O ıse benı aldatıp, eskı sevgılısı Ayşe'ye donmuştu. Ben ıse ılışkımız boyunca çok fedakarlık yapmıştım, ılk sevgılımdı, çok aşıktım, gerçekten sevmıştım. O ıse canımı yakmak ıçın herşeyı yapmıştı.
Aradan ıkı yıl geçtı ve Ayşe ıle ayrıldılar. Kız şu an evlı. O ıse bana donmek ıstıyor.
Sızce benı kaybedınce mı değerımı anladı? yoksa yoklukta olduğu ıçın mı donmek ıstıyor?
Aradan ıkı yıl geçtı ve Ayşe ıle ayrıldılar. Kız şu an evlı. O ıse bana donmek ıstıyor.
Sızce benı kaybedınce mı değerımı anladı? yoksa yoklukta olduğu ıçın mı donmek ıstıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onu kaybedince seni hatırladı.
Onu kaybetmese sen bugün akla gelmezdin.
Aklını başına topla.
cut.
aynen knk
Yokluktan sana döndü onu seven biri var nasil olsa diye sen kendine baskasni bul
Bende donmekten yana değılım. Sızce her yazdığına goruldu atıp, umursamazsam mı canı daha çok yanar? Yoksa ona donucekmışım gıbı yapıp, tam ılışkıye başladıktan sonra onu her yerden engeleyerek mı?
Bence sende onu üzüp boşu bosuna ugrasma bir de onun ahı ile hiç uğraşma. Eskide birak baska insanlar ile görüş tanis artik seni birakanla me konuscaksin birdaha eski duygularina dönme. Hic uğraşma gorusmek istemediğini yazmamasini soyle.
İçinde bir can acıtma isteidgi olabilir. Ama onun seni uzen biri senin mutluluğunu gördükçe acı ceker. Sen kendi yoluna bak guzel iliski ve kariyer hedefle
Affetme