettik bu nedenlerle bitti benimde hatalarım vardı ama 30 yaşındaki önceki sevgilimden yüz kat olgun biriydi.
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir bence bu
Eğer sapık değilse niyeti evlilik olabilir. Çünkü bu devirde sağlam kız kalmadı kardeşim. Demek ki seni diğer kızlardan ayrı görüyor22 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkı nasıl peki sence 27-35 abes kaçıyor mu?
- +1 yıl
Bence tam ideal. 8 yaş var zaten. Mesela benim babamla annemin arası 6 yaş ve gayet de mutlu bi evlilikleri var. Bence erkek biraz büyük olmalı. Atıyorum bi başkası ile görüşürsün, 27 - 28 - 29 olur, ama seni tam yönlendiremez, bi olay olduğunda çocukça veya mantıksızca davranır. Ve aynı şey senden küçük biri için de geçerli. Ben yaşı büyük erkeklerin daha olgun ve hayata tecrübeli baktıklarını düşünüyorum. Hem daha çook kıymetini bilir. Bundan emin olabilirsin. 😇
+1 yılbu seni rahatsız etmeye başladıysa sapıklık olur ancak bunun yaşla alakası yok. Adam gözleriyle, sergilediği hareketlerle ve sözleriyle seni rahatsız ediyorsa buna bir dur deme vaktin gelmiş geçmiştir bile. Yaş konusuna gelince, dayıların gencecik kızlara bakması iğrençlikten öte bir durumdur. Cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için genç kızlara bakan dayılar sapığın önde gidenidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılişte 35 yaşınnda kart bir adamın 27-28 yaşındaki gencecik bir kıza bakması işte iğrenç
Soran+1 yıl35 in 28 yaşındaki kıza bakmasıda bu iğrençliğe dahil mi sence?
+1 yılÖyle bi yazmışsın ki sanki 16 yaşındasın😂😂27 küçük bir yaş değil 35e de ideal bir yaş üstelik fazla hassas davranmışsın büyütecek bir şey sen abartmışsın muhtemelen adam da bu davranışın yüzünden buz gibi soğumuştur senden artık güvendesin😂😂😂
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana aslinda aranizda o kadar cok fark yok ne var bunda falan diyeceklerdir fakat bende 26 yasimdayim ve boyle bir durum acikcasi benide rahatsiz ederdi
41 Yorumla
Soran+1 yılSenin sınırın ne peki canım en fazla kaç yaş büyük olabilir senden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar da basit düşünmeyin ya.. Her şey sadece yaş mı? 35 oldu diye sapık mı. O mu şu mu bu mu? Sırf yaşından dolayı bir kalıba sokmak doğru değil. Bir erkek zaten 30 32 ye kadar olgunlaşamıyor kolay kolay. Hayatını tam ciddiye aldığı zamanlar. Kişiliğine bak seni mutlu edecek mi. Sana davranışına bak istediğin gibi mi. O kadar da aşırı olmayan şu yaş farkını bu kadar ön plana çıkarıp belki de hayatının aşkını elinin tersiyle itiyorsundur kim bilir.
20 YorumlaKonu erkek se sorgulamaya gerek yok bunu söyleme cesaretini ararken aklından neler geçti kimbilir çok iyi etmişsin ağzının payını vermekle
24 Yorumla
Soran+1 yılSağol kuzum. 35 lik kart zampara 27-28 yaşında gencecik bir çıtıra bakıyorsa ben onun ahlakından şüphe ederim zaten
Soran+1 yılKendinden 6-7 yaş küçük kadına bakan erkek sapıktır benim gözümde
- +1 yıl
"35lik kart zampara" 😂 27 de gencecikmis, duyduk duymadik demeyin. 55e 17 degil ha! 35e 27.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlarda sana haddini bildirmişler. Benim anne babam arası 10 yaş , başka bir akrabamızın 15 yaş farkı vardı.
Bana da 26 yaşındaki kız geldi evlenmek istiyor tersleyeyim mi öküz gibi? Valla senin gibi kızlar evde kalmaya mahkum. Çok matah bir iş yapmış gibi de utanmadan yazmışsın.. ya da maksadın farklı.33 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara göz gezdir. birçok hemcinsim benimle atnı fikirde ve destek mesajlarını iletmişler nedense buna tepki gösteren 30 yaş üstü amcalar ne tesadüfse artık!!
Cevap sahibi+1 yılUlan canım , 26 yaşında kız peşimde koşuyor 1 senedir. Sanki 18 yaşında kıza 70 yaşında Halis Toprak çıkma teklif etmiş. Maksadın bu saçma platformda dikkat çekmek , fenomen olmak mı?
Cevap sahibi+1 yılUlan canım diye çevirmiş yazdığım şeyi... Hakaret vardı orada ge... lı diye
Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Sende 27 olmuşsun tamam 20 olsan 22 olsan neysede abla 27 de az yaş değil yani
315 Yorumla
Soran+1 yılAdam 35 yaşında kuzum detayı okumadın sanırım?
- +1 yıl
27 35 çok fark var
- +1 yıl
Ben 18 de 27 ile takılmadım evlilik için 35 yaşlı ne zaman baba olacak bu adam bariz kart işte fark 3 4 yaş olmalı
- +1 yıl
Bu kıza gelince de 27 35 normal değil hadi 30 32 neyse adam kart ne zaman baba olacak 40 da mi
- +1 yıl
Bence çok fazla bende asla istemem 8 yaş büyük erkek 3 yaş küçük olur 8 yaş büyük yine olmaz
- +1 yıl
Yook 22
- +1 yıl
şu an konuştuğum 24 yaşıtım oldu birde 3 yaş küçük oldu 😅
+1 yılŞimdi sende 18 lik kız değilsin ayrıca ben 34 yaşındayım uzun zamandır spor yapıyorum bakımlı olduğum söylenir yani her anlamda 20 lik delikanlıya taş çıkarırım ayrıca senin yaşında ve senden çok genç partnerlerim var kimsede bana kart erkek demiyo prenses 10 yaşa kadar bence sıkıntı yok erkek büyük ya da kadın farketmez
10 Yorumla
+1 yılTersini düşünelim 35 yaşında bir kadın nasıl olur da 27 yaşındaki bir erkeğe sarkıntılık yapar bu da aynı şekilde işte 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kötü
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de anlamıyorum bu durumu :D İnsan empati yaparsa zaten o kızın ona bir sey hissetmeyecegini bilir ama anlamıyolar kıt beyinler bana da 8 yas buyuk biri dadanmıstı yok diyorum hala yazıyo deli mi ne. ama o tarz tipler sozden anlamıyolar degisik calısıyor beyinleri biraz geriden geliyolar :D
14 Yorumla- +1 yıl
Yaş aralığına bakılırsa sende 27-28 yaşlarındasın sanırım? kendiniz 30 yaşına gelmişken 30 üstüne yaşlı demek nasıl bir kafa yapısı? size bu yaşta kaç 20 yaşında erkeğin mi bakmasını bekliyorsunuz? Evde kaldiginız icin psikolojiniz bozulmus anlaşılan gerçeklik algınızı kaybetmişsiniz
Cevap sahibi+1 yıl@Turancı-Bir_Türk
30 üstü demedim kendinde 8-9 yas buyuk olanlar için konuşuyorum bunu anlayamaman benim problemim değil- +1 yıl
7 8 yaş dünyanın her yerinde görülebilecek ve anormal sayılmayacak bir farktır kimisi için bu sınır 3 tür kimisi için 5 tir ama kalkıp 7 8 yaş farka hele ki söz konusu 30 yaşına yaklaşmış bir kadınsa bunu anormal bulmak abestir..
- +1 yıl
Aynı şey 25 erkek 18 kız için uygunsuz kaçar sonuçta bir taraf yetişkin diğeri henüz ergen kafa hayat tarzı hiç bir şey uyuşmaz ancak 27 -28 bir kadınla 34 35 yaşında bir erkek bahsettiğin kadar bir abeslik oluşturmaz iki tarafta yetişkin ve olgun yastadır çünkü 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru troll olmalı, şaka gibi arada 8 yaş fark var sadece. Sende küçük değilsin olgun genç kadınsın, oda genç bir adam tam sana uygun bak 45, 50 olsa yaşı neyse ki artık devir değişti 40 yaşında adamlar bile 25 üstüne bakmıyor öpte başına koy ne aptalsınnn.
24 Yorumla- +1 yıl
Kesin çok çirkin bi kızsın
Soran+1 yıl@Aptalerkeklersjd Kime dedin tatlım?
- +1 yıl
Gizli üyeye dedim kanka sana sonuna kadar katılıyorum 8 yaş büyük fark
- +1 yıl
@Aptalerkeklersjd Dayın ve kuzenınle ilişkiyi kes dedin okey peki peder 60 valide 54 yaşında onları ne yapacağım? : D
Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. sapıklığından canım iyi yapmışsın. emin ol evli falandır da
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen tatlım normal görenleri anlamıyorum 6 7 yaş küçüğüne bakmak nedir? Bu resmen sapıklık!!
- +1 yıl
aşko normal yaş farkı max 4-5 civarıdır. ciddi olan erkek yaşı yaşına yakışanla ciddi düşünür bu tiplemeler gönül eğlendirme peşinde oluyo. bizim okulda da var kız 25 yaşında sevgilisi +35 yaşında boşanmış çocuklu adam çocuğu yakında boyuma ulaşacak. sadece acıyorum kızın kendini düşürdüğü duruma
+1 yılKim ne derse desit yaşıt olması önemli 1-2 yaş çok önemli değil sadece
24 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ! 4 5 yaş küçüğüne bile bakan erkek sapiktir net
- +1 yıl
Niyeti ne olursa olsun davul bile dengi dengine diye boşuna dememişler 😊
Soran+1 yılAynen. Bana kalırsa 2 yaşta gereksiz illa bir fark olacaksa ay farkı yeterli 👍
- +1 yıl
Ya yaş denk olmalı tabi ama abartmadan diyelim ben 97 liyim sevgilim 98 li veya ben 98 liyim o 97 li buna takılmamak lazım beyin yaşı zekası daha önemli bence😊
+1 yıl8n yaş farka pefofili diyenler var yorumlarda ben bu kadar cahil insanlatın olduğunu hayal etmek bile istemiyorum umarım trollerdir...
50 Yorumla
+1 yılBen 27 yaşındayım ve 35 yaş çok fazla niyeti başka apaçık belli
22 Yorumla
Soran+1 yılEn fazla kaç yaş büyük birisi olur peki senin için yani kaç yaşında birisi?
- +1 yıl
şu an düşüncem 30 a olursa olur 30 dan büyük istemiyorum kuşak farklı olur düşünceler uymaz. Daha önce ilk defa görüştüğüm oldu anne biliyordu 34 yaşında polisti ağır basli efendi birisi istiyordum tanıyayim dedim herkesi kabul etmiyordum 15 sürmedi benimle konuşurken başka kadınla yattı aldattı güzel kardeşim ilkte bu darbeyi yedim erkeklere güvenemiyorum🤦 yaşı büyük asla düşünmüyorum
çok fazla abartıyorsun bütün bu sözler 8 yaş içinmi? adam 50 dir sen 35 bunu anlarım buna genç sevdası derim ama senin olayında abartılacak bir şey yok gereksiz yere fazla tepki vermişsin 8 sene sonra sende 35 olacaksın unutma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Neyin kafasını yaşıyorsun bilmem, ama 35 yaşında erkekle 27 yaşında kadın gayet makul bir kombinasyon. Ağzının payını vermek yerine, adabıyla ve kibarca reddetmediğin için 27 yaşın ağırlığını ve olgunluğunu taşımıyorsun diye küçük sayılmazsın.
10 Yorumla
+1 yılYaklaşmasını bilmemiş. Aranızda duygusal bir bağ ve bir paylaşım ortamı olmamış. Doğrudan açılarak haya etmiş.
Onun dışında ben bir yanlış görmedim. 27-30 yaş kadın ve 30 yaş üstü erkek gayet ideal bir ilişki.10 Yorumla
+1 yılbana pedofiliden başka bir bakış açısı çağdıştırmıyo açıkçası. düpe düz sapıklık.
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle! 35 lik adam 27 28 yaşına kadına bakıyorsa bunun adı pedofilidir istismardir...
- +1 yıl
yok istismar olmuyo yani ortada bir zorlama yoksa istismara girmez ama evet 8 yaş var aranızda bu düpedüz pedofili
Soran+1 yıl@zzzaaafffeeerrr Bak tek böyle düşünen ben değilim oku şu arkadaşın yazdığını 🤨👍
- +1 yıl
göremedim ne yazmış
- +1 yıl
Ohaa cahil resmen. Pedofili cocuklara ilgi duyanlara denir kadın 27 yaşında abii utanç verici
+1 yıl27 ve 35 bahsettigin kadar cok yas farkina sahip degil ki ama sen kendi yaşına yakın birini arıyorsan orasini bilemem
41 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim bu kişinin özürlü bakışında değilsin. Ağzının payını vermiş bi de
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam ne kadar Kezban olduğunu anlamıştır. Beğendiğini dile getirebilir ve yaş aralığında absürd Bi fark yok. Adam tutupta 18 lik kıza yazmamış sen de 27 sin. Düzgünce istemediğini söyleyebilirdin. Yüzüne bakamayacak hale getirmek ne yaa? Taciz etmedi seni bu adam. Hanımefendilik önemli ya merak etme adam çirkef olduğunu anlamış yanına yanaşmaz daha
20 YorumlaSadece hoşlandığını söyledi başka bi şey söylemediyse çok ayıp etmişsin kibarca geri çevirebilirdin sonuçta 20 yaş falan da yok yani ayrıca cesaretini toplayıp sana söylemiş psikolojik yönden baya yıkılmıştır keşke az empati yapsaydınız her selam veren sapık değil sonuçta. Tabi bunlar imali ya da sapkın şekilde söylemediyse ve normalde karaktersiz birisi değilse geçerli.
20 Yorumla
+1 yılgörende 22 yaşındasın zannedecek şu hareketlere laflara bak ya ahahahha 😂😂😂
71 Yorumla
Soran+1 yıl35 ve 27 yaşlarımiz?
Genç güzelliği... ve zaten 35-45 arası erkeklerin hormonel olarak bu tür davranışlar da bulunduğunu biliyoruz bilimsel bir gercek ve tabiki günümüze bakıcak olursak bu durum ile karşılaşmayan yok maalesef
24 Yorumla
Soran+1 yılAma tatlım düşünsene 27 yaşında daha çiçeği burnunda bir citirsin ve 35 yaşında kart bir adam geliyor sana yürüyor... Sinir bozucu...
- +1 yıl
Evet ben de öyle yine stajda 50 yaşındaki herifler sarkıyordu. Çok iğrenç gerçekten ama öyleler işte.
+1 yılArada 8 yaş fark var sadece. Sende yaslaniyorsun çok da şey etme 😂
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. 27 yaşına 'çok genç kız' demen bayağı güldürdü. Kendini 18 yaşında görüyorsun sanırım? Abartmışsın, gayet ideal.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yıl30 yaş üstü kendinden en az 6-7 yaş küçük kızlardan hoşlanır. Muhtemelen genç falan hissetmek için 😊
30 Yorumla Sen mi gençsin? Senin de ondan kalır bir yaşın yok yani otuza az kalmış ayrıca güzellikle reddetmek varken neden böyle bir şey yapma gereği duydun ki adam sana kibarca açılmış sen de kibarca istemediğini dile getirebilirdin insanların birbirinden hoşlanması sapıklık değil bu hisleri kötüye kullanmak sapıklıktır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma.
25 yaşlarında kadın arkadaşlarım oldu.
Olabilir yani.
Fazla büyütülmüş bir konu.
Size göre, normal gelmeyebilir. Kimilerine göre oldukça normaldir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi kesin derler 7 yaş önemli fark değil. o zaman ksndileirndne 7 yaş büyük bir kadından hoşlansınlar, onu da hiç görmeyiz.
63 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim, kadın ve erkek arasında fizyolojik farklılıklar var. Biz üniversitenin bastığı kitapta okuduk, kadının normal doğum yaş sınırı en yükseği 35. Bu yaş üstü gebelikler hem anne için hem bebek için hastalık ve risk potansiyeli taşıyor.
Erkek için bu durum çok çok sınırlı.(kötü bir hayat sürme, sigara, alkol vs)
Bir kadının daha 1 günlük bebekken annesinden doğduğu gün yumarta sayısı bellildir. Her ay bir kısmı harcanır. Hemile kalsa da kalmasa da harcanır. Yaş ilerledikçe yumurta sayısı da kalitesi de azalır.
Oysa erkekler spermi belli aralıklarla üretir ve atar. Çok farklı durumlar yani.
Cevap sahibi+1 yılya boş yapma burdan yola çıkarak erkekler 10 yaş büyük olsun.. yok!!!
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 i kart olarak görüyorsan zaten seni hayat felsefen sorgulanmalı az sonra 35 olunca kart kadın mı olacaksın bu nasıl bir bakış acısıdır. Ayrıca 8 yaş abartılacak bir durum değil ve sen de çıtır falan değilsin bunun da farkına var 30 a merdiven dayamissin ve 30 yaşlara kart diyorsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. İnsan yasaminda kimlik yaşının bir değeri yok önemli olan kafa ve gönül yaşı... Aralarında 20_25 yasyolan ne mutlu yasayanlar gördüm..
20 Yorumla
+1 yılKendini genç hissetmeni takdir ediyorum ☺️ Aranızda 8 yaş var ve sen 20 o 35 değil. İyi düşün bu durumu ☺️
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl17 yaşındayken 35 lik adam tarafından takip edilmem kadar olmasa da
23 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani açar mısın?
Cevap sahibi+1 yıl17 yaşındayken bi adam sürekli takip eder konuşmak isterdi adam da 35 yaşındaydı
Soran+1 yılBu tiplere idam şart
Böyle tepki vermende ne bileyim rencide etmişsin istemiyorsan ters yapmadan geri çevirmen iyi olurdu. İnsanları böyle rencide ederek başınız arşa ermeyecek garipsiniz.
22 Yorumla
Soran+1 yılSadece biraz açık sözlüym 27 ve 35 peki sence abes mi?
- +1 yıl
Fark ettim bende dobrayımdır ancak yine dikkat ederim kırmamaya, şöyle söyleyeyim fikir düşünce yapısı diye bir şey var yaş farkı çok çok olmadıkça uyuşuyorsa iki taraf abes gelmez yinede sana bu abes geliyor uymuyorsa iyi dille bana uymuyor diyip geri çevirsen olgunluğunu belli ederdin ki zaten öyle düşünüyorum olgun birisindir.
- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılYazık etmişsin adama kendini 17 yaşında falan sandın herhalde bi afralar tafralar keşke adamın dili tutulaydi da senin gibi bi zihniyete kalbini acmasaydi yazık...
30 Yorumla
+1 yılAranızdaki yaş farkı gayet normal, bu kadar gömmeye gerek yok. Bir insanı reddedebilirsin ancak gururunu ve kalbini kırmadan…
10 Yorumla
+1 yılSizde küçük sayılmazsınız tabi düşüncenize saygı duyarım ağzının payını vermek yerine kibarca red edebilirdiniz
10 Yorumla
+1 yıl27 yaşında olan kadın 35 yaşında olan erkek için yaşlı diyor uzmanlar
11 Yorumla
Soran+1 yılKaynak ver ! ?
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılarada ciddi yaş farkı yok. beğenmemişsindir o ayrı mesele...
20 Yorumla
+1 yılDenkleri baksa zaten o yaşta aranmazlar ya da sap kalmazlar.
20 Yorumla
+1 yılDimi yani bakarmısın yaşına senin gibi ergen bi kızcağıza kızım git Allah sonsuz hayatta kadınların yaşını 18 erkeklerin yaşını 33 yapacak yani bu kadarmı katısın adamı sapıklıkla suçlamışsın ayıp gerçekten ayıp senin dedenle babaannen akranmıydılar
00 YorumlaBence öyle hor görme düşünme eğer seninde hoşlantın olduysa bir görüş tanış iyice nasıl biri. Genç kadın erkekler için her zaman daha iyidir. Erkeği de diri hissettirir.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama o 35 ben 27?
+1 yılYaşa çok takılmamak lazım. Ama bu gibi durumlarda karşıdaki genç hanımdan bir ışık görmeden adım atmayı doğru bulmuyorum. Genç hanım o erkeğe umut vermeden 30 yaş üstü erkek umutlanmamali
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın. Biraz empati yaparak düşünsene birde. 27 28 yaşında gencecik çıtırsin ve 30 yaş üstü kart adam sana yürüyor... bu kabul edilemez
- +1 yıl
27-28 çıtır değil orada bir anlaşalım. Benim için 25 altı gencecik çıtır. 25-30 arası post ergen. 30 üstü yetişkin 😅
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
- +1 yıl
32 yaşındayim ben artık yaşlandım perte çıktım 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27 yas kiz mi evde kalmışsın ya da evde kalmaya çok yakınsın senin yaşında bekar bulman zor... evlenip ayrılmış bulursun belki o da zor... ayrıca kendini genç sanma genc dediğin 19-23 sen olgun bi kadinsin artik
30 YorumlaAy bir de bayıl istersen Feriha.. 8 yaş fark çok mu? Pedofili demişsin bir de ne tür bir cahilsin ya adama acıdım
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 30 sene sonra sen 57 o ise 65 olacak... o kadar yaş farkı yok aranızda.. sen abartıyorsun... kendini ergen mi sanıyorsun.. senin yaşında bazı kadınların 4 çocuğu var...
10 Yorumla
+1 yılSabah sabah trolmüsün sen yaaa 😂 10 yaşa kadar olan fark normal. Dünyanın her yerinde neredeyse böyle. Sen de 27 olmuşsun zaten daha ne annene babana yazık turşunu mu kuracaklar
10 YorumlaBi kere 35 yaşındaki biri için sen genç biri değilsin tatlım. Önce onu bi kabullenmen lazım. Kabalık etmişsin adama ayrıca. Üzüldüm adam için cidden senin kapasitende birine his beslediği için.
10 YorumlaSaçmalama arada 7 yaş var.
Adam gariban olmasa 20 yaşındakiler bile peşinde koşar. İste siz kadınlar böyle çifte standart insanlarsınız. İşinize nasıl gelirse.10 Yorumla- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar