Yeni evlilikle yaşanan sorunlar hakkında?

4-5 aydır evliyim, eşimle hiçbir özel anımız yok. Sarılma, öpme, ilişki, beraber aktivite, yemeğe çıkmak, gezmek... Yani iki kişi arasında olması gereken hiçbir şey bizde en başından beri yok. Ben çok çabalıyorum, hep eşime güzel şeyler yapmaya onu mutlu etmeye ve yakınlaşmaya çalışıyorum. Ben yakınlaştığımda (ilişki anlamında) beni reddediyor, istemiyor. Beraber vakit geçirmek istiyorum yorgunum diyor yine reddediyor. İşten eve gelince koltukta uyuyakalıyor, çoğu zaman yatağa bile gelmiyor. Sebebini soruyorum tüm bu olanların, hemen tartışıyoruz üzerime gelme benim diyor hiçbir cevap vermiyor. Ben sürekli evde durayım evi temizliyeyim, yemek yapayım, ortalığı toparlıyayım hiç dışarı çıkmıyayım istiyor. Ben henüz 20 yaşındayım, eşim ise 32 yaşında. Severek evlendik, nişanlılık döneminde çok yakındık her şey çok güzeldi ne olduysa evlendikten sonra oldu. Akışına bırakıyorum bazen onun yaptığı gibi ilgisiz davranıyorum, fark etmiyor bile. Sizce böyle bir ilişki bana zarar verir mi, hastalanıcam diye korkuyorum.
Yeni evlilikle yaşanan sorunlar hakkında?