Bi kaç aylık evliyiz eşimin başkalarıyla konuştuğunu görüyorum sosyal medyadan neden olabilir sevmese istemese hiç dokunmak istemez diye düşünüyorum ama bunun sıklığı ne olmalı normal diyebilmek için ciddi cevap veremeyen arkadaşlar yorum yapmasın rica ediyorum
Bende anlamadım yani niyeti ne, yeni evli bir insan neden başkaları ile konuşsun evde seninle oynaşarak vakit geçirmesi lazım aslında ama bu yeni nesil bi acayip işte
Haftada 2 kez yakınlık şöyle normal değil siz daha yeni evlisiniz onun için 2 az gibi şu an baya bi sene evli olsanız 2 normal dicem ama şu an için normal değil gibi
Erkeklerin sevmesinw gerek yok o işi yapması için. Alınma ama yoldan hee gittikleri eskorta aşık değiller sonuçta. Bence sor neden yapıyorsun anlaşmaya var birbirinizin isteklerini hapmaya çalışın
Kendini kandirmak bugun icin seni rahatlatir, haklisin.. Bugunden aldatan bikac aya sana diger kadinlardan cocuklar getirip, bakmani isterse; olaylara hangi iyi yandan bakacaksin. Gorecegiz..
Sen baska erkekle konusuyor musun. Bunu normallemeye geeke yok. Koca senin hayat senin, ne istersen yap. Ama fazla iyimser bakiyorsun olanlara, ben gordugumu soyluyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Normal diyebilmek için sıklığı mı? Senin genişliğine bağlı.
Yanlış anlaşılıyor sanırım ilişki sıklığından bahsediyorum orada
Ne fark eder ki akli başkaları olduktan sonra. Ayrıca mahremini burdakilerin sayısına göre mi degerlendirceksin saçmalama
Sorun ikinizin birbirini yeterli derecede tanımaması
Nasıl yani
Tensel yabancılık
Yeni evli olanlarda genelde daha çok olur ama normali 2-3 günde bir olandır oda daha yeni evli ne diye başkaları ile konuşuyor ki
Yani normal sayılır
3 günde bir oluyorsa normal
Neden yapıyor o zaman başkalryla konuşuyor
Bende anlamadım yani niyeti ne, yeni evli bir insan neden başkaları ile konuşsun evde seninle oynaşarak vakit geçirmesi lazım aslında ama bu yeni nesil bi acayip işte
Bilsem burada olmazdım zaten bende neden olabilir diye sordum
Kocanı sen tanıyorsun ben değil ona sorsana
Seviyor beni de aslında ama böyle huyları var bilmiyorum
Sakıncalı, onunla konuşmanı tavsiye ederim yoksa ilerletir sıkıntılar çoğalır evde
Doyumsuz biri demek ki.
Zoruna gitmiyor mu peki?
Gidiyor ama ne yapabilirim
Dusunsene saat gecenin 12si swn burada bizle dertlesiyorsun. Nerde o şu an?
Böyle düşününce ben bile üzüldüm gerçekten ne kadar kötü bir durum
İş yerini 12de kapatıyor gerçi bazen 3-4de geliyor ama akşam çalısıyor yani yemek üzerine
Neyse ya moralini daha bozmayayım. Bu yalnizligindan istifade etmek istemistim ama benimde keyfim kacti. Iyi geceler
Nasıl bozacaksınız
Birileriyle konuştuğunu görünce tepki vermiyor musun?
Bişey yaşamıyorum
Bişey yapamıyorum ayrılayım mı ne gelir elimden
Ama bunu onunla konuşmalısın sonuçta evlisiniz siz artık ilk aylardan böyleyse Ya sonra?
Haftada 2 kez yakınlık şöyle normal değil siz daha yeni evlisiniz onun için 2 az gibi şu an baya bi sene evli olsanız 2 normal dicem ama şu an için normal değil gibi
Memnun degil..
Seni de cinsel meta olarak kullaniyor sadece
İstemese neden birliktelik olsun sevmese yani
seks yapmak icin seni kullaniyoe.
Hazir sen varken disarida seks icin para mi versin kadinlara..
Seni sevmitor, ilgilenmiyoe. Sadece kullaniyor.
Şart mı peki istemese yapmaz ki öyle değil mi
Erkeklerin sevmesinw gerek yok o işi yapması için. Alınma ama yoldan hee gittikleri eskorta aşık değiller sonuçta. Bence sor neden yapıyorsun anlaşmaya var birbirinizin isteklerini hapmaya çalışın
Temas olduğunu sanmıyorum sadece konuşuyor
Kendini kandirmak bugun icin seni rahatlatir, haklisin..
Bugunden aldatan bikac aya sana diger kadinlardan cocuklar getirip, bakmani isterse; olaylara hangi iyi yandan bakacaksin.
Gorecegiz..
O kadar da değil dediğim gibi sadece konuşuyor ama bunu neden yaptığını bilmiyorum
*Sadece konusuyor.
Yazik ya
Kardeş sen neyin peşindesin boşayayım mı 6 ayda ne yapayım ben
Sen baska erkekle konusuyor musun.
Bunu normallemeye geeke yok.
Koca senin hayat senin, ne istersen yap. Ama fazla iyimser bakiyorsun olanlara, ben gordugumu soyluyorum.
Benim elimdem ne gelir ne öneriyorsunuz geçiştiriyor beni sevdiğini söylüyor ne yapayım ki
İşte bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum
Hoş hareketler değil bunlar.
Bi takım çapkınlıklar
Yani bence hiç konusmamali