Yani daha olgun düşünüyorlar, belli bir şeyleri fikirleri düşünceleri oturmuş daha iyi anlaşıyorum onlarla. Arkadaş oluyorum 30 yaş erkeklerle. Anormal mi?
Cevabın nedir?
+1 yıl30 luk erkek genelleme yapmayacağım ama muhtemelen dul ya da evli olur bir çoğu maddi ve manevi olarak senin daha başını dahi görmediğin o yolu dönmüştür hayatınıda belli sisteme oturtmuştur macera peşinde koşar maddi anlamda sıkıntısı olmadığından yedir içirir gezdirir ama yavaş yavaş sabrede sabrede tadını çıkara çıkara seni sonunda ham yapar :) bir başka olasılık evli ise bekarım ayağına evlilik vaadiyle kandırabilir olgundur olgun olmasına fırlamalık yapmaz diyede bir kaide var mı sen yaşıtlarınla takıl kendine yaparsın ne yaparsan söyleyim.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka yahu bekar olan bir sürü erkek var 30 yaşında herkes evli mi? Ayrıca evliyi bekarı ayırt edebilecek zekaya sahibim
- +1 yıl
sen öyle zannet zaten 30 yaşında ki her erkek evli demedim genelleme yapmıyorum dedim doğru oku ne kadar agrasifsin çocuk olduğun burdan belli
- +1 yıl
kendin daha çocuksun bu kafayla devam et sen oldumu benim bile bu yaşta hatalar düşmüşlüğüm varayrıca zeka seviyem seninkinden çok çok yüksek eminol
Soran+1 yılBen sana zeka seviyen düşük demedim. Demekki zekanı düşük görüp açıklama yapmışsın
- +1 yıl
evet haklısın küçük olduğun için her ne kadar seni tanımasamda abla gibi tavsiyelerde bulundum sen alırsın ya da almassın o senin sorunun 30 yaşını geçkin insanlar eleştiriye karşıda olgunluk gösterir tavsiyeleride senin gibi kulak arkası yapmaz saygı duyar senin kimsenin fikirlerine saygın yok kendini bu anlamda yetiştirdiğin zaman bulursun 30 yaşında bissürü erkek
En İyi Cevaplar
+1 yılBende 30 lu yaşlı erkeklerden hoşlanıyordum daha olgun olduklarını düşününüyordum ama yanlış düşünüyrmşum olgunluk yaş işe alakalı bir durum değilmiş
20 Yorumla
her ne kadar kadını çözmek mümkün olmasa da, belirli bir yaş ve tecrübeye gelmiş erkekler yaşanmışlıklarıyla sizlerin beklentilerini genç bir erkeğe göre daha iyi bilmekte :)
sanırım nedeni bu ;)27 Yorumla
Soran+1 yılİşte eig
Soran+1 yılÇekende bu zaten
Soran+1 yılÖnemli değil :) rica ederim
Soran+1 yılSağol☺️
Bu normal.. Ama karşındakinin olgunluğunu taşıyamadığını düşündüğün an terket. Yoksa seviyormuş gibi yapan şeref yoksunları tarafından KULLANILMA ihtimalin çok yüksek.. Kalp yarası kolay iyileşmez..
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
62Cevap
siz daha yolun başında hiç bir şey bilmezsen 30 yaşlarında olgun gördüğünüz insan o yoldan dönüyor ve tüm yolu ezbere bildiği için siz leb demeden leblebiyi anladığı için ondan hoşlanıyor kolayca etkileniyorsunuz doğruları yanlışlarınız la öğrenebilirsiniz kimseye muhtaç değilsiniz
10 Yorumla
+1 yılkızların olgunlaşması erkekten daha hızlı olur. belli bir süre sonra aynı yaş grubu erkeklerin konuştukları ilgisini çekmez ve kendisinden daha büyük olgunlaşmış erkeklerden etkilenmeye başlar. çünkü aynı frekansı yakalayacaklarını düşünür.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaşıtım erkekler çocuksu geliyor
+1 yılHayır anormal değil senin bir insan olduğunu yaşayabileceğin bir hayatın duygularının dusuncelerin hayallerinin değerlerinin sevip sevilebileceğini en önemlisi insan olduğunun bilincinde olmanın yaşı yok erkek adına yanı karşına çıkan erkeğe ve senin şansına kalmiserkegin yaşı 30...19 ...58 olur
10 Yorumla
+1 yıl20 yaş civarı erkeklerin büyük kısmı ile iletişim kurmak bile zor. ben o yaştayken siyaset, sanat, tarih, bilim, spor her konuda saatlerce muhabbet eder, okur, kendimizi geliştirirdik. Şimdiki o yaş grubu genellemiyeyim ama oldukça yetersiz kalıyor. ben yaş civarı için böyle hissetmeniz çok doğal.
20 Yorumla
+1 yılAnormal değil, özellikle senin yaş grubundaki birisi için. Zamanla yerine oturur bu düşüncen. Sen de büyüdükçe zaten, normale döner.
23 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşında evlenmeyi düşünüyorum 30 yaşında biriyle olursa anormal olmaz herhalde :)
- +1 yıl
Tabii ki olmaz, hatta en idealidir 5-6 yaş evliliklerde. Kadınlar erkeklerden erken olgunlaşıyor. Misal bana sorsan şu an , 35 yaşında değil de, 25-30 yaş arası birini tercih ederdim. :)
Soran+1 yılTam dengi oluyor evet haklısın
eig seçtiğin arkadaşın düşüncelerine katılıyorum ama yine de dikkatli de ol zira yaşadığı farklı tecrübeler tehlikeli durumlarada yol açabilir. doğru insan az.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılaslında zeka yaşla doğru orantılı değil
benim yaştaşlarımda beni sıkıyor
hepsinin içi ölü12 Yorumla
Soran+1 yılSende genç seviyorsundur 20-25 gibi
- +1 yıl
evet
+1 yılİlk kez yasimdan memnun oldum 36 yas
Keske senin gibi tatli genc sevgilim olsa ama kucuk kizlarun cesareti yokki10 Yorumla
+1 yılBen de yaşıtlarımla anlaşamıyorum bana çocuk gibi geliyorlar en az 5 yaş büyük olmalı evleneceğim insan benden..
10 Yorumla
+1 yılolgun erkeklerden hoşlanıyosun ama çaresi var kendi yasında bırıyle sevgili ol ona baya yanaş kurtulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk gibi oluyorsunz kusura bakma
- +1 yıl
:) kendınden yaslı bırını bulursan o da kucuk biriyle braber oluyo olur subyancılık yapan bır erkegımı seveceksın
Soran+1 yılHadi be oradan. 24 yaşında evlencem 30 yaşında biriyle evlenmem çok mu anormal?
Soran+1 yılNesi sübyancılık bunun?
+1 yılBazı insanlar yaşından hızlı ilerler kafa olarak. Normaldir.
20 Yorumla
+1 yılyokkk. çok normal..30 yaşındakilerde çıtır peşinde zaten.. herşey normal bakk
10 YorumlaZeka meselesi 12 yasında dahi veledin üni okuması gibi
10 Yorumla
+1 yılo yaşta insanların evli olması gerekir genelde saçma diyorum
13 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında bekar bir sürü insan var
- +1 yıl
normalde evli olması gerekir ama
Soran+1 yılHiçte bile
Olabilir, olgun insanlar sana daha mantıklı geldiği içindir..
10 Yorumla
+1 yılSen nasıl beğeniyorsan öyle. Anormal olduğunu sanmam.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kahramanin baban ve onun gbi birini istiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgili anlamında değil arkadaşlarım hepsi
- +1 yıl
Oha bozuldum, ne yazacağımi bilemedim. Sorry, soruyu tam okumamıştim
Soran+1 yılÖnemli değil ☺️
yok değil sonuçta olgun insanlarla daha iyi sohbet edilebilir
10 Yorumla
+1 yılOlgun insanlardan etkilenmenin nesi anormal ki? Bende öyleyim boşşver erkekler daha geç olgunlaşır
12 Yorumla- +1 yıl
Yok geneli öyle bayanlarin biz bayanlara göre biraz daha geç olgunlaşıyoruz
10 YorumlaAyrılık konulu bir soru olmamış ama yine de mantıklı yazmışsın..
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmamıştım kendisi almış
Soran+1 yıl19um ve konuyu diğer olarak seçtim site ayrılığa almış bunu hiç yaşamadıysan bilemezsin
Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Olgun seversin 8)
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılİstanbul:))
Ibende 30 ys kadınlar❤️
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılGayet normal
Fakat bazilari hala cocuk gibi10 YorumlaDeğildir, , senin yas kac bu arada
04 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım
Soran+1 yılTeşekkürler
Yoo anormal değil olgun seviyon sadece
10 Yorumla
+1 yılSenin yaş kaç peki?
14 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaş
- +1 yıl
Şimdi o durum neyden kaynaklanıyor sana açıklayayım 30 yaşında bir erkek tabikide 19 yasında bırısıne göre olgundur olgun kişiler herkezi etkiler etkilenmeyen yoktur karşındaki senden ne kadar büyükse herhangi bir konu hakkında yaptıgı yorumlar da o kadar farklı olablır olaylara senden daha farklı bakış acılarından bakar farklı yorumlar yapar konusması farklıdır herseyı farklıdır neden cunku senden yaşça büyük ama gelelim ki bu bahsettıgın adam kendi yaşıtlarındakı bayanlara çekici gelmeyebilir çünkü onlarda yaşıttır kadınında kendine göre bir olgunlugu vardır sana çekici gelmesinin ve onlardan hoslanmanın sebebı senden buyuk oldukları ıcın daha olgun oturaklı olmalarıdır senın bu yuzden hosuna gıderler ama ınan ben sana bu durumu hıc tavsıye etmem çünkü seni çok kolayca kandırabılırler belkı ımdı bu dedıgıme ınanmıcaksıın git işine diceksin ama öyle çevremden örneklerini gördüm biraz daha yaşıtın erkeklerle konusmaya bak zararlı cıkarsın arkadas tavsıyesı dıkkate alsan ıyı olur
Soran+1 yılSıkıcı geliyor yaşıtlarım benden küçük gibiler
- +1 yıl
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum yaşıtlarımın akıl yaşlarından şüpheliyim çoğu insanla anlaşamıyorum bu yüzden çok az sayıda arkadaşım var 3-4 kişi. Ama gidip te kendimden çok yaşça büyük kızlara-kadınlara yazmıyorum konuşmuyorum elbet yaşıtın birisini bulursun diye düşünüyorum olmuyacak şey yoktur.
Zaten yasin 23 24 degilmi cok normal
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır 19
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılOlgunum evet
- +1 yıl
Ssnin dusuncen mantikli ama diyelm ki evleniyorsun 20 li yaslarda kismetlilerin var var ve 30 lu yaslarda kismetlerin var, 20 li yaslar belki sevgili tarzi bakiyor ama 30 lar biraz daha mantikli iliski tarzindan bakiyorlar daha, ben 18 li yaslarima baktigimda şu an cok seyler degisti hayata bakis acimda, 28 im 40 ta daha bir baska olacagina inaniyorum
Soran+1 yılTabiki öyle her yaş bize farklı şeyler katar☺️
Soran+1 yılTeşekkürler ☺️
Soran+1 yılİnşallah :)
+1 yılBen de öyle 25 35 arasi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. çünkü yanında erkek olduğunu hıssedıyorsun
10 YorumlaSen ağzının tadını bilenlerdensin 👍👍😀😀
10 YorumlaSen kaç yaşındasın ki
02 Yorumla
Soran19 yaş
+1 yılDoğru tercih çünküü ben de 32 yaşındym 😊😊😊😊
10 YorumlaZewkler renkler olayi
10 Yorumla
+1 yılsenin yaşına bağlı
11 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasındayım
Ben de öyleyim ama.. Sanırım pek normal değil. :|
013 Yorumla
Soran+1 yılAma çok olgun ve anlayışlılar
Soran+1 yılKadınlar daha erken olgunlaşıyor ondan herhal :/
- +1 yıl
neden normal olmasın mantıklı bütün kızlar kendısınden büyük birileriyle sevgili olur
- +1 yıl
@PysKoTeRaPi Orası öyle ama, yaş farkı arttıkça bakış açısı değişebiliyor.
Soran arkadaşım; aynen öyle. :) - +1 yıl
neye bakış açısı değişecekk olgun erkek empati yeteneği varsa bütün açılardan bakabilir:P
- +1 yıl
@PysKoTeRaPi Yok yahu erkeğin ya da kızın değil, çevrenin bakış açısı değişiyor.
- +1 yıl
nasıl yanı ne durumda değişiyor anlamadım mesela benım annemle babam rasında 7 yas var
- +1 yıl
@PysKoTeRaPi 7 yaş çok değil. Benim bahsettiğim 10-15 yaş.
- +1 yıl
10 normal ama 15 cidden fazla kız daha küçükse
Sen kac yasindasin ki
02 Yorumla
Soran19 yaş
+1 yılNormal.
12 Yorumla- +1 yıl
@NetGeaR
Aynen :)
Bayanlarin cogu oyle zaten
10 Yorumla
+1 yılBende tam 30 um
10 Yorumla
+1 yılyaşın kaç peki. 18 üstü olsundaa
03 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşım
- +1 yıl
sorun olmaz 30 u geçmesinde :D
- +1 yıl
bana aıslmaa he çok vahşı cazibem vardır :D
+1 yıl29 yaş olunca hoşlanmıyorsun galiba :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEn az 28 iştee
- +1 yıl
27 olsa olmuyoy mu :D
Soran+1 yılOlmaz ☺️
- +1 yıl
puhahha :D
+1 yılsenınde fizikende ruhende olgun oldugun içindir:)
022 Yorumla
SoranSanırım öyle
- +1 yıl
sanırım değil bence kesın oyle
Soran+1 yıl☺️☺️☺️
- +1 yıl
sevgililerınde o sekıldemı?
Soran+1 yılYok hiç 30 yaş biriyle sevgili olmadım ama hoşlandım
- +1 yıl
sevgillerin sen yasıt yanı
Soran+1 yılYaşıt değil 4 yaş küçük oldu en az
Soran+1 yılPardon büyük :)
- +1 yıl
yanı 23le cıktın ama 30lardan hoslanıyosunn
- +1 yıl
anladık canım 15 yasında erkegın seyı tuylenmemıstır daha:D:D:
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
gayet normal ya sen tecbrube ve olgunluk seviyosun ve yasıtların sana cocuk ve ergen geliyor
Soran+1 yılEvet beni anlayabildin. Yani o yaştaki erkekler ne trip atıyor ne de aşırı duygusal takılıyorlar. Hem romantikler hemde çok mantıklı düşünüyorlar ve mantıklı kararlar alıyorlar. Ne bileyim ya uf öyle işte :/
- +1 yıl
kesınlıkle öyle olgun olurlar bir kere çocukca hareketlerı yoktur suygusal değillerdir kıskanma tripleri sınırlıdır ve daha bir sürü sey iste:)
Soran+1 yılOf of neler neler
- +1 yıl
neler neler derken?
Soran+1 yılYani severlerse kadının geçmişinide önemsemiyorlar mesela. Bekaret takıntıları yok mesela çünkü adamlarda bir şeyler oturmuş
- +1 yıl
aynen öyle seversem hiçbirseye onem vermem:P
Soran+1 yıl😊😊😊
- +1 yıl
bence cok mantıklı bir yoldasın sadece gecelik isteyen erkek değil senı sevecek bir erkek bulmalısın:P
Soran+1 yılKesinlikle öyle olacak
- +1 yıl
sen nasıl birisin gorunus olarak?
25lere bakmayı dene pişman olmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEn az 28
Baba sevgisi eksikliği ve ya yokluğu
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam 4 yıl yoktu ama geldi geldiğindede hiç eksik bırakmadı neden hemen buna bağlıyorsunuz? Babamla aramda 11 yaş olamaz zaten.
Gayet normal
11 Yorumla
+1 yıldeğil
10 Yorumla
+1 yılNormal
10 YorumlaÇok normal.
10 Yorumla30 yaş candır, ;)
10 YorumlaAnormal miyim ben şimdi
00 Yorumlanormal
10 Yorumlanormal
10 Yorumla
+1 yıl29 um olurmu benden
10 Yorumla
+1 yılzevk meselesi
10 Yorumla
+1 yılAnormal
015 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl19 yaşındayım
- +1 yıl
Çok saçma buluyorum ben bu ilişki türlerini. bir otuz yaştır gidiyor. Sanarsın otuz yaşına gelene vahiy iniyor da bir olgunluk çöküyor üstüne. Ön yargını kırarsan senden en fazla üç yaş büyük insanlarla da gayet iyi anlaşabileceğinin farkına varabilirsin.
Soran+1 yıl30 yaşında sevgilim olmadı sadece arkadaşlarım oldu ve daha olgun ciddi anlamda beni daha iyi anlayabilrn insanlar olduğu kanaatine vardım. Yoksa sevgilim 23 yaşındaydı yani. Bir taneside 25. Ama 30 yaşında biriyle isterdim. 23 olan zaten tamamen çocuksuydu. Trip bile atıyordu düşün
- +1 yıl
Bak bunun yaşla ilgisi yok işte tamamen yaşanmışlıklarla ilgisi var. Ne insanlar görüyorum ben 30 - 40 yaşına gelio 15 yaşındaki çocuk gibi davranan..
Uygun kelimeyi bulamadım fakat 19 yaşında bir kızın 30 yaşındaki bir adamla her ne şekilde olursa olsun ilişki içinde olması harbiden mide bulandırıyo
Soran+1 yılArkadaş olmanın nesi mide bulandırıcı? Bence sen ufkunu genişlet biraz
- +1 yıl
Geri kafalı bir insan değilim inan. Beni biraz tanıyor olsaydın o cümleyi aklından dahi geçirmezdin fakat bu konuda hassasım. Az önce bir sevgilim 23 diğeri 25 yaşındaydı ama 30 yaşında biriyle olsun isterdim gibi bir şey söyledin. Sanırım o kısımda bahsettiğin aşk ilişkisiydi. Gerçekten zerre geri kafalı bir insan değilim ama o yaş aralığında iki insanı yan yana görsem baba kız gibi bakarım.
Çok itici.
Soran+1 yıl11 yaşında baba olmak gerekiyor bu dediğine göre. Ki benim 24 yaşında evlenmeyi düşündüğümü göz önünde bulundurursak, 30 yaşındaki biriyle evlenmem pek tabii normal olacaktır :) dediğim şey için özür dilerim ama maalesef yaşıtlarım ve yaşıtlarıma yakın olan yaşlar bana çocuksu geliyor.
- +1 yıl
Evet şu an zekanı konuşturdun tebrik ediyorum. Farkı hesaba katarsak adamın 11 yaşında baba olduğunu nasıl düşünemedim :)
Neyse fikrim hala aynı kaç yaşında evlenirsen evlen hep itici gelicek.
İyi geceler
Soran+1 yılNe yapayım be yavrum yaşıtımla mı evleneyim, 24üm diye 24le mi evleneyim? Annenle baban arasında kaç yaş fark var ya da çevrendeki evliliklerde merak ettim. 6 yaş farka bu kadar karşı çıktığına göre?
- +1 yıl
Bir dakika yaş farkı 11 di 6 oldu.. Kaçırdığım bir yer mi oldu?
Soran+1 yıl:) evet. 24 yaşında evleneceğimi söyledim ve 24 yaşında 30 yaşında ki biriyle evlensem çok mu anormal olacak dedim :)
- +1 yıl
Ben şu anki yaşına göre yaptım o yorumları. Yaş farkının 5 - 6 olması normal tabi.
Sen yine de o yaşa gelene kadar 30 lu adamlardan uzak dur :)
Soran+1 yılPeki tamam :)
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Zevk meselesi
10 Yorumla
+1 yılSana sormak laxım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılNormal.
10 Yorumla Bizde ergen sevmiyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılKızlar daha erken olgunlaşıyor. Hepsi değil ama çoğu öyle. Ergenlik yaşı 19 değil zaten
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem