Ben 25 yaşında bir kadınım ama 40 yaş üstü saçları grileşmiş adamları beğeniyorum ve onlarla olmak istemiyorum bunun sebebi nedir (onlar da bana yaşımdan dolayı yaklaşmaya çekiniyorlar sanırım)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
5 aySen de ağzının tadını bilenlerdensin canikom. Ben de öyleydim, hep öyleydim de, çünkü erkekler 35 ila 38 arası evrim yaşıyor, bambaşka bir görünüme sahip oluyorlar adeta, misal vermek lüzum gelirse Tarık Akan bence , bana göre Hababam Sınıfı filminde Damat Ferit'i oynarken değil de daha ileriki yaşlarında nefis bir görünüme sahip olmuştu, öyle ki gözlerinin güzelliği bile daha ileriki yaşlarda ortaya çıkmıştı. Erkekler geç olgunlaştıkları için ilerleyen yaşlarıyla beraber daha ilişkiyi yürütebilme becerisine, kadının dilinden anlama eğilimine, oturaklı olmaya eğilimli oluyorlar, karakteristik özellikleri de gelişince karizmatik görünmeleri kaçınılmaz oluyor, tabii ki tüm bunlar kendini geliştirmiş , kendine yatırım yapmış, sportif erkekler için geçerli oluyor, kendine bakan ileride bunun meyvesini alıyor, kendine bakan kişiye ileriki yıllarda cildi teşekkür ediyor güzel bir görünüm sunarak lakin bununla beraber bu bir gerçek bilhassa erkekler 35'ten daha sonra çok daha yakışıklı oluyorlar, yakışıyor erkeğe kırışıklık, olgunluk, erkeksi görünüm, onun için olgun erkekler sana çekici geliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)5 ayÖncelikle, yaş farkı konusunda hissettiğin ilgiyi anlamak tamamen doğal ve kişisel bir deneyimdir. İnsanlar farklı yaşlardan, kişiliklerden ve yaşam deneyimlerinden etkilenebilir. Bu tür ilgilerin birkaç farklı nedeni olabilir:
Olgunluk ve Deneyim: 40 yaş üstü erkekler genellikle daha olgun ve yaşam deneyimine sahip olurlar. Bu da bazı kişilerin daha olgun, güvenli ve sorumlu birini tercih etmesine neden olabilir. Yaşam tecrübeleri, derin sohbetler ve daha geniş bir perspektife sahip olmaları, genç bireyleri çekebilir.
Farklı İlgi Alanları ve Perspektif: Farklı yaş grupları arasında ilgi alanları, düşünce yapıları ve yaşam tarzları farklılık gösterebilir. Bu farklar bazen daha ilginç ve çekici gelebilir, çünkü daha farklı bakış açıları keşfetmek insanı büyütebilir.
Güven Arayışı: Bazı insanlar, daha büyük yaş farklarına sahip insanlarda daha fazla güven ve istikrar bulabilir. Yaşları ilerlemiş bireyler, daha stabil ve güvenli bir ilişki sunabilirler.
Toplumsal Kalıplar ve Çekicilik: Medya ve toplumda bazen yaş farkıyla ilişkiler romantikleştirilebilir. "Yaş farkı" bazen bir çekicilik unsuru olarak algılanabilir, çünkü bu tür ilişkiler, toplumsal kalıpların dışında görülebilir.
Bireysel Tercihler: En basit açıklama, herkesin farklı tercihleri olmasıdır. Farklı yaş gruplarına karşı ilgi duymak tamamen bireysel bir tercihtir ve bu, kişisel kimlik, deneyimler ve duygusal ihtiyaçlarla ilgili olabilir.
Senin bu ilgiyi hissetmenin herhangi bir "doğru" ya da "yanlış" bir nedeni yok. Önemli olan, sana ve karşı tarafın rahat hissettiği sağlıklı bir ilişki biçimi oluşturmak. Bunu duyduğunda kendini nasıl hissediyorsun?
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bana göre ilişkide +,-, 5 yaş fark idealdir. Fazlası kuşak değişimine giriyor. Ben üniversiteyi bırakmıştım, şimdi devam ediyorum ve derslere giriyorum. Kızlar 2006, 2007 doğumlu. Keza erkeklerde arada fark yok diyen yalan söyler. Ben 92 doğumluyum. O çocuklarla aramda uçurum var adeta. Mesela ben onlarla ilişki yaşamam. Yaş olarak daha Genç gösteriyorum, bir iki teklif de aldım ama insan yaşının olgunluğunu taşımalı. Ayrıca dünya sağlık örgütüne göre psikolojik ergenlik yaşı 27-30 yaşına kadar uzamış. Siz hep anlaşılmak istiyorsunuz galiba lakin ilişki demek tek taraflı olan bir şey değil. Sizin de karşı tarafı anlıyor olmanız lazım. Çoğu insan yaşa rakam olarak bakıyor ama o rakamların tecrübe ve hayata bakış açısı konusunda insanlara kattıkları göz ardı edilir şeyler değildir
211 Yorumla
Soran5 ayBilemiyorum belki de öyle 92li biriyle de ilişki yaşadım 8 yaş büyüktü benden ama sanki 5 yaş küçük gibiydi o yüzden artık vazgeçtim zaten kendi yaşıtlarımı hiç söylemiyorum bile sohbet bile edemiyorum
- 5 ay
Benim kendi akranım arkadaşım neredeyse hiç yok. Bir abim, bir de liseden beri samimi olduğum arkadaşım var. Onun dışında kendimden yaşça büyük insanlarla arkadaş oluyorum. Ben tarih, felsefe, siyaset, psikoloji ve felsefe gibi konularla ilgiliyim. Kendi akranım insanlar veya daha doğrusu insanların %90'ı kısır konular futbol, araba, moda ve başkasını çekiştirmrk dışında bir şey konuşmuyor. Bu tarz konular insanın rahatlaması ve boşalması için önemli lakin 7/24 de boş konuşulmaz. Bence akranın insanları bulursun ama onlar da senin gibi konulardan şikayetçi
Soran5 ayÇok fazla konuşmak görüşmek isteyen var ama o masada 2 saat oturunca ilk buluşmada diyorum ki yani ben ne yapıyorum şu an ne konuşuyorum kaçıp gitmek istiyorum hemen
Soran5 ayNe olacak peki böyle sürekli yani öyle konuşuyorlar ki zorbalamadan duramıyorum ailem ile arkadaşlarım ile aynı ortama sokmaya utanırım ama baksan iyi bir konumda mühendisiz avukat doktor ne olacak bilmiyorum
Soran5 ayİnsan biriyle bi ilişki yaşamayı tabii ki ister uzun zamandır hayatıma kimseyi alamıyorum zaten bu durumdan da sıkıldım artık maalesef kimseyi beğenemiyorum benim beğendiğim adamlar da yaşça büyük evli olmalarından korktuğum için adım atamıyorum
Soran5 ay@Baleman evet tam olarak bu aslında
- 5 ay
Merhaba nasılsınız İstanbul dayım bende bekarım ve 45 yaşındayım. Samimi dürüst bayan arkadaş bulmakta zorlanıyorum.
5 ay40 yaş üstü benim de çok dikkatimi çekiyor. İşim gereği bu yaş grubu doktorlarla çok çalıştım. Olgunlukları, tecrübeleri dikkat çekici. Hayatlarına birden fazla kadın girdiği için ilgi ve alakaları da çok hoş. Konuşurken insanı eritiyorlar. Genelde evli veya boşanmış oldukları için hayatta tüm zevkleri biliyorlar. Özgüvenleri de son derece yüksek. Duygusal olarak bir şey hissetmek yanlış olur. Vazgeçmeleri çok kolay. Çünkü, bazı duyguları sen onunla tadarken onlar çoktan bu duyguları yaşamışlar. Anlık sohbetten, birlikte vakit geçirmekten keyif almak daha doğru.
84 Yorumla
Soran5 ayDoktorlarla pek anlaşamıyorum çok sığ oluyorlar bana denk gelenler öyle oldu belki de bilmiyorum ama 40 yaşına gelen erkek genç bi kadına nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyor kadınları tanıyor
- 5 ay
Kadına nasıl davranmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Çünkü yaşımızdan fazla kadın hayatlarından geçmiştir. Belirttiğin yaş grubu ile 6 ay konuştum. Bir kere bile benden anlık fotoğraf istemedi. Kendi yaşıtlarımla konuştuğum zaman ilk dakikadan fotoğraf istemeleri engel sebebi
Soran5 ayYa bu kadar mı doğru olur nefret ediyorum tahammül edemiyorum en iyisi genç güzel kadınlar olarak hep 40 yaşındaki erkeklerle olalım da bunlar da biraz akıllansın
- 5 ay
Kesinlikle sinir bozucular. İnsan düşüncesini, konuşmasını beğendiği insanı merak eder, zamanla tanımak ister. Olgunluk budur. İlk dakikadan fotoğraf istemek nedir. Sonra engellemek ile uğraş.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Bence sende yaşlı adam takıntısı değil, olgunluk çekimi var tatlım 😌✨ 40 yaş üstü erkekler genelde daha oturaklı, ne istediğini biliyor, konuşması, duruşu daha özgüvenli oluyor ya… Sen de muhtemelen bu güven, sakinlik, babacan hava falan onlara çekiliyorsun 🧠❤️
Bu arada yaş konusu yüzünden çekinen çok oluyor, özellikle de seni “çok genç” gördükleri için. İstersen aradaki enerji uyumsa yaşa değil, bağa odaklanabilirsin. Peki seni en çok ne çekiyor, tip mi, karakter mi? 🙈💬40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
163Cevap
5 ayBen de 18 yaşındayım 45 yaşında sevgilim var yani beni sevdiğini de biliyorum. Ben de onu seviyorum. Sorunun cevabına gelirsek tercih meselesi. Ben mesela 50 yaşında konustugum oldu sonra dusunduk taşındık olmayacak dedim büyüksün dedim ( vay canına ) kendime yakiştiramadim. Yan yana durunca hissetiklerimden rahatsız oluyorum diye mesaj attım 😂
Ona bakarsan da 40 yaşındaki kadınlar da bazen 20 25 yaşlarında birini buluyorlar mesela genç sevenler de oluyor. Bu konu da kendini kötü hissetme dediğim gibi tercih meselesi eğer mutluysan gerisi önemli değil 🙂36 Yorumla- 5 ay
Evet evet
- 5 ay
Buyur
Gizli Üye(25-29)5 aybu yaş erkekler daha olgun ve güvenilir geldikleri için olabilir. aslında böyle bir şey yok ama dış görünüş aldatıcı bir rol oynuyor. sen güvenli liman arıyorsun o da bunu olgunlukla bağdaştırıyor. olgun erkekler sana kendini daha iyi hissettirebilir. yaşıtlarından daha olgun hissettirebilir ama bu doğru değil. biyolojik olarak da psikolojik olarak da arada bu kadar yaş farkı olan bir çiftin anlaşması ve mutlu olması mümkün değil. kısa süreli ilişkiler benim için sorun değil. ben hayatımı anda yaşamak istiyorum diyorsan o zaman seni tutan yok. 40 yaş üstü adamlar ilgi çekici geliyorsa onlarla ol. ama ciddi bir şeyler istiyorum diyorsan bu adamlar senin yaşıtlarından hatta senden küçüklerden daha tehlikeliler bence. uzak dur.
36 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ederim yazdıkların için sanırım ben de ciddi ilişki istemeyip üzmelerinden korkuyorum
Cevap sahibi5 ayerkekler her yaşta başka bir hayal kırıklığı sebebiler. sadece gençliğin için bile birlikte olup ışığını söndürebilirler. bu kadar büyük adamlardan uzak dur ve rica ederim. ben sadece seni kırmadan fikrimi belirttim.
Soran5 ayHemcinslerimin yazdığı cevaplar gerçekten anlamadığım kadar terbiyesizce ne bu öfkeleri bilmiyorum ruhlarının hasta olduğunu düşünüyorum evet sizin cevabınız gerçekten çok kibar ve iyiniyetli çok sağ olun umarım karşıma çocuk gibi erkekler çıkmaz artık ne diyim ki ben de bu sebeple yaşı büyük erkeklere kayıyorum :(
Cevap sahibi5 aykadın kadının kurdu olabiliyor. ülke genel anlamda psikolojik olarak pek iyi değil zaten. aldırma. bu arada aynı yaştayız. bu erkek işlerine çok da takılma bence. senin olan seni bulsun. hayat ilişkiden ya da erkeklerden ibaret değil. umarım karşına hayal bile edebileceğinden daha iyisi çıkar ve seni çok mutlu eder.
Soran5 ayİnşallah çok teşekkür ederim sen de hep çok mutlu ol 🙏❤️
Cevap sahibi5 ayteşekkür ederim ♥
5 ayBelki de kendine ve vücuduna değer vermediğin ve beğenmediğin için ancak 40 yaş üstü erkekler tarafından daha çok beğenileceğini değer göreceğini hissediyor olabilirsin.
veya babanla ilişkilerin kötüdür, partnerinin bu noktada hem eş hem baba rollerini üstlenmesini içten içe arzuluyor olabilirsin11 Yorumla
Soran5 ayBabamla aram çok iyi maşallah yılllardır hep arkamda her istediğimi yaptı tam tersi vücudumu fiziğimi çok beğeniyorum genç erkeklerle sevgili oldum ama işin sonunda kafa yapım uymuyor çok çocuksu geliyorlar artık bıktım saçma sapan konuşmalarından sosyal zekaları hiç yok olgun değiller onların ablası gibi kalıyorum kafa olarak
5 ayOlgunluğu yanlış anlamış birisisin sanırım. Olgunluk dşye görüntüye önem veriyorsun. Oysa olgunluk insanın kendini yetiştirmiş halidir. Nerde nasıl davranacağını bilen , saygılı efendi kendini bilen insanlardır. Sen bu yüzden çocuksuz kişilerden hoşlanmadığından onlardan etkileniyor olabilirsin. Ama bu yanlış.
02 Yorumla
Soran5 ayBelki de olarabilir 32 33 yaşında biriyle uzun bir süre sevgili oldum maalesef o zaman nasıl geçti bilmiyorum o yaştaki insan bile sanki benden 8 yaş büyük değil de 5 yaş küçüktü en son dayanamadım ve bitti. Kendi yaşıtlarım zaten berbat halde hiçbir şey paylaşamıyorum konuşamıyorum ben hukukçuyum zaten uzun zamandır hep okul bi şeyler oku geliştir yoruldum bu saatten sonra boş insanla muhatap olamıyorum boş derken hayatıma aldıklarım da mühendis avukat falandı ama resmen çocuk gibi iletişimleri vardı
- 5 ay
Meslekler pek önemli değildir. Meslek sadece o alanda bilgili olduğunu veya tecrübeli olduğunu gösterir. Önemli olan hayattaki bilgi ve tecrübesi. Ben çalışmıyorum. Ama sporla da ilgili bilgim var kitapta okudum yazılar da yazdım kendimi de geliştirdim. Milyonlarca insanın hayatını da dinledim. Bazen dinlemekte bir gelişimdir. Ama bence siz iletişimden kaynaklı hoşlantı olabiliyordur. Yani konuşulan konuşan felan kimisi vardır canım cicim der sohbeti açamaz veya basit konuşur günaydın nasılsın gibi. Kimisi de günlük hayattan da bahseder filmlerden kitaplardan spordan da bahseder. Kimide akışına bırakır kendiliğinden gelir ki en güzeli de budur. Ama alınan hal tavır tepki davranış tutup bir konu hakkındaki fikir düşünce yaklaşım insanı işte Buda yorar veya hoşuna gider. Bu yüzden ben derim hep olgunluk önemli. Ama edebi sohbet edebilen kendini bozmadan inanın karakterini kişiliğini bilgiisni gösteren pek sohbetler ya da buna sürdürebilirlik sağlayanlar da az. Mesela şimdiki insanlar sohbet etmeyi bilmez. Varsa yoksa bel altı sohbetler. Veya bugün bakarsın iyi hoş dersin 1 hafta sonra canım demeye samimi olmaya bakar. Oysa en güzel sohbet kendini bozmadan çizgini koruyarak ve bunu zamana yayarak edilen sohbettir. O yüzden yaştan ziyade aklındaki olgunluk çok önemli.
ben üniversitede iken çok sayıda sınıf arkadaşım sopalık kıvamına gelirdi, o kadar cıvık insanlar, ben de sürekli büyük insanların ortamında otururdum, iftar çağrıları dahil aynı, sizin de böyle bir şey olabilir, bazıları yaş 20 de geçse çocuk gibi 30 da geçse çocuk gibi gevşek cıvık insanlar
01 Yorumla
Soran5 ayEvet maalesef bu sebeple yaşıtlarım ile anlaşamıyorum
Gizli Üye(30-35)5 ayÜvey baba arıyorsun. Kendinden yaşlarca büyük insanları sevmek travma sonucu olan bir arayış. Ondan ne babanı bulabilirsin ne de sevgiliyi. Erkeklerin de öyle anne sorunu olan erkekler sevgililerin de annesini arıyor seninki gibi. O yüzden sana önerim psikoloğa gitmen. Hayatını emekli bir adama kaptırmadan gidip bu sorunu çöz. ☺️
23 Yorumla
Soran5 ayBabamla aram çok iyi hiçbir zaman sorun yaşamadım maşallah bir dediğim iki olmadı yıllarca bu yaşımda da hala arkamda durur benim istediğim erkekler o yaş grubunda maalesef şu an genç erkekler çok boş baba sorununu yapıştırmayın hemen bilmeden
Cevap sahibi5 aygenelde öyle oluyor psikolojik olarak adı bile vardı.
Soran5 ayBelki şey olabilir o yaştaki erkeklerin babam gibi olmasını istemem babam beni hiç üzmedi hep nazımı çekti akıl aldığım her şeyimi çok iyi yönlendiren beni dinleyen anlayan biri hayatımdaki erkekten de onu mu bekliyorum acaba
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ay20 yaşındaki bile 40 yaş üstü erkeklerden hoşlanıyor ya da birlikteliği var bu devirde her şey normal olmuş artık,
ama şöyle bir durumda olabilir, çoğu genç kız aileden sevgi ilgi görmediği için ya da koruyup kollayanı destek olanı olmadığı için genç kızlar herşeyi kendinden yaşı büyük erkeklerde arıyor00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
5 ayYani olgunlar ekstra bir çeker. Özellikle erkeklerde olgun sevgisi ayrıdır ama kızlar zaten normalde bile 2-3 yaş büyüğe yöneliyor. Bazıları 7-8 bazıları daha fazla. Pek normal değil ama zaten o kadar yaşlıyla zenginliği ya da kariyeri olmayınca evkenmezsin kolay kolay.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayBen cekinmem. Kaldı ki sen ergenlerin anlayissizligindan sıkıntı duyuyor olmalsiin. Bekir bir uas üstü olgun ve neyin nasıl olduğunu bilir ve hayatı ya batmıştır ya da rahata ermistir. Rahata ermisle daimiyet seni mutlu eder. Ancak degiskenlikte isen bu sana sorun getirir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBu çok yanlış.15 yaş ciddi bir fark. Yaşına yakın, karakter olarak olgun olan birçok erkek var ve sanırım sana denk gelmemiş. O yaşta bir erkek zaten senin gibi daha genç birini ister çünkü olgun biri bilir ki genç olan her zaman daha iyidir. Sende olgun düşünüp, yaşına yakın en fazla 32 yaşında, karakter olgunluğu olan iyi bir erkekle evlenebilirsin meselâ. Doğru olan bu, kime sorsan bu. Yorumlardaki fantezi meraklılarına bakma sen, bu sağlıklı değil, beni anlıyorsun değil mi..
06 Yorumla
Soran5 ayFantezi merakı değil anlaşamıyorum yok olmuyor gitmiyor sohbet ilerlemiyor çoluk çocuk hepsi 35 yaşında bile çocuk
Cevap sahibi5 aySana demedim yorumlardaki fantezi meraklılarını kastediyorum ben. Zaten insanın doğru kişiyi bulması kolay değil ki. Demek ki güzel sohbetler edeceğin, iyi hissedeceğin biri çıkmamış karşına henüz. Çıkacaktır sabretmelisin. Ama eksikliği büyük yaş farkında arıyorsan hata yaparsın bence. Kime sorsan 15 yaş fark sağlıklı değil. Gerçek olan bu yani. Böyle biriyle hayatını kurarsanda büyük risk almış olursun. Hayat senin hayatın sonuçta, ben sadece uyarmak istedim.
Soran5 ayTeşekkür ederim ama bilmiyorum genç erkekler artık ilgimi çekmez oldu çekim hissetmiyorum onlara karşı çok tahammülsüzüm
Cevap sahibi5 ay25-30 yaş arası bir erkek olup, 40-45 yaşında olgun kadınlar tarafından ilgi gören erkeklerde var. O hâlde demek ki olgun karakterde olan erkeklerde var demektir bu. Maksimum 7 yaş fark olmalı, fazlası iyi değil. İlk başlarda belki yaş farkı sorun olmayabilir ama belirli bir zaman sonra sohbet, ilgi alanları, enerji yapısı her şey değişecek ve bu kezde yaş farkından serzenişte bulunacaksın, ası tahammülsüzlüğü o zaman yaşayacaksın ama artık çok geç olacak. Bu yazdıklarımı iyi oku bence, anla. Sonra ömrün boyunca pişmanlık duyabilirsin belki de.
Soran5 ayTeşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi5 ayRica ederim ne demek
Gizli Üye(30-35)5 ayCiddi ilişki istiyorum amacın takılmak değilse konuşalım 👍 anlaşırsak devam ederiz iyi anlaşırsak genlerimizi gelecek nesillere akratma işine girelim. Olmadı iki medeni insan gibi bir birimize teşekkür edip yolumuza gideriz.
Ne dersin uygun mudur?
12 Yorumla
Soran5 ayHahahaha ilk defa böyle bi teklif ile karşılaşıyorum yok teşekkür ederim tanımıyorum sizi
Cevap sahibi5 ayZaten bende tanışalım dedim neresini anlamadın?
Sevgi, şefkat hayal kırıkları bunlar olabilir nedeni ya da daha olgun hissediyorsun belkide sen kendin bilebirlisin neden ya da niçin hakkında hayırlısı hayat senin sonuçta.
31 Yorumla
Soran5 ayEvet çok doğru herkesin aradığı farklı :)
5 ayBen de 20 yaşındayım ama olgun seviyorum. Onlar daha tecrübeli geliyor. Onların yanında kendimi daha güvenli hissediyorum
42 Yorumla
Soran5 ayEvet kesinlikle
- 5 ay
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Gizli Üye(36-45)5 ayHer 40 yaş üstü erkek gri saçlı değildir ama her AKILLI 40 yaş üstü erkeğin birkaç evi, lüks arabası ve artık dönüp doğru düzgün bakmadığı sürekli bankalarda biriken hesabı vardır. Yani kısacası her AKILLI 40 yaş üstü erkek hayatta birçok şeyi başarmış ve aşmıştır.. Mantıklı olan böyle insanlarla muhatap olmaktır. Sende mantıklı birisin demekki
00 YorumlaEskiden olsa garipserdim ancak 40 yaşına geldiğimde anladım ki aslında problem değilmiş. Birkere ruh yaşlanmıyor kendimi hala 25 gibi hissediyorum. Görünüşümde yaşımı söylemediğimde anlaşılmıyor. Bazen işim gereği 25 yaşındaki insanlarla da arkadaşlık ediyorum. Bende 20 yaşımdayken 40 yaşı yaşlı zannediyordum ama o yaşa gelince anladım ki değilmiş...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayYorumlara bakma, bir şey bildikleri yok hemen sallıyorlar
doğru demişsin sen mantıklı
Bende öyleyim vardı hayatım da böyle biri, şimdi bulmaya çalışıyorum onu
Ne zamandır böyle düşünüyorsun
34 Yorumla
Soran5 ay20 21den beri böyle
Cevap sahibi5 ayHi olmadı mı biri
Soran5 ayYok olmadı yani beğendiğim bi adam var ama uzaktan izliyor daha gelmedi
Cevap sahibi5 ayOnun gelmesini bekleme derim
5 ay20 yasindayim valla bana bile olgunlar cekici geliyor. neden bilmiyorum ama oyle sanirim ergen tribi cekmek istemiyorum
21 Yorumla
Soran5 ayKesinlikle öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
5 ayErkeklerin genç yaşlarda uçarı düşündüklerini, Sorumluluk almaktan kaçındıklarını, hiç bir şeyi umursamaz yaşadıklarını anlamışsın ondan olabilir
02 Yorumla
Soran5 ayEvet gerçekten öyle tahammül edemiyorum
- 5 ay
Yapacak bir şey yok. Bu coğrafya da bu şekilde yetiştiriliyoruz ne yazık ki
- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
5 ayOlabilir tercih meselesi ama genelde ciddi ilişki olmuyor kısa süreli zaman geçirmek.
50 Yorumla Psikolojide baba figürünün yetersiz rol oynaması diye okumuştum. Bana göre özenti.
38 Yorumla
Soran5 ayHayır babamla aram çok iyi
Soran5 ay@Musti423 durumum iyi
Soran5 ay@Musti423 ya sıkıntıların mı var ne yaşıyorsun herkesin kendi tercihi belli bi yaşa geldiyse taraflar 25 yaş ve üstü gayet olgun fikirlerin olacağı yaş 18 yaşındaki kıza derse tabii ki tepki görür
5 ayZamanında doğru şekilde alınmamış baba sevgisinin yetiskinlikteki sonucu olarak yorumladım
32 Yorumla
Soran5 ayYanlış yorumladın 😂 babamla aram çok iyi maşallah nazar değmesin bir dediğimi iki etmedi bu yaşıma kadar annemle olduğumdan daha yakınım babamla konuşuruz sohbet ederiz güzel sözler söyler
- 5 ay
Olabilir şahsi fikrim bu mantıklı olmak zorunda değildi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
5 ayGenelde psikolojik sebepleri var bu konuda
Özellikle güven duygusu sahiplenme kapasiteleri seni anlayabilme potansiyelleri
Ya da daha derinlerde baba figürüne duyulan Sevgi ya da güven10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayonlar daha çok etkilendigi için daha etkilenmiş olarak bakıyorlar daha çok ilgi veriyirlar vs ee bulmuslar tabi çıtırı.
25 yasındakiler o kadar ugrasmaz cünkü onlar icin genç kız bulmak normal sıradan olagan bir durum
12 Yorumla- 5 ay
🤣🤣
Soran5 ay😂😂 bilmiyorum ki aslında gençlerden de çok uğraşan oldu ama inan o kadar saçma sapan sohbetler ediyorlar ki yani muhatapa almak bile istemiyorum bazen insan daha dolu dolu konuşmak istiyor çocuk çocuk davranıyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayAradaki yaş farkı çok, sen onların olgun olduğunu düşünüyorsun onlarda senin küçük olduğunu. Zamanla geçer hevesin.
13 Yorumla
Soran5 ayMaalesef heves değil uzun zamandır böyle 20 21 yaşımdan beri diyebilirim hatta 5 aydır bir adamı çok beğeniyorum görünce ellerim buz kesiyor kalbim duracak gibi oluyor
- 5 ay
Kendine zaman tanı, değişir.
Soran5 ay30 yaş altı erkeklere tahammül edemiyorum konuşmaları o kadar aptalca geliyor ki bilmiyorum
Benim için ideal yaş normalde 5-6 ama şimdiki çağda erken bozulma olayları ve az kullanilmiş birini tercih etme sebebim de olunca 10-15 derim
04 Yorumla
Soran5 ayErkekler önceden 30da olgunlaşıyordu şimdi 40ı görmeleri gerekiyor
Soran5 ay33 yaşındaki eski sevgilim benden 5 yaş küçük gibi 😂 ama kişiden kişiye değişir tabi
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Tam beni tarif etmişsin 😅 ama hem beğenip hem birliktelik yaşamak istememek biraz garip değil mi sence
07 Yorumla
Soran5 ayYa çünkü üzülmekten korkuyorum
Soran5 ayÇünkü duygusal olarak yaklaşmaz diye
Soran5 ayBeğendiğim biri var sadece birbirimizi izliyoruz adım atmıyor
- 5 ay
Korkma cesaret et cesaret etmedinmi öyrenemesin
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Asıl soru şu sen 40 yaşında olsan genç erkekler seni istermiydin salla ve ölüm yaşına göre takıl abartma burası film değil
04 Yorumla
Soran5 ayBen hiçbir zaman kendimden 1 ay küçük biriyle bile konuşmadım genç erkek sevmiyorum
Soran5 ayYa ne alakası var 😂 gayet metroseksüel ve donanımlı erkekleri beğeniyorum ben de öyle her önüme geleni değil ben de güzel meslek olarak sayılırken akla gelen mesleklerden birini yapıyorum
5 ayGenel 40 yas üstü her erkek degildir o. Analiz et bakalim ne tip erkekler… 40 yas üstü bakimli basrili erkektir o. Bakkal hasan amca degildir.
14 Yorumla- 5 ay
Erkek değil ADAM GİBİ ADAM OLGUNLAŞMIS ŞARAP MISALI
- 5 ay
- 5 ay
@PembikGelin
iyimiş :) neyse bu soru çok polemik götürür gibi.
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Çünkü o yaşlara gelen bir erkek ne istediğini bilir. Nettir. Hayat tecrübesi vardır. Duygusal olarak olgundur. ✨
11 Yorumla- 5 ay
Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayşu an öyle istiyor olabilirsin ama 30 35 yaşına geldiğinde hoşuna gitmez 10 yaştan fazlası çok bence
10 Yorumla
5 ayYaşlı adamlardan ne anlıyorsunuz bilmem ya bende de beyaz var mesele beyazliksa
12 Yorumla
Soran5 ayYaşlı değil aslında olgun hareketleri tavırları ağır olması tecrübesi bilgisi öyle yoldan geçen adamları beğenmiyorum tabii güçlü erkekleri seviyorum çekici geliyor iş yerinde ve sosyal çevresinde sözünün geçmesi tabii bakımlı fiziksel olarak da yakışıklı olunca tutulmak kaçınılmaz oluyor
- 5 ay
İlginç zevkler
- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
5 ayYeni nesil erkeklere erkek demeye bin şahit ister. Hep kadınlar bu hale getirdi bunları
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
5 ayÇok fazla yaş farkı olmamalı yaâ en fazla on yaş olmalı ki o bile fazla bnc
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. güvenli liman bulma zamanın yanaşmış yaşını başını almış daha güvenilir geliyor sağlayıcılık olarak keza üreme dönemi geride kalmak üzere.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. dAMSALAK değil, kadın ruhundan anlayan gerçek bir erkek arıyorsun. Toplumsal baskı vs gibi şeyler de genç kadınlara karşı önümüzü tıkıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayKuşak farkı yüzünden olmalı Yeni kuşak erkekler fazla eril değil ve daha benciller Benmerkezci oldukları için kadınlar rahatsız oluyor sanırım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ayBelli ki olgun erkek seviyorsun sen kendini belli etmeden yanaşmazlar
02 Yorumla
Soran5 ayBelli ettiğim biri var ama beğendiği halde adım atmıyor
- 5 ay
Farklı sebepler vardır mutlaka
Yaş almış erkek, sahiplenici güven verici mantıklı gerçekci yaşadığı için olsa gerek
04 Yorumla
Soran5 ayEvet öyle gerçekten
Soran5 ayO güveni veren biriyle karşılaşmadım bilmiyorum
5 ayBenimde yaşım 26 bende 40 üstü hatunlardan hoşlanıyorum.
01 Yorumla
Soran5 ayO garip ya kadın vücudu erken çöküyor erkeğe göre neden mesela
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunun sebebi basit ama anlatması biraz uzun. Bana yazabilirsen detaylı şekilde anlatırım, sonra yazışmayız istemezsen
00 Yorumla
5 ayBaba sevgisi görmedin herhalde ondan olabilir
01 Yorumla
Soran5 ayYanlış babamla aram çok iyi maşallah yıllardır hiç sorunumuz olmadı bir dediğimi iki etmez
Gizli Üye(30-35)5 ayErkeğin geç olgunlaşmasıyla alakalı bir durum da olabilir, küçükken babadan yana eksik de olmuş olabilirsin, ya da küçükken tacize uğrama da olmuş olabilirsin.
06 Yorumla
Soran5 ayNe taciz mi 😂 ben kendim avukatım üstelik babamla hep aram çok iyiydi etrafımda dört döner bu yaşta da bir dediğim iki olmadı maşallah aram çok iyi sadece genç erkekler olgun değil
Cevap sahibi5 ayBen sadece ihtimalleri söyledim. Küçük yaştan gelen travma ve diğer seçenekler. Sen yaşına göre olgun olduğun için 33-34 üzerine ilgi duyuyorsun demek ki. Normal bir şey, absürt değil. Ama 39'dan yukarısı absürt.
Soran5 ayEvet maalesef anlaşamıyorum artık konuştuğum erkeklerin ablası gibi hissediyorum üstelik benden 5 6 yaş büyük olmalarına rağmen bilmiyorum nasıl olacak
Cevap sahibi5 ayEski sevgilim benden 9 yaş küçüktü, ondan önceki de benden 7 yaş büyüktü :d Seni çok iyi anlıyorum.
Soran5 ay8 yaş büyük biriyle birlikte oldum benden 5 yaş küçük gibiydi bilmiyorum çok garip 😂
Cevap sahibi5 ayBenden küçük olan sevgilim evet benim gibi olgundu, fakat benden büyük olanla da ben denktim. Kişisel gelişimle alakalı bence
çekinmiyorum. ben de senin yaşlardan hoşlanıyorum
04 Yorumla
Soran5 ayUzun zamandır birbirimizi beğendiğimizden emin olduğum bi adam var yaşı 42 falandır resmen heyecandan ölüyorum çok da karizmatik biri ama bir türlü adım atmıyor
Soran5 ayAma sen o adam değilsin ben seni görüp bir şeyler hissetmedim bunun olması lazım konuşmam için 😅
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sevgi ve şefkat açlığın vardır normal bir şey.
06 Yorumla
Soran5 ayMaalesef değil :( ailemde ve çevremde hep ilgi ve sevgi gördüm bunun sebebi bu değil
Soran5 ayTavırları duruşları tecrübeleri her şeyi daha çekici geliyor ne istediğini bilmeyen özgüvensiz erkeklerden bıktım
Soran5 ayEvet doğru
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayata ve ilişkilere bakış açısı nedeniyle böyle düşüncelere kapılıyorsunuz
02 Yorumla
Soran5 ayYaşıtlarım hatta 33 yaşındaki biriyle dahi anlaşamıyorum belki de bu yüzdendir çoluk çocuk muhabbetlerden sıkıldım
- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
5 ayNormal bir durum. Olgun adamlar da senden hoşlanıyor zaten.
06 Yorumla
Soran5 ayMaalesef beğendiğim bir adam var ama henüz adım atmadı aylar oldu yalnızca izliyor
- 5 ay
niye bekliyorsun ki, sen ay ilk adımı
Soran5 ayAdam evli olabilir evli birine yürümek istemiyorum
- 5 ay
E sor kendisine? Ne var ki bunda anlamadım.
Soran5 ayBen yaptığım iş dolayısıyla bunun hoş karşılanmayacağını biliyorum adam da bi şirkette yönetici ve daha sonrasında karşılaşmamız çok olası bi yerdeyiz o yüzden böyle bi atılımda bulunup kendimi riske atamam
- 5 ay
Tamam o zaman beklemeye devam et.
5 ayHayâl kırıklığı nedeni bu kadar fazla yaş farkı, mantıklı olmayı tercih etmek daha önemli.
01 Yorumla
Soran5 ayİşte bilemiyorum pek ya kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayOlgun seviyorsunuz demek ki çoğu kişi sizin gibi ama itiraf edemiyorlar bunu bence
01 Yorumla
Soran5 ayEvet belki de öyle daha eril geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
5 aybabanla yas farkınız fazlamıydı ya da baban hayatında pek yokmuydu
04 Yorumla
Soran5 ayBabamla yaş farkım fazla ama babam gözümün içine bakar istediğim özel üniversiteye yolladı arabamı aldı mesleki ve hayat anlamında hep maddi manevi yanımdaydı bir dediğim iki olmadı hiç hatırlamam şunu istedim de yapmadı diyeceğim ama neden böyle oldu bilmiyorum
- 5 ay
işte hayatunda hayran olarak tanıdıgın ilk erkek baban oldugu için beynındekı rol model erkek te bu profildw
Soran5 ayEvet öyle olabilir belki de çünkü küçükken bile annemi babamdan kıskanırdım hep beraber uyurduk beraber vakit geçirirdik hala daha babam bana güzel söyler mesajlar atar yani maşallah hiç babadan yana bi sorunum olmadı şimdi de acaba babam gibi sevecek bi adam mı arıyorum o yüzden mi böyle oldum
- 5 ay
kesınlıkle öyle ama beklentini bu kadar yuksek tutman da iyi değil
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. olmak istemiyorsun ama beğeniyorsun o nasıl bir şey
01 Yorumla
Soran5 ayOlmak istemiyorum çünkü ilerisi için tedirgin oluyorum sonuçta adam 50 yaşına geldiğinde ben 30 yeni olacağım belki sorunlar olabilir ama çekici geliyorlar ve sadece öyle biriyle olmak istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
5 ayHer insanın iç dünyasında fqrllı şeylerin olması yaşanmış ya da yaşanmamışlıkların boşluğu
02 Yorumla
Soran5 ayBilmiyorum
- 5 ay
Bende mesela çocuklar ergenlerden ziyade daha olgun insanlarla sohbet paylaşımdan keyif alıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Gizlisin gızlı olmasan bu konuda bişeyler yazardım ama bende aynıyım senın gıbı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayHerkes aynı yaş almıyor
Senin ruhun tekamülü farklı olabilir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÇünkü erkekler olgun değil. Ben 30um 30 yaşında bir erkeğe sümüğümü atmam. Yanımda gerçek bir adam istiyorum
17 Yorumla
Soran5 ayHepsi çok rezil halde ya
Cevap sahibi5 ayHepsi demeyelim ama bana denk gelenler vahim durumdaydı diyebilirim en azından. Yani çayın kahvenin hesabını yapıyorlar. Ekonomi zor anlıyorum ama bahsettiğin 40 yaş civarı erkek sana bunu asla hissettirmez. Gerekirse yakınından borç alır seninle buluşmaya gelirken, bir kadınla 3 kuruşun hesabını konuşmayacak kadar adamdır.
Bir yerden gelsen havaalanından otogardan kesinlikle karşılamak ister, gerekirse işinden izin bile alır. Gelebileceği bir yerse zaten eşlik eder.
Geçen ay evime boya badana yapılacaktı, yalnız yaşıyorum. Sevgilim dedi ki senin elin adamıyla uğraşmana müsade edemem sen ailenin yanına git hem ziyaret edersin ben işleri hallederim. 43 yaşında, miss gibi 🥰
Benim bi ex vardı, eve mobilya gelecek yanımda ol demiştim de benim tek izin günüm var evde mobilya bekleyemem demişti :) yaşıttık.
Soran5 ayHahahahah bitik haldeler ya benim son ilişkim benden birkaç yaş büyüktü ama şu hesap ödeme muhabbeti hiç olmadı ben zaten sevmem ısrar etsem de artık bi yerden sonra kırıcı bi şekilde reddedince ben de vazgeçtim ödemeye çalışmaktan ama ilişkide aldığı kararlar hiç olgun değildi düşünceleri falan
Cevap sahibi5 ayAşırı yaş farkı olmasın, çünkü seni manipüle eder ve ne olduğunu bile anlamazsın. Sosyal medyadaki red flaglere benzemez. Sen erkeğin ağırlığı var zannedersin, uyumlu olayım dersin bi bakarsın senden eser kalmamış.
Ama bi 10 yaş mis mesela. Çok haklısın ben seni çok iyi anlıyorum. Sadece senden biraz daha olgun olduğum için çok yaş farkının da riskli olduğunu açıkça söyleyeyim. Bizim 13 yaş farkımız var, bu dünyada cenneti yaşadım ♥️
Soran5 ayUmarım kafama göre biriyle karşılaşırım 🙃
- 5 ay
vay bee ahah nişanlısı olmayan birinin mobilyasını bir erkek neden beklesin ki? aynısını erkek kargom gelecek alır mısın dese kabahatli bulursunuz :)
neyse size bu yüksek beklentiler ile kolaylıklar
Cevap sahibi5 ay@bir30lukyolcu dilediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz.
Eve 4 adam geldi mobilya kurdu. Hayatımda biri varken ben neden 4 adamla aynı evde yalnız kalma riskini alıyorum? Çünkü hayatımda bir adam olmadığı için, o prenses bir erkekcik olduğu için :)
Kargo alırken siz nasıl bir korku yaşıyorsunuz mesela, gelip kız arkadaşınız sizi kuryeden korusun diye mi bekliyorsunuz?
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Onları beğenip onlarla olmak istemiyorum demişsin tuhaf cümle olmuş.
Ama genelde böyledir04 Yorumla
Soran5 ayEvet çünkü sonucunda üzülmek istemiyorum duygusal bakmayacaklarını düşünüyorum
Soran5 ayAma işte duygusal yaklaşmalarını bekliyorum ve istiyorum:(
Gizli Üye(18-24)5 ayOnlar takılmalık içindir takılmak istiyorsan normal. He ciddi düşünürsen 2 seneye onlar kaldıramaz bile😂
11 Yorumla
Soran5 ayHahahahahaha çok komiksin güldüm ya 😂😂😂 ya takılmalık da değil aslında ne bileyim öyle biriyle evlenmek istiyorum ama bahsettiğin gibi bi sorun olmaz herhalde ya 😂 silver fox denilen durum yani benim beğendiğim
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstemiyorum demişsin cevapta derdin ne anlamadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevilecek yaşlardayız çünkü 😃
Çok şirin minnak bişiy
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayKorunma ve babalık duygusu hissetmek istiyorsun sanırım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. tam benden bahsettin doğrusu bende yaklaşmaya çekinirdim yaşından utan dersin diye
00 Yorumla- Devamını Gör (159)
Devamını Gör(204)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaşım 25 ama 40 yaş üstü adamlardan hoşlanıyorum, neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler