Evlilikte sorun nasıl çözülür?

Merhabalar,
Eşimle bu aralar kavgalarımızı çözemiyor olduk. Bir birimizi anlamıyoruz günlerce küs kalıyoruz.
Durumu izah edeyim. Eşimin telefonunda tiktokta cıplak kadınları izlediğini gördüm, çok kırıldım ona öyle şeyler izliyor mu diyor sordum hayır dedi. Telefonu gösterdikten sonra arkadaşıyla beraber baktı dedi sonra da tek arkadaşı izlemiş güya. Sonra dedi ki ben sana bunu söylemem mi lazım utanıyorum bu benim özelim dedi. Bu konuda özelim diye bir şey kalır mı? O bana küstü böyle bir konuyu açtım diye bende ona böyle bir şey yaptı diye. 2 gün küs kaldık sonra özür diledi. Ama ben daha fazlasını bekliyordum doğru düzgün bir açıklama, daha detaylı bir konuşma. Onun için konu özürden sonra kapanmıştı. Benim için ama değil. Sürekli aklımda. Dün de TikTok izlerken yine öyle cıplak kız çıktı karşımıza, ben de dedim ki bende çekiyim öyle videolar, senin gibiler izler. Öyle dedim diye bir kavga çıkardı. Zaten özür diledim ne bu şimdi ben özürden sonra bir daha izlemedim, kendiliğinden çıkıyor sayfama şu bu. Bana pisliksin dedi takıntılısın dedi ben de ona sapık dedim ister istemez.
Ona da çok bozuldu. İkimiz yine küs küs duruyoruz. Konuşamıyoruz. Ne yapmalıyız?
Evlilikte sorun nasıl çözülür?