AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
35 yaşındayım..
18 20 22 yaşlarında kızlar peşimdeyken neden 27 liğe bakayım derim bende o halde..
evet denklik dediğiniz gibi önemli ama bu kadar rezil edecek kadar da abartı değil..
istemediğinizi söyleyebilirdiniz sadece..
Hahahaha kendini genç kız zannediyo zavallı :D hem ayrıca sapıklık falan değil 20 yaşındaki kızlar 35lik adamla takılıyo da sen mi saçma buldun aşırı saçmalıyosun bence
Kız haklı bence bende 8 yaş büyüksün asla istemem
@Aptalerkeklersjd Bana göre 10-13 arası fark normal sana göre normal olmayabilir.
@aptalerkeklersjd sen istemesen nolur yaşlandığın zaman anca 35lik ler bakar sanada :D :D
Kes köylü mal
Normal bi teklifse degil ama direk seks trklif ederse evet sapoklik
Ahaha kendinden 27 lik çıtır diye bahsetmen hoş olmuş 😂 24 lük bir çıtır ben de😎😂 meseleye gelince çok takma ya en azından sapıklık veya tacizde bulunmamış. Sana teklif etmiş ve reddetmişsin. 😅
sende abartma. yaş farkı normal.. ilgin yoksa o ayrı, ver zılgıtı tabii.. ama yaş farkı normal.
Kanka kafan mı güzel ha 27 ha 30 çok yaş farkı yok 19 20 olsan okey fazla dicez de çok komik kompleksler bunlar.
Canım sen soruyu okumamışsın belli ki 30 değil bahsettiğim adam 35 yaşında ben 27 buna göre değerlendir?
Senin icin diyorum dangalak aranizda yas farkı yok 30a merdiven dayayacaksın neyin genç kız sevdasından bahsediyorsun
27 yaşında 21 yaşındaki erkekleri tercih edip 35 yaşındaki adamın senden hoşlanmasını mı garipsiyorsun? İlginç bi vaka. Büyük kompleks. Üzüldüm.
Acilen bir psikologa gorun. Durumun iyi degil. 27 yasinda kazik kadar kadinsin. Tabii 30 yasindakiler diyecek. Subyanci falanmisin 18 erkeklerinmi konusmasini istiyorsun ,?
21 -28 yaş arası erkekler tercihim. 30 yaş üstü amcalarda dengine baksın...
27 yasindasin 21 yasinda erkektercih ediyorsun subyabci sapiklardanmisin?
Evde kaldigin icin psikolojin bozulmus. Bir psikolojik destek almani siddetle tavsiye ediyorum.
21 yaşındaki erkeğe bakacak kadar düştüysen senin dediğine göre sen de sübyancısın o zaman. Gerçi 21 yaşındaki erkek sana bakmaz da
Bu kadar abartıp karşındakini kırdıktan sonra ilahi adalet sayesinde ondan daha büyük biri ile evlenirmişsin ne iyi olur sana
Bence çok bir fark yok aranızda. Bir de senden hoşlanabilir biri bu şekilde de tepki vermen çok saçma olmuş..
27 yaşında kadına baktığı için 35 lik adamı bazı yorumlarda pedofili ilan etmişler reis
@Turancı-Bir_Türk cok yanlıs bir şey bu sanki adam 60 yaşinda gibi bir tepki vermiş..
Ağzı olan konuşuyor..
Öyle ya hepsi Abaza ben 21 dim staj yaparken 36 yaşında herifler bana asılıyordu.
Bu çok fazla... Ben 8 yaş için kıyameti kopardım seni hiç düşünemiyorum...
Kıyameti koparmadım çinkü adamı seviyordum insan olarak. Herif de net taciz etmedi beni. Hani dokunsa etse mesela direk taciz ama sözel sadece işte imalarda bulunuyordu. Herkes de diyordu bana sarktıpını ama ben yok ya çok seviyor samimiyiz diyordum tam emin olamıyorum.
Kıyameti kopardım derken. Ne yaptın ki?
Adamı rezil ettim işte tatlım bir daha bu hatayı kimseye yapmaz umarım
Nasıl ettin. Ben de 37 yaşındakini ettim n
Yaşın 27 ve 35 yaşındaki adamın teklifine böyle tepki veriyorsan söyleyecek sözüm yok. Ne istiyorsun 20 lik bir delikanlımı? Yaş kriterin ne peki söylede millet ona göre yürüsün sana.
Neden Sapıklık olsun. Ben 44 yaşındayım sevgilim 33 Yaşında.
Sübyancı densiz
canım Sensiz densiz. Sanane bizim ilişkimizden.
Sistem yazdıklarımı çevirdi. Yoksa çok daha iyi şeyler yazardım sana.
Sende pek genç sayılmazsın küçülde cebime gir yani :)
Tamam ama 8 yaş fark var arada?
Gayet normal adam yaşlı duruyor herhal 😂😂
Yaşı gibi duruyor aslında 35 gibi
Yani 35 gösteriyor. Haksız mıyım tepkimde canım?
Sen kaç gösteriyosun
Görenler max 22 23 zannediyor
Sen boş ver 28 29 lara yönel baby face seviyon birazdsha anlaşıldı 😂
Evet en güzeli 👌☺️
Yaş aralığı normal sanki arada yirmi yaş varmış gibi konu açacak bir durumda yok ayrıca büyük konuşma bence
Değil tabiki benim ablamla eşi arasındaki yaş farki 7 yani. Bence olmasi gereken ideal yaş farki 3-7 arasi. Deli gibi tepki vermissin:)
Adam gerçekten canım ki senin gibi bir tipe yürümüş. Hayır desen ki 20 yaşındayım tamam diyeceğim.
Hadsiz
27 yaşındasın genç kız sevdası diyosun. 27 yaşında bir kıza kaç yaşındaki erkeğin yürümesini bekliyorsunuz?
Yaşıtları?
sen kendini 18 yaşında bakire kız sanıyorsun galiba ahahh
Bakireyim zaten?
Bu devirde 27 yaşında bakire mi kaldı?
Brn öylryim
27 ile 35 çok bir yaş farki değil bence. Genç kızmiş biraz daha küçül de cebime gir kezban
Kesin 30 yaş üstüsün?
Yok ablacim değilim
Gören de 17 yaşında zanneder. Ne zannediyorsun acaba kendini liseli çıtır mı? Ayrıca aranızda 15 yaş yok, 8 yaş var. Adam etkilenmiş açılmış gayet normal bir şey.
Bu yaş farkına rağmen mi?
Evet olabilir ikiniz de yaşını başını almış insanlarsınız.
Arada aşırı bir yaş farkı yok. Belki olgun duruyorsundur ilgisini çekmişsindir
Hayır yaşım gibi duruyorum tam ve bu adam yaşımı biliyordu?
3 sene sonra o 35lik adam da bakmaz sana ararsın bu günleri bak ;)
Sen kaç yaşında istiyorsun kendini çıtır sanan evde kalmış kız kurusu
22 28 yaş arası genç erkekler tercihim 👍
Ha bi an 27-30 dersin sandım. Ağzının tadını biliyorsun tebrikler
22-28 arası erkek sana niye baksın ya az mantıklı düşün. Erkekler zaten büyük oluyor genelde senin yaşındaki erkekler bile 20-21-22 yaşındakileri falan ararlar. Kendin 4-5 yaşı bile çok görüp 22 yaşında erkeği beklemen komedi mcnslapfp
Hadi ordan paralı olunca 40 yaşın üstünde adamlara hayır demiyorsunuz ama gariban olunca sapık oluyor
35 yaşında kart geçkin bir adamın çiçeği burnunda 27 lik citira yürümesini böyle mi normallestiriyorsunuz?
27 yaşında çıtır ilk defa duyuyorum :D
27 yaşında olman seni genç yapmıyor :) kartlaşmaya merdiven dayamışın kendini küçültme. seçici davranma yaşın başladı evde kalcaksın:)
Bürodaki mobilyalardan beşik yapsınlar sallanın bari
umarım senin gibi insanların sayısı azalır fikir olarak
Yine kirli egosunu tatmin etmeye gelmiş birisi yazık kafanıza.
Keyif değil mi istediği kıza bakar, medeni ol, istemiyorsan teşekkür eder çekilirsin
Adam 35 imiş, 55 değil. Yani bu aranızdaki yaş farkı gayet normal
35 ile 25 arasına kadar hadi bir şekilde olabilir, makul sayılır diyelim. Ama 35 gider 20'ye ya da 18'e yürürse sübyancı derim
Bu soru troll olmalı.. Sen 18 yaşında değilsin, yaşının farkında mısın 🙃
Tatlım sorun adamın yaşı o 35 ben 27?
Tatlım senin yaşın küçük değil bunun farkında değil misin?
8 yaş normal mi diyorsun?
10 yaş farkla evlilik yapanlar var. Sana çok geliyorsa saygı duyarım;ama yaş farkı da uçurum değil.
Profilde (18-24) görünüyorsun, peki sen neden küçülttün yaşı burada?
Zaten gören max 22 sanıyor minyonum
O yüzden mi profilde yaş küçük?
Hayır öylesine sweçtim yaşı. sen soruma cevap ver bu rezillik hakkında ne düşünüyorsun?
Yaşını öylesine düşürmüş olabilir o da. Bir şey diyemem.
35 olup 27-28 yaşında gencecik kıza bakan bir adam sapıktır net
@Selinaaaxxxxx 21-26? gençliğine yazık tatlım...
Yanlış yere yazdın sanırım. Selinax'ı tanımıyore..
Sende 25 i geçince artık bir kadın havasindasindir. Ayrıca bekareti bile verdinse çoktan olmuşsundur
Bakireyim
Tebrik ederim, keşke seni tanıyor olsaydım. Aynıyız çünkü
Böyle aptalca soru görmedim
İyi ki de sayende senden kurtulmuş
Bir araştır bakalım senin kaç yaşına kadar çocuğun olabilir! onun kaç?
Şu hareketlere bak sanki kendisi 18 yaşında. Bu narsistlik nereden geliyor böyle? Adamı tiğini karakterini beğenmemiş olabilirsin ama bunun yaş ile alakası yok. İğrenç bir düşünce yapısı tiksiniyorum sizden.
27 yaş küçük bir yaş değil. 17 yaşmışçasına nedir bu sinir?
Adam 35 sorun orada. 35 yaşında erkeğin 27 yaşında kadına bakması da nedir? Sen bunu normal karşılar mısın?
Ya bu kadar takılma. Bence adamın tipini beğenmedin ve sana göre değil. Bu yüzden sinir yaptın.
8 yaş büyük adam senden çok normal bu yaş farkı
Subyancilktir net biri geçkin kart bir adam diğeri hayatının baharında genç bir kız...
La bi git toplumun hepsi subyanci ozaman saftirik 8 yaş gayet normal nerede yaşıyorsun sen
Neyi bırakı dayı
Neyi normal
Abla gözünü seveyim ben 34 yaşındayım kartmiyim sence. allah bilir benden büyük gösteriyorsundur
Yorumlarda bizi mezara koymuşlar. 1988 li misin dostum?
Ben sana katılıyorum hem anlaşamassıniz ki yaş farkından en fazla 2 veya 3 yaş olucak aranizda daha fazla olunca hem saçma oluyor, zevkleriniz farklı, hobileriniz farklı yani saçma geliyor bana da
Ne var ki bunda sende çok genç kız sayılmazsın ideal bir yaşta sizden hoşlanmiş
Teyze küçülde cebime gir ne çıtırı ya 30 yaşına gelmiş hala çıtır diyorsun kendine
Yaş farkı normal ya 10yaşa kadar normal bence güzel yaşlar
Degil 35 yas erkek olgundur fakat 27 yas kadin genç degildir 21 22 bulmasi daha makbul aslinda
Yuh, küçül ve cebime gir. Sen evde kalırsın çocum, adamı kaçırma senden hazır büyük ve olgun
sızmı gencsıniz afedersınız de evde kalmisınız bıde gelen kısmetı tepmısınız kuruyup gıdeceksınız
Cok fark yok ki teyzemle enistem arasinda 11 yas var annemle babamin arasinda da 7 yas var
Sen de evlen de artık yürümesin kimse sana yaşın gelmiş.
Ben 40 a doğru gidiyorum en iyisi gidip 70 teyzelerde kısmet ariyim 😂
:D
Ben de 35'im ama ben sana bakmazdım. 27 nedir arkadaş resmen evde kalmışsın. Benim sınırım 25. Sen şimdiden pörsmüşündür ıyyyyyy
Dayıya bak sen bok bulursun 25 kokuşmuş seni
@Aptalerkeklersjd valla benim hatun 22 yaşında.. sen kendine bak pörsük karı
Bende 22 dayı
Kız ne kadar çirkinse yaşıtı erkek bulamadı herhalde hahaha hahaha
@Aptalerkeklersjd hatun duymasın vurur seni
guzel guzel reddetmek varken agzının payını vermiş , boyle olması daha ıyı olmuş adam açısından
27 dediğin ne genci o yaştakiler evlenip çocuk sahibi oluyor. Senle o adam arasında bişey yok
kardeşim 8 yaş fark var?
Ben 18 yaşındayım sende bana göre teyzesin o zaman
Sanki sen küçüksün, 27 yaşına gelmişsin. Kafa mı buluyorsun? Seninle aynı iş yerinde olsam yüzüne bakmam, sokakta görsem yolumu degistiririm
Ben 25 yaşında çıtır erkeğim benle tanışmak ister misin peki teklif etsem?
Çok büyük ayıp etmişsiniz. Umarım hatanızı anlarsınız.
Sende o işler için o kadarda genç degilmissin bı kıza göre
Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş genç kız!!!
Duyanda kendini çok genç zanneder 27 Lik citirmis yahu evde kalmış kız kurusun birde citirim der
Kendini 20lik çıtir mi sanıyorsun mk sende yaslanmissin
Artık evlenmek istiyorum diyor
Peki yaş farkı nasıl?
İdeal bir yaş farkı var arada 8 yaş gayet iyi yani
Soru troll, ama bakabilir, bunda sorun yok.
Hem neden olsun?
7-8 yast normaldir.
Troll değil ama o yaşta adamın ilgi göstermesi canımı sıktı genelde yaşıtlarımla ilgilenen birisiyim
8 yaş büyük fark amcalar kudurmus yine yorumlarda
Aynen ☺️ 21 -28 yaş arası erkekler favorim ayrıca Türk erkeğinin çoğu sapikmis bunu anladım
Aranızda 8 yas fark var ve sana kucuk sayılmazsın diyo genelde bunu diyenler 30 yas ustu amcalar 😂😂 hepsi kuduruk abazan ya s ettt