Hollanda-turk melezi olan biriyle 1.5 yildir evliyim. Benim açımdan her sey guzeldi aslında ama eşim ayrılmak istedigini soyledi birden bire.
Nedenini sordum mutlu degilim, belki de evlilik ağır geldi, ben kendimi bu evliligin icinde iyi hissetmiyorum dedi. Sorun neyse anlat, çözelim, destek alalim gerekirse dedim. Ayrilmak en iyisi dedi.
Bizim kavgamız bile olmadi. Evlilikte de, evlilikten oncesinde de. Ikimizde sakin insanlariz. Eşim bugune kadar problemleri gelip konuşarak cozmus biri. Bende aynisini yapiyorum. Bagirmak, cagirmak yerine sakince, konusmak, dinlemeyi tercih ediyoruz. Eşimin ilk kez bir sorunu çözmeye yanasmadigini görüyorum.
Başka bir kadin oldugunu sanmiyorum. Arastirdim bugune kadar hic yapmadigim seyleri yaptım telefonuna baktim, bilgisayarina, e postasina aklima ne geldiyse. Baska kadina dair bir seye rastlamadim.
Bir iki gun pesinden de gittim. Her zaman ki gittigi yerlere gitti. Arkadaslarina, spora vs. Farkliliklarimiz her çift gibi var. Sorun ne bilmiyorum. Sorun bende mi yoksa gercekten evlilik kurumunun kendisinden mi mutsuz anlayamiyorum.
Ben esimi seviyorum. Evliligimizi sürdürmek ve kurtarmak istiyorum. Yani hemen tamam bosanalim demek istemiyorum. Bir seyleri duzeltebilir miyim denemek istiyorum. Cabalarimin sonuçsuz kaldigini gorursen ustelemem daha.
Ufak bir kivilcim bile yeter belki devam etmeye hemen tamam ayrilalim diyerek kestirip atmayi dogru bulmuyorum. Neler yapmaliyim? Aklimda aile terapisi almak var ikna edebilirsem. Sizinde görüşlerinizi almak istiyorum, kendi kendime neler yapabilirim?(yatak durumlarinda bir sorunumuz yok)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer